Új privát üzeneted érkezett!

nlzs: mennyi idő alatt lett meg az eredmény?
gratulálok! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nlzs GRATULÁLOOK!!! :)
ezek szerint az 1:590 arány jónak számít?
Mennyi idő alatt lett meg az eredmény?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek Nlzs 38 éves, az ő korához ez jónak számít. Neked még valószínű ez több ezer az egyhez lesz. A kor előrehaladtálval rohamosan nő az esély, 40-körül már csak 250 talán, felette már nem tudom de drasztikus.

Nlzs nagyon örülök hogy minden rendben van és javítalak 12+6-ra. Szülési idő nem változott, az dec. 30.?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

aha értem. Közben gyorsan utána is néztem. azt írja 1:250 alatt számít rossznak.
Ma is okosabb lettem :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Nlzs hát én is szívből gratulálok neked :D ez csodás hír :D :D :D :D :D :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Dalmicsek a kutyusod fél a deszkától vagy valami szörnyetegnek nézi? :lol: :lol: [/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka a kutyusom rendmániás. Ami nem volt ott, az addig ugatja míg el nem teszem. Ilyen a porszívó, a vasalódeszka, a hűlő vasaló de még az íróasztalon hagyott hajhabot is ugatja :)
De az utcán is ám! a megszokott útvonalán ha van egy doboz, vagy ki vannak rakva nemzeti zászlók ünnepek idején és így tovább :) elég hangos egy állat. Nem csak az ugatása, hanem a lihegése is, mert ugye bulldog. imádom :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Timi, pont 1 hete voltunk.

Én is még most kutatom az értékhatárokat a többi érténél is, de a negatív szó jól hangzik. Egy táblázat szerint a kór kockázata az anyai életkor szerint: 38 évesen 1:190, 0,526 %.

Nyufó, aszületésiidőt itt nemírták, de az mindegy is csak pár nap lehet a különbség és tudod engem úgyis megcsászároznak a 38. hét után

Kép
nlzs
 
 


Dalmicsek nagyon édes a kutyusod :lol: egy élmény lehet így sétálni :D az jó dolog, hogy rendmániás, csak kár, hogy ő nem tud házimunkát végezni :lol: de nagyon aranyos lehet :D majd teszel egyszer fel róla képet? amúgy hogy van a lába?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Köszi Monka, Dalmicsek, remélem egézséges baba lesz, én úgy érzem minden rendben van vele.
Dalmicsek, haláli a kutyusod, ilyet még nem is hallotam, milyen típus?

Kép
nlzs
 
 


Jaj most látom, hogy buldog ,csak közben olvastam a tesztekről a tájékoztatót, bocs

Kép
nlzs
 
 


monka köszi a kérdést! tegnapra már egész jól volt, de aztán felszaladt a lépcsőn, szegény meg is torpant a fordulóban, mert gondolom fájt neki és azóta ugyanúgy sántít, mint az elején. Nem bír magával tiszta energiabomba, szegény úgy sajnálom, hogy nem mozoghat. :(

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Lányok gratulálok a friss UH-soknak,nah és a képek hol maradnak?

Zsuzs: nah végre megnyugodhatsz te is, már közén tartozol nyugi!!!

Üdv az új lányoknak is!

Msi:de jó lehetett nektek apával, jaj már csorog a nyálam egy kis burgerre nekem is, Balót nem tudod vkire bízni pár órára?család,barát,szomszéd?Ha az én sógronőmből indulok ki, ő már félévesen lepasszolta a gyereket anyósomékhoz egy hérvégére..

Spumilla:ilyen partyikra nagyon jók a hidegtálak előre elkészítheted, vagy rendelhetsz is csak az időjárás miatt lehet romlandóbb...vmit tepsis húst kéne csinálnod, be a sütőbe jó fűszeresen aztán ki a sütőből...és persze pogács, süti minden mennyiségben!mi auchen tortákat szoktunk venni az íze is jó meg az áruk is pl. Tiramisu..
Egyébként tényleg a pogrács lenne a legjobb, nincs sok meló vele, csak a tűzet izzítani, meg odafigyelni rá, de az is egy élmnény tud lenni, szerintem ez totál férfi meló én mindíg a páromra bízom.

