Új privát üzeneted érkezett!

Nyufó, köszi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

csak egy gyorsra bejelentkezem..

köszi a lányok a reakciókat a képekre

nlzs: nem pofátlankodtál be a soromba :):)
látod, hogy örültem az üzenetnek :)

ez a te védőnőd elég elfoglalt lehet. sztem a fogékony azt jelentheti, hogy még nem estél át a toxoplazmán és ne nyalogasd a kutyád meg ne pucolj macskakakit.
elég bosszantó a hozzáállása.

avrenim, tetszik a kiskönyv dekorálás ötlete :D
és örülök, hogy elmondtad a másik oldalt az eü-ből. mi ezt nem látjuk és valóban az ember nem gondol bele, hogy a másik is ember. Bár én elég empatikus vagyok még a bosszús eladókkal is, de azért valljuk be, kevés ilyen ember van, mint te. Aki a másikat a munkájában előbbre helyezi, mnt a saját szükségleteit. Ez nehéz.

A pacskert barcelonában vettem, imádom :) A hajam meg ilyen. Én papírzacskó-szinűnek hívom. Tudod, amiben az amerikaiak szorongatják az alkoholos üveget :D Néhanapján huzatok bele egy-egy világos vagy sötétebb csíkot, de most elég természetes, direkt nem akartam festetgetni.

nekem is elég aktiv az emésztésem.

nekünk még nem mutatta meg a nemét :)

IIIda: fúú, nem irigyellek, a kisfiaddal min mentetek kersztül. remélem most mindannyian megússzuk ezeket a paráztatásokat. most még nem volt szülinapi tortám, de ha lesz, ezt fogom kívánni. nektek és magunknak is.. majd szólok hogy mikor lesz és akkor gondoljátok ti is ezt. (ha akarjátok persze :) ) hajrá csoportenergia :) kitalálok addigra valami pozitív mantrát.

nyufó
: tök jol kivágtad a lényeget, nem volt merénylet, jobb lett mint gondoltam!
A Regina tök szép név. Annyira fura hogy még sosem kérdeztük hogy hívják a kislányod, pedig annyira adja magát. :) Most viszont jó h megtudtuk. (mondjuk a táblában is benne van, figyelmetlen vaok :S)

timi ha lehet szavazni, nekem a Debreczeni Lili tetszik legjobban. Bár én odavagyok a Liliért :D

szonce nagyon drukkolok az UH-hoz!!

beze
: gárdonyban lakom, de sztem bp-en fogok szülni. az orvosom ott van, nagyon szeretem, ha nem lenne a kórházhoz kötve, szivesen elrángatnám bababarátba. Jók a tapasztalataid a fehérvári kórházról?

baszki de sokat írtok, nem bírom feldolgozni :( de persze örülök, h aktív a forum, de néha ugy érzem ha nem olvasom 10 percenként, lemaradok vmiről.

Kép
spumilla

Spumilla:most hogy így mondod a fehérvási kórházat eszembe jutott, hogy hétvégén beszélgettem keresztanyámmal, neki 8.hónapba megindult a szülése takarítás után/hypóval takarított!/ és a fehérvári kórházba szült..a baba rosszul lett szülés utáni reggelen, nem volt lélegesztetőgép a kórházba így Pestre kellett szállítani gyorsan a babát...a mentő dugóba keveredett és a baba már nagyon nem volt jól..azt mondták neki örüljön hogy elment mint egy beteg oxygénhiányos gyereke legyen.. :cry:
Elég gáz de tényleg a mai napig vannak olyan intézmények ahol újszülött lélegeztető nincs..ez speciális sziPAP készülék nagyon drága, mint minden ami a koraszülött babáknak kell..
Azért a családbarát kórház mellett ezt is figyelembe kell venni.
Itt Pesten elég kevés a jó tényleg koraszülötteknek fenttartott kórház:Klinikákon, Állami Egészségügyi Központban van ahol 34.hét előtt ellátják már a babákat.
Ha vki olyan kórházba szül, hogy nincs ilyen koraosztály és szükséges a babának, akkor rögtön jön a Csernyi koramentő, ami alapítványi pénzből finanszírozva szállítja a babákat, anya meg a saját kórházában addig marad, amíg szükséges 3-4nap.

Bocsánat lányok a szomorú dolgokkal, de ilyenen is érdemes elgondolkozni.

Beze: Nyugottan szedjén No-spát, nálunk a kismamák max 4X2 szednek egy nap és nincs semmi bajuk, se a babáknak!Ha szükséges kapj be egyet-egyet, nem ártassz vele.Bár hogy mennyit használ..csak a diéta segíthet és érdemes lenne egy endoscópiás vizsgálat vagy hasi UH hogy van e és mekkora az epekő...sajnos a terhesség végére már mindenki érezni fogja a máját,epéjét főleg mikor a gyerek focizik vele... májfunciód rendben?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim, köszönöm, ez egy nagyon hasznos info volt!

