Sziasztok!
Orsi: nekem is volt-sőt,ha sokat mászkálok,vagy megerőltetem magam,még van is-alhasi fájdalmam,menzeszszerű. Pihizni kell,ez a lényeg és ne ijedj meg,tényleg csak a babó jelez és a szervezet,hogy kicsit vedd magad takarékra!
Én már nem tudom,mikor éreztem az első babánál a magzatmozgást,hiszen az 10 éve volt
,de most a 12. héttől és mára már ott tartunk,hogy jó erősen. És szuper érzés!
Titokbaba: édes ez a terepasztalos sztori a kisfiadról,jót kuncogtam rajta!!!
Madiani: én Magne B6-ot szedtem 3X2-t,de 3 hete felírt a doki mást,amiben több a magnézium. Ezt a gyógyszertárban készítik el,a neve nincs a dobozon. De jó sok van benne és ez egy citrom ízű por,amit vízben feloldva kell meginni napi 3x. De hogy mi a neve???
Köszi lányok a drukkokat és hogy gondoltatok rám,na meg a segítséget az AFP-s vérvétellel kapcsolatban! Bár az holnap reggel lesz nekem,de szerencsére nem éhgyomorra. Amúgy is utálom a vérvételt! Nem fáj,meg ilyenek,csak belegondolok,hogy leveszik tőlem és ájulásérzésem van.
Pfúj!
Szóval voltam dokinál,nagyon édes pofa! Másodszor taliztam vele,de ő az az ember,akitől bármit kérdezhetsz,tök segítőkész,kedves... Ha így folytatja,nála szülök!
UH nem volt,de nem is nyafiztam,2 hét múlva lesz,kivárjuk!
A 3100-as méhszájértékemre azt mondta,hogy mivel már 3 szülésem volt,nekem már lazábbak ott bent a dolgok és nem kell egyáltalán emiatt aggódnom! Sőt,ő ilyenkor szíve szerint 3000-et írna a papíromra épp ezért is,na meg mert nem a mostani terhesség miatt nyitott a méhszáj,hanem valószínű még az előző szülés után maradt így...
Kicsit bonyolult,na mindegy,ha ő mondja,ám legyen...
A keményedéssel kapcs.-ban-és ezt Orsinak is írom legfőképpen- nekem azt javasolta,hogy emeljem akár 4-5 pohárnyira a magnézium adagomat. Sztem Te is kérdezd majd meg a dokidtól! Nekem ez is-mint a magzatmozgás-a 12. héttől van,tehát jó korán. Erre azt mondta,tehát a keményedésekre még,hogy nem túl jó,de ha baj lenne,ennyi idő alatt már lett volna! Tehát pihi+ sok magnézium.
A házaséletet is megkérdeztem,ez storno.
Ez pedig,amit írtam,alhasi fájdalmak miatt nem lehet... No nem baj,eddig is megvoltunk nélküle,ezután is megleszünk... illetve a szex többi formáját lehet alkalmazni.
Na jó,megyek,bocsi mindenkitől a szétszórt fogalmazásért! (Kicsi lányom itt van mellettem,másodpercenként kérdez vmit,nehéz így koncentrálni...
)
Cicus