Sziasztok!!!!!!
Boni!
Isten hozott vissza! Danyukával találkoztatok?
De ügyes Zsiga, hogy már szobatiszta. Magától találta ki, hogy nem pisil-kakil a pelusba? Szilárd is 2 éves körül lett szobatiszta, de mi szoktattuk, miután párszor kitalálta, hogy pisilni akar a bilibe.
Maryka!
Keresem-keresem a tesztet, de én sehol sem találom
Valami tüneted van már?
Évi!
Igen, akkor csütörtökön töltöd az 5 hetet. Ha jövő héten mész, már akár láthatjátok is a pulzálást, főleg szerda-csütörtök magasságában. Megvan már a nap is, amikor mész?
Franci!
Te vagy a Christi a másikban?
Mi is úgy csináltuk az éjjelit, hogy kétszer keltem pisiltetni, aztán 3-4 naponként kitoltam fokozatosan az időt, amígy egy hajnali kelés lett belőle, aztán azt is kiiktattuk, és ma már akár 12 órát is kibír pisilés nélkül.
Moti!
Látom, most a te fejed felett csaptak össze a hullámok. Sajnálom!!!
A leszoktatást CSAK kitartással lehet elérni. Legtöbbször megsajnálással rontunk el mindent.
A tegnap esti focimeccsen is forgott Gombócka. Hát, még az is lehet, hogy tényleg a focisták tetszenek neki, és nem a foci. Előbb-utóbb kiderül. Előbb: jövő kedden, utóbb: a születésnél
Annamari!
Kérek buktát!!!!!!!!!! Egyfolytában tervezgetem a buktasütést, de sosem jutok el odáig, hogy végre meg is csináljam
Pedig úúúúúúúúúúúgy kívánom azóta is.
Na megyek, mert a főnököm minden hivatalos angol levelét velem íratja meg azzal a címszóval, hogy olyan jól meg tudom fogalmazni a gondolatait. Pedig legtöbbször nem is értem, hogy mit akar (német emberke). Ezzel most sem vagyok másképp, de majdcsak írok neki valamit..................