Kép
spumilla

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:47-kor.
lenojo

Nem jön be link,akkor csak ennyi :D

http://www.keresztnevek.hu/
lenojo

jó reggelt!

tegnap nem tudtam írni mert olyan rosszul voltam, hogy kb 8 óra után elaludtam :oops:

spumilla: tetszik a kép, amit feltöltöttél magadról. valahogy ilyennek képzeltelek el :)

lenojo: köszi a linket, gondoltam már én is elkezdek nevek után kutatni. sajnos nekem elképzelésem sincs még mi tetszene

avrenim: köszi a hasznos tanácsokat, jó hogy értesz ezekhez a dolgokhoz. nagyon sokat segít. a no-spa-t én is kipróbálom mert mostanság nagyon görcsölget a hasam

akik védőnőnél voltak: gratulálok az új kiskönyveseknek :D

szép napot nektek, majd igyekszem ma írni, csak megint tanfolyamra kell mennem délután sajnos. ott meg nincs net :cry:

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok lányok!

Két nap és indulunk haza, már úgy várom. Két és fél nap kocsiban, aztán már otthon is vagyunk. Holnap már kezdek csomagolni szerintem. Felavatjuk a tetőboxunkat is, most vettünk, idáig még nem használtuk. Azon elmélkedtünk, vajon azzal van-e sebességhatár, nehogy Németországban elszálljon esetleg valamerre :D Olyan furcsa, hogy elfoglalja a fél elég nagy szobát, a kocsin meg olyan kicsinek látszik. Még megpakolni lesz most érdekes, majd lehet hogy befogom apát :lol:
Még a beteg-nővér viszonyról jutott eszembe, hogy én több mint 6 évig ügyfeleztem állami cégnél, és szerintem a beteg/ügyfél eléggé összekapcsolható. Ha bármi baja van az intézménnyel, a körülményekkel, bármivel, biztos rajtad veri le. Nekem is sok fejfájást okoztak az ügyfelek, pedig én is szívvel lélekkel csináltam. Sokszor üvöltve jött be hozzám az ügyfél és a viselkedésemmel elértem azt hogy a végén már kedvesen elbeszélgetett, de amikor elment még utána is liftezett a gyomrom órákig. Azért elég kikészítő tud lenni. Persze az is igaz hogy a másik oldalon is akik nem szívből csinálják hanem undorral, utálattal, meg is látszik rajtuk és úgy is viselkednek a beteggel/ügyféllel, ha már meglát messziről vágja a pofákat, úgy beszél, szóval mindkét oldalon ott az igazság az biztos. Amikor ügyet mentem intézni akkor is sokszor kinyílt a bicska a zsebemben. Csak sajnos az emberekbe is berögződött már szerintem hogy mindenhol csak rugdossák és már eleve úgy áll ő is az egészhez, aztán utána jön a nagy csodálkozás, hogy jé, milyen kedves ez a nővér/ügyintéző, aztán ha szerencsés vagy és normálisabb, akkor még elnézést is kér.

Dalmicsek kíváncsi vagyok mit találtál az egyetemi könyvedben, bár gondolom te se mostanában végeztél a korodnál fogva :lol: Bár mondjuk ez a Természetgyógyász Magazin 2003. júliusi számából való elvileg:"Többnyire nem javasolt terhesség és szoptatás idején. Számos vizsgálat igazolta a fokhagyma méhösszehúzódást serkentő hatását. Szoptató anyák tejében is érezhető a fokhagyma szaga, ha az illető nő előtte fogyasztott a növényből, és a csecsemőknél gyakori hasfájás (kólika) jelentkezését ugyancsak összefüggésbe hozzák vele." Úgyhogy végül is nem úgy tűnik mintha friss kutatási eredmény lenne. Nem tudom azt se ez a Természetgyógyász Magazin mennyire tudományos vagy hiteles. Most már nagyon kíváncsi vagyok te mire jutsz.

Spumilla örülök akkor hogy tetszik a megvágás :lol: Én nagyon örülök hogy így pörög a topik, de majd most lesz érdekes hogy hogy fogom a lépést tartani így az utazás, otthonlét alatt, de majd igyekszem!

