Sziasztok!
Kajamat megrendeltem, kop-kop meg mindig csond van
Elli,
Kevin tunderi csibeszke
mar Viola is odatolja a szeket az asztalhoz alkalmasint... alig merek pisilni menni
Talalas fontossagara en is rajottem. A kaja allaga sokszor fontosabb, mint az ize, pl. ha kaparja a torkat, kikopi.
Egyeb tenyezoket is felfedeztem, pl. ha en eszem, akkor biztos finom, ennek kovetkezteben ujabban ingadozunk a bio es a GYIVI stilusu gyerektaplalas kozott
pl. hagyom, hogy belefaljon a foodexpresses kajaimba. Kicsit ciki, de hat ezen a foldon fog elni a gyerek, nem?
Momo,
boldog szulinapot!
4 ev alatt valoban dramai eletstilus-valtason mehettel at...
Azert ha nem baj, inkabb joalvo Mesihez drukkolok!
(na itt ebredt fol Viola, ugyhogy most mar du. van...)
Zsuzsi,
meeert... akkor se voltal kirekesztett, amikor en meg csak az orbitalis pocimat dedelgettem, Te meg kozben mar 3 pasit ugraltal korul...
Toffi,
szetazott taska
biztos veletlen volt, de az nem szep, hogy nem mondta meg...
Na akkor csak meglesz mar az a bolcsi!
Elli,
vers
jo fej a hugid
Tuni,
gratula nemszegyellos kislanyhoz!
befordulashoz drukk!
"muzulman imadkozos" poziciot ismered? nalam bejott, Viola fejreallt tole
Orsoly,
edesek a csimotaid
Lacko tok jo a buszke nagyteso szerepeben
Tunder,
Ilang cukifalat
tok jol all neki a piros szin
utolso szopi
de tenyleg annyira meghato, olyan jo, hogy igy egymasra voltatok hangolva!
Erosen fontolgatom en is mostansag, hogy el kellene kezdeni a napi 5 szopi fokozatos leepiteset. Karacsony utan mi is belevagunk a baby-projektbe, es akkortajt szeretnem elvalasztani Vilcsit. Valahogy azt erzem, annyira ossze vagyok nove vele, hogy kell egy kicsi tavolsag, hogy be tudjak fogadni egy masik babat a szivem ala... Lehet, hogy kolosszalis baromsagnak hangzik, de akkor is igy erzem...
Andy,
bolcsis Mark aranyos
milyen nagy mar!
Miszike,
maxikoszi a kincset ero tippet!
Ma kiprobaltam rizi-bizivel, es volt egy bombimentes mosogatasunk!
igaz, hogy Viola ugy nezett ki utana, mint aki rizsfelfujtnak oltozott farsangra
legkozelebb kukoricapelyhet kap.
Nem jottel este
Lepek, mert apaja hazajott
ugyhogy masik iranyba kesobb olvasok. Holnap vendegseg lesz, jo nyuzsis, azert majd igyexem jonni...
Csak jokat!
Kaska