bonasera ragazze,
Toszkánába menjünk!!!!
Beze, tutira a kismanót érezted!!!!olyan jó lehetett!!!!!a Raffai mondta anno, hogy van, aki már a fogantatástól érzi a mozgást.
holnap megyünk hozzá 3 hónapos látogatásra, kíváncsi vagyok.Sebike bemutatkozik neki.onnan meg irány a BALCSI!!!!már az se érdekel, hogy valszleg nem tudunk fürödni, mert hideg a víz, de olyan jó lesz már kiszakadni itthonról.
Pruci,tényleg nem volt jó az ikea?pedig már hetek óta vágyom, hogy elintézzek ott egy nagyobb vásárlást, csak nem merek elmenni, mert akkor megint otthagyok egy vagyont.
így inkább ne megyek.
Annamari, tündériek a rugik!
köszönöm a bíztatást altatással kapcsolatban.tegnap volt a 2. esténk, szegény párom este 9től fél tizenegyig küzdött, semmivel sem ment könnyebben, mint előző nap, pedig este fél nyolcig a játszótéren voltunk, hogy Boldi kifáradjon!Marykáék is ott voltak!
a mai esténk viszont áttörés, de nem akarom elkiabálni.mondjuk taktikusan egész nap arra mentem rá, hogy totálisan kifárasszam Boldit.reggel már 10kor a játszón voltunk, hazajöttünk ebédelni, aztán elvittem kontrollra a fütyijével, az autóban aludt 20 percet.hála Istennek fütyidoki mindent renden talált, csak augusztusban kell visszamenni.aztán hazajöttünk, Sebit megetettem, meg bepakoltam holnapra, és fél öttől megint a játszón nyomtuk hétig.19.45-kor ő maga mondta, hogy menjünk fürdeni.mikor kijöttem, nem is sírt, apától kért még 3szor ugyan jóéjtpuszit, de ez simán belefér.és 9kor jött le Apa...
olyan régen vágytam már egy ilyen estére!!!!!úgy örülök neki!!!!még ha csak átmeneti is.
Marykáékkal ma is bandáztunk délelőtt a játszótéren!délután Boldi tökre kereste Gyurikát, hogy miért nem jött.nagyon jól néz ki Maryka, szép kismama
persze még nem látszik semmi a pociján.
Boni, most én is megkívántam a palacsintát....minden nap meg tudnám enni.imádom. a héten is sütöttem már.