Új privát üzeneted érkezett!

nyufó: én akkor leszek 10+4.
Én is úgy tudom, hogy addig jó az integrált. Én csak kombináltra megyek Fvárra.
Egyébként ti itt magyarországon hol laktok?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nyufó: ja a kilókra nem írtam, ne aggodj nekem is mindig este van kedvem enni, valamelyik nap este 10kor tójásos nokedlit csináltam :oops: Én nem tudom mennyit híztam, szerdán megyek a védőnőhöz, biztos megmér, de nem is akarom tudni :oops:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nyufóóóó: köszönöm szépen :):):) igen, holnap.

nlzs: sztem vérzékenyebb a méhszáj, több helyen is olvastam h a 12.heti vizsgálat után előfordulhat ha nézelődnek mechanikusan....

monka nagyon cukiszép a picikéd!!

Kép
spumilla
 
 

 
 

Lányok, kicsit szépítettem a tablón, de nem rakom be megint ide, az előző oldalon ahova beraktam a táblázatot meg a tablót, ott frissítettem, nézzétek meg. Akinek van kedve még jönni és fel meri vállalni a fotóját, várom még a képeket továbbra is!

T.timi hát most sehol, mindig a nagyszülőknél szállunk meg, ez most Kistarcsa. Tojásos nokedli se rossz este 10-kor, akkor mi jókat tudnánk együtt enni :lol: :lol: :lol:

Spumilla akkor még egyszer nagyon boldog szülinapot és javítom a táblát 30-ra holnap :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


de édes pici a babód monka, gratulálok!

Boldog szüllinapot spumilla!

nyufó nagyon szép a táblázat, nagyon kreatív vagy :)

De nincs kedvem ma dolgozni álmos vagyok. Remélem nem kell ma már sokat melózni. Német tulajdonú cégnél dolgozok és most kezdődik a meccs :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nyufó: az biztos, evésre mindig kapható vagyok :oops: de azért fékezem magam.. de állandóan édeset ennék, pl. pésüteményt :P

spumilla: Boldog szülinapot!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok!

Tegnap este voltam dokinál!
21mm a drágánk és megint hallhattam,hogy hogy dobog a szíve!
Most képet nem kaptam,nem tudok mutatni,de láttam,ahogy kalimpált,és láttam a fejét is ,egy kicsit nagyocska a testéhez képest,de ez most normális is.
Kértem ma időpontot 12.heti uh-ra,kombináltra július 8-án megyek 9:15-re!
Kérdeztem,h hogy lesz a vérvétel,de azt mondta a nő,hogy majd az uh után,de ő nem tudja,majd ha ott lezsek akkor ott elmondják!


Este jövök visszaolvasni,most nem tudok!

Kép

Kép
syl100
 
 


Monka örömmámor ott az ágyon a babamozi, irigyellek, hogy hallottad már a szívét is, Timi mi sem hallotuk még soha, tegnap is kérdeztem és csak azt mondta ott lehet látni, hogy dobog.

Nyufó, szép a tábla, húú első vagyok pár napig, hét elején Spumilla biztos elkerül, nem baj ám, nehogy picit is félre értsétek.
Te leszel a hivatalos kicsinyítő felelős.
Felolvastam a férjemnek a tegnap esti kajarohamotokat, nagyon tetszett neki, irigykedett rátok, ő is benne lenne akár minden este. Aranyos történet.

Spumilla boldog szülinap előtti napot, majd holnap köszöntünk!

Kép
nlzs
 
 


Dalmicsek köszi :D Tarts ki, itt a hétvége!

T.Timi nekem meg inkább a sós csúszik, mióta volt az émelygős időszakom rá se bírtam nézni az édesre, pedig elég édesszájú vagyok.

Syl gratulálok! Beírtam a táblázatba az új méretet!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nlzs köszi :D Mi se csinálunk rendszert belőle apával, mert annak azt hiszem csúnya következménye lenne. Szegény még tudta volna tartani magát, de elcsábítottam a kajára :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Salsigrafa:Tudtad,hogy ha a kórházba fogsz menni uh-ra ,akkor ha képet akarsz kapni ,bekell fizetned egy 1.000.-ft-s csekket???
Ha csakk nélkül mész akkor nem kapsz képet!
Csak az a gondom,h hogy szerezzek be egy csekket mielőtt mennék a 12.heti uh-ra??!