Nah azért a jövőht is sokaknak fordulópont, én kedden megyek majd 11 hetes leszek de akkor ér rá a doki, viszem apát is.

A páromnak ügynök melója van, kb dél-délután indul el az irodába "dolgozni" egy két hirdetésent felrak,elkávézgat a kolleginákkal, szóval totál életművész meló, ebédelni nem jön haza kifőzdékbe eszik amit megkíván, kb. délután indul be az ügyfelezés, de nincs fix jövedelme csak jutalékos a dolog..belefeccel sok pénzt, benzin telefon és semmi nem jön vissza, csak minuszba vagyunk..
Simán elbírna ilyen meló mellett még egy mellék állást ahol bejelentik, fixen kapna pénzt is, mert ő osztja be mikor kivel talizik...szóval nem értem amióta válság van már fél éve előtte éreztük a romlást, már tavaly kért tőlem haladékot, most meg azt mondta januárig várjam ki hogy beindul az üzlet-e...majd akkor keresne melót!amikor a gyerekünk születne??aztán jön a depi, meg az utálat a saját gyereke íránt mert belekényszerül egy nagy váltásba..ki tudja majd...most mondtam neki hogy októberig kap haladékot /nehogy már ő szabja meg a feltételeket/ aztán menjen mellékállásba vagy visszaköltözhet anyjáékhoz majd azok eltartják..szóval csak keményen de muszály így se értem nála el semmit, mindent én fizetek a rezsit a kaját, ő csak magát látja el-tankol,elebédel,telefon,internettet fizet..
Mondta a kolleganőm ne hagyjam magam, anyum is mondja hogy írassam ki magam, ő se dolgozott az eü.ben terhesen..
lehet hogy ez lesz és rákényszerítem így a melóra..

Nálam a főnővér kérdezte ikor jönnék vissza de nem kellett senkinek hivatalosan nyilatkoznom semmiről...

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Nlzs:Gratulálok az eredményhez!nem kell plusz fölösleges vizsgálatokon részt venned szerintem!

Nyufó:remélem a 3. pü már átment, mert tök ideg vagyoka rendszerre! Holnap után mát Mo.on vagy!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Dalmicsek tündéri a kutyusod. Gondolom még fiatal hogy ilyen mozgékony, hány éves?

Avrenim megkaptam még múltkor és válaszoltam is rá, akkor lehet hogy te nem kaptad meg??? Remélem sikerül apát ráncba szedni![/b]

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nlzs

gratulálok a jó eredményhez :)

KépKép
bettike83
 
 


Dalmicsek remélem azért hamar meggyógyul az a kis jókedvű kutyusod :D és már mehet virgonckodni.

Avrenim sajnálom, hogy ilyen a párod. Nem is értem, nem gondol a gyerekére :?: De igaza van a kolléganődnek: legyél vele igen is kemény, mert "sajnos" nem csak a saját életével szórakozik :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


elegem van már,megint családi perpatvar van nálunk,nem a párom meg nálam ,hanem a szűkebb családi körben..ha kiváncsiak vagytok a részletekre akkor irtam rola a blogmban,de véleményt csak oda irjatok ha lehet,a chatre mert nem akarom h itt is téma legyen.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike majd én is elolvasom!

most viszont elköszönök tőletek lányok, mert mennem kell az évzáró bulimra :D vigyázzatok magatokra és akkor holnap újra itt :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Timi, 12+6-on vagyok ma.

Nlzs, de jó, örülök nagyon! A jó eredményhez is gratula!

Msi, szerintem simán érezheted már őket. Gyere a hírekkel, várunk! :wink:

Bolygó, köszi, aranyos vagy! Már túl vagyok rajta, de nehéz volt feldolgoznom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszi Avrenim, Betti, Beze a gratulációkat, mégha nem is az én érdemem.

Avrenim, már be vagyok jelentkezve integráltra is, de ha az is jó lesz, valószínű nem kockáztatjuk meg az amniócentézist. Az uraddal állj a sarkadra, csak fontossak vagytok neki annyira, hogy ultimátumot adj neki. Vigyázz magadra, a gyereknek sem jó ha az anyukája stesszes.

Kép
nlzs
 
 


Sziasztok!

