Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka...hát kellene tanulnom, de valami mindig közbe jön:) inkább ülök a gép előtt...Te voltál dolgozni? Minden rendben volt?

Megyünk szeptemberben 6 napra Horvátországba, és ezt intézgettem most. Már most nagyon izgatott vagyok, mert még soha nem voltam ott!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok

még élek,csak sokszor fáradt vagyok,nincs kedvem bekapcsolni a gépet,inkább pihizek.

ma voltam védőnőnél,annyira rendes volt,aranyos :) megkaptam a kiskönyvemet meg pár ujságot,várandós könyvet :)

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!!!!!!

Nika jobbulást:))))

Zsuzsi nekem is volt nem rég kb olyan 2-3 hete olyan fejfájásom napokig mint még soha,.......csak feküdni tudtam mert hányinger és erős szédülés társult mellé ha felálltam........

Bogárka köszi megvannak...hála égnek,..........csak Máté kezd meg gágyulni.alig tudunk kimenni és ez látszik már rajta...

Betti milyen a kiskönyved?rózsaszin babás vagy az a undorító fehér?
ha a fehér nyugodtan beboríthatod ha akarod.én megtettem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nita, most meg rossz az ido otthon, hogy nem tudtok kimenni? El is hiszem, hogy Mate kezdi magat kalitkaban erezni de hatha ki fog tudni menni hamarosan.

Zsuzsi, hogy van a fejed? hu, Te szegeny, ez nagyon rossz.:(:( Aterzem a helyzeted mert nekem is sokat fajt regen de elkezdtem szedni az Omega 3at es attol tok jol vagyok. Se front, se mensi se semmi masra nem vagyok erzekeny.

Mona, de klassz, hogy mentek nyaralni!! Es hova keszultok?Na, majd ott osszejon a baba! Azt mondjak a levegovaltozas jot tesz, hogy ha az ember elutazik akkor tuti be is babasodik. Azert tanuljal is!:):) Bar tudod Te ugyis!

Betti, tok jo, hogy voltal vedononel? Most mar sokkal jobban kismamanak erzed magad, vagy nem? Ez olyan plussz toltes. Gondolom en.:)
Vendég
 


Bogárka szó szerint POCSÉK az idő.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka a Vir szigetre megyünk! Egészen pontosan ide:

http://users.atw.hu/virapartman/?atw_re ... =168741642

Már elég szépe megerősödött az ovu. teszem!!:)

Zsuzsi jobbulást Neked!!!

Csillag mi volt a dokinál???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita, ne aggodj, par nap kerdese es megy a jo ido!!

Virag, uh? Meselj, de mellekelhetsz sztarfotot is! ihhiii!!:)

Mona, ez qrva jo nyaralas lesz. Meresztgettem a szemem en is elkezdtem azonnal szamolni mennyi is lesz a fizum?!:) Ez a mai nap veget ert meloban nagy lasssssan de holnap kivancsi vagyok mi lesz.:( Kepzeljetek, delelott aszittem van mar vagy 11 ora, nezem a vekkert, 8.36-ot mutatott. Majdnem elsirtam magam. Azt hittem sosem lesz delutan 2 ora, de megiscsak eljott ez is!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka, aranyos vagy, hogy hiányolsz, néha lusta vagyok írni. :oops:
Köszi, jól vagyunk, bár elég fárasztó napom volt ma.

nita, én fehéret kaptam, hát nem egy szép látvány, újságokat és tanácsadót viszont nem, mert valaki b.om kitalálta, hogy ez reklám. :evil:

Csillag, holnap jössz mesélni?

Hatalmas felhőszakadás volt délután, kiöntött a kispatak a bicikliútra, az 56-ost le is zárták egy szakaszon. Állunk a körforgalomnál, előttünk kb 6 autó, balra szeretnénk menni, rendőr "irányítja a forgalmat", a Tartsay felől folyamatosan engedi az autókat, mögöttünk olyan hosszú a sor, hogy a tükörből nem látom a végét, de mi ugye marhára ráérünk ücsörögni. :evil: Férjem is megunta egy idő után, rádudált a rendőrre és közölte, hogy mi is mennénk. Na, erre feleszmélt, és elengedett minket. Magyar rendőrség, jó nagy piros pont! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze borítsd be.én a Máté kiskönyvének a borítóját tettem Barniéra...a doki.védőnő mindíg megdicsért.....

a magyar rendőrség ahogy mondod egy nagy kalap SZ@R!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok! nem régen értem haza a munkából. már alig várom a holnapot!!!!!

mona: milyen kicsi a világ! mi 3 éve pont itt voltunk. talán éppen ebben az utcában, mégpedig a háttérben látszódó piros ház melletiben. az utca végén a strand. én nem voltam magától a horvát tengerparttól elájulva. nekem egy kicsit baalton feelingem volt. és nagyon köves ott a környéken a strand.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita

nekem is fehér,hát nem szép.de kaptam szép mappát is :)

bogárka

tényleg most érzem magam igazán kismamának,olyan jó érzés,olyan felszabaditó :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti én mikor megkaptam a kiskönyvem komolyan percenként nézegettem..néha még most is.jó nosztalgiázni..... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


betti: gratulálok a kiskönyvedhez! én is annyira várom. én a tesztemet nézegetem mióta itthon vagyok. és még a párom is elkérte megnézni, mert álmos volt még reggel!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati nemsokára ti is nézegethetitek a kiskönyveteket meg az uh képeket is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy ennyire vártátok, hogy írjak már valamit!!!!! Csak most tudtam lerakni a "kis" popómat, egész nap úton voltam...

Na szóval, az uh-n MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN volt!!! :D :D :D Pocaklakó tényleg kukis, egyáltalán nem volt szégyenlős! :lol:
Méretei a korának megfelelőek, most nem írok le mindent, de a buksija 49 mm átmérőjű, a súlya pedig kb. 375 g. Egyelőre medence végű fekvésben van, de ilyenkor ez még nem baj. (Majd azért mondogatom neki, hogy ha itt az idő, akkor "bukjon alá" és ne a popóját akarja kidugni először... :lol: )

Uh után egy csomó boltba mentem vásárolgatni ezt-azt, aztán délután elmentünk a férjemmel az ügyeletre, mert baromira köhög és már nem bírtam tovább hallgatni... Megállapították, hogy gégegyulladása van, írtak neki antibigyót meg váladékoldót. Remélem most már rendbe jön. Utólag is köszönöm Mindenkinek a gyógykívánságokat!

Doki után elvittük Bencét egy McDonald"s-ba. Nem nagyon szereti az ilyen kaját, de azért mentünk, mert ott van egy jó játszósarok, ahol egyedül is tud ugrabugrálni. Apa most nem bírta volna a nagy játszóházat, ahová néha szoktunk menni, mert Bencus ott még csak szülői segítséggel tud felmászni a csúszdákra meg bujkálni mindenfelé.

Apropó nyaralás, nekünk is megvan az idei heylünk, július 20-tól megyünk 6 napra Bükfürdőre a Hotel Caramellbe.

www.caramell.hu

Mona: Nagyon szupi helyre mentek nyaralni!!!! Jövőre mi is Horvátországba akarunk menni, oda 2 gyerkőccel is eljutunk!!!!!

Zsuzsi: Sajnálom azt a fránya fejfájást! Szóval tényleg monnyon le és hagyjon békén Téged!!!!!!

Kati: Ugye mi megmondtuk, hogy erősödni fog az a csík!!!!!! Fülig ért a szám, mikor olvastam a soraidat!!!! Most Neked mennek a drukkok holnapra!!!!!!

Beze: Hát ez a rendőr story tipikus.... Nem is mondok semmit...
Egyébként én kapta a kiskönyvemhez újságokat a védőnőtől, ugyanolyanokat, mint Bencénél.

Nita: Én is azt az undorító, sivár fehér könyvecskét kaptam. Most akarom majd bekötni, hogy egy kicsit feldobjam, csak meg akartam várni, hogy tuti legyen a pocaklakó neme.

Bogárka: Már akartam kérdezni Tőled, hogy mennyire nagy a forgalom a kávézóban? Azért teli lassan az idő, mert kevesen vannak?????