Kép

Kép
syl100
 
 


Nyufó:Köszi! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 16:54-kor.
szonce82
 
 


Syl ez tök nevetséges! Itt is kell fizetni az UH képért, de itt a kórházban van egy automata, bedobálod a pénzt, kiad egy kis érmét, azt kell odaadni nekik és már kapod is a képet. És nem előre kell fizetni, mi van ha nem sikerül jó képet csinálni? Megcsinálják az UH-t, ha jó a kép és kéred, akkor azzal a kezedben kisétálsz, kiváltod a kis érmét, odaadod és kész. De előre??? Meg csekk? Miért bonyolítják a kismamák életét??? :twisted:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


syl ez milyen hülye rendszer már? még csekken is kell befizetni tiszta baromság. :evil:

timi, nyufó nekem is a sós / savanyú esik jobban, de én sosem voltam édesszájú. A héten már megettem egyszerre egy üveg koviubit.
Fú erről jut eszembe, ma megyek haza anyukámhoz vidékre és már hétfőn kértem tőle koviubit, mostanra már tuti megérett. Folyik a nyálam :)

Egyébként kíváncsi leszek, hogy tényleg van-e összefüggés a baba neme és a sós vagy édes kívánósság között, majd megfigyeljük :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek már én is kértem anyósom mire megyünk csináljon koviubit. Annyit emlegettétek a fórumban már, hogy már nagyon rá vagyok kattanva :D :D :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Jaj asszem talán kipihentem az éjszakát, este megint rohanás szülőszobára, anyuci nyögéseire ébrdtem fel /nem mintha mélyen aludtam volna/ már menni se tudott szegény átrohantam vele tolókocsival a szülőszobára, kb 2kor és már 3 ra meg is lett a baba, első gyerek ritkán jön ilyen gyorsan :o ...nah én is így szeretnék szülni..bár a dokija nem bizti hogy beért, és az apukát se tudom...

T.timi: nem kell hallani, látható a baba szíve ahogy mozog..

Szívhanghallgatás:hát én pénzkidobásnak tartom, főleg mert nem értenek hozzá sokan, kb18-20 héttől hallgatható, védőnéni is szokta.
Rebeka nem hiszem hogy a babód hallottad hanem magadat, a hasban futnak a nagyerek, úgy tudod leellenőrizni, hogy ha befogtad a hangot, tapintsd ki a pulzusodat és ha együtt ketyeg Te vagy nem a baba..
szívhanghallgatóba olyan jó ami a frekvenciát is mutatja, hogy tudja mindenki minden OK e.
Kolleganőnek 14hetesen kerestük a szívhangot nagy nehezen be-be villant de elmozdul hamar mert sok helye van és nem szereti, azt is hallottuk hogy mocorog surrogot bent a babó :lol:
A magzati szívhangot pacidobogáshoz hasonlítható hallásra olyan gyors.

Nlzs: ha elmúlt vagy már csak kicsi barna akkor nincs baj a vizsgálattól lehetett. De jó hogy már nincs polipod!

Spumilla: nah akkor holnapra ha nem tudnék fölmenni boldog szülinapot!! A családnak a szülinapi partyin mondod meg? Sógornőmék csinálták, hogy vettek tortát, gólyás-babás marcipánnal és azt hozták be házavatón, hogy jön a babó... :wink:

Nah készülödök, mert Kalocsa felé vesszük az írányt, búcsúba megyünk remélem vasárnapig kiszépül az idő...

Monka, Syl: gratulálok az új Uh hoz!!!

Szonce: remélem nekem is csak a túlsúly miatt volt magas a GPT, még nem voltam hasi uh-n. Már írtam, ugye jól tom hogy te is május 02-i mert képzeld én is!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


nyufó:akkor ha jöttök Magyarországra a rokonoktól kérj egy kis koviubit, melyik kórházba mész UHra? Kistarcsa?

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Avrenim jó hétvégét akkor nektek, szép időt! A Magzati Diagnosztikai Központba megyek integráltra (Örsnél van, Bolgárkerék u.), de terheléses cukrot azt Kistarcsán fogom megcsináltatni, mert a maszek nőgyógyászom bár az Örsön van a magánrendelője, pont a kistarcsai kórházban van, teljesen véletlenül jött így össze. Még mielőtt megismertem a párom is már ehhez a nőgyógyászhoz jártam. A koviubit már megrendeltem anyósomtól, remélem mire hazaérünk már kész is lesz, nyami!!!! :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok én utazok vidékre!

Sok-sok pocaksimit!
Puszi!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok!

timi nem jött át a privid! Lehet, hogy az volt a baj, hogy a téma-rovatba nem írtál, én már jártam így!

syl jó nagy hülyeség ez a csekk-dolog. Gőzöm nincs, hogy lehetne szerezni, gondolom, a kórházban lehet kérni. De most ezért mászkáljon be még külön az ember??? :evil:

Kép
salsifraga
 
 


fúúú, lányok, azt hittem sosem ér véget ez a hét. 5kor mindenki elment a munkából haza, igy már engem sem hív fel senki semmivel :):)

ma aszittem agybajