Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a dicséreteket, Nati baba nevében is!!! :P

Fitie!
Tényleg szuper a táblázat, bár sajnos arra még nem jöttem rá, hogy a pdf formátumút, hogy tudom lementeni a gépemre. A simát sikerült, de az meg ugyan olyan kicsiben látszik, mint itt... :?
Javítanál nekem is egyet, 33 helyett 34-re. :oops: Bár jövő hónapban már 35 leszek... :oops: :roll: :oops:

Köszi!!! :-D

Szép napot mindenkinek!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Laptetőmet Hbzs-nek ajánlom!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Kamilla!
Fogalmam sincs :(
Páromnak dolgoznia kellene a köv. hónapban ahhoz, hogy egyáltalán a számláinkat ki tudjuk fizetni és már így is kértünk kölcsön erre a hónapra, szóval...
sonjus

Kata!

Szupi az értéked! :P
++++++++++++++++++++++++Nagyon örülök!!!!!! :P

phpBB: Kép
belluska

Fitie,
szerintem is jó lesz a pdf-ed. Én úgy csináltam az előbbi, hogy külön választottam a táblázatot 2 részre, de így mindkettőt külön kell átméretezni...szóval macerás. Bőven jó a pdf-ed :wink: Aztán pár hét múlva diktálom az adataimat :lol:
i.kata

Sziasztok Lányok!

Kata!
Gratula a szép értékhez!

Valóban mennyi kismami lett hirtelen és a sok ikres mami is olyan csodálatos!

Ha nem bánjátok,én is lementeném magamnak a táblázatot,mert bár sajnos én nem kerültem bele :( ,de jó nézni,hogy rajtam kívül még milyen sokatoknak sikerült.

szilvi
bné_szilvi

Szilvi
írd az adataidat és máris beleraklak a táblába

Minnie
hááááát, van egy olyan oldal ahol a pdf-et át lehet konvertálni kép formátumba, mindjárt megcsinálom
(amíg nem töltötted be a 35-öt addig 34 éves vagy!!! :lol: )

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kedves Fitie!
Nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen,de igazából nem tudom,jogosan kerülnék-e a táblázatba.
Néhányan tudják a sztorimat,hogy hogy sikerüt a Babácska (súlyos PCOS miatt operáltak,majd 4 év várakozás után,2 hónappal a műtét után hormonkezelésekkel sikerült megfogannia a Babának),tehát lényegében nem lombikkal,"csak" meddőségi kezelésekkel és a műtéttel sikerült erre az eredményre jutnunk).
Mivel azonban a diabetológusom és Sipos doktor finoman szólva sem értettek egyet,így tovább kellett lépnem,viszont többek kérésére tértem vissza ide a fórumba. Ezek ismeretében nem tudom,hogy van-e helyem a táblában.
szilvi
bné_szilvi

1276871791.8319.pdf

Minnie
bal oldalon felül nincs egy kis mágneslemez alakú ikonod amikor a pdf-et megnyitja? azzal lehet menteni

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Ami az adataimat illeti: 25 év,Pest megye,2011.01.07. PCOS
4 év után
Köszönöm,ha úgy döntötök,hogy belekerülhetek a táblázatba,de ha nem,azt is megértem természetesen,hiszen már nem vagyok Forgácsos.
bné_szilvi

Szilvi

ugyan már miért ne lenne helyed benne? ez a tábla nem szigorúan véve, csak és kizárólag a Forgács Intézetben fogant gyerekeknek van fenntartva, hanem a fórum babásainak :) és Te is egy vagy a fórum babásai közül :) szóval azt írhatom hogy kis segítséggel de spontán babátok van?

fitie

fitie

Köszönöm a bíztatást,lényegében írhatod,igen. Ha lehetek pofátlan,kérlek írd be,hogy PCOS vagyok,hogy ha van valaki,aki IR-rel,PCOS-val vagy az emiatt kialakuló egyéb betegségekkel (pl.:diabetes,hipertonia,stb.)küzd,mint ahogy ez nálam is megvan,hiszen a mai napig inzulinnal,Merckforminnal,stb. kezelnek,ők is láthassák,hogy ha küzdeni is kell,van remény!!!
Hiszen sajnos mi is kénytelenek voltunk belemenni a nem kis kockázattal és fájdalommal járó műtétbe,de van eredménye!
szilvi
bné_szilvi

