Sziasztok!
Végre idejutottam!
Nlzs
Köszönöm! Nekem amikor a harmadik is fiú lett, mindenki poénkodott, hogy na majd a 4. biztos lány lesz. Szerintem nem is gondolták komolyan, hogy lesz 4. Na majd meglepődnek.
Timi
A védőnő meglepődött, de úgy láttam azért örült. Felvette a szokásos adatokat. Na és leszúrt, hogy szoptatok, de ezzel megpróbálok nem foglalkozni. (Véletlenül elírtad a nevem)
Igen, elvileg csak 3 nap, bár az egyik kalkulátor szerint 24-e a másik szerint 26-a dátum. Mindegy jön amikor akar.
Örülök, hogy jobban vagy!
Kis-csillag
Sajnálom, hogy így félsz, szerencsére nekem nincs ilyen gondom.
Bolygó
Köszönöm, megnyugtattál! Azért hihetetlenek néha a védőnők. Még jó, hogy belőlük sincs két egyforma.
Az én fiaim szerintem még ma is szopnának, ha rajtuk múlik.
Sajnos én is mindig cicin altattam őket, és ha este felkeltek, akkor vissza is azon aludtak. A kicsi dettó (ugye ő még mindig). Rendesen ki is használták. A nagy 18 hónapos volt amikor mondtam szegénynek, hogy mától nincs. Igaz ő napközben már nem is kérte, inkább csak este. A középső 15 hónapos volt. Vele is hasonlóan történt. Érdekes módon nem is kérték utána. Ugyan úgy melléjük feküdtem, simogattam a hátukat és szépen elaludtak.
Különben mind a kétszer a 14. hét környékén jártam amikor abbahagytam a szoptatást. Már eléggé fájt a cicim is. A tej csökkenését nem vettem észre, és mivel egyik pillanatról a másikra álltam le, be is durrant rendesen a cicim. Egy hétig elég kellemetlen volt, de aztán rendeződött.
Na ez jó hosszúra sikerült.
Bettike
Gratulálok a kiskönyvedhez.
Én tegnap a Magnumot kívántam meg a roppanós csokiréteg miatt.
A férjem olyan rendi volt, hogy hozott.
Nyufó
Én inkább nem állnék neki kutyát nyírni, jobb lesz neki. A férjem lehet, hogy le tudná nyírni.
Köszönöm, hogy betettél a táblába!
Balimamika
Drukkolok a szerdai uh-hoz. Én tavaly voltam magzatvízvételen. Hát nem az élet csúcsa, de túl lehet élni. Érdekes, hogy előtte nagyon magabiztosnak tüntem, de utána olyan sírógörcs jött rám. Tök hülyének éreztem magam. Valószínüleg így jött ki belőlem a felgyülemlett idegesség. Onnantól nem volt visszaút, ha valami baj van az 2 héten belül kiderül. De szerncsére nem volt semmi gond.
Remlém azért a hasfájásod megszűnik hamarosan
Rebeka
Sajnálom a cukrot. Remélem kiderül mitől van.
Spumilla
Gratulálok az óriás babához! A kép kicsit tényleg homályos, de azért a lényeg lászik. Nagyon csinos vagy.
Beze
Én is úgy gondoltam, hogy szoptatok tovább, ha minden rendben lesz 1 éves koráig mindenképpen szeretnék.. Panaszt nem okoz, azt meg remélem, hogy a baba is jól van.
Nagyon helyesek vagytok a képen!
Akkor majd 24- én felköszöntjük a kislányodat is.
Na befejezem mert így is egy regényt írtam.(így jár aki ritkán jön)
Majd próbálok még ma benézni.