Sziasztok!
De aranyosak vagytok, hogy ennyire vártátok, hogy írjak már valamit!!!!! Csak most tudtam lerakni a "kis" popómat, egész nap úton voltam...
Na szóval, az uh-n MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN volt!!!
Pocaklakó tényleg kukis, egyáltalán nem volt szégyenlős!
Méretei a korának megfelelőek, most nem írok le mindent, de a buksija 49 mm átmérőjű, a súlya pedig kb. 375 g. Egyelőre medence végű fekvésben van, de ilyenkor ez még nem baj. (Majd azért mondogatom neki, hogy ha itt az idő, akkor "bukjon alá" és ne a popóját akarja kidugni először...
)
Uh után egy csomó boltba mentem vásárolgatni ezt-azt, aztán délután elmentünk a férjemmel az ügyeletre, mert baromira köhög és már nem bírtam tovább hallgatni... Megállapították, hogy gégegyulladása van, írtak neki antibigyót meg váladékoldót. Remélem most már rendbe jön. Utólag is köszönöm Mindenkinek a gyógykívánságokat!
Doki után elvittük Bencét egy McDonald"s-ba. Nem nagyon szereti az ilyen kaját, de azért mentünk, mert ott van egy jó játszósarok, ahol egyedül is tud ugrabugrálni. Apa most nem bírta volna a nagy játszóházat, ahová néha szoktunk menni, mert Bencus ott még csak szülői segítséggel tud felmászni a csúszdákra meg bujkálni mindenfelé.
Apropó nyaralás, nekünk is megvan az idei heylünk, július 20-tól megyünk 6 napra Bükfürdőre a Hotel Caramellbe.
www.caramell.hu
Mona: Nagyon szupi helyre mentek nyaralni!!!! Jövőre mi is Horvátországba akarunk menni, oda 2 gyerkőccel is eljutunk!!!!!
Zsuzsi: Sajnálom azt a fránya fejfájást! Szóval tényleg monnyon le és hagyjon békén Téged!!!!!!
Kati: Ugye mi megmondtuk, hogy erősödni fog az a csík!!!!!! Fülig ért a szám, mikor olvastam a soraidat!!!! Most Neked mennek a drukkok holnapra!!!!!!
Beze: Hát ez a rendőr story tipikus.... Nem is mondok semmit...
Egyébként én kapta a kiskönyvemhez újságokat a védőnőtől, ugyanolyanokat, mint Bencénél.
Nita: Én is azt az undorító, sivár fehér könyvecskét kaptam. Most akarom majd bekötni, hogy egy kicsit feldobjam, csak meg akartam várni, hogy tuti legyen a pocaklakó neme.
Bogárka: Már akartam kérdezni Tőled, hogy mennyire nagy a forgalom a kávézóban? Azért teli lassan az idő, mert kevesen vannak?????
Megyek, bedobok egy joghurtot..- Pusziiiiiiii!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.06.21 20:04-kor.