Új privát üzeneted érkezett!

Nita, :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pl anyósomat álmodd meg mikor kerül a temetőbe.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, vagyok mar csak ma zarasig voltam az meg este 8, aztan takaritas, blabla, nemreg ertem haza. Es itt egy oraval kevesebb van, mint otthon, tudjatok.
Az volt, hogy felmondtam, a fonok meg kozolte, hogy nem enged el. Neki kellek es megemelte tetemesen a fizumat. Es mondta, hogy orul, hogy ramtalalt nem enged el konnyen. Meg, hogy 2-3 honap mulva fonokot csinal belolem az meg tobb fizu. Es, hogy az O sajat borravalojat is nekem adja minden nap amikor vele dolgozom csak maradjak. Mondtam neki, hogy a kis buzerans gyerek miket vagott a fejemhez, azt mondta, az egy idiota es idegbeteg de hamarosan el fog tole kerulni masik kavezoba. Szo szerint konyorgott, hogy maradjak. Azt mondta, hogy mar a mai napom is emelt oraberrel lesz szamolva, ha maradok. Raadasul ma kurva jol ereztem magam mert egy masik sraccal voltam beosztva es jo fej volt, nem dirigens volt, szoval ossze tudtunk nagyon jol dolgozni. Es meg okorkodtunk is a pult mogott. Persze nem sokat de mar kinunkban ment a hulyeseg. Brazil srac egyebkent szoval olyan kis jokedelyu fiu. Egyelore maradok es ha sz.r lesz megint felmondok. Lehet hulye vagyok de... adok egy eselyt meg. Vegulis mit vesztek? Semmit. Raadasul meg tobbet is fizetnek erte. Ja, es ma a fonoktol kaptunk uj ruhasszekrenyt! Apppam! Azt mondta erre a lepesre mar 3 eve keszul de ma ime a szekreny! Lehet ehhez is en adtam loketet mert eddig csak le volt pakolva dobozokra a ruhank. Ugyanis egyenpolonk van, meg feket gatya amit szigoruan ott kell atvenni, nem utazhatunk benne. Baromsag egyebkent. Na, mindegy de mar van szekreny is!:) hihihi!!:) salalalaaaaa!:)

DE, a lenyeg, hogy jo sokat irtatok! Holnap visszaolvasok csak gondoltam megirom gyorsan mi volt ma. Mondjuk gondolom mindenki alszik mar. Na, nem baj. Holnap off vagyok, csak penteken melozok. No, majd ertekezunk! Puszi Mindenkinek Csajok es koszi, hogy tartottatok bennem a lelket. Sztem Ti vonzottatok be ezt a jo mai napot nekem. Ugyhogy drukk Katinak, bele is vonzatok be a masodik babat is es Bezebe is es Monaba is Miaba is. Belem most ne!! Meg tul kell tennem magam ezen a melo mizerian mert elegge megvisel am. Koszi meg egyszer csajok!
Zsuzsi Neked uh lesz! huuuuu!! De izgi!!!

Jajj, csajok mi lennne ha nem lennetek. Ma meloba menet is Ratok gondoltam.
Vendég
 

 
 

bogár: én úgy örülök!!! én ezt gondoltam, hogy te kellesz ott (is)!! és meg fogjátok találni a megoldást. szerintem leszel te még főnök és te fogod ugráltatni azt a kis fiatal akárkit!!! addig pedig fel a fejjel!!!

mona: ez aztán szuper má régebben beszéltünk arról, h neked fősulin kellene lenned! sorban írod a tökéletes vizsgákat! kitartás a feladatokhoz! nem tudod feltenni az ovu tesztjeidet, h rákukkantsunk? jó munkát a mai napra is.

zsuzsi: szoríííííííííííííííííííííííííítok!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Katii: Milyen korán keltél????

Drukkoljatok, mert izgulok! Ma sokminden kiderül. Remélem, az is, hogy milyen nemű. De a legjobban persze arra vagyok kíváncsi, hogy minden rendben van-e vele. 12:+0-ra megyek uh-ra, aztán este vissza a dokihoz 17:40-re. Nem tudom, mikor tudok jönni a hírekkel, de az uh-ról majd írok, mert anyósomékhoz megyünk a kettő között, és ott van net, mert ő is nagy netkalóz ám. Olyan aranyos :) Tök jól netezik...
majd jövök......