Megyek, bedobok egy joghurtot..- Pusziiiiiiii!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.06.21 20:04-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nika jobbulást!

csillag, hahó! ti hogy vagytok??? fiúk? férjed? bence? gergő?

bogár, mindjárt próbálgatom felküldeni a képet!!! nagyon sajnállak, h ennyit kell gürizni és ilyen lassan telik az idő!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Most csak egy fekete-fehér uh képet kaptam, majd holnap feltöltöm, sőt addig nem hagyom békén Apát, amíg nem segít egy pocifotót is felrakni!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika: Jajj, bocsi, Téged kifelejtettelek... nagyon sajnálom a bokaficamodat, remélem hamar rendbe jössz!!!! Van valami oka annak, hogy gyakran előfordul????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág annyira örülök hogy minden rendben van veletek is:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag!!! szupeeeeeer!!!! gratulálok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ugy varom mar a holnapot, hogy mi lesz dokkernal. Meg ha csak az igazolodik is be, hogy 4. hetes vagy nem pedig 6+3, mint dokker mondja mar az is jo. Valami pozitivat ugyis fog mondani.:):):)

Virag, ma mar nem irsz?
Vendég
 


itt vagyok, csak leküldtem egy áfonyás joghurtot Gergő babának. :lol:

Mindenkinek köszönöm a gratukat! annyira aranyosak vagytok!

Az uh képet azért nem tudom ma feltölteni, mert Apa uralja a nagy számítógépet és a scanner oda van bekötve. Vezeték nélküli Internetünk van, én egy kis netbookon nyomulok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


itt vagyok, ragyogok!!!!

Kép

a jobb oldali a controll, a bal a babánk!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Ehhez nem fér kétség!!!!!! Szépen növöget az a babuci! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, ez aztan dofi! Ez teszt a javabol! Meghozza pozitiv! Ugy orulok, hogy ilyen eros es minden rendben!!!! Holnap dokker utan irjal!!!!!!

Virag, orulok, hogy minden rendben!:):):) Jupppii!! Te is megkonnyebbultel!:):)
Ferjecsked szegenyke! Hogyan kapta el ezt a gyulladast vagy mit? Mitol van ez, mondtak valamit?
Vendég
 


mindenképpen írok, de csak 4re megyek. aztán megyünk csavarogni még venni ezt, azt a házikónkba.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, tényleg megkönnyebbültem! Most már "csak" nőnie és híznia kell a pocilakónak! :D

Azt nem részletezte a doki, hogy honnét szedte össze az Uram ezt a nyavalyát, de azzal is szerencsénk volt, hogy egyáltalán felírt valamit. Az ügyeletről mindenkit el szoktak hajtani, csak olyanokkal foglalkoznak, akiknek pl. szívinfarktusuk van... Azt mondják, hogy egy ilyennel mindenki menjen délelőtt a saját dokijához. Csak nálunk beteg a háziorvos, a helyetteshez meg nem akart menni a férjem...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Akkor tenyleg szerencsetek volt, hogy foglalkoztak Veletek! Micsoda ellatasok vannak otthon, azert ez sem semmi!

A pocaklako meg hizni fog! De meg mennyire!

Az elozo kerdesedre valaszolva: nagyon forgalmas a kavezo csak mivel utalom csinalni, nem telik az ido. Hiaba, hogy vannak es jonnek es kerik a kavet, nehezemre esik megkerdezni, mit szeretne? Igy jar az aki olyan munkat vegez amit utal. Persze mas lehetosegem nem is igazan van. Sajnos. Jol kivagyok amugy ettol a sz.r melotol. Utalom. Gyulolom de valamibol meg elni kell. Masnak pedig meg ilyen sincs, mindig erre gondolok.:(

Kati, akkor majd irsz amikor lesz idod, varom nagyon, mi volt!
Vendég
 


Kati GYÖNYÖRŰ két csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati, ez szép erős, gratula még egyszer!

Csillag, neked is gratula, nagyon örülök!

nita, megfogadom a tanácsod, valamivel majd bekötöm.

nika, jobbulást neked, küldöm a gyógypuszikat!

Bogárka, hát nem irigyellek! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mára jobban vagyok! Tegnap még elég rossz volt.

Ma reggel eladtam a babakocsit a teszveszen :)
És találtam is helyette olyat, amilyet akartam :)

Kati drukkok mennek!!!!

Most mennem kell :(

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

ügyes voltál akkor :) majd muti meg milyen kocsit találtál.

kati

tényleg jelzett a bébi és én nagyon nagyon drukkolok neked h lássa a doki a bébit és legyen kis pulzáló szivecske is és utánna már mehetsz is a kiskönyvedért csajszi :)

csillag

örülök a jó eredményekhez,nöjjön is a kis drágaság :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillagvirág
Gratulálok a kisfiúhoz!

