Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

köszi annak, aki hiányolt netán :lol:
Levi, jobbulást, gyogyulj meg gyorsan!!!!

Enyimgyerek étvágya jó...nincs gond vele. 71 cm (1 hónapja 63.5 volt...), fej 45cm, mellkas 49.5 cm, suly 8780 gr, ruhaméret 80-84.

tea: hipp instant gyermekta-nincs benne cukor, csak gyogynövények, az összetétel szerint is, meg ízre is, én azt adok neki. bár 200ml-hez egy babakanállal, épp íze van a víznek.

Edit

Kép
ézsóné

kakti: próbáld meg átnyomkodni jó erősen a bimbot. amikor bedurrantak a cickoim anno, az volt a gond, hogy nagyon nehezen nyíltak meg a tejcsatornák, és nekem is a bimbi fájt. a csecsemősnővér izombol és kegyetlenül átnyomkodta 3-4szer, és helyreállt. nem mondom, ömlött a könnyem, de aztán nem volt gáz.

Edit

Kép
ézsóné

Levi,
Kép

Kép

Kép
editmk

Edit, Eszter, de jo hallani rolatok!

Kép

Kép
editmk

:lol: :lol: :lol:
eltűnésem oka: depi....most már jobb egy picit :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nna...
Felhívtam a védőnőt. Annak ellenére, hogy szerdán megyünk mérésre meg oltásra hozzá (meg a dokihoz), bejön hozzánk holnap és megbeszéljük, miket tehetek. Meg megnézi a cicimet is, hogy az valóban tejcsatornaelzáródás-e. Minden esetre igyak NAGYON sokat, szedjem a More Milket (Juci! lehet, hogy lecsapnék a te maradékodra) meg az Urticát is (mehet párhuzamosan a kettő).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Levente: légy hős, és győzd le a Tüdőgyuszi sárkányt!

zarja

Szegény Levike!! +++++++++++++++++

boruska

Jó reggelt! Levinek jobbulást! Én konyhát pakoltam egész nap. Olyan szép lett! Már nekem tetszik! Eltűntek, üdv Nektek! :)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Sokat gondolok Levire, hogy mielőbb gyógyuljon meg!
Nagyon sajnálom a kis legénykét és Anitát is. :cry:
Kitartás!!!!

Katica!
Boldog születésnapot!

Szana!
Tegnap este jöttünk haza, de csütörtök reggel megyünk is tovább.
Addig mosok vasalok és ismét csomagolok.:roll:
Domó ma kapott 2 oltást, úgyhogy holnap nyűgös napra számítok meg az időjárás sem kegyes, úgyhogy megint kihagyjuk a játszót. :?

Totál nem tudom már mikre akartam reagálni.

Edit!
Aztaa!! Szép méretek!:D

Zuzmooo!
Ne ostorozd magad, hogy valamit rosszul csinálhatsz. Kitartás! Remélem Bende hamar "megjavul" és ki tudod pihenni magad valamelyest Jó lenne tudni, hogy mitől változnak meg időnként a babáink, de egy darabig még kénytelenek vagyunk találgatni :roll:

Koviki!
Én már ismertem ezt a videót. Amellett, hogy bazsalyogtam, meg is ríkatott most. :oops: A férjem mutatta anno.
Tényleg állatjó.

Domó 7700g.
Bár ez csak 320g hízás egy hónap alatt, de a dokinő meg volt elégedve vele maximálisan. Azt mondta, hogy ha gondolom, kóstoltathatok egy kis őszibarackot vagy almát most már, de egyáltalán nem muszáj, csak ha van kedvem.
Két szuriból az elsőnél még mosolygott, a másodiknál volt 5 mp sírás.
Kicsit le lettem b@szarintva, hogy nem hagyom fetrengeni a földön, pedig most már szükséges teret hagyni neki, hogy kibontakozzon mozgásilag.
De a Balcsin nem volt mód rá, csak a francia ágyamon tudott hemperegni, itthon meg a qtyu meg a cicumek miatt nem raktam a földre. Ma volt időm este felnyalni a nappali padlóját, mácsekot kizártam onnan (kutya a Balatonra van deportálva), leterítettem a habtapit, meg a játszószőnyegét, aztán holnaptól kibontakozhat, ha akar. Van rá két napja, aztán megyünk a szüleimhez. :)
Tud már forgolódni, de nem sűrűn gyakorolja.
Még mindig a lábikók égbe emelése a sláger, meg a lábujjak szájba gyömöszölése illetve a kurjongatás.

