Sziasztok!
Kihagytam pár napot, próbáltam visszaolvasni, de mire a végére értem szinte mindent elfelejtettem
Bocsánatot kérek, ha valamit kihagyok
Nlzs: Gratulálok a csodás eredményekhez!!!!
Msi: te is érzel már bizonyos dolgokat?
Nem lepődök meg rajta! Nekem ugye ez a 2. terhességem, és bizony, ha szegény babákok megijednek (pl. tüsszentéskor) bizony én is érzek fura rúgásnak vélhető csúszásos érzéseket
Nyufó, javítanád kérlek a táblában az adataim? Voltunk ma orvosnál, és megleste őket UH-val és ma már az A magzat 45mm, B magzat 44mm
:D Növögetünk okosan és szépen
Július 6-án lesz genetikai UH, igaz 13 hetesen már, de csak azért, mert jövő héten a saját orvosom nem lesz, s mivel a kezdetektől ez az orvos nézte őket UH-val, szeretném, ha a genetikait is ő nézi
Köszönöm
:D
Dalmicsek: nem semmi lehet repülők között dolgozni, és a kutyudról valóban jöhetne egy kép
Avrenim: hát én sem irigyellek, sem a munkád, sem a férjed melója miatt.. Én mondjuk végig kénytelen leszek táppénzen lenni, de ez sem jó, mert néha már úgy érzem magam, mint aki benéz.., unalmasan, befordulva.. Azt várom én is, hogy végre konkrét magzatmozgásokat érezzek
Mai nappal végre elhagytuk az Utrogestant
Hogy én mennyire vártam ezt a napot!
És szerencsére nagyon jól viseltük - leszámítva, hogy tegnap is és ma is nagyon fájt a fejem, de ez lehet csak ez miatt a lüke idő miatt..