Jaj, Bogár: NAgyon örülök, hogy így alakult! Ebben a mai világban nagyon kell a pénz! Így meg, hogy a hülye elmegy majd, te meg főni leszel, kész főnyeremény!!! :D

kovacszsuzsi
 
 


huu, csajok! De jo, hogy ezt irtatok! Egyik haverom azt irta, a penz nem minden, a penzert barmit ne csinaljak. De nem errol van szo, hanem arrol, hogy kis hulyegyerek elmegy hamarosan, foni leszek es nem veszitek semmit ha megsem alakulnak jol a dolgok hiszen barmikor kilephetek 3 honapig. 3 honap alatt pedig minden el fog dolni. Meg az Eiffel torony is dolhet, nem meg az en sorsom. A munkahelyi jovom napokban merheto, nem vesztek semmit. Legalabbis sztem. Koszi meg egyszer lanyok!! UUuuugy birlak mar Benneteket. Nem csak a sok jo szoert, ezert csak ugy plusszban. Na, tudjatok! Jo itt es kesz, ennyi!:)

Kati, ugy orulok, hogy jol vagy es erezni, hogy boldog vagy! Ki vagy cserelve aranyanyam!:) A barnazassal ne torodj!! Lehet meg feszkelodik a masodik picurka azert van ez. Nyugi Katinkam, nyugi van, csigaver! Erzem, hogy minden rendben lesz!! Tudod azt is ereztem, babas vagy! Ezt is erzem, de mondom ugy inkabb, tudom, hogy babas vagy es maradsz is!

Dobtam magamra ciganykartyat es az jott ki, hogy meg nem leszek aldott allapotban egy darabig. No, majd eljon az en idom is. A multkor is dobtam akkor meg az jott ki, gyerek miatt szomorusag. Ra 2 napra lett nega a tesztem es aztan masnap meg is jott. Tegnap reggel is dobtam es kijott, hogy hivatalos ugyben penz all a hazhoz. Gondoltam ja, mert felmondok es megkapom az egy heti jussomat. Erre jott ez a fizuemeleses dolog. Betojok, egy boszi vagyok Virag, csak jelzem!!:-))

Nita annyira jot nevettem anyosodon, hogy Virag almodja meg mikor kerul melyebb nyugalomba! Itt vihogtam de meg mindig vigyorgok, ez nagyon jooo beszolas volt! Az en anyosom is egy sarkany! Ha meg tukorbe nez, egyenesen 7 feje van! brrr! Tragikomedia az egesz no!!!! Es koszike, majd ratok gondolok, hogy nektek fozom a kavekat! Akkor viszont csodbe vinnem a boootot!!:):) Mindenkinek ingyen adnam!

Jajj meg nem is tudom annyi mindent akartam irni, kuuuva sokat irtatok!!

DE

Zsuzsi, nagyon varom mit irsz uh-rol!! Bar jelzem, Nalad is minden rendben! Te font vagy wiwen? had` jeloljelek maaa`! Olyan jo lenne!

huu

Mona, Neked gratuuuulaaa!! Neked adom a fosulis diplomam csajos! Ebbol van vagyis kereskedelmi-gazdasagi fosuli, raadasul logisztika szakiranyom van, szoval szolj, postazom. Nekem ide ugysem kell. Ugyes csaj vagy, tudtam en, hogy a mi Monank okos, ugyes, belevalo!!

Mia, a szuloi nagyon jo, rendkivuli erzes lehetett! Azota is extazisban vagy?:):) Ilyenkor ugy osszeszorul a szivem, alig varom, hogy en is itt tartsak egyszer! Szuloire megyek! Szulo vagyok am! huuu, jo erzes lehet!