Kihagytam pár napot, próbáltam visszaolvasni, de mire a végére értem szinte mindent elfelejtettem :( Bocsánatot kérek, ha valamit kihagyok

Nlzs: Gratulálok a csodás eredményekhez!!!! :D :wink:

Msi: te is érzel már bizonyos dolgokat? :wink: Nem lepődök meg rajta! Nekem ugye ez a 2. terhességem, és bizony, ha szegény babákok megijednek (pl. tüsszentéskor) bizony én is érzek fura rúgásnak vélhető csúszásos érzéseket :lol:

Nyufó, javítanád kérlek a táblában az adataim? Voltunk ma orvosnál, és megleste őket UH-val és ma már az A magzat 45mm, B magzat 44mm :D:D Növögetünk okosan és szépen :)
Július 6-án lesz genetikai UH, igaz 13 hetesen már, de csak azért, mert jövő héten a saját orvosom nem lesz, s mivel a kezdetektől ez az orvos nézte őket UH-val, szeretném, ha a genetikait is ő nézi :roll: :D
Köszönöm :):D

Dalmicsek: nem semmi lehet repülők között dolgozni, és a kutyudról valóban jöhetne egy kép :wink:

Avrenim: hát én sem irigyellek, sem a munkád, sem a férjed melója miatt.. Én mondjuk végig kénytelen leszek táppénzen lenni, de ez sem jó, mert néha már úgy érzem magam, mint aki benéz.., unalmasan, befordulva.. Azt várom én is, hogy végre konkrét magzatmozgásokat érezzek :roll:

Mai nappal végre elhagytuk az Utrogestant :roll: Hogy én mennyire vártam ezt a napot! 8) És szerencsére nagyon jól viseltük - leszámítva, hogy tegnap is és ma is nagyon fájt a fejem, de ez lehet csak ez miatt a lüke idő miatt.. :? :(

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


kis csillag

biztos ettől az időtől van,nekem is sokszor fáj a fejem.

párom látott szép bölcsőt,úgy megtetszett neki.de én még nem merem megvenni,még elég korai.de ugye ha nem kapunk az alakalmon akkor elvihetik...

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN:))))))))))))))))))))

A babucik jól vannak ficánkolt mindkettő, megvan kezük lábuk lábujjak minden a helyén:))tarkóredő 1,1 mnidkettőnek:))

"A" baba 5,9 cm melső falon, virgoncan ugrált:)
"B" baba 5,3 cm hátsó falon, ő még jobban tekergett, szép gerincvonal, zárt hasfal, belsőszerve belül fejlődnek, teli hólyag, és gyomor:) több betűs dolgot nem írtak, de nekem ennyi is elég, magzatvíz megfelelő.

Annyira örülőőőőőőőőőkkkk:)))))))))))))))))))) szép egyformák...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Bettike elolvastam :twisted: :twisted: :twisted:

Kis-Csillag gratulálok a novekedéshez, javítottam a táblázatot!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Msi neked is szépet nőttek, gratulálok nagyon!!!! Örülök hogy minden rendben van, remélem most már eloszlottak a félelmeid :lol: Átírtam a táblázatban az adatokat.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nlzs
gratula a teszhez és tök jó hogy érzed a babucit:)))

avranim
hát a család 200 km-re lakik tőlünk, a barátok meg melóznak, de feci keresztanyja tudott Balóra most vigyázni (amúgy szétszedte volna az uh rendelőt:)) de este nem vállalja...nem baj megoldjuk családi romantikába:) sajnálom hogy ilyen a férjed:( remélem hogy összekapja magát:S

kis-csillag
igen néha érzem hogy valaki pöcögtet odabentről:)))mivel lassan egyre kevésbé férnek el igy egyre jobban érezzük majd őket:) amúgy ma vagyok 12+0 az uh szerint meg 12+3:)) de maradok sima 12+0, pár mili ide vagy oda:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


sziasztok.
megjöttem én is. reggel írtam de azóta 2 oldalt teleírtatok így ha valakit kihagyok akkor ezer bocsánat :shock: nem semmi sebesség. sajnos én napközben nem nagyon tudom nézni az oldalt, de esténként próbálok felzárkózni :D

kis-csillag, bolygó: gratulálok az ultrahanghoz, növögettek ti is szépen szerencsére

nlzs: neked is gratulálok a szuper eredményhez. gondolom így már megnyugodtál. már én is alig várom, hogy túllegyek a 12 héten

dalmicsek: nagyon aranyos lehet a kutyád, imádom a kutyákat. remélem hamarosan rendbe jön. nem semmi a rendmániája :lol:

ildiko: üdv közöttünk, majd ha ráérsz írj magadról

avrenim: remélem tisztázódnak a dolgok közted és a párod között. remélem észhez tér és rájön, hogy most már értetek is felelősséggel tartozik, nem viselkedhet úgy mint korábban