Hamarosan pedig kiderül,hogy Hanna Gréta vagy Lőrinc Vilmos van-e a pociban. :D
Már nagyon kiváncsiak vagyunk.
szilvi
bné_szilvi

Köszönöm Fitie!

szilvi
bné_szilvi

Szilvi,
szerintem is van helyed a táblázatunkban :lol: Amúgy a hormonkezelést azt hol kaptad? A sima nődokidtól, vagy a Forgácsból?
i.kata

Szilvi
enyimgyerek második neve Lőrinc :D úgy mentünk be kórházba szülni, hogy megnézzük majd milyen feje van a bébinek, ha Peti feje van akkor Péter Lőrinc, ha Lóci feje akkor Lőrinc Péter :lol: :lol: :lol: Pepe feje van :D

fitie

Kata!
A hormonkezeléseket is már Kistarcsán kaptam,ahol operáltak is. Kis rábeszéléssel itt kaptam Choragont is a műtét után,aztán úgy tűnik,ól ügyeskedtünk... :wink:

Fitie!
Nálunk ami a neveket illeti: a lánynevek már régen megvannak,ez megy a vezetéknévhez is, a fiúnévben a Vilmos biztos volt,mert nálunk családi hagyomány (sajnos apukámnál ez megszakadt),hogy mindenki Vilmos,így szeretném ezt folytatni. Van még egy titkos favorit,ez pedig a Mór,de a férjem Lőrinc párti,így lesz Lőrinc Vilmos. Ha pedig lányzó,akkor tuti a Hanna Gréta.

Gyönyörű szép a Pepe baba!
bné_szilvi

Ancsa, nagyon örülök a 2 picinek megsirattál te lány!! Gyere a másikba is újságolni! :wink:

Fitie, nekem Lőrinc Péterem van. :wink:

Kép
kata05

Szilvi
köszönöm :oops:
a Vilmos szerintem is nagyon szép név!

Kata05
:D rokonlelkek vagyunk akkor

fitie

Kata!
Gyönyörű a 360! Nagyon szurkolok továbbra is! Küldöm a mai babaragacsokat! Puszi

rodina74

Rodina,
nagyon köszönöm! Látod, hatásosak a ragacsok, mert most majdnem triplázódott a hcg-m :lol:
i.kata

Szilva!
Én is szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Fitie!
Köszi a segítséget, sikerült lementenem! :lol: Képzeld, mikor megnéztem ott, ahova lementettem már 3* le volt mentve, ezek szerint korábban én is jó próbálkoztam... :wink:

Kata!
Nagyon szép az értéked, CSAK ÍGY TOVÁBB!!! Mennek a BABARAGACSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Ladiva, Beus, Ancsa! Szilvi!
MILLIÓ babaragacs és pocaksimi a bébiknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Küldöm továbbra is a babaragacsokat!

rodina74

Rodina,
ok, küldheted:-) Örülök, hogy ilyen kitartó vagy :wink:
i.kata

Sziasztok!

Ezt ma délután készítettem, annyira édes... :lol:

Kép Édes álmok egérkével... :-P

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, Nati gyönyörűűű!

Kata, én is rengeteget gondolok ám rátok :) Nagyon drukkolok az uh-ig!!! :)

Fitie, Pepe is annyira tetszik. Magamban már Natinak osztottam :) Vagy belehúzok és megtartom az én leendő kiscsajomnak :)
babszi

Minnie
jaj de édesen alszik Nati! Olyan nagy haja van! és szép hosszú, zongorista ujjai, nagyon szép kislány!
Örülök hogy sikerült lementeni a táblát :)

Babszi
húzzál bele és majd megküzdenek érte a lányok :wink: :lol: :lol: :lol:

Wepe, Zsuzska, Tücsi
ha olvastok minket tessék előbújni és képeket hozni a babákról!!