Kattkat

Kép
kattkat

Gyogyulj meg Levi minnel hamarabb!
Katica- igy utolag is boldog szulinapot!
geri79

Mi is jobulást kívánunk Levinek :!: :!:

Katicának pedig sok boldog szülinapot :D 8)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jaj, kicsi Levi!
Megy a drukk, hogy minel hamarabb meggyogyulj es akkor lass legkozelebb korhazi agyat, amikor majd az asszonykat kell elkiserni a szuleszetre. :wink:

Katica!
Isten eltessen! :D
Vendég

Edit!
Csanad tenyleg hatalmas fiu!
Erik sem aprocska (szerintem most lehet 68 cm korul es 7,5-8 kg kozott).
Mennyit eszik a fiad?
En mar kicsit furcsallom a mennyiseget, amit Erik eszik. Mar bo ket honapja nem igenyel novelest, 150 ml vizbol keszitek tapszert. A stagnalas is kulonos ennyi idon keresztul, de ami meg furcsabb, hogy a korabbi napi hat eveszet mar otre csokkent.
Vendég

Edit!Megnéztem az iwiwes új képeket!Gyönyörű kisfiú Csanád!

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Anita írt. Levi nehezen és keveset alszik, a légzésfigyelő éjszaka kétszer beriasztott.
zuzmooo

Drága kis Levi!
Gyógyulj meg mielőbb!!!

Kép
Kép
szana80

Sziasztok.

Levente jobbulast.Anita kitartas.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Próbálok visszakapcsolódni...

LEVI, jobbulást, Anita Neked meg kitartááááás!!!

Katica, utólag is Boldog Születésnapot Neked!

Bori, Bercinek boldog hófordulót!

Kakti, remélem jobban...

Nóri, grat a konyhához! Képek?

Edit, micsoda méretek :shock: Mi még csak 5300 g és 59 cm :D

OFF
Niki, tégla, gázkonvektoros, villanybojleres (éjszakai is), egyedi gáz és villanymérős, vízóra csak egy van a házban 6 lakásra, de folyamatban az egyedi mérős rendszer kialakítása, kutya inkább ne, mert a kert nincs szeparálva. Ha érdekel, hívj fel és egyeztetünk!
ON

Tegnap voltunk 4 hónapos csípő kontrollon, minden OK. Ma megyünk Bethesdába fej és hasi UHra, csütörtökön oltás...

Na most ennyit, majd még próbálok jönni, csak az egy hét távollét után a lakást próbálom rendezgetni :D

Kép

Ági
agic83

Szana Mira is februar 1en szuletett :?:

Kép
monyo83

Zsuzsa, kép a gmailen a druszádról ;)

Kép

Ági
agic83

Hahó!

Ágica, köszönjük a köszöntést!! Nektek majd holnap! :)

Berci ma elég formabontó volt - negyed ötkor kelt, be volt taknyosodva szegény, sztem tegnap megfázítottam (magamat is mondjuk). De kajálni azért akart.
OK visszaaludt fél órára, aztán nyaf, átjött hozzánk aludni, de akkor már sok avás nem volt. Tök kómás vagyok.
Most viszont nem akar enni, nem is értem, ilyet még sosem csinált, hogy két korty után kilökte a cumit, hogy köszöni, nem kér többet, most meg vígan röhörészik az ágyon.
Apja nagyon ideges rá, hogy nem hagyta aludni :(

boruska

boruska,mit nem adnek en ennyi alvasert :roll:

Kép
monyo83

jóvanna, bocsi a nem alvósoktól, én már el vagyok kurvulva, mert hozzászoktam a fél hetes keléshez :oops:

boruska

Olyan sokat gondolok Leventére...amíg nem volt gyerekem, addig is nagyon sajnáltam a babákat ha volt valami bajuk, de most különösen rosszul viselem. Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne bőgjek. Vajon értik már ők, ha azt mondjuk nekik, hogy meg fognak gyógulni? Remélem... Anita, kitartást Nektek!!

Örülök, hogy tetszett a videó! :) Kattkat, bocs ha neked némi rossz érzést is okoztam. :(

Kép

Kép
koviki

boruska,este leteszed es akkor kel :?: :shock:

koviki egyetertek,amiota van gyerekem maskent latom a dolgokat.

Kép
monyo83

monyo, igen... :oops: de másoknál is van, aki végigalussza, nem? Főeg aki nem szopis.

boruska

Hát Bori!
Lili szopis és másfél hónapos kora óta 10-12 órákat alszik éjszaka...