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


nyufó
igen már teljesen ki vagyok simulva, túléltem hogy megint vissza kellet oda menni, most már jobb lesz és visszatért a teljes optimizmusom, tuti nyugodtabb vagyok mert mióta hazajöttünk csak enni akarok, eddig lehet az izgalomtól bírtam csak fél lovat enni de most becsúszna egy egész is:))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi: neked is hatalmas gratula a babókhoz. örülök hogy megnyugodtál...


ultrahangosok: nincs most képetek?

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!
msi nagy-nagy gratula!!!!

Nálunk is minden oké, most jöttünk a dokitól! 3,2 cm a baba, és izgett-mozgott, csak úgy járt a keze-lába!!!! Az elején rendesen integetett is!! :lol: Szép, szép, nagyonnagyon!! :D

Ja, és állítólag valami van a lába között! :D Láttunk is egy kis pöcköt. De mondta az orvos, hogy nagyon óvatosan mondja, mert még bármi lehet belőle!
Kaptunk képet, de még nem tudom feltölteni, mert a büszke apuka gépe foglalt, és az enyém lassú nagyon, de holnap megpróbálom.

Aggódtam egy kicsit a mérete miatt, de mondta, hogy teljesen oké, és 10 hetes ez alapján.

Ez hihetetlen, hogy bennem van ez a pici bébi! Hú, nem térek magamhoz! :lol:

Kép
salsifraga
 
 


Tök jó minkét ikres pont egy napon volt orvosnál,
MSI, KIS-CSILLAG örülök nektek, jó, hogy megnyugodtál Msi, jó nagyok a babáitok, jó lenne az uh képeteket is látni, én sem láttam még ikrekről.

KÖSZI MINDENKINEK A GRATULÁCIÓT AZ EREDMÉNYEKÉRT, mondtam a férjemnek, hogy milyen aranyosak vagytok, hogy nekem gratuláltok, pedig nem is az én érdemem. Erre azt mondta írjam meg nektek neki lehet gratulálni, egyébként is Ő győzte le immár 3 szor, hogy a profeszorok szerint velemszületetten nem lehet gyerekem, tehát ez is az ő érdeme.

Kép
nlzs
 
 


Ja és Nyufó az üzeni Nektek ha ideértetek hívjatok és gyertek be egy kávéra, majd pü-ben megírom a telefonszámon, persze csak ha van kedvetek. Az autópályától kb. 1 km-re lakunk. Mi fél 5-től fél 7-ig vagyunk táncon előtte és utánna szeretettel várunk Benneteket!

Kép
nlzs
 
 


kiscsillag gratulálok neked is! Na és persze mindannyiunknak! :D
Tisztára fel vagyok dobva.

bettike bölcsőre fel!!! Ha tetszik, vegyétek meg! Képed van róla?

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga: hatalmas gratula! szuper hogy nálatok is minden oké. nem semmi hogy ilyen pici és már valószínűsíti a dokid a pici nemét. gondolom most nagyon boldog vagy!el is hiszem hogy nem térsz magadhoz. örülök nektek :D

csupa jó híreket mondtok ma csajok.
ez egy jó nap. :D

várjuk a képeket.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Saslifraga, gratulálok :D :) , hihetetlen, hogy már láttatok pöcköt, örülsz neki fiút szerettél volna? Inkább a lányok szoktak kukacot növeszteni. Várjuk a képet!

