Sziasztok!
A kálváriánk folytatódik...
Tegnap este elkezdtem erősebben görcsölni, majd amikor az utrót tettem be, akkor már véreztem is. Kitört a pánik, megkérdeztem Ladivát, hogy mi tévő legyek. Negyed óra múlva már az ügyeleten voltunk, ahol persze felküldtek a nőgyógyászatra. Ott több mint egy órát várni kellett, mert a doki műtött. Megnézett uh-on, de csak a megvastagodott mnyh-t látta, de nem zárta ki, és meg sem erősítette, hogy van-e még baba. Minden esetre azt mondta, hogy a tüneteim és a vérzésem alapján sok jóra nem gondolna. Annyit mondott, hogy szedjek Rutascorbint, mert az csillapítja a vérzést.
Fél órája felhívtam S. dokit, aki azzal nyitott felém, hogy ezzel a problémámmal most nem vagyok egyedül.
Nem tudom mit akart ezzel, talán vígasztalni, vagy fogalmam sincs. Annyit mondott, hogy ők a T. úrral el fognak utazni mindketten, úgyhogy menjek vissza a nőgyógyászomhoz. Közöltem vele, hogy az elvileg ő lenne, én este csak ügyeleten voltam. Mondta, hogy akkor menjek be csütörtökön az intézetbe és még aznap reggel teszteljek is. Ha gond van és beavatkozásra lenne szükség, azt még pénteken meg tudja csinálni.
Azt hittem legalább ma csinál majd valamit...