Virag, hogy van Apaja? Kohog meg? Es nem faj Neki amikor kohog? Te jol vagy boszikank?!:)

Irok majd meg mert sok mindent akartam csak elfelejtettem. :oops:

meg ez mar egy regeny, velem lesz tele az oldal. :cry: :oops: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka, jól döntöttél, ezt én se hagytam volna ki! Gratula! :D

Zsuzsi, megy a drukk, de biztosan minden rendben van!

Lányok, tudom, hogy nagyon korai, de érzem a kistesót. :D Már korábban is éreztem, de elhessegetem, hogy a beleim, de azok nem huppannak. Szegénnyel Lexi miatt alig tudok foglalkozni, de mégis jelzett, hogy jól van. Annyira örülök! :D
Bocsánat az ömlengésért... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogárka nagyon aranyos vagy, köszönöm a felajánlást!!! Remélem két hét múlva ilyenkor már a kezemben tarthatom a bizonyítványomat!!! Még sokat kell tanulnom, de majd csak lesz valahogy. Nagyon örülök, hogy végül is maradtál a munkahelyen, és hogy még több fizut kapsz!!! Neked bevonzzuk majd a főnöki munkát!!!

Kati megpróbálom feltölteni majd a teszteket! Csak most megyek tanulni, de ha lesz időm hozom a képet!

Igazából a hőmet nem értem megint...a múltkori leesés után olyan szépen el kezdett emelkedni, és most megint visszaesett, pont amikor már szépen látszik a másik csík is...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 37600_.png

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze Draga, dehogy omlengsz! Sot! Ugy orulok, hogy ezt irtad!!!:):)
Ezek szerint baba lesz!!!!!!!!!!!!!WaaaaaaaaaaaaaaOOOOOOOO!!! Mikor tesztelsz?? huuuhhhhuu, mi van itt!! Babazapoooor!!!! Aki ide teved babas lesz!
Mia, Mona, hajra!!!!

Pampi Neked pedig hess ciszta!!

Beze annyira orulok!!!!:):):):):):):):)....
Es koszi, a biztatast!!!
Vendég
 


Beze ez nagyon jó hír, hogy már ilyen korán "jelez", biztosan fantasztikus érzés, amikor először érzi az ember, hogy megmozdult a Kis Pocaklakó!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Jajj, Beze, ne haragudj de veletlenul osszekevertelek Nikaval!! Te mar tul vagy boven a tesztelesen! Csak elmezavarom volt! Ne haragudj! Teljesen abban a hitben eltem nagy hirtelen, hogy Te irtad, hogy pe-t varsz. De asszem ezt a hibat mar multkor is elkovettem! A fene, hogy neha keverem a neveket. Pedig a Beze messze all a Nika-tol. huu, de szegyenlem magam. :( :oops:
Vendég
 


sziasztok lányok!
hogy vagytok?

én épp pizzát gyártok :)

lányok tegnap festeni kellett,párszor bementem de csak nem lesz tőle bajom.nem tudok egész nap házon kivül lenni.

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!
jó sokat termeletetetk ma is. én most értem haza a munkából és jelenetem, jól vagyok!

zsuzsi: nagyon drukkkkk!!!!! egyébként nem keltem korá nagyon korán. vagyis igen, de magamtól, mert este már 9kor kidőltem. bármennyit bírnék aludni!!!! mivel este nem csináltam meg az óraterveimet, így korábban kellett kelnem, hogy meglegyenek.

bogár!T e ma szabad vagy? de jó!!! nagyon örülök neked! és igazad van. úgy érzem, h minden rendben van és repkedek. a föld felett járok.

betti: szerintem tutira nem lehet bajod, hogyha bemész egy párszor a lakásba. gondolj bele szegény pesti kismamik helyzetébe, akik a belvárosban a Nagykörúton sétálnak mondjuk vizsgálatra! Vagy kiszellőztetik a szobát! Ez szerintem meg sem kottyan a manódnak!!!

mona: tanulj, de azért pihikézzél is! a hőhöz nem értek. sőt! az enyém sem egy "terhes" hő szerintem. már egy hete reggelente néha-néha megmérem és elég alacsony. egy darabig izgultam, h remélem nincs baj. mára inkább nem is mérem. mondjuk pé-től fent volt. ha a teszt erősödik, az jót jelent!

húú! beze!!! ki ne felejteselek! annyira örülök! nem korai még? tegyél már vonalzót, léééééégyszííííí! soha nem tudom, h mennyi idős is vagy!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

Nem valami jó minőségű a kép, mert telefonnal csináltam, a legutolsót most lőttem el....az hiszem ez már pozitív!!!???