Kép
nlzs
 
 


Helló csajok!
Meglendültek ám az adatok:) De ez a jó sok jó és még több nagyon jó hír!!! Mindenkinek gratula akinek kell, aki bosszankodik nem éri meg!! köszi a drukkokat!!
Viszont én második gyermekkorom éltem át a genetikain. Képet sajnos nem kaptam, de a látottak még itt lebegnek előttem. Egy aerobikos emberke lakik a haskómban alig tudta a dokinéni befogni. Már ő is nevetett:)
akkor adatok elméletileg 12+1
clr 60, BPD 24, Fronto:29, nucha 1.6, thorax 20 gyomor és a hólyag telítődik humerus 8.3, femur 9.1 talp 12, lábak teljesen jól látszottak orrcsont 3.4, mellsőfalon tapad, mozgása élénk.
Szóval ennyi adatot kaptam a kis poronytunkról:) Kérdeztem a nemét, a doki néni ránézett de azt mondta, hogy biztonsággal most még nem tudja. Hát így még poronytka marad:) Még este is ennek a tuti élmény bűvöletében élek pedig 3-ik. Szóval kutya futtában ennyi. Az ikreseknek kitartás és gratula a jó eredményekhez!

monka 1 én anyukám előtt lebuktam a 7-8 hét körül a többieknek én is 8-9 hét körül mondtuk meg.
nyufo8 hogy bírod az ilyen hosszú utat? Hogy-hogy nem repzivel? bár én csak Rómába repültem a 6 héten maga volt a rém álom Mi Middlesbourghban voltunk busszal 30 óra azt hittem bele gebedek olyanok voltak a bokáim mikor leszálltam, mint egyéb esetben a combim
Nlzs tedd össze a kicsi kezed az ilyen apuciért!!! Drága kincs!:) MIT nem akarsz elkiabálni????? Hát mázli az akinek a 3 ik gyereknél nincs hája. Én nem ebbe a kategóriába tartozok De tök jó lehet. Sejtéseim vannak de konkrét még nem volt! Irigyellek!
avrenim szegénykém, hát a párod miatt nem irigyellek! De lehet, hogy valahogyan lehetne rá hatni vagy így vagy úgy. Nem egyszerű az biztos. De azt, hogy idegeld magad nem éri meg!!!! Már a babóért sem! Mindig lesz valahogy meg mindig is volt. Kitartás! De ne hagyd magad!!!! válasz út elé kell állítani!! Úgyis titeket választ de ezért tegyen az asztalra! Anyudnak a munka terén igaza van. Betegek egyebek kismaminak nagy pocakkal nem való!!!
beze dehogy ömlengsz itt szinte mindenki akkor mondhatnánk, hogy ömleg, kiindulva belőlem Örülünk a te örömödnek is!!!
zsuzs 35 a gyerekekre és a részegekre vigyáz a jóisten!! huhh Kis kópé lesz
Biztos kihagytam valakit, de nem szándékosan!Mindenkinek jó éjt!

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Úristen mennyi lett :oops: de nem sokatokat szerettem volna kihagyni :oops:

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


nlzs fiút szeretnék (vagy lányt, persze!) :lol: A pöcök nem erre utal? :o

[/b]

Kép
salsifraga
 
 


Milyen fontos nap volt ma sokunknak, jó ezt a sok örömöt olvasni!!!

Kriszti, jaj dejó lehetett látni, hogy így ugrál, már nem sokáig lesz ekkora helye, Te is láttad a lába közét?

A háj nekem a csípőmön van, a hasamról le tudom tornászni, onnan nem, a mázlinak csak kicsi érdeme van benne, ezért is félek, hogy most lusti van nagy lesza háj, majd a kajával próbálok figyelni, az már 60%.

Kép
nlzs
 
 


Salsifraga, Msi, Kis-csillag, gratulálok. :D

Kriszti, köszönöm szépen, aranyos vagy!

Kitört az allergiám, vagy 5 zsepit telefújtam, az utolsónál jött egy kis vér is. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Salsifraga gratulálok, ti is szépet nőttetek, az utolsó adat a táblában 0,45 cm volt. Javítottam a táblában az új méretet, néztem hogy fiút szeretnél, lehet hogy összejön???? Húúú de izgi!