Lécci-lécci!
Adjatok ötletet! Szopis melltartót keresek NAGY méretben! Ráadásul olyat, ami tart is! Kb. 100D kéne (ha jól mértem). :? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.06.22 09:15-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

boruska,igazan rendes fiad van,bezzeg az en lanyom :evil: ay ejjel 10x felkelt,meg soha nem aludta at ay ejszakat.
ennek is megvan az elonye,alvashiany miatt fogyok,fogyokura nelkul :roll:

Kép
monyo83

ja, akkor nem nem akkora csoda :)

boruska

kakti akkor a te lanyod is rendes :lol:
nalunk en 6hosan aludtam at eloszor az ejszakat,az ocsem 4.5evesen :?

Kép
monyo83

Milán is szopis és kábé 1 hónapja este 9-10-től reggel 6-ig alszik.

Kakti, az Anitára mondják hogy jó, de asszem elég húzós az ára... Asszem abban vannak nagy méretek.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Erik is jo alvo mar egy ideje. En koran fektetem, attol fuggoen, hogyan jon ki az esti eveszet, vagy mikor erunk haza, vagy mi a program, de max 8ra kesz a furdes es elkezdem etetni. De mostanaban mar fel nyolckor, nyolctol alszik, fel orat meg fekszem vele en is, hogy tuti melyen bealudjon es akkor rakom be a kisagyba.
Es legkozelebb fel hetkor talalkozunk. Bar az elmult harom hetben tobbszor elofordult, hogy megebredt negykor, mar nem akart hason aludni, de ilyenkor hatra forditom, max magam melle veszem, ha nagyon almos vagyok es ugy alszik fel hetig, hetig.
Vendég

Dani is jól alszik ha nincs dög meleg. Olyannyira jól, hogy ilyenkor csak 4szer eszik egy nap, mert többre nincs idő, átalussza a kajálásokat. De azt mondja a doktornő, hogy amíg ilyen jól hízik, meg fejlődik, addig ne foglalkozzak vele, hogy csak 4-szer eszik. Általában este 10 körül alszik el, és 7-8-9-kor ébred. Persze előfordult már 5ös kelés is, de szerencsére nem az a jellemző...nagyon könnyen meg lehet szokni az éjszakai alvást, ha 5kor kel, mosott szar vagyok. :lol:

Kép

Kép
koviki

Sziasztok!

Sokat gondolok Anitáékra, küldöm Levinek a gyógyhullámokat! Remélem hamar meggyógyul a kicsi fiú.

Edit! Most már jobban vagy? Nem semmi méretei vannak a fiadnak!

Nóri! Konyha alakul? Képek?

Kakti! Hogy van a melled? Melltartóügyben sajnos nem tudok segíteni.

Alvás: nálunk Réka szopizik és nagyjából átalussza az éjszakát. Néha van, hogy felkel éjjel 1x. Este 8-1/2 9-től reggel 5-7-ig alszik. De van, hogy a hajnali szopi után még alszik egyet.

Órája tettem le a kicsit aludni, el akartam menni hajat mosni. Hát nem felcsörgette az apja a telefonnal? :evil: De én vagyok a hülye, én hagytam ott a telefont a gyerekszobában. :roll: :evil:

Kép
Kép
molmar

Dani jó pasi! Ne aggódj! :wink: Imádom azt a képét, amit feltettél a g-mailre! :D Lilinek is mutattam már! :lol:

Találtam melltartót, délután megyek is megpróbálni! Ilyen:
http://www.triumph.com/hu/hu/822.html

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsomba is csak szopis és hat hetes kora óta elég jó alvó.Általában fél nyolc körül kel,de vasárnap óta fél kilenc-kilenc körül.Ja és kilenckor teszem le aludni.Éjjel 3-4 körül,azért szopizik igaz,csak álmában eszik,de van mikor ez kimarad és csak hajnalban(6 körül) kap egy kicsit(10 perc kb. az egész).Fel sem ébred csak cuppog az ujján,megetetem és horkolás tovább.Kopp-kopp!Tartsa meg a jó szokását!

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Na, nálunk itt volt a védőnő.
Eredmény:
- tejcsatorna végebe kissé be van tokosodva a tejcsi - paradicsomos dunszt kötést kell rá rakni, hogy fellazuljon (vagy kinyokodni, de abba belehalok).
- szedjem párhuzamosan a More Milket és az Urtica Urens-t (Nóri! Szted mehet most is úgy, mint a kórházban - 2-3-4-5-4-3-2x5???)
- igyak alkoholmentes sört
- tegyem akár óránként cicire Lilit (haha - most is alszik)
- holnap, ha megyünk úgyis szurira, irat a dokival tápit, mert ez így egyelőre nem elég kaja a csajnak!
:roll: :( :roll: :( :roll: :( :roll: :( :roll: :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Mehet, persze!!!
De ne szarjá be, nálunk is remek a helyzet! Éjjel 8szor kelt, reggel 8óta nem aludt egy percet sem és ordít. Fogcsücsök kint van már! :cry: :cry: Ma vetetek tápot apjával (melyik a legjobb mostanság???) és hozatok répát anyuval (csak az van most a kertben) és kezdem az etetést! Nem állapot, hogy lassan óránként egyen, mert nem elég a tej! 6hónap, ok, de mi vagyok én, rohadt sarlatán? Ennyire nem fontos csak az anyatej, hogy nekem éhen haljon a gyerök!!!!

