<font color="0000ff">Sziasztok!
Én itt ígérgetem, hogy jövök majd, aztán dehogy jöttem
Kicsit nehezebb napjaink voltak most, tegnap alig aludt Zsoltika napközben, pedig akkor szoktam netezni
Aztán este is nagyon későn aludt el, utána meg Apa ragadta magához a számítógépet munka jelszóval. </font>
Panu, engem nem érint egyenlőre a munka-gyes dolog
De azért jó tudni ezeket az infókat! Ez a Tücsökzene nagyon jól hangzik, biztos nagyon élvezte Lizi!
Én is keresek ilyen lehetőségeket itt a környéken, nálunk a József Attila Műv ház van közel, ott szokott lenni havonta 1x hancúrház (ezt épp ma hallottam a játszótéren), csak hát az kevés, én úgy hetente 1x mennék valahová Zsoltikával
A Brendonban pedig van baba-mama torna, direkt utánanéztem, hát iszonyú drága, ráadásul csak havi bérlet van, le kell járni vagy kidobhatja az ember, úgyhogy egyenlőre még keresgélek.
<font color="ff0000">Brigi,
utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!</font> Pocibabád hogy van? Klassz a kiscipő, és az ülés is! Bömbike nagyon vagány a csúszdán, olyan mintha vizisíelne
Vagy mintha állva csúszott volna le
<font color="ff0000">Meme,
nagyon boldog szülinapot kívánunk Nórinak!!! Hogy vagytok? Régen írtál, mi van veletek?</font>
Barbi, pocsolyázó Ádibádi
Én is gondoltam ám apukádra és a tesódra is, még ha nem is írtam
Örülök, hogy apukád jól viselte a műtétet, további gyógyulást neki, a tesódnak pedig remélem semmi baja!
Még jó, hogy nem a felújított rész ázott el nektek
Zsizsa, mosogatás, hát nem semmi 2 órán keresztül! Nálunk nagy segítség a mosogatógép
De ettől függetlenül is kell mosogatni. Amúgy én is utálom, ha elborít a rendetlenség, valahogy jobban bírom a megpróbáltatásokat tiszta és rendes lakásban
Amióta Zsoltika megszületett, nem nagyon volt olyan, hogy készen lettem volna. Mindig csak abbahagytam a munkát, meg másnap kezdtem előröl...
Gabóca ujjára gyógypuszik mennek!!!
Tündér, gratula a fényképezőhöz, tessék felrakni képeket Ilangról! Nagyon szép leányzó, kis fürtös zongorista
És a kertetek is nagyon tetszik, erre én is irigy vagyok!
Klarissza, Laca mosolya fantasztikus
Ann, anyós
Amúgy milyen gyakran szoktatok találkozni? Gratula Haminak az önálló hamizáshoz
Zit, gratula Beni szókincséhez, nagyon-nagyon ügyi és fejlett nagyfiú már! Képeket viszont régen láttunk róla
És minden más tudományhoz is, főleg az orrfújás nagyon hasznos dolog! De az sem semmi, hogy kiszívja az orrát!
Batka, ha majd erre jársz, írd le légy szíves annak a cikknek a lényegét, ami a W-ülésről szól! Zsoltika is szokott így ülni, nem gyakran persze, mert alapból nem sokat üldögél
<font color="0000ff">Most értem a végére, remélem mindent leírtam, amit akartam
Tényleg, sokan nagyon régen jelentkeztek: DBarbi, Cory, Batkamanó, Meme... Vera, Ti hazaértetek már? Írj, ha itthon vagytok!!!
Rólunk: minden rendben, Zsoltika már szinte egyáltalán nem mászik, viszont még mindig nagyon szeret kézenfogva sétálni, főleg ha idegen helyen vagyunk, esetleg idegen nénik-bácsik-babák között
Akkor bizony kell anyu, hogy megvédje őt!
Most az új szórakozás a wc. Be kell vinni Zsoltikát, de csak ölben, magától nem megy, és mindent hatvanszor elmondani: hidegvízóra, melegvízóra, tartály, illatosító... Ezt napjában tízszer is eljátsza, ha nem többször
De ha egyszer ez tetszik most!
Takarítás: nálunk most a porszívózás remekül megy, mert Zsoltika is megszerette, vagyis inkább eltűri
Úgy csinálom, hogy Zsoltika az etetőszékben ül, biztos távolságra a nagy zúgó izétől
, és én szépen körbeporszívózom, meg tologatom odébb, hogy mindig lásson engem. Aztán a munka után, ha már ki van kapcsolva a porszívó (és ki is húztam a konnektorból) jót eljátszik vele! Amúgy viszont muszáj minden nap (!) feltakarítanom, mert valamiért iszonyúan sokminden kerül a földre: Zsoltika lesepri a felesleges morzsákat az etetőszékről, minden nap a homokozás után behordunk egy csomó homokot... A mosogatás is megy úgy-ahogy, vagy ha napközben nem sikerül, akkor este megcsinálom. Vasalni már abszolút nincs időm, sokszor még teregetni sem, a tűzhelytisztítás is nehezen megy, pedig azt kéne mindig, mert kerámialapos...
Ezt most gyorsan elküldöm, jók legyetek:
Gabi</font>