Sziasztok...
Na hát, mi ez itt????
Tünde: Komolyan ez a kép cimlapon is lehetne, anniyra jó és oda illő, akárhol egy bababoltban vagy akár újságban is elnézegetném
Juli: Na mi a helyzt Baján???
Ancsa: Gondolom nincs munka
Mikor volt a kelés akkor ma, ha nem hajnaliban
Kírus: Hogy van a legényke???
Iner, Juli: Ti kisbabátok, hogy van???tejetek van még???
Sauzytünder: Várunk ám téged is
Kptunk már szülés történetet???
Nekem még mindig nem jött meg...Hát ugy látszik nekem soha nem lesz 28 napos ciklusom, már jóval elhagytam a 28dik napomat...Pedig azt mondták, hogy most lehet beáll, hát nem hiszem, maradok a 30-40 nap között szerintem...3 hét múlva kontroll...De nem izgat mit fog mondani, mert megvárom ezt a menzit, és után lesz ami lesz!!!!Ha sikerül, ha nem...A szervezetem tudja, mikor van felkészülve, egy ujabb terhességre, Én meg rábízom
Szombaton barátnőmnél voltam az 1hónapos kislányánál, jaj zabálini való, büfiztetem, pelust cseréltem, és elaltatam, nálam aludta el Tiszta boldog voltam, a barinőm is csodálkozot, mert csak ő tudta idáig elaltatni, még az apukának semm sikerült
Este meg barátoknál voltunk iszigattunk, huuu picit becsicsentettem Vasárnap meg a szerencsétlenek napja volt nálam:
Nem mentem kangoora, mert a barinőm lebetegedet na mondom otthon maradok...Teszek-veszek-főzök-takarítok.Párom melozot.
Elöször, kiömlöt a só aztán az üvege is eltört...a kinti szárítom összerogyót(persze, mikor az utolsó polót raktam rá)...a bent kád fölötti szárító mikor befejeztem a teregetést, azt hittem, hogy beaksztottam, na nem...Ráesett a fejemre(akkor már a sírás határán voltam)mikor nagy nehezzen kibujtam, a kezemmel levertem a kerámia fogkefe tartót, na pattant egyet a földön aztán elkaptam (mondom:húúúú), vissza húzom a szárítot és a lepedő beakadt megint abba a tetűrágó fogkefe tartóba na és persze leesett széttört!!!Akkor már nevettem
Aztán mondom megragasztom pillanat ragasztóval na persze nem sikerült, csak magamat sikerült összeragasztani!!!!!Azt a büdös élet nem hiszem el...
Aztán mentem fözni...Sikerült a elöször picit a mutató ujamat megvági...Na mikor meg már a sütőbe raktam be a lasagne akkor még meg is égettem az ujjamat!!!
Na és ez volt az utolsó...Hát nem mondom, hogy totálissan kiborultam, de aztán elszívtam vagy 5 szál cigit-pihentem fél órát és este 8 ra sikerült befejeznem a lakást!!!!
Kicsit sok lett
Szép Napot Mindenkienk!!!!!