Szisztok lányok! Üdv az új tagoknak! És Gratula az újabb kis kukishoz.
MEgjöttem a nyaralásból.
Na mit mondjak az első 2 napunk igazi pihenés volt,mert szakadt az eső és rendesen fújt a szél. Nem tudtunk kimozdulni a szállóból. Azt hittem , hogy nem is láthatom a balcsi partot. Aztán 3. nap kisütött a napocska.
Sétáltunk a Tagora sétányon,meg elmentünk Veszprémbe az állatkertbe,meg beültünk 1 mozira. Szóval az a 2 nap azért jól telt. Az esős napokon meg kiolvastunk 1-1 könyvet.
Összeségében tényleg jó volt,mert pihentünk is,de azért el is foglaltuk magunkat. Majd rakok fel képeket.
Én ighazából a magzat mozgásokat még csak most kezdem egyre jobban érezni. Már érzem vagyis már 2 hete is éreztem,de akkor még csak nagyon gyengén., Inkább este érzem mikor már fekszek. Párom még nem érzi, valószínű vastagabb a háj a pocimon.
Hogy jártam
A szívbajt hozta rám a védőnő. 3. nap hív. Azt mondja megkapta az AFP eredményem és nem jó.
Azt mondja az egyik érték 22,78 NG/ml - ez jó. a másik 0,59 MOM ,ami alacsony,mert az alsó határ 0,70. Na mondom de jó. És ez mit jelent? Hát azt nem tudja,de az egyik nődokit kérdezték,aki éppen rendelt és azt mondta, hogy ezt meg kellene még egyszer ismételni és ajánlja , hogy menjek el az integrált tesztre is.(én a kombinálton voltam) De hívjam fel a dokimat és kérdezzem meg mit csináljunk. Hát el kell mondanom éppen egy étteremben ültünk várva a rendelésünkre és majdnem elbőgtem magam ,olyan ideges lettem. Alig bírtam visszatartani. Persze dokit nem tudtam elérni rögtön. Másodszorra azért sikerült. Elmondtam mi történt és azt mondta, hogy jajjjj....... ezzel nem kell foglalkozni. Mivel minden eredményem jó lett Dawn szürésemé: 1:56000 18 triszóma és 1:50000 , ezért nem számít az az alacsony érték,mivel az a dawn kórra utalhat-de mivel minden eredményem jó,meg az uh is jó volt ezért ezzel nem kell foglalkozni. És nem érti mért akart a másik doki elküldeni integráltra meg még1x levetetni az AFP-t. NA azért megnyugtatott.Meg bízom benne. Ha gond lenne,akkor biztos ő is elküldött volna további vizsgálatra. Aztán újra beszéltem védőnővel és elmondtam neki is,mit mondott a dokim és azt mondta igen igaza van,mert mást is kérdeztek,úgyhogy megnyugodhatok.
De akkor mért kell a szívbajt rámhozni?????? Na nem kívánom senkinek azt a 1/2 órát,amíg azon töprengtem, hogy akkor most beteg lesz a gyerekem
Na szóval ezt történt a nyaraláson.
Cicóka! Nagyon szép a ruhád és persze te is benne!!!! Nagyon csini vagy . És egyáltalán nem láttam pocit. Jól takar a ruha.
Szorítok a nagy napra!!!!!
Basszus de sokat írtam. Azért remélem elolvassátok. Bocs, ha nem írtam valamire kommentet,de sokat írtatok,amióta elmentem.
Ami egyébként jó,csak nekem nehéz ennyi választ fejbe tartani.
Na puszi mindenkinek!!!!! Ja !
ANNUS!! JÓ NYARALÁST! NEKTEK SZEBB IDŐTÖK LESSZ.