Zsuzs 2400 km, elindulunk este pénteken, szombat este Németországban szállás, vasárnap este érünk. Évente 3x megcsináljuk, télen is karácsonykor, na azért az már érdekesebb az útviszonyok miatt. Idén most nem megyünk, most a szülők jönnek
T.timi azért busszal kemény lehet, alkalmazkodni mindenkihez, kényelmetlenebb, lassabb is. Az nem lehetett semmi. Kocsival ahol vezetsz, meg ott állsz meg ahol akarsz, stb., azért jobb az biztos.
Dalmicsek mi meg ahova el lehet jutni kocsival, mi azzal megyünk, én nem nagyon vagyok oda a repülésért, de van hogy elkerülhetetlen. Nálad hogy-hogy szakmai ártalom?
Nlzs nem semmi férjed van, ritka azért az ennyire figyelmes!Hogy láttad a babád mozgását? Mert ha úgy hogy feküdtél hanyat és ugrált a hasad, azt befigyeltem én is. Megkértem apát feküdjön ő is úgy és neki is ugrált, aztán rájöttem hogy az nem a baba
Monka hát igen, így van amit írsz. Magyarországig szinte végig 3 sávos autópályák, aztán belépsz Magyarországra és egyből ez a tipikus kamion előz kamiont és fél órát döcögsz mögöttük, azért az bosszantó, de a magyar levegő, magyar táblák az utakon kárpótolnak azért. Meg amikor először van kiírva a nagy H nyíllal egy idegen országban hogy arra, az is nagyon klassz érzés.
Zsuzs, Monka jól esik az aggódás, és amint tudok jelentkezem. Azt mondta apa a szállóban van internet, ha tényleg van a szobában, akkor már lehet hogy szombat este tudok írni Németországból, ha nem akkor vasárnap este igyekszem bejelentkezni