Krisztin neked is gratulálok és beírtam az új méreteket a táblázatba :lol: Nagyon jól bírom a hosszú utat, a felét én vezetem le, nagyon szeretek vezetni. Regivel fél idős terhesen mentünk haza, ott az az egy baj volt, hogy a két és fél nap kocsiban üléstől bevizesedtem de csúnyán és meg is maradt a terhesség végéig. Pedig soha nem voltam hajlamos vizesedésre. Úgyhogy most is félek egy kicsit nehogy megint az legyen, meg most még nagyon korán lenne :shock: De ez az egy amitől tartok, egyébként várom már nagyon. Repcsivel csak oda megyek ahova nem lehet autóval. De különben meg 6 hétre annyi cuccot hazavinni gyereknek, magunknak, kutya is van, repcsin ez képtelenség. A gyereknek otthon még egy autós ülése sincs. Ráadásul 6 hétig kéregetni a szülőktől az autót hogy el tudjunk jutni valamerre, az se nyerő. Otthon mondjuk én mászkálok sokat a párom nem, de én abban a pár hétben is belerakok a kocsiba pár ezer km-t. Szóval kell a kocsi nagyon.

Nlzs írok pü-t :lol: Én combra hízok, de elég durván, lassan már duplája, mint a terhesség előtt, az összes felszedett kiló oda ment :cry:

Beze nagyon sajnálom, tök meg tudlak érteni milyen rossz lehet. Én nem vagyok allergiás de apa igen, ezekre a nyári fűfélékre, ő is tüsszög, orrot fúj, krákog, szegény egy fűnyírás után teljesen ki van ütve.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Jó reggelt!

krisztin
neked is gratula a babóhoz:)))

salsifraga
neked is nagy gratula!!:)))

és mindenkinek köszi, annyira boldog vagyok:))))

ma fél 9kor kelt a fiam:)))))))))))))))))))este 8 tól aludt, általában 6-7 között kel....bár ha belegondolok szerintem a panadol miatt....:S hőemelkedése van, jön alul a két foga...

hoztam volna én képet csak itt nem adnak, de remélem 5.én kapok, akkor megyek megint uhra:) már csak 10 nap:)))) szeretem hogy az ikrekkel ilyen sűrűn kell menni, bár gondolom mikor elérem a víziló méretet akkor már nem lesz annyira jó két hetente bekúszni...amugy az uh-s néni kérdezte hogy mikor jövök legközelebb mert a 18. hetes az nagyon messze van még, kéne közte is ellenőrizni...na majd 5.én dokival konzultálok hogy kérjek e 16. hétre időpontot...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok!

bettike: én is elolvastam :( amúgy szerintem vegyétek meg a bölcsöt, ha mindkettőtöknek tényleg tetszik, és megfelel, szerintem nem kell várni a babona miatt, úgysem emiatt lenne baj, ha lenne, de nem lesz!!!! nekünk is megvan már a babakocsi, nyufóéknak is, legalább már kicsit közelebb érezheted :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Lányok tök jó már olyan sokan vagyunk, hogy ketté kell vágnom a táblázatot mert már nem férünk bele a 600x600-as keretbe, de tök jól össze lehet illeszteni a két képet, nem is látszik. Aki még felbátorodott, várom a fotókat!!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: tök jó, ügyes vagy :)
mikor indultok? Vigyázzatok magatorka nagyon! :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


beze

nem vagy egyedül az allergiával,2 napja én is nagyon küzdök :? azzal kelek azzal fekszek és már elegem van.mondtam a páromnak h nézzen már vmi homeopátiás cuccot a patikában amit a kismamik is szedhetnek

vasárnap megyünk vásárba,kellene venni egy két melltartót,bugyit :) meg függönyöket,vagy ha látok a bébinek valami szép plédet vagy bármit..meg kellene venni a picurnak egy kisebb szekrénykét mert sajnos a gyerek ruháinak már nincs helye :D ki akarom válógatni a cuiccokat és kidobálni mert ez igy nem állapot :D

gyerek szobában szönyeg vagy nem szönyeg???


msi

szép méretek,biztos édesek voltak ahogy mocorogtak :)

KépKép
bettike83
 
 


Kép

itt vagyok én is,én sem akarok kilógni a csapatból:)

KépKép
bettike83
 
 


bettike: nálunk szönyeg lesz, veszek ilyen gyerekmintás szönyeget. mert elég hüvős a szoba, mert sarkon van és az is legalább felfog valamit, meg ha már tud mászni meg játszani akkor jobb mitha csak a földön lenne, így nem fázik fel olyan hamar.
Te mit szeretnél?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?