Lenojo köszi szépen a keresztneves oldalt, át fogom bogarászni, hátha segít :lol:

Rebeka sajnálom hogy még mindig üldöz a rosszullét. Nekem szerencsére már elég szépen lecsillapodott, ha van akkor is egész elviselhető már. Nagyon drukkolok hogy most már elhagyd! Jó lehet így tanfolyamon ücsörögni :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok,

Lenojo,
én is gyakran járok így, éjszaka többszöri pisilés, aztán meg fent maradok egy órára... miközben így is kényelmetlen a fekvés, mert hason szeretek aludni, ami meg most ugyebár nem megy...
Citromfű teát megpróbálhatod. Én az aggodalmaim oldására vettem, délután ittam pár napig, de annyira álmos lettem tőle, hogy szerintem segíthet. Nem is tudom, én eddig miért nem este ittam? :)

Nyufo,
mi rendszeresen használunk tetőboxot, nekünk 130 km/órában határozták meg a max. sebességet. Nem tudom, No-ban, ahol szabad a száguldás, mennyire lehetséges ezt tartani...

Mi délután megyünk a dokimhoz. Nem tudom, lesz-e uh, mert legutóbb nézett már tarkóredőt. Jó lenne látni a babát. :) Azért az a legmegnyugtatóbb. Igaz, hétfőn meg megyünk az Istenhegyire, ott tutira lesz uh.

Balimamika
balimamika

nyufó megnéztem és a fokhagymánál nincsen semmilyen ellenjavallat. De ha valahová leírnak egy ilyet, amit írtál, akkor biztos nem pánikkeltésből teszik (remélem, mert a paradicsomról is írták már, hogy rákkeltő...), így nem ennék belőle két fejjel naponta, de azért a pirítósra minden további nélkül rátenném. A szoptatást azt teljesen elhiszem, mert olyan vegyületeket tartalmaz, ami kiválasztódik az anyatejben, ezt megemlíti a szakkönyv is.
Továbbra is azt gondolom, hogy a gyógynövények nagy százalékánál nem ismert a terhességre való hatása, így nem innék semmilyen gyógynövényteát a terhesség alatt. kivéve a csipkebogyót, mert olyan ártatlannak tartom, hogy ha kapar a torkom azt iszom mézzel, mert nem szedek gyógyszereket csak, ha már nagy a baj.

Az autóúthoz kitartást, hogy bírja Regina ezt a hosszú utat?
A tetőboxnál úgy tudom 120-130 km/h a korlátozás.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek én minden nap eszek fokhagymát, fokhagymasót, de persze nem sokat :lol: Annyira szeretem hogy nem bírom mellőzni. De ahogy írod nem is kell, nem eszek sokat úgyse. Csipkebogyó jó torokfájásra? Pár éve annyira erős, napokig tartó torokgyíkom van ha meg vagyok fázva és semmi nem használ, ezek a szopogatós cukorkák se. Lehet hogy akkor kipróbálom legközelebb?

Köszi lányok az infót a tetőboxra. Végül is egész Nyugat-Európában csak 110-130-al lehet menni úgyhogy akkor az nem gond. Németország lesz akkor a gáz, mert az elég hosszú szakasz és ott azért 160-180 körül megyünk/ezek szerint mentünk. Régen egybe csináltuk meg a 2400 km-t, de aztán amikor már félidősen vezettem le a felét, már megálltunk, meg mióta Regi van. Münchenben álltunk meg egy barátunknál, de most szálláson fogunk, mert a felesége hétfőre volt kiírva a babával, aztán nem akartunk zavarni. Kis lusta baba, ő sem akar kijönni, még egyben vannak. Különben Regi nagyon jó kislány, jól bírja. Most áprilisban amikor mentünk haza, már kapott ilyen autós dvd-t amit az első ülés háttámlájára lehet tenni, aztán amikor már nagyon nyűgös volt, raktunk be neki mesét. De egyébként egy kis tündér. Majd kíváncsi leszek a picur is ilyen jó természetű lesz-e, mert ha nem és végigüvölti az utat, az érdekes lesz. Belegondoltam, jövőre a hátsó ülésen a felállás: egy két és fél éves, egy fél éves és egy kutya utazókosárban, kirakhatom a full megtelt táblát a kocsira :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó reggelt!!

Nevekbe nekem a Réka és Emma tetszik nagyon , apának egyik se...ha holnap minden ok lesz akkor lassan kezdünk nézelődni:))) Bár még ráérünk , Balónál is hát kb 7 hónapot vitatkoztunk aztán a szülés előtte egy nappal meggondoltam magam:)) szerintem apa kb megint erre számít. mentségemre legyen a doki rám hozta a frász hogy nem nő a gyerek, már 2 hete azt hajtogatta, 3 naponta mentünk uh-ra, gondoltam a Bálint helyet egy erős férfias név kell így lett Balázs. Apa meg elmondhatja mindenkinek hogy utolsó nap megőrültem:))))))))

Fiú nevekbe nem is gondolkozom mert úgy érzem fiaim lesznek:))) ami nálam azt jelenti hogy tuti lányok:) Balázsnál a végéig ráraktam volna a lottó ötöst annyira úgy éreztem lányom lesz:)

KépKép

KépKép
msi22

msi te mikor tudtad meg hogy fiad lesz?
pár helyen olvastam hogy a fiú hamarabb kiderül, akár a 12. heti UH-n is megmutathatja a fütyköst :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Nyufó, én úgy tudom a tetőbox leszáll 160 km fölött, de majd útközben kiderül. Kicsit irigyellek, mi nagyon szeretünk utazni autóval, nem cserélnék repülőre, a világ végére is elmennénk, szeretünk különböző tájakat látni, akár céltalanul is. Regina, hogy bírja aza egyhelybenülés? Bár nem tűnik hisztis csajnak, adtok neki valamilyen lenyugtatót?