MILYEN TÁPOT VEGYEK????

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csajok!
A doki Beba Ha Startot fog felírni. Azt megeszik a manók? (Mert akik tápos-szülők vagytok, már írtátok, hogy nem mindet szeretik.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

sziasztok!

LEVINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!
(borzasztó lehet én megbolondulnék, az tuti)

xar idő van
nagyon xar idő van

ööö

tegnap voltunk a tesóméknál, a cukorral tömős, higéniával nem törődős, 15 macskás tesóméknál én nem kezdem el leírni, de brutál..
amit úgy el tudtok képzelni ezzel kapcsolatban ahoz még adjatok hozzá kettőt...

alvás:amióta hazzáetetek(talán az) 9-től fél 7 ig alszik a Mirc utána visszarakom, és még 9-ig nyomja.ez egy csoda.bár ma hajnalban kb 6x meg este 11 után is nyekegett egy kicsit de közbe aludt, csak meg kellett simizni...de ez belefér.....bőőőőőven

de azért egyet leírok a tesómékkal kapcsolatban:ugye 2 nap a kül. a két lány között, és még rokonyok is
de már azért nem megy az összehasonlítgatás, mert annyira különbözőek, hogy alig hittem a szememnek amikor megláttam biankát
hosszú mint a vonatfütty, semmi hurka(a tömés ellenére), van nyaka...az én lányom meg gömböc is és rövidke keze-lába, a testarányai nem nagyon változtak kb 2-3 hós kaora óta csak széltébe-hosszába nő..
a haveranyukának hasonló tipusú lánya van mint a Mirci, ezért én még csak ilyet láttam...... :D :D
jáááj fölkelt
várjuk a dokit
még egy hónap és kipenderítem..(a dokit)

zsó
Kép
pcd1985

kakti :D
nekünk az vált be.szerintem jó

zsó
Kép
pcd1985

Nekem is ez a nyavalyám, Norc!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Régebben is azt tartották a legjobbnak. Monnyuk asszem az a legdrágább is!!!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Norc:
http://www.pirulapatika.hu/230038792/adatlap
Eszerint 2 ropi körül van receptre.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Köszi :)

Dani is beba ha startot eszik, recept nélkül 2900 asszem, receptre 2000 körül van. Nyeli nagyon, meg a hasa se fájt tőle soha. Viszont iszonyat büdöseket kakál tőle. :lol:

Kép

Kép
koviki

:( Szomorú vagyok Kakti! Eddig te voltál a példaképem!

Szal Humana-val indultunk, asszem Edit is írta az nagyon szar. Keményet és szárazat kakilnak tőle iszonyatos szenvedések közepette. Nálunk itatni kellett volna mellette kamillateával, de az sem lazította. És iszonyat sokat bukott a Ded. Ezt nem tudom, hogy a táptól volt e. Most Beba Ha van, ez állagra, szagra ízre is jobb. Kakilni tud rendesen (bár 5 naponta van egy, de az pelenka szaggató mennyiség legutolsó mérés szerint kb 60 g). Asszem Editék is ezzel nyomulnak. Meg mintha Vicky is. Meg Pcd Zsó is. 2043 Ft.

zarja

Csajok! Katicát nem hívtátok, hogy ő mit tud mondani a szopigondokra?

Nem tudom mivel akarsz majd etetni: nekünk svéd márkájú itatótálka van a Szoptanít mellett, Bulcsú nagyon szépen iszik belőle hisztisebb napjain. Drickskal a neve, svéd márkájú 1250 Ft volt. Igényesebb gyógyszertárban lehet kapni. Eleinte nehéz beletanulni, előke előfeltétel. De én itattam már ANTSZ-es mérő csőrös üvegpohárból is. Az jobb volt, csak összetörtem.

zarja

Köszi Eszter, bár nem érzem úgy, hogy példakép lennék. Nincs miért annak lennem. És látod, nálunk is elzáródott a csap. Vagyis kisebb a nyomás. Most még teszünk kísérletet a hozamnövelésre, akkor is iszom, mikor már a fülemen is víz jön ki, de ha nem megy, hát nem megy. Azért kicsit reménykedem. Mert lám, Neked is visszatért a tejcsi. Szóval igyekszem, de ha nem megy, nem erőltetem a végsőkig.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?