Felhívtam apát, hogy siessen haza:) De még várnom kell rá pár órát!!!

Úgy érzem kezd minden összeállni az életünkbe! Elmúlt a stressz, és most már nem görcsölök annyira rá a Babára. Ha nem jön össze most, majd legközelebb, nem leszek elkenődve....A munka teljesen lefoglal, és nagyon szeretem ezt csinálni, nagyon szeretjük egymást a munkatársaimmal, mindenki nagyon jó fej...Bogárka azt kívánom, hogy Te is ezt érezd a munkahelyeddel kapcsolatban, amit most én érzek!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita: először a te kérésedet láttam meg :) először azt gondoltam csak nem??? de aztán tovább olvastam és itt könnyezve kacagok :D:D:D:D:D:DD:

Csillag:9 az is egy jó dolog ha igy megérzed a dolgokat :):) én szoktam belebeszélni dolgokat emberekbe:(:) nem tudom jó vagy rossz e de néha bejönnek :) ezért nem szoktam sokat rosszat mondani senkire sem mert elér az átkom :(:( sajnos.:(

Mona: örülök,hogy tettszik a munka :9ti aztán belehúztatok apával:wink: :wink: :wink:

Bogárka drága: dehogy vagy hülye:) és ha több pénz meg stb a főnök is inkább téged akar akkor várj még kicsit :) adj esélyt :)drukkolok. Drága bogárka te szoktál kártyát dobni is?akkor te vagy a kis boszink itt :):):)
semmi gond hogy keveredsz :) vagyunk páran :) én még várok a pére :)

Beze: azt mondják második babót hamarabb érzi az ember bár nem ennyire :) tegyél már fel vonalzót légyszíves

nika70
Salgótarján
 
 


oké kati :)

és te hogy vagy kismami? :) :)


monolux


gyönyörűek az lh tesztek,hajrá :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Mona, ez annyira pozitiv, hogy szinte sut, kiegeti a szemem! Apara es kalandra fel!! Orulok, hogy minden jol alakul az eletedben! Latod, mindennek oka van, a Babus is erkezik hamarosan!:):) Es koszi a jo kivansagot! Ugy legyen! Amen!:) Draga vagy! Eppen mondtam apjuknak, hogy ha most ez a melo megis bejon es jo lesz akkor mar tenyleg semmi vagyam nincs az elettol csak egy baba, hogy egy csalad legyunk. Most megint nagyon ugy erzem, hogy minden vagyam egy gyermek. Ez maig nem igy volt, nemtom mi torpent velem mara. ???

Nika, varjal pe-re, jon az, jon az! Erkezik! Igen, igen, dobalom a kartyat, dobalom, szoktam baratnoknek is es bejon. Teged is megnevettetett Nita?? hihihihi!!!! :D :D

Beze, tegyel ki vonalzot lecci!! Sosem tudjuk hanyadan allsz.:( azt igerted teszel ki!!!Es klassz, hogy jol vagy es valami mocorog ott bent. Lehet Te is egy boszi vagy es megerzel mindent! Itt mar mindenki egy banya!:)

Zsuzsi, nem irtal anyospajtitol!! Remelem minden okes!! Meselj, mi volt ma?

Mia, Te hol vagyol mar megint???!!:)

Virag, Te is el vagy veszodve teljesen! Mar, mar hianyom van, remegek!!!!!

Betti, milyen lett a pizza? Izlett a gyerkocnek is? Nem kert repetat?
A festes miatt ne aggodj!! Ennyi karos anyag a levegoben is van ha nem zoldovezetben lakik az ember. Nyugodj meg emiatt.
Vendég
 


bogárka

nagyon finom lett,jó puha a tsztája :) picurnak is izlett :)

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka sikerülni fog, jó lesz a munka is és hamarosan kopogtat a gólya, tudod, csak pozitívan!!! Bevonzzuk egymásnak a Babákat!!!