Az egézsségügy, és más emberi kapcsolatok, nem tudom megfigyeltétek-e, én mindig így csinálom, ha kedvesen mosolyogsz a legbunkobb, legidegesebb emberre és szépen beszélsz vele, a legtöbbször ragadós és visszamosolyognak rád és máris szebb a világ, és talán még hálás is lesz érte, vagy elszégyeli magát, a kivételeknek meg saját maguknak rossz.

Balimamika: a dokitoknál is voltatok kombinált teszten, és azon kívül mentek az istenhegyire a genetikai tanácsadóba? Azért kérdezem, mert mi is gondolkodtunk pont tegnap, hogy máshol is megnézessük-e a biztonság kedvéért?

Kép
nlzs

Ma ketten is mennek uh-ra ugye jól emlékszem, mindig kiváncsianvárom a ti eredményeiteket is?

Tegnap kérdezte a férjem mikor megyünk már uh-ra, nevetve mondtam múlt csütörtökön voltunk, majd csak 3 hét múlva, de Ő addig nem bírja ki.
Nekünk a kisebbik fiunk végig nem mutatta meg magát, olyan szégyelős volt, és mostani 12 hetesen se látszott semmi a lábaközéből, "elég szégyelős gyerekeink vannak"

Kép
nlzs

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:00-kor.
szonce82

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:00-kor.
szonce82

Tök jó Szonce, jó képű gyerek, mi is pont ekkorák voltunk 54 mm, örülök nektek, hogy minden rendben!!!

Kép
nlzs

Szonce gratulálok!!!! Már javítom is a táblázatban az új adatokat! Nagyon cukor a sztárfotó :lol: Ez neked kombinált volt, vagy integrált? Hasi volt?

Msi nekem az Emma tetszik nagyon, a két év is aranyos együtt Emma, Réka. Én majd akkor kezdem törni a fejem, ha már tudom a nemét.

Nlzs nem fogjuk kipróbálni hogy elszáll-e, inkáb maradunk akkor 130 körül, az a biztos. :lol: Én se nagyon szeretem a repülőt, bár gyorsabb, de csak oda megyünk repülővel, ahova nem tudunk eljutni kocsival. Szeretünk vezetni apával nagyon és már úgy megszoktuk ezt a 2400 km-t, hogy most már élvezetes is nagyon. Az elején, főleg egyben azért a vége fele már nagyon kivoltunk, de még úgy is jó volt. Szóval ilyenkor maga az utazás élményét is várom. Regi jól bírja, főleg hogy azért úgy 2-3 óránként meg szoktunk állni egy kicsit, kicsit megmozgatjuk, most már ugye tud sétálni, így még könnyebb, kicsit lefárasztjuk, aztán megyünk tovább. Jól tud aludni a kocsiban, meg most már van neki kis dvd amit az első ülés háttámlájára raksz és tudja nézni, ha már nagyon nyűgös akkor jön a mese :lol:

Én remélem hogy majd otthon ha megyek 4D-re úgy a 17-18. hét körül akkor meg fogja magát mutatni, az integráltban nem bízom hogy már ott megmondják jövő hét kedden, de ki tudja, hisz már 13+3 leszek, ha fügyis, lehet hogy már látják :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

szonce tök jók az eredmények gratulálok! Édes a babád!

Bárcsak jövő hét hétfő lenne, már úgy várom és is, hogy újra láthassam a babócámat.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Nyufó meddig lesztek itthon? Hová mész uh-ra? Hol fogtok lakni?

Kép
nlzs

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:01-kor.
szonce82

szonce: gratulálok a jó eredményekhez, nagyon cuki a fotó :)
a down- szűréshez sok vért vesznek? sajnos én nem nagyon bírom a vérvételt :oops:

nyufó: elhiszem hogy várod már a hazajövetelt. gondolom nem sűrűn tudtok jönni. nekem mindkét bátyám Németországban lakik, nagyon hiányoznak a családnak. biztos nagyon várnak már titeket is. meddig lesztek itthon?

