csak egy gyorsra bejelentkezem..
köszi a lányok a reakciókat a képekre
nlzs: nem pofátlankodtál be a soromba
:)
látod, hogy örültem az üzenetnek
ez a te védőnőd elég elfoglalt lehet. sztem a fogékony azt jelentheti, hogy még nem estél át a toxoplazmán és ne nyalogasd a kutyád meg ne pucolj macskakakit.
elég bosszantó a hozzáállása.
avrenim, tetszik a kiskönyv dekorálás ötlete
és örülök, hogy elmondtad a másik oldalt az eü-ből. mi ezt nem látjuk és valóban az ember nem gondol bele, hogy a másik is ember. Bár én elég empatikus vagyok még a bosszús eladókkal is, de azért valljuk be, kevés ilyen ember van, mint te. Aki a másikat a munkájában előbbre helyezi, mnt a saját szükségleteit. Ez nehéz.
A pacskert barcelonában vettem, imádom
A hajam meg ilyen. Én papírzacskó-szinűnek hívom. Tudod, amiben az amerikaiak szorongatják az alkoholos üveget
Néhanapján huzatok bele egy-egy világos vagy sötétebb csíkot, de most elég természetes, direkt nem akartam festetgetni.
nekem is elég aktiv az emésztésem.
nekünk még nem mutatta meg a nemét
IIIda: fúú, nem irigyellek, a kisfiaddal min mentetek kersztül. remélem most mindannyian megússzuk ezeket a paráztatásokat. most még nem volt szülinapi tortám, de ha lesz, ezt fogom kívánni. nektek és magunknak is.. majd szólok hogy mikor lesz és akkor gondoljátok ti is ezt. (ha akarjátok persze
) hajrá csoportenergia
kitalálok addigra valami pozitív mantrát.
nyufó: tök jol kivágtad a lényeget, nem volt merénylet, jobb lett mint gondoltam!
A Regina tök szép név. Annyira fura hogy még sosem kérdeztük hogy hívják a kislányod, pedig annyira adja magát.
Most viszont jó h megtudtuk. (mondjuk a táblában is benne van, figyelmetlen vaok :S)
timi ha lehet szavazni, nekem a Debreczeni Lili tetszik legjobban. Bár én odavagyok a Liliért
szonce nagyon drukkolok az UH-hoz!!
beze: gárdonyban lakom, de sztem bp-en fogok szülni. az orvosom ott van, nagyon szeretem, ha nem lenne a kórházhoz kötve, szivesen elrángatnám bababarátba. Jók a tapasztalataid a fehérvári kórházról?
baszki de sokat írtok, nem bírom feldolgozni de persze örülök, h aktív a forum, de néha ugy érzem ha nem olvasom 10 percenként, lemaradok vmiről.