Sziasztok!
S.orsi,hanyatka:nem baj ha leírjátok a tapasztalataitokat,mert lehet hogy tényleg segít valakinek.Csak tényleg olyan erőltetős volt az egész.Mi se megbántani akartunk titeket,csak tényleg főleg ebben az első érzékeny időszakban nagyon sok kéretlen tanácsot,illetve ferde nézést kap az ember,ha valamit nem úgy csinál,mint más.
Hibernia:elvileg a csípőszűrés,hasi koponya uh kötelező nálunk.De lehet hogy ez is mindenhol más.Mi mind3an voltunk.
Tali:szerintem akkor megszavaztuk a dupla talit!Akkor kövi kérdés,hogy kinek jó most júliusban?Mert akkor legyen egy most,aztán majd aug 20 után még egy.Szerintem.Szerintetek?
Zsu:miért volt "írtó metálbrutál"(tetszik ez a szó
) napotok?Balu is elég nyűgi volt tegnap.Lehet hogy megint az idő.
Cinti:hát ez tényleg felháborító.És ha addig rosszabbodik a helyzet?Áááá,én is kiakadtam volna.Tényleg olyan szar hogy így állnak a dolgokhoz.
Figyelj,itt pesten a Heim Pál kórházba bármelyik nap be lehet menni csípőszúrésre,csak ide kell az orvostól kérni a beutalót.Reggel 8tól van rendelés.Sorszámos a dolog,40ig osztanak sorszámot,de 11től soron kívül behívják a csecsemőket.Mert egyébként oda minden korosztály jár,de 11től csakis csecsemőket hívnak be és ahhoz nem kell sorszám csak odamész és beállsz az ajtóba.Na persze ezt nekünk elfelejtették mondani,így már reggel negyed 8kor ott voltunk hogy kapjunk sorszámot,3.ak lettünk.Ha esetleg gondolod és nem akarsz várni aug. 17.-éig.Ja és persze nem fizetős.
Tünci:szia,üdv közöttünk.Nyugodtan írhatsz máskor is,szívesen fogadunk tagokat!
És persze segítünk ahol tudunk.Mi is voltunk koponya uh-n de nekünk se írtak rá semmi iylesmit,sajna ebben nem tudok segíteni.Tényleg,mit takar ez a intrauterin dystrophiás koraszülött?Persze ha nem titok,vagy nem túl indiszkrét a kérdés.
Mayday:én 4 hétig barnáztam utána pár nap szünet és újabb vérezgetés 6 hetes korunkig.Azóta "tiszta" vagyok.
Sziasztok!
Nálunk minden rendben.Balázs ma sokat volt fent de általában elvolt magával a pihiszékben.Szépen aludt este is,fél9kor evett utána csak fél 2kor kelt,aztán aludt tovább,és 6kor kelt megint.Utána viszont nem nagyon akart aludni,bár kis sírás után mégiscsak bealudt.Aludt 9ig,aztán jött apum levinni a szemetet,mert holnapután lomtalanítás lesz nálunk és én meg párom nem tudtuk volna ketten levinni.Lementem végre a 6 hetes kontrollra,erre fel pont most van szabin a doki Mázlim van....Balázs otthon volt apával,de nem aludt.Most nagy neheze sikerült elaludnia,szegénykém annyira fáradt volt,hogy már a szeme is fel-fel fordult,mintha fennakadna.Aztán nagy nehezen beájult,de csak a karomba sikerült neki elaludni.De olyan szinten bealudt 5 perc alatt hogy simán letettem anélkül hogy felébredt volna.Pedig hasra kell tennem mert másképp nem tud aludni,és simán ébredés nélkül meg tudtam fordítani.Remélem sikerül kialudnia magát kis Manómnak.
Most virágot ültetek,aztán pakolászok az erkélyen.
Rendeltem hordozókendőt,elvileg kedden vagy szerdán hozzák.Annyira várom már,felbuzdúltam a képeken! Nandu szövött hordozókendőt választottam,remélem jó lesz.6680 lesz postaköltséggel együtt.5,2 m-eset választottam,hogy páromnak is jó legyen.Ti mennyiért vettétek?Remélem én nem drágát választottam.Bár ahol néztem ettől drágábban voltak.
Na megyek,jó hosszú lettem.Pusszi