KépKép
Kép
rebeka85

hát nekem mákom volt, mert márciusban voltam rákszűrésen így most nem kell megcsinálni, utálom nagyon.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Balimamika nektek hány literes a tetőbox?

Nlzs 6 hetet leszünk otthon. Az integráltat is meg a 4D-t is a Magzati Diagnosztikai Központban csinálom az Örsnél (ott rendel a Czeizel is), Regivel is náluk voltam és szimpatikus csapat volt. Anyósoméknál fogunk lakni Kistarcsán, mindig náluk szoktunk.

Rebeka szerencsére azért húsvétkor két hétre, nyáron 6-8 hétre, karácsonykor két hétre haza szoktunk menni, szóval így azért kibírható. Most lesz a rossz, mert most megyünk és legközelebb jövő nyáron, mert pici babával nem indulunk neki kocsival. Regivel is ez volt, nyáron voltunk otthon, akkor voltam félidős, aztán november végén született Regi, bár voltak kint anyuék, anyósomék, haza csak következő nyáron mentünk, hosszú volt nagyon. Most is az lesz az biztos, de két gyerekkel repülni fog az idő és hamar itt lesz :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Ti nem szoktátok gyakran felkapni a vizet?
Én mostanában úgy érzem, hogy egy pillanat alatt válok hisztis picsává (bocsánat) és mindenkire megsértődök. Olyan vagyok mint a menszi előtti napokban. Az még rendben vagy, hogy üzleti partnerrel vitázok, de remélem a barátaimat nem riasztom el. Meddig tarthat ez az állapot? Remélem nem végig.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek én már vagy másfél hónapja el vagyok sárkányosodva :oops: Az első terhességnél nem volt, most meg valahogy pattanásig vannak az idegeim, fura nagyon, én is remélem hogy hamar elmúlik már!

KépKép

KépKép
nyufó8

szonce
gratula a babókához:))) fotogén baba:)

nálunk a fiam a 18. heti genetikán még lány volt:)))) a 20. hétre kinőtt a kukaca (mondjuk a 20. héten a 4d-re is azért mentünk el csak mert a 18. heti genetikán én nem láttam semmit a gyerekből csak a hangyák háborúját, délutánra el is romlott a gép így nem számolhattam meg a lábujjakat meg mindent ezért mentünk csak) Vicces volt mert az asztalon fekve apával dumcsiztam míg a néni 4d-zet hogy így Fruzsi úgy Fruzsi és akkor nyögte be a néni hogy nem kéne Fruzsinak hívni mert fiú lesz..... apa állította neki mindegy mi lesz, ezek után másfél óráig le se lehetett a vigyort vakarni az arcról, töredelmesen bevallom én kiakadtam és kellett pár hét hogy megemésszem...

apa még menekül a névválasztás elől:))) bár nekünk legjobb esetben is már csak 25 hét van hátra:)))) de elkésve nem vagyunk...

KépKép

KépKép
msi22

nyufó ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül, jó tudni :)

msi jót derültem a sztoridon :lol:
nagyon vicces lehetett. de nem vásároltatok be előtte egy csomó rózsaszínű cuccot ugye? :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek
hát egy darabot se:) ha jól rémlik a 30 hétig egy zoknit se, mi nagyon a végére hagytuk, sőt a motyómat ami a kórházba kellet a szülés előtti héten fejeztem be:)) mindenki mondta is hogy nem vagyunk idegesek:))

hát ez most másként lesz:) november elejére be akarok mindent szerezni, max apa akkor rakja össze mikor a kórházba vagyunk, kicsit legózik:))) mondjuk annyira sok dolog nem kel, csak két kiságy meg egy kocsi de az se létfontosságú még, illetve a bébihordók, na jó bébiőr meg mellszívó is kell, de azért most még ráérek:)

Én csak azért nem vagyok sárkány mert apa nem hagy kibontakozni:) ha már kicsit is rosszul nézek rá ugrik:)) hiába van előnye ha terhes vagy (nem mindig a derékfájást meg a forgófájást kell csak nézni:))) minden kívánságom teljesíti, nem mert semmire nemet mondani, nekem kell józannak lenni:)))

amúgy imádott uracskámmal ma van a 3. házassági évfordulónk:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) olyan mintha tegnap ismertem volna meg....

KépKép

KépKép
msi22

msi gratulálok a házassági évfordulótokhoz? Hogy ünnepelitek? Mentek mulatni vagy pihi lesz? :)
Én egyelőre csak kismama rucikat nézegetek, de még csak 3 bandázst vettem és szereztem nagyobb melltartókat :)
Még nem is tudom, hogy lesz, mert mivel a nyáron szeretnénk eladni a lakást és házat venni, így még azt sem tudom, milyen lesz a gyerekszoba. Lehet, hogy nem sikerül eladni a lakást és akkor a baba egy minigarzonba érkezik :( remélem nem így lesz.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

msi22, Gratulálok az évfordulótokhoz!
Kép

Kertész Magdolna: Házassági évfordulóra

Hosszú évek óta te vagy a párom,
Álmodom, vagy az igazat látom?
Zord idők is voltak az életünkben,
A lényeg, hogy a szép él emlékünkben.
Sorsfordulók csak jönnek és mennek,
Saját életünk, hát jöttek a tettek.
Áldozat és megbocsájtás felváltva,
Gondok és örömök egymásban.
Idő folyamába beletartozunk,
Élet tengerében együtt utazunk.
Világ változik körülöttünk folyton,
Felhő ejti a napon is a foltot.
Orgona illata tovaszáll a szélben,
Reményeink ugye nem így foszlanak széjjel?!
Drága kincs vagy nékem, ezt jegyezd meg jól,
Utunk mostmár csak együtt elfogadható!
Lelkünk összeforrt az idő fergetegében!
Óra sem forog, csak egymás jelenlétében,
Rosszakarók elbújhatnak a föld alá,
A mi szívünk akkor is egymásra talált.
szonce82

Nlzs,
a dokimnál nincs lehetőség tesztre. Hozzá most "sima" terhesgondozásra megyek.
(Hozzá háromhetente kell menni. Tudom, másokhoz képest elég sűrű, de ő a lombikos dokink, ő anno is ilyen sűrűn hívott terhesgondozásra. Engem meg megnyugtat, ha kicsit sűrűbben ellenőriz. Igaz, bazi drága.)
Az Istenhegyire pedig vérvételre és uh-ra. Nem tudom, hogy hívják "hivatalosan" ezt a vizsgálatkombinációt. :(

Nyufo,
úgy rémlik, 370 literes a box. Elég nagy. :)

Megyek, készülök a dokihoz. Jó lenne megnézni a babót. :)

Sziasztok!
balimamika

Msi aranyos a Fruzsi sztori :lol: Boldog házassági évfordulót, mentek valahova ünnepelni?

Dalmicsek drukkolok hogy elmenjen a lakás. Áruljátok már?

Balimamika a mienk is 375 literes, kíváncsi vagyok mennyi cucc fér majd bele, de jó soknak kéne. Az a jó hogy mellette ott van az autó hatalmas csomagtartója is, eddig nagyon nehezen de abba is belefértünk, de az utastérbe is kerültek dolgok és azt nem szeretjük. Meg sokszor variálni kellett hogy mit hagyunk itthon. Most így sokkal kényelmesebb lesz az biztos.

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó pénteken beszélünk az ingatlanos rokonnal és elkészítjük a hirdetést, szóval most kezdjük az akciót :)
Milyen kocsitok van? Valamilyen kombi?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

szonce: nagy, nagy gratula

msi: jó ünneplést :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

Sziasztok!!

Eladó egy S-es méretű nyári lenvászon kismamanaci.
M-es méretű kertész farmernaci
S-M-es méretű felsők.
40-es méretű fekete szoknya(pocakbetétes,brendonos)

Képet tudok küldeni,írjatok bátran.

További szép napot .
csucsu99
Budapest

nyufó: én is ügyfeleztem, és csak egyetérteni tudok.
mindjárt jöttök haza. Hogy haladsz a csomagolással?

Rebeka: akkor jó emberismerő vagy ha pont ilyennek képzeltél el ;) kamatoztatnod kéne.

szonce nagyon jol kivehető a babád. Te is láttad ugra-bugrálni? :)

dalmicsek: éljenek a hisztis **csák :) én is, persze, egy csomószor, egyikpillanatról a másikra :D

msi, gratulálok az évfordulótokhoz!!

szonce, de kedves vagy ezzel a verssel,hmmm, szééép

reggel voltam a kombinálton. Csináltak UH-ot is, de nem láttam. Csak egy monitor volt a dokinak. Kedvesek voltak, de igy hogy nem volt időpontom sokat vártam. Timi, majd vigyél ujságot olvasni. :)

Pár új infót megtudtam, meg hogy nőtt hétfő óta. Ma 76mm :)
80mm-ig csinálják a tesztet, ugyhogy még pont levették. Lányok , én rengeteg vérvételre járok, de ma ugy fájt, teljesen begörcsölt az erem. Most szépen lilul :) Amugy azt mondták, h inkább 13 hetes (nem 14), ugyhogy a linkes mérettáblázat szerint növünk és ez igy elő is fordulhatott. Végülis 10 napig próbálkoztunk
:oops:

3 hét múlva lesz meg az eredménye, de mondta a néni, hogy ha lenne bármi durva akkor azt látnák az UH-n.
Rettenetes fáradt vagyok, a szemeim beestek. A mai agymunka pluszba.. na mind1, önmagam nagymamája vagyok ma. Mindjárt eszem egy jót és utána sziesztát csinálok, m mégiscsak várandós vagyok. Ezt így nem lehet.. Pihenni kell.

