Hello (B)anya-tanya!!!!!
Remélem nem haragszotok meg a megszólításért, de úgy látom rajtam kívül van még itt egy pár banya.
Zsuzsikám, tiszta szívemből gratulálok és küldök egy óriáspiszit arra a szép nagy pocikádra!!!!! Örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!!!! Sálálálálálálá!!!!!!! A lepény miatt azért légy óvatos, ne emelj nehezet, de gondolom ezt majd a dokid is mondja.
Mona, gyönyörű a teszted, most aztán hajráááá!!!! (bár ahogy a görbédet néztem, nem kell a biztatás, megvan a fix programotok estére...
)
Olyan boldogság sugárzik az írásodból, hogy öröm olvasgatni!!! Meg lesz ennek a gyümölcse, ebben biztos vagyok!
A teát meg csak idd szorgalmasan!!!!!!
Bogárka, na azért ma már jobb a feeling körülötted! Ennek így is kell lennie, mert itt senki nem lehet szomorú!!!!!! Maradj csak a kávézóban, a koffein pedig jöhet ide hozzám akár intravénásan is az alacsony vérnyomásomra.
(na jó, csak két kávét iszom egy nap, de azt is engedéllyel, különben csak kóvályognék...) Látod, kedves boszi, hogy milyen jól tetted, hogy kinyitottad a szád? Több money, jobb körülmények, a kis p@cs hamarosan eltűnik, főnők lehetsz... kell ennél több???? Hát bizony nem.... vagyis IGEN, de az már VALAKI lesz és ez a kis valaki úgyis mindennél fontosabb lesz majd az életetekben!!!!!
Beze, én is ilyen tájt éreztem először a babát. Valamikor a 13. hét elején... Sokan nem hitték el, de tudom, hogy nem a beleim szórakoztak velem...
Az tök más érzés. Egyébként főleg bizsergés volt, meg olyan buborékos érzés. A 15. héten viszont már a hasamon is látszott néha egy-egy erőteljesebb rúgás. Most meg már bármilyen testhelyzetben érzem!
Néha olyat tud rúgni, hogy összerándulok, de ez annyira jó érzés!!!!!!
Kati, de jó, hogy minden rendben van Veletek!!!! Én is azt érzem, hogy most minden okés lesz Nálatok!!!!! Egyébként sokat kell dolgoznod????
Betti, ne aggódj a festés miatt. Én ma hajat festettem itthon magamnak, az sem egy bűz mentes dolog.
Bencénél is végig festettem a hajamat és nem lett belőle baj. Sajna hamar megjelentek az ősz hajszálak, így muszáj csinálnom. Azt hiszem, azzal többet ártanék a pocaklakónak, ha állandóan búskomor lennék a frizurám és a lenőtt hajam miatt. Mint minden nő, szeretem az ápoltságot és a hajamra különösen háklis vagyok!
Az az uh, amiről Zsuzsi írt, mindenkinek kötelező. Akkor a baba méretein kívül megnézik a gyomrát, hólyagját (ha ezekben látni a folyadékot, az azt jelenti, hogy jól működik a baba emésztése, tehát lenyeli a magzatvizet és ki is pisili ). Ezen kívül nézik a szívét, hogy megvan-e a 4 kamra, a gerincét, a hasfalát, a végtagjait. Szóval alaposan végigpásztázzák.
Nika, jöjjön már az a pé, na meg leginkább a kis "albérlő"
Jaj, Csajok, egy jó hírt nem is mondtam Nektek a hétfői uh-m után. Mégpedig azt, hogy a méhlepényem most már jó helyen van, elkerült a méhszáj közeléből, így már nem kell vérzéstől, leválástól tartanom!!!!! Juppppiiiiiiiii! És szülni is lehet természetes úton! Dupla juuuuppppiiiiii!!!!!!!!