Sziasztok!
Suzy
Köszönöm!:)
Persze teszek majd fel képet még és jövök majd hosszabb élménybeszámolóval is ígérem.
Nagyon jól viselte a Picur, sőt: megmutatta Apukájának is, h mekkorát tud rúgni!
Hatalmas az akaraterőd! Én nem bírnám ki az bizti, h megtudjam, h kisfiú vagy kislány!
Nagy grat a párodnak a sikeres vizsgához!
Noémi
Bocsi!!!!
Hogy birtad a terhestornát?
Biztos gyorsan helyre jön a baci, és nem lesz semmi baj!
Erika
Húzódásra és kisebb nyilalásokra a legeslegjobb ellenszer a pihenés. Képzeld nekem egész héten míg nyaraltunk nem fájt a pocim, csak mikor már pakolni kellett és ismét eröltettem kicsit.
Andi
Ne aggódj! Én is azt olvastam, h ez elég gyakori. És akkor nincs is semmi baj, ha felfedezik, mert simán tudják kezelni.
Ha nem nagyon-nagyon nagy kérés, akkor megkéred majd a párodat, h ha megszületik a pici tesztek fel nekünk képeket , és adatokat? Had gyönyörködjünk majd az első "első babás" Picurkába?
Nomi
Köszönjük a bókot!
Nagyon bunkó volt a doki!!!! Én valószínű, h nem "szedném" be a kúpot, ha rá van írva, h terheseknek ne… Pláne, ha ilyen flegma volt veled végig. Próbálj meg szerintem pihizni sokat, aztán esetleg magne-B6, ha ez se akkor gondolkodnék másba…
Gabi
Nagyon tetszik a babakocsi!
Orsi
Remélem nektek is jól telik a nyaralás és lagalább olyan jó időtök van, mint nekünk volt!Majd kérünk élménybeszámolót.
Ha kihagytam valakit/valamit akkor bocsi!