Kép
spumilla

Sziasztok!

Spumilla, alapvetően jók a tapasztalataim a fehérvári a kórházzal, 1 dolog nem tetszett, de az nagyon: nem vizsgáltak meg, mielőtt kiengedtek, és utólag, 10 nap múlva derült ki, hogy bennem maradt egy kis darab méhlepény, ami nagyon komoly gyulladást okozott. Kikapartak itthon, és 5 éjszakát kórházban töltöttem, erős gyógyszereket kaptam infúzióban. ha megnéznek uh-val, egy kaparással megúszom és nem kellett volna napokig az újszülött lányom nélkül lennem! :(

Szoce, gratula az eredményhez, aranyos a babci!

Lenojo, köszi, mi pont egyidősek vagyunk, én is 12+5 vagyok ma! :D

Nyufó, jó, hogy Regi így bírja az utat, a lányom is szeretett kezdetben utazni, most már nem, max fél óra, amit kibír, utána nyüglődés, sírás, üvöltés van, mikor, mi. Ha alszik, akkor persze más a helyzet. :wink:

Msi, ez aranyos volt. :lol:

Dalmicsek, én is pillanatok alatt mindenen a plafonon vagyok! :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

fúú, beze, azért ez egy elég szerencsétlen eset. nagyon sajnálom, hogy így alakult, ez borzasztó lehetett. fúh. sajnálom.

Kép
spumilla

Sziasztok!

szonce gratulálok a szép babádhoz! :D

msi jó ünneplést az évfordulón! Pont Szentivánéjre esik, a szerelmesek éjszakája! :wink:

Mi megyünk este Szentivánéji mulatságra, lesz tűzugrás is. És végre eljutottam úszni is, nagyon fel vagyok dobva.

Én holnap megyek ultrahangra, nagyon izgulok. Aggódom, mert nem látszik még a hasam, van az a kemény rész alul, de semmi kiemelkedés. Csak fölül kerekedik a pocakom, a gyros-és pizzavacsorák eredménye!

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Megjöttem, csak ma nem volt időm még belépni, mert délelőtt aludtam, meg tette-vettem, délre mentem a védőnőhöz. Utána mentem melóba és most értem haza, első volt, hogy jöjjek hozzátok, és elmeséljem mi volt a védőnőnél.
Szóval... megjött a vércsoportom, a toxoplazma vizsgálat, a TORCH (a cica miatt) minden eredmény teljesen jó, :lol: a cukor is jó, nem kell aggódni, és megmért megint, és még nem híztam semmit, sőt 1 kilóval kevesebb is vagyok, mint múltkor, de az lehet a ruha miatt is, de a lényeg, hogy még semmit nem híztam :lol:
Ja és megkérdeztem tőle a heteket, ami miatt kétségeim volt, és mondta, hogy 2 nappal vagyok előrébb a vérzés szerint, mert én elszámoltam, szóval ma már 10 hetes vagyok! :lol: :lol:
Úgyhogy kérnem kellett új időpontokat, mert így a kombinált meg a 12 hetes UH időpontja is előrébb jött :lol:
Úgyhogy most nagyon örülök, remélem kedden is minden oké lesz a dokinál, és végre láthatom a babám!! :lol:

spumilla: így, hogy másik nap megyek, így nekem sincs időpontom :? hányra mentél? mennyit vártál?
oké viszek újságot, mert valószínű egyedül kell mennem :?

KépKép

KépKép
t.timi

Dalmicsek nem kombi, egy 2006-os Vectra, de valami hatalmas csomagtartója van. Előtte egy öreg Land Rover Freelander-ünk volt, nagy terepjáró, annak kisebb csomagtartója volt. Nagyon drukkolok hogy menjen el a lakás!!!!

Spumilla holnap lendülök bele a csomagolásba igazán, ma még csak a mosógép járt, cd-ket válogattam az útra, gyereknek mesét, ilyesmi. Holnaptól jön a neheze, de nem bánom :lol: Beírom mára akkor neked a 7,6 cm-et, szépen növöget a pindurkád :lol: Vigyázz magadra, pihenj is!!! Hát akkor te tényleg érted miről beszélek ügyfelek terén :lol:

