Most, hogy jobban utána olvastam, 6 hónapos korig javasolják a kizárólagos anyetejes/tápszeres táplálást, és ha minden kötél szakad, kivételes esetben, betöltött 4 hótól.
De szerintem ez gyerek-függő is, mindenesetre sztem túl későre sem érdemes hagyni, mert a védőnéni szerint ha annál nehezebb megszokatni, minél később kezdem el.
Eszti, Te tényleg brutál vagy a takaírtással
napi 2x
Laurának jobbulást, innen is mennek a ++++++++++++++++++ energiák, és Anyukának meg kitartást a hétre a két gyerkőchöz. azért remélem, Andi, hajad marad
Engem ma a változatosság kedvéért az apósom akasztott ki, neki is beszóltam ma, úgy érzem 2 nap alatt sikerült tönkretennem a jó kapcsolatot velük
, ami persze eddig főképp azért volt jó, mert én nyeltem, meg szorgalmasan bólogattam, helyeseltem mindent, de most besokalltam. Feljött délután és a gyerek elkezdett sírni, és akkor csóválja a fejét és megkérdezi, hogy miért sír a gyerek, mi baja lehet? Mindig ez a mi baja lehet???
Mondom neki, azért mert gyerek, leginkább én sem tudom, lehet éhes vagy fáradt vagy unja magát, és mondtam neki, hogy fejezze már be ezt az ultra aggódást, meg hogy azt képzeli, hogy mit-tudom-én mit csinálunk a gyerekkel, biztos azért sír. Erre megsértődött, hogy ő nem feltételez semmit, csak ANNYIRA sajnálja, amikor sír. Ja, engem kisajnál, hogy nekem meg egész nap a sírást kell hallgatnom meg közben az okoskodásokat????!!!!!!
Meg vagyok áldva, de leginkább csak most szakadt el a cérna, az egész múlt heti kötelező jópofizás miatt.
Szilvi, remélem, most jobban sikerül a sütike, már én is szeretnék sütni vmit, de én nem tudom, Ti hogy csináljátok, hogy jut rá időtök én leginkább annak örülök, ha el tudok mosogatni maagam után.
Na megjöttek a sétából, kb 10 perce mentek el, jó sokáig tartott.