Kati
Ma mész dokihoz? Ez a teszt már határozottan, láthatóan pozítiv.
Vendég
 


sziasztok!

igen, ma megyek délután dokihoz.
betti: egyáltalán nem reménykedek abban, h bármi is lesz, mivel szerintem tutira kisebb a babánk, mint a naptári kora. naptár szerint ma vagyok 6+6, de szerintem max 5+2, ami ilyenkor nagy különbség. én nem is akartam volna menni, de a dokim ragaszkodott hozzá.

engem igazol az is, h határozott pozi tesztem még csak péntek óta van. én így gondolom, de majd meglátjuk!

zsuzsi: ügyi voltál a kocsikkal!!! örülök, h jobban vagy.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

hanyadik napál vagy most?és hanyadin napon volt tuti a pé?én pl tudom napra pontosan mikor volt,és kb 3 nappal kisebb lehet a terhességem 11 hétnél,de ez nem annyira lényeg :)

KépKép
bettike83
 
 


ma vagyok a 42.napon. nem tudom, h mikor lehetett még pém. egyszer tutira volt rendesen a 17.napomon, de akkor már a tesztenek a 31.en ki kellett volna mutatnia. és ezért gondolom, h lehetett még egy extra pém, és azt kaptuk el.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ha jól számolom akkor most vagy 5 hetes 3 napos.ilyenkor már petezsák látható tuti :)

KépKép
bettike83
 
 


bettike de jó :):):):) és már lassan töltöd a 12. hetet :):):)

bokám jobban van bár fáj még de éjszakára ecetes vizes borogatás megtette hatását :):):)

ennek örömére össze is bújtunk apával:) még nem volt pém :(:) de lehet majd most+++++++++++++++

Mona: irigy vagyok de csak kicsit :):):9 mi hat éve nem voltunk nyaralni mióta együtt vagyunk de remélem előbb utóbb lesz rá majd alkalom.Horvátban még én sem voltam.
Most néztem biztosan nagyon jó lesz és a baba is beköltözik ilyen gyönyörű helyen :):):) ha ovu+ akkor apára fel :)


zsuzsi: vérnyomástól simán fájhat a fejed :(ügyes vagy hogy sikerült eladni a kocsit és hogy találtál helyette jobbat :):):


én annak idején nem kaptam várandós könyvet nem a kis könyvre gondolok azt kaptam hanem at a kis könyvet.és emailban felvettem velük a kapcsolatot hogy a városban nem adnak ilyet és utána pár hónapon belül lett is :):):

kati: nemsokára te is kapsz kis könyvet és biztosabb lehetsz benne :) de hidd el nem lesz semmi gond :)csudaszép a teszted ez már erősen kapaszkodó teszt :):):)
kati nekem is egy héttel középidő után fogant Gergő ezért mikor mensitől számított hatodik héten voltam még csak petezsákot látott és nekem két hét múlva kellett mennem újra akkor már volt szívhang is :)

csillag: tök szupi hogy minden rendben:) kukis de jó :) uradnak meg jobbulást ++++Fogalmam sincs de gondolom kicsit ki vannak lazulva már a szalagok:) nem okoz gondot meg már nagyon régen nem ficamodott ki

nika70
Salgótarján
 
 


nika

hát mi roszban sántikáltál? :D viccet félretéve,mi történt a lábaddal?

gyógyulj meg mielőbb :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati, egy ilyen teszt mellett petezsákot már tutira látni fogtok!!! Ne aggódj! ++++++++++++++++

Zsuzsi, Örülök, hogy jobban vagy, ez a h@lye idő meg most már végérvényesen monnyon le!!!!!!
Ügyi voltál, hogy ilyen gyorsan eladtad a babakocsit és szert tettél egy másikra. Milyen típusút vettél???
Én is annyira szeretnék másikat, de a férjem hallani sem akar róla... :? De már gondoltam rá, hogy kalózkodok egy kicsit a neten... :wink: Végül is ha eladnánk azt a kettőt, amink van lehet, hogy nem is kellene sokat fizetnünk egy újért...
(Igazából bevallom, tapasztalatlan voltam az előző babakocsi vásárlásoknál, most már pontosan tudom, hogy milyen kellene...)

Nika, jó, hogy már jobb a lábad!!! Azért csak pihentesd még egy darabig!
Remélem el tudtok majd menni valamikor egy igazi nyaralásra!!! Ez olyan gáz, hogy manapság sokan ezt sem engedhetik meg maguknak! Bár mi mindketten dolgozunk a férjemmel, mi is csak úgy tudtunk eljutni sok szép helyre, hogy mindkettőnknek volt másodállása is... De hát sok helyen nemhogy másodállás, de még rendes munka sincs... Na, ez az igazi gáz!!!!