Beze Nem semmi a történeted, hogy lehettek ilyen figyelmetlenek!!! Azért a méhlepény darabka nagyon veszéley tud lenni. Én is 12 hétig véreztem elég rendesen szülés után, a végén már magas láz, antibiotikumozás lett belőle, meg elküldtek UH-ra, de nekem addigra már nem látszott semmi, hogy mi lehetett, gondolom nekem meg valami fertőzés játszhatott be, csak idővel kitisztult. Remélem az új picúr is ilyen jól fogja viselni az utat, mert két és fél nap nagyon sok azért, főleg ha üvölt végig :shock: Abban bízom, hogy majd látja az okos nagy nővérkéjét, aki nyugodt és akkor majd ő sem fog üvölteni :lol:

Salsifraga kellemes estét, holnapra meg nagy drukk az UH-ra. A pocak miatt ne aggódj hogy nem látszik, az első baba sokszor csak félidő táján látszik először meg. Nekem is a kislányommal már a 24. hét körültől lehetett egyértelműen megmondani hogy terhes vagyok, most meg már legalább annyira kiáll a hasam. Szóval semmit se jelent hogy nem látszik és minden rendben lesz!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó estét Kismamik!

Először az ünnepeltnek gratulálnék, Msi még tízszer ennyit kívánok Nektek egyetértésben , szeretetben, boldogságban és ehhez sok toleranciát, s türelmet a másikhoz. Mindig jusson eszetekbe miért szeretettek egymásba, miben egészítitek ki egymást, s a legfontosabb:
SOHA NE FEKÜDJETEK LE ÖSSZEVESZVE ESTE! ezt egy bölcs ember tanította nekem, s nagyon igaz. Hajaj, bocsi egy kicsit tudálékosra sikerült de már nem törlöm.

Kép
nlzs

Húú, Beze, mindenkinek megvan a maga kis története, reméljük most minden rendben lesz.

Spumilla, pont tegnap gondoltam, csak nem akartam megint okoskodni, ha már 14 hetes vagy nem csúszol ki a teszt időpontjáról, bár te még fiatal vagy kisebb a kockázat, mekkora lett a NT? Nagyon gyorsan nő a babukád, sajna, hogy nem láttad, de legalább tudod megint mennyit nőt.

Kép
nlzs

Saslifraga, szorítok a holnapihoz, kérjük a képet kukkolásra, s jó romantikázást este a tűz mellett.

Ma volt még valaki dokinál, nem?

Kép
nlzs

Timi: 8ra mentem (jól lehet parkolni az utcán, de fizetős) és f10kor jutottam be. Könnyen meg lehet találni, bent meg egyenesen a kartonozó csajokhoz visz a szönyeg :) Ott megmondják melyik ajtó előtt kell várnod, adnak egy számot és elveszik a kiskönyved.
Nekem először nem is volt ülöhelyem és az ajtó előtt vártam, ahogy mondták (3-as :) ) Aztán lett kint hely és ott vártam tovább, tök lehet hallani ha szólitanak, szoval te se ácsorogjál majd. 8-f10ig lehet menni így.

nyufó:
én igy szoktam, először fejbenpakolok, aztán uccsó nap meg mindent ele :) jól megy ez a csomizás, ugy látom, te is hasonló vagy akkor.
az a fura, amikor te vagy az ügyfél, és baromi megértő vagy az eladóval (vagy mindegy hogy nevezzük) és tök átlátsz rajta, hogy érdekli amit csinál vagy le se szarja, vagy vetít vmi, csak vedd meg :D Elég jó emberismeretet lehet tanulni az évek alatt, mi? :)

nlzs: hétfőn 2 mm volt, ma meg 2,3-at mértek. nyugodtan tudálékoskodjál. Nem veszem zokon. Amugy sokat gondolkoztam ezen a kombinált dolgon és végül ugy döntöttem, hogy ingyen a hülyének is megéri hogy lilára szurkodják a karját, ha a végén megnyugszik tőle. Úgy érzem, hogy nincs mitől tartanunk az eredményt illetően, de ezt a kört azért nem hagyhattam ki. A 30 az nem 20 és ezen már ne múljék.
Te 11+6hetesen voltál, az integrál volt?

Kép
spumilla

amugy épp szervezem a szombati bejelentős partit
30an leszünk plusz 6 gyerkőc

alakul :D
írom össze a kaja bevásárlós listát, és adja ég, hogy süssön a napocska!

ha van vmi jó tippetek ezügyben, szivesen várom.
bogrács nem lesz, m senki sem vállalta h ott álldogál mellette, én meg még sosem csináltam :S

görögsali, fasirtgolyo, másik magvas sali, oldalas, tepsis krumpli, süti, dinnye, fagyi, alkoholmentes mohito, szószok, sajttál, torta, pálesz :)

eddig.

Kép
spumilla

spumilla: köszi, megfogadom a tanácsot. :)

KépKép

KépKép
t.timi

jajajaaa, timi, és mégegyszer köszi h felkutattad ezt a remek lehetőséget!

émmost elmegyek pihenni, holnap leszk.pápuszi

Kép
spumilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?