Sokat gondolok Levire, hogy mielőbb gyógyuljon meg!
Nagyon sajnálom a kis legénykét és Anitát is.
Kitartás!!!!
Katica!
Boldog születésnapot!
Szana!
Tegnap este jöttünk haza, de csütörtök reggel megyünk is tovább.
Addig mosok vasalok és ismét csomagolok.
Domó ma kapott 2 oltást, úgyhogy holnap nyűgös napra számítok meg az időjárás sem kegyes, úgyhogy megint kihagyjuk a játszót.
Totál nem tudom már mikre akartam reagálni.
Edit!
Aztaa!! Szép méretek!:D
Zuzmooo!
Ne ostorozd magad, hogy valamit rosszul csinálhatsz. Kitartás! Remélem Bende hamar "megjavul" és ki tudod pihenni magad valamelyest Jó lenne tudni, hogy mitől változnak meg időnként a babáink, de egy darabig még kénytelenek vagyunk találgatni
Koviki!
Én már ismertem ezt a videót. Amellett, hogy bazsalyogtam, meg is ríkatott most.
A férjem mutatta anno.
Tényleg állatjó.
Domó 7700g.
Bár ez csak 320g hízás egy hónap alatt, de a dokinő meg volt elégedve vele maximálisan. Azt mondta, hogy ha gondolom, kóstoltathatok egy kis őszibarackot vagy almát most már, de egyáltalán nem muszáj, csak ha van kedvem.
Két szuriból az elsőnél még mosolygott, a másodiknál volt 5 mp sírás.
Kicsit le lettem b@szarintva, hogy nem hagyom fetrengeni a földön, pedig most már szükséges teret hagyni neki, hogy kibontakozzon mozgásilag.
De a Balcsin nem volt mód rá, csak a francia ágyamon tudott hemperegni, itthon meg a qtyu meg a cicumek miatt nem raktam a földre. Ma volt időm este felnyalni a nappali padlóját, mácsekot kizártam onnan (kutya a Balatonra van deportálva), leterítettem a habtapit, meg a játszószőnyegét, aztán holnaptól kibontakozhat, ha akar. Van rá két napja, aztán megyünk a szüleimhez.
Tud már forgolódni, de nem sűrűn gyakorolja.
Még mindig a lábikók égbe emelése a sláger, meg a lábujjak szájba gyömöszölése illetve a kurjongatás.