Nita, el is hiszem, hogy Máté kezd besokallni az állandó bent léttől! Bence is kész energiabomba... kint a kertben azért sokkal jobban le tudja fárasztani magát...

Bogárka, remélem ma gyorsabban telik az idő a melóhelyen! Egy nagy adag kitartást küldök!!!!!!!!!!!!!
A férjem estére megint belázasodott, a gyógyszerektől sz@rul van, szédül, veri a víz... de pont ezeket a mellékhatásokat tüntették fel a betegtájékoztatón, úgyhogy ki kell bírnia még szombatig. A köhögése mára viszont jobb lett.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


remélem igazatok lesz! már alig bírok magammal. már indulnék, de még korán van.

nita: remélem apát jól kifacsartad!

csillag: mi is mindketten legalább két helyen dolgozunk mindig. vagyis apa vállalkozó, de rengeteg munkát bevállal, sajnos mindenkinek azonnal, így rám nem sok ideje van. szinte csak amikor nyaralni vagy telelni megyünk, akkor vagyunk együtt több időt. nincsenek hétvégéink, éjszakáink(apa árajánlatokat ír), ezért vágyunk minden évben nyaralni.idén kimarad, de a házunk majdnem készen van.

betti: mikor kapunk pocis fotót?????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag: Quinny Zappot vettem, adapterrel használható hozzá a Maxi Cosi hordozó. Fekvő kocsit nem akarok, mert egy téli babával úgysem fogok annyit sétálgatni. Egy bevásárlást meg kibír a hordiban is. Balázs unokatesójáéknak ilyen van, a második gyerkőccel csak ezt használták. Egy ujjal!!! tolható, kipróbáltam.
http://www.quinny.com/ot-en/strollers/zapp
ilyen, csak piros :) Most már csak hordozót kell vennem, de azzal még várok, mert a kocsi nagyon alkalmi vétel volt, szuper állapotban van, alig használták!

kovacszsuzsi
 
 


Ja, és Csillagocska: Olyan szupi, amiket írtál, hogy minden oké Gergőddel!!! Úgy örülök! Csak a fejfájás miatt alig reagált az agyam a dolgokra.

Neked milyen lenne az álombabakocsid? Szerintem simán eladhatod a másik kettőt és veszel egy szupert helyette. Teszveszen el lehet adni. Látod, még nekem is sikerült :)

Beze: Neked sem reagáltam :oops: Nagyon klassz, hogy minden oké! Tudtam én! Várom, hogy legyen vonalzód!

Megyek, csinálok pocakfotót :D BÁÁÁÁLNAAAA :D :D :lol:

kovacszsuzsi
 
 


Íme a lakás :D :shock:

Kép

kovacszsuzsi
 
 


Bettyke: éppen a buszhoz siettem és nem figyeltem a lábam elé és rosszul léptem le :( van ilyen :) de már jobban van :) bár nem tökéletes

KAti: igen kifacsartam :) :wink: tudom engem kérdeztél :)

Zsuzsi: biztosan profi kis babakocsi de nekem őszintén megvallom nem tettszenek az ilyen tipusu kocsik.Bocsika de ez a ti döntésetek én csak az én véleményemet írom nem akarlak megbántani :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Hú zsuzsi: szép nagy már pocilakó otthona :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Persze, hogy nem bántottál meg! Mindenkinek másmilyen a véleménye :) Eddig én sem voltam oda ezekért, de egy hétvégén módomban állt kipróbálni és eddig még nem találkoztam ennyire jó masszív, könnyen irányítható kocsival. A férjem utálta a babakocsinkat, mondta is, hogy most nem veszünk, majd megoldjuk máshogy, de erre kapásból azt mondta, hogy nézzek a neten ilyet. Egyébként nekem sem tetszett, de megbarátkoztam vele, azaz beleszerettem :)

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, semmi baj! Szép nagy pocid van aztaaaaaaa! :D Nekem reggel még alig látszik valami. :oops: :(
Mi nem veszünk másik kocsit, jó a régi is, igaz, én se vagyok oda érte, de végülis kiszolgál minket.

Csillag, férjednek továbbra is jobbulást!

kati, várunk a jó hírekkel! :wink:

Bogárka, remélem, hamar elmegy a mai napod. Puszi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kati mikor megy dokihoz? Tudja valaki?

kovacszsuzsi
 
 


Pontos időpontot én se tudom sajnos.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?