Kata
hogy vagy? :D

fitie

Babszi! Fitie!

Köszönjük!!! :lol: :lol: :lol:

Esőmentes szép napot mindenkinek!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
Nagyon édes Nati ahogy így alszik, és ahogy szorongatja a kis egerét, hát tündéri :lol:

Babszi,
köszi:-)

Fitie,
köszi, jól vagyok. Néha elfog egy enyhe émelygés, de nem vészesen erős és általában este. Meg nagyon fáradt vagyok. Ez ma mondjuk azért is lehet, mert elég zaklatott volt az éjjel: tegnap a fiú kutyánkat megcsípte egy méhecske, ezért megengedtük, hogy velünk aludjanak, ha baj van a kutyussal felébredjünk. Hát a kutyák ki-be mászkáltak a szobából, aztán jött egy jó kis vihar.... sokat nem sikerült aludni. Ma meg már dolgoztam, többször majdnem elaludtam az asztalomnál :oops: :lol:
i.kata

Kata
:D :D a fáradtság egy tipikus tünete az első trimeszternek
jaj szegény kutyuli! gondolom méretéből adódóan neki elég veszélyes is egy ilyen csípés, nem csodálom hogy kényeztetitek és bemehet az ágyba.

fitie

Fitie,
nem kell a kutyáinkat félteni, elég jó dolguk van:-) Most próbáljuk őket leszoktatni róla, hogy az ölemben üljenek a kocsiben (persze csak amikor én ülök az anyósülésen), és hát nem egyszerű őket a hátsó ülésen tartani :lol:
Íme, Töpike nagyon jönne előre, de a felnyitott könyöklőtől nem tud:
Kép
i.kata

Kata!
Küldöm a mai babaragacsokat!
Kívánom, hogy még jó pár hétig tartson az émelygés!

rodina74

Kata
:D nagyon cuki Töpike! Kíváncsi vagyok hogy fog sikerülni a leszoktatás :) Nálunk nem igazán vált be, pedig én is próbáltam de a cica még az utolsó napokban is a pocakomon aludt mikor tévéztem :)

fitie

Sziasztok!

A kálváriánk folytatódik...
Tegnap este elkezdtem erősebben görcsölni, majd amikor az utrót tettem be, akkor már véreztem is. Kitört a pánik, megkérdeztem Ladivát, hogy mi tévő legyek. Negyed óra múlva már az ügyeleten voltunk, ahol persze felküldtek a nőgyógyászatra. Ott több mint egy órát várni kellett, mert a doki műtött. Megnézett uh-on, de csak a megvastagodott mnyh-t látta, de nem zárta ki, és meg sem erősítette, hogy van-e még baba. Minden esetre azt mondta, hogy a tüneteim és a vérzésem alapján sok jóra nem gondolna. Annyit mondott, hogy szedjek Rutascorbint, mert az csillapítja a vérzést.

Fél órája felhívtam S. dokit, aki azzal nyitott felém, hogy ezzel a problémámmal most nem vagyok egyedül. :roll: Nem tudom mit akart ezzel, talán vígasztalni, vagy fogalmam sincs. Annyit mondott, hogy ők a T. úrral el fognak utazni mindketten, úgyhogy menjek vissza a nőgyógyászomhoz. Közöltem vele, hogy az elvileg ő lenne, én este csak ügyeleten voltam. Mondta, hogy akkor menjek be csütörtökön az intézetbe és még aznap reggel teszteljek is. Ha gond van és beavatkozásra lenne szükség, azt még pénteken meg tudja csinálni.
Azt hittem legalább ma csinál majd valamit...
i.kata

Kata!
Minden drukkom a tiéd!!! Rendben kell lennie mindennek odabent!!!
++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Sziasztok! :D
A hétvégére (+hétfő) elutaztunk, így kihagytam néhány napot... :lol:

Szilvi!
Nagyon örülök, hogy végre te is bekerültél a táblázatba! :D Már nagyon hiányoltalak!!! :wink:

Minnie!
Annyira édes Nati baba, ahogy alszik az egérkével!!! :D

Kata!
Töpi is nagyon aranyos, ahogy próbálkozna előre ülni a kocsiban! :D
Nagyon várom a csütörtöki UH-dat! :wink:
hbzs

Jaj, Kata, csak most olvastam a mai hozzászólásodat!!! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a babával!!! A laptetőmet is (Utólag is köszi, Minnie! :oops: ) átadom neked, jó? :wink:
hbzs

Kata
nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen! Ha gondolod nagyon kedves nőgyógyászom van, aki most délelőtt rendel a stály utcában, megadjam az elérhetőségét?
Pihenj sokat, feküdj le, remélem nem mentél be dolgozni!

fitie

Fitie,
a Stály u-ba jártam régen a R.Krisztinához. Őt inkább kihagynám, mert régen beszólt és elég rosszul érintett. Meg most senki nem látna sokat, ha még tegnap sem látszott semmi. Amúgy hozzá annak idején is hetekkel későbbre kaptam időpontot. Most fekszem és kivárom a csütörtököt. Azért köszi a segítséget!

Hbzs,
köszi a felajánlást!

Sonjus,
hát...nagyon rossz érzésem van.

Ladiva,
itt is millió köszönet a segítségedért!!!!!!
i.kata

Kata
sajnálom, a rossz élményeket is. Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen!

fitie

Kata, mindig és bármikor kereshetsz, segítek. Puszillak és várom a csütörtököt nagyon és még mindig reménykedem.
Vendég

Kata, nagyon gondolok rád, hogy minden rendben legyen!
babszi

Kata!
+++, tapasztó ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
20150601134430

Sziasztok,

Kata,

nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... azt kívánom, hogy legyen minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Kata!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen...
MILLIÓ-MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Tündéri kutyus Töpike... :lol:

Hbzs!
Nagyon szívesen!!! :)

Belluska!
Katának küldöm ezt a képet Minnie 2. születésnapjáról, ami pár napja volt...

Kép Minnie 2. születésnapja... :D

Esőmentes szép napot mindenkinek!

KépKép

Kép
minnie manó

Katám!

Milliónyi babaragacsot küldök!!!!!!Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!!!!!Puszillak!Pihenj sokat!!!!!!Szigorúan!

Minnie!
Drága vagy!Köszönjük Kata nevében is!Boldog szülcsinapot Minnie-nek! :lol:
Most festünk,így én is csak dobozok mögül írok,nem is vagyok nap közben,de este mindig benézek azért.Katának megmutatom,ha eltűnik a felfordulás! :wink:

Nati baba olyan édes az alvós képen! :P

Beusom és mindenki!

Millió puszi nektek! :P

belluska

Minnie!
Boldog szülinapot Minnienek! :D Milyen tortát kapott?

Kata!
Remélem, jól vagy! Pihenj sokat! Sokat gondolok rád, s nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek a holnapi UH-n! :D
hbzs

Sziasztok!

Kata!
HOGY VAGY?????????????????????????????
Annnnnyira nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem azóta nem volt vérzés?!!!Magne B6-ot nem szedsz?

Minnie!
Gratulálok Minnienek!!!!!!Boldog szülinapot neki! :D

Belluska!
Kitartást a felújításhoz!Nem irigyellek!

Beus!
Annnyira édes a 4D-s kép!!!!!!
Rég jelentkeztél!Jól vagytok??????

Most csak ennyi!Ne haragudjatok!Olvasni szoktam,de írni nem tudok,mert nagyon sokat fekszem!Holnap orvos!NAgyon nagyon izgulok....

Kép
Kép
ancsa81

Kata!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! Ennyi megpróbáltatás után nem is lehet másképp!
Küldöm az extra babaragacsokat!
Nagyon várom a csütörtöki uhut, és imádkozom érted!

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?