Zsuzsi írj, hogy mi volt!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Betti az nem baj, hogy ízesítem a palástfű teát, mert egyébként nem bírom meginni!!! Tegnap elkezdtem inni hátha...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika, kati, Bogárka, következő uh után teszek, addig nem. Az már csak bő két hét.

Nika, majd meglátod, hogy te is sokkal hamarabb érezni fogod! Én se akartam elhinni, de tuti az, a beleim egyrészt máshogy mozognak, másrészt meg anyukám is megerősített, hogy engem ilyenkor már érzett, más kismamákat is megkérdeztem, akiknek már van gyerekük, és van, aki még korábban is érezte már.
Ha jól emlékszem, Csillag is korán megérezte.

Bogárka, semmi baj, nem haragudtam meg, észrevettem, de tudtam, hogy nikának szól.
Babcihoz megy a drukk!!!!!!!!!!

Zsuzsi, gyere, mi volt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Igyad Mona, igyad, erovel is ha jol esik.:)
En ugy tudom, aszonta egy gyogynoveny boltos elado, hogy lehet izesiteni ezeket a teakat de csak modjaval es csak mezzel de ugy a legjobb ha natur isszuk mert igy nem veszit a hatoanyagabol. Vegyel nagy levegot nyeld le, aztan meg a levegot csak a szadon fuuuddd ki az orrodon ne jojjon ki semmi igy nem lesz annyira borzalmas. Remelem! Drukk! uuuu,de izgulok, hogy mi lesz!
Meg Nikanal is!
Meg Nalam is!
Meg Mianal is!
Pampinal meg uzunk csajok! Kiuzzuk a cisztajat!:)
Vendég
 


BezeDraga, hol jarsz most? 14. het korul? Az mar huuuhaa, gyorsan telik az ido. Egy ismerosom is erezte mar ez ido tajt. A 2. babat varta. O azt mondta, hogy nem olyan mint amikor mozog, hanem mintha bizseregne ott valami lent. Olyan erdekes erzest erzett.
Vendég
 


zsuzsi! gyere máááááár!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mona: majdnem elfelejtettelek!!!!! gratula az lh-khoz. ez az utolsó gyenyörűűűű!!! hajrá apát kapd el.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, 12+6-on vagyok ma.

Mona, ez bizony pozitív. Hajrá, drukkolok!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mizujs erre???

Bogárka,itten vagyok ám,csak ma programom volt sógornőméknél voltunk meggyet szedni,aztán itthon meg eltettem a fagyóba,kimagoztam stb...nem unatkoztam :D :lol: :lol:
Te hogy vagy?
Vendég
 


Mona: gratu a teszthez,szép pozitív :!: Hajrá,hajrá!!!! :wink:
Vendég
 


Na hello!

Minden oké! :) A lényeg az, hogy 2 hét múlva vissza kell mennem, mert az uh-s doki szerint kicsi a terhességem a genetikai uh-hoz. Ezért megcsinálta ugyan, de ez nem ért sokat. A pénzt elkérte (10ezret). És mondta, hogy 3 hét múlva javasolja a kontroll uh-t. Erre mondtam, oké, de a parkolóból felhívtam a dokimat. Mondta, hogy beszéljünk 4-kor, mert akkor lesz számgép előtt, és akkor tudja nekem megnézni a dolgokat. Oké, mondtam. Négykor felhívtam, és eléggé haragudott, hogy az uh-s doki nem konzultált vele, mert minek adogat nekem időpontokat, meg minden. Szóval gáz. Ráadásul a kontroll uh-ért is el akart kérni pénzt. A dokim azt mondta, hogy 3 hét múlva már késő, 2 hét múlva menjek, adott időpontot is (így ma nem voltam nála vizsgálaton). Július 8-án megyek majd.
De a gyerökkel minden rendben van, korának megfelelő méretei vannak, 17 hetes a terhesség. A nemére rákérdeztem, de erre nem tudta rámondani 100%-ra, hogy mi, de fiúra tippelt.. Én ennek ellenére lánynak érzem továbbra is :D Majd meglátjuk.... A placenta kicsit gáz, mert elöl fekvő, de a méhszájon keresztül "mászik", azaz elfedi és a hátsó falra is tapad.
Ja és a dokim azt mondta, hogy a kontroll uh-n nem kell fizetnem :) Cukimuki!!!

kovacszsuzsi
 
 


monolux

persze,nem baj,izesitsd nyugodtan :)

KépKép
bettike83
 
 


zsuzsi

ez melyik vizsgálat lett volna?az afp?vagy melyik?

sok doki arra hajt h lehuzza az embert,nem elég kiadásunk van igy is,még itt is lehuznak.no de mindegy,ez a sorsunk :)

KépKép
bettike83
 
 


zsuzsi!!! az a megtiszteltetés ért, hogy először gratulálhatok Netek!!!!!
most akkor nem értek valamit? a méreteid jók, de kicsi a terhesség az uh-hoz? ez most hogy is van? nekem ez olyan fura, h nincsen uh a magándoki rendelőjében. nem gáz, h ennyi pénzt odafizetnek neki és nem tud egy uh-ot beszerezni!

gratulálok a fiúcskátokhoz!!! de nem lehet, hogy csak a köldökzsinórt látta??? :lol: :lol: 8) 8) :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


óóóóó betti!!!! beelőztél!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csajok! úúúúúgy fájnak a cicijeim!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi gratulálok!!!2 hét múlva már biztos 100%-ra tudni fogjátok a baba nemét!!! Nemsokára félidős leszel...:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Dee, az uh a dokim rendelőjében van!!! NAgyon jó gép! És a dokimra nem sajnálom a pézt ám! Mert ő aztán tudja, mi van! Szóval ez a dokim rendelőjében egy genetikus orvos volt, mert a dokim a genetikai uh-kat szakorvossal csináltatja, akinek külön tarifája van. Ezt nem kötelező elfogadni egyébként, mehetnék máshova is, de én ezt választottam, mer mégiscsak... értitek.
A terhességem még nem töltötte be a 18. hetet, ezért találta kicsinek (mensi szerint már betöltöttem, de ez a dokker az uh-t nézte, és az 1 héttel kisebbnek látta a babát).

Betti: NEm, az AFP-m megvan már, mert integrált tesztet csináltattam és abban benne volt. Tökéletes lett, semmi gond ezzel. Minden érték tökéletes. Ez a 18. heti genetikei szűrés lett volna, ez csak egy uh, aztán este kellett volna a dokimhoz visszamennem vizsgálatra, mert ő csak du. van magánban.
Így viszont 20. héten megyek a szűrésre és a vizsgálatra is. Ezt a szűrést a 18. és a 22. hét között végzik el.

kovacszsuzsi
 
 


Kedvesek vagytok Csajok, hogy így drukkoltatok nekünk :)
Köszönöm a gratukat!!!

Amúgy nagyon édi volt a bébi, de nem nagyon akar mocorogni. Ráadásul a hájas hasam miatt is nehezebben látszanak a dolgok + ott az elöl fekvő lepényem is és utána jön a baba. Ennyi réééteg :D

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

akkor ez az integrált 2.része lesz nem?azt ugy tudom h 2 részből áll..

KépKép
bettike83
 
 


Nem, Betti, az megvolt, már az eredményt is megkaptam és szerencsére olyan értékek jöttek ki, mint a 25 éveseknek. Amin ma voltam, az egy genetikai szűrés volt, amit mindenkinek kötelezően megcsinálnak. Neked is lesz. :) Az első ilyen szűrés a 12. heti uh, ahol a tarkóredőt is lemérik, a 18-22. héten valamikor van a második ilyen, és ezen kívül van még két kötelező uh. Az integrált teszthez nem tartozik uh, az csak vérvétel.

kovacszsuzsi
 
 


én már értem zsuzsi! nálunk a 4D-t csinálja egy nő a dokim rendelőjében. ez kb. olyan, mint nálatok!
szerinted is késői baba? mármint, h később lett a babád egy héttel? vagy szerinted közép időben fogant?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Nem tudom :oops: Én sosem tudom, mikor van pém. Ráadásul 31 napos a ciklusom általában, de nem mindig. Lehet,hogy kisebb egy héttel valóban, simán lehet. De ezek úgyis csak méretek... remélem, minden rendben lesz vele 2 hét múlva is :)

kovacszsuzsi
 
 


biztos minden oké lesz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hello (B)anya-tanya!!!!!
Remélem nem haragszotok meg a megszólításért, de úgy látom rajtam kívül van még itt egy pár banya. :P

Zsuzsikám, tiszta szívemből gratulálok és küldök egy óriáspiszit arra a szép nagy pocikádra!!!!! Örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!!!! Sálálálálálálá!!!!!!! A lepény miatt azért légy óvatos, ne emelj nehezet, de gondolom ezt majd a dokid is mondja.

Mona, gyönyörű a teszted, most aztán hajráááá!!!! (bár ahogy a görbédet néztem, nem kell a biztatás, megvan a fix programotok estére... :oops: :oops: :wink: )
Olyan boldogság sugárzik az írásodból, hogy öröm olvasgatni!!! Meg lesz ennek a gyümölcse, ebben biztos vagyok!
A teát meg csak idd szorgalmasan!!!!!!

Bogárka, na azért ma már jobb a feeling körülötted! Ennek így is kell lennie, mert itt senki nem lehet szomorú!!!!!! Maradj csak a kávézóban, a koffein pedig jöhet ide hozzám akár intravénásan is az alacsony vérnyomásomra. :lol: (na jó, csak két kávét iszom egy nap, de azt is engedéllyel, különben csak kóvályognék...) Látod, kedves boszi, hogy milyen jól tetted, hogy kinyitottad a szád? Több money, jobb körülmények, a kis p@cs hamarosan eltűnik, főnők lehetsz... kell ennél több???? Hát bizony nem.... vagyis IGEN, de az már VALAKI lesz és ez a kis valaki úgyis mindennél fontosabb lesz majd az életetekben!!!!!

Beze, én is ilyen tájt éreztem először a babát. Valamikor a 13. hét elején... Sokan nem hitték el, de tudom, hogy nem a beleim szórakoztak velem... :oops: Az tök más érzés. Egyébként főleg bizsergés volt, meg olyan buborékos érzés. A 15. héten viszont már a hasamon is látszott néha egy-egy erőteljesebb rúgás. Most meg már bármilyen testhelyzetben érzem! :lol: Néha olyat tud rúgni, hogy összerándulok, de ez annyira jó érzés!!!!!!

Kati, de jó, hogy minden rendben van Veletek!!!! Én is azt érzem, hogy most minden okés lesz Nálatok!!!!! Egyébként sokat kell dolgoznod????

Betti, ne aggódj a festés miatt. Én ma hajat festettem itthon magamnak, az sem egy bűz mentes dolog. :roll: Bencénél is végig festettem a hajamat és nem lett belőle baj. Sajna hamar megjelentek az ősz hajszálak, így muszáj csinálnom. Azt hiszem, azzal többet ártanék a pocaklakónak, ha állandóan búskomor lennék a frizurám és a lenőtt hajam miatt. Mint minden nő, szeretem az ápoltságot és a hajamra különösen háklis vagyok! :wink:
Az az uh, amiről Zsuzsi írt, mindenkinek kötelező. Akkor a baba méretein kívül megnézik a gyomrát, hólyagját (ha ezekben látni a folyadékot, az azt jelenti, hogy jól működik a baba emésztése, tehát lenyeli a magzatvizet és ki is pisili ). Ezen kívül nézik a szívét, hogy megvan-e a 4 kamra, a gerincét, a hasfalát, a végtagjait. Szóval alaposan végigpásztázzák.

Nika, jöjjön már az a pé, na meg leginkább a kis "albérlő" :lol: :lol: :lol:

Jaj, Csajok, egy jó hírt nem is mondtam Nektek a hétfői uh-m után. Mégpedig azt, hogy a méhlepényem most már jó helyen van, elkerült a méhszáj közeléből, így már nem kell vérzéstől, leválástól tartanom!!!!! Juppppiiiiiiiii! És szülni is lehet természetes úton! Dupla juuuuppppiiiiii!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!!!!!!!
Bogarka én tuti maradnék.nem sok helyen könyörög a főnök hogy maradj.és még a béred is emeli........maradj!!!!!

anyósra tudnék még cifrábbakat is mondani.hú de még milyeneket....... :twisted: :twisted: :twisted:

Bettike semmi bajod nem lesz..én tavaly ilyenkor már nagy pocakos voltam de segítettem festeni.

Virág örülök hogy már elmult a veszély!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, anyós pajtás ennyire megkeseríti az életedet???? Mennyire laktok közel egymáshoz?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, itt vagy mar Te is! Jo faradt lehetsz, draga vagy, hogy irtal! Meggy,mmm az fincsi! Kuldhetnel fenypost! Koszi jol vagyok, megvagyok olyan felig vagyok juppi meg salala. Holnap a kis buzerans fiuval leszek egesz nap. gggrrrrrr!! Csak tulelem mert szombaton meg szabad vagyok megint, yesss!!!:)

Dupla juppiii!! Elokerultel vegre!!:):) Dejodejo, hogy nincs utban a mehlepeny!! Ez tenyleg meger egy dupla juppiiiiitt! Jol erzed ma mar porgosebb vagyok!:):) Te, Banya!:)

Nita, meselj, mit tudnal meg anyosodra mondani!! Biztosan talaloak lennenek az enyemre is mert ez is egy kis torpordog. Ma is felhuzott de elkuldtem oda! Azt mondta, oldjuk meg az O eletet! Na, orulok ha a sajatommal boldogulok mi kozom nekem az O elethez! aaah, mindegy! IDIJJJOOOOTAA!
Egyebkent koszi, maradok itt egyenlore, meglatom mi lesz!

Zsuzsi, tok jo vagy mar, salallalaaaa!!! Minden rendben ez nagyon klassz hir!! Hurraaa!!! Akkor a nagy ko le is esett!!

Virag, annyira jo volt olvasni amit irtal tok jo kedved van!!! Ram is ragadt!! Mindjart tancra is perdulok!!!

Kati, Teged is annyira jo olvasni, ugy latom magam elott ahogyan ropkodsz es vigyorogol es salalala van Nalad! Hajra, hajra!!

Beze, nagyon varom mar a kovetkezo vizsgalatot, hogy megnyugodj ugy teljesen!! Minden rendben lesz es johet a vonalzo nekunk! Ugy varjuk mar, hogy csak na! Kivancsi leszek en mikor fogok kitenni. pfff, amilyen beszarabiaba tudok esni majd csak szules elott 2 hettel nyomok fel majd egyet!:)
Vendég
 


Virag az en anyosom 1500 km-re lakik de ez sincs eleg messze! A Hold, na az... vagy fel kellene loni muholdnak!
Vendég
 


Kozben en el is koszonom, csak holnap keso delutan leszek. Legyetek jok, mindenkinek a legjobbakat ma estere es holnap ra is!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Bogárka, hogy tud anyósod ennyire felhúzni, ha olyan messze van???

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi, gratulálok, örülök, hogy minden rendben van!

Csillag, nekem se akarták elhinni páran, de nem érdekel, én tudom, hogy nem a beleim. :wink: Örülök, hogy rendben vagytok, a méhlepény jól végezte a dolgát. :D Bencust is természetes úton szülted?

kati, ez jó jel! :wink:

Bogárka, nyugodtan szólj vissza a "kedves" kollégádnak, kicsit túl nagy a szája! :evil: Anyóst ne is mondd, én se csípem az enyémet, és akkor még finoman fogalmaztam... :roll:
Szerintem azért te is hamarabb ki fogod tenni a vonit. :wink:

Kitört az allergiám, vagy 5 zsepit telefújtam, az utolsónál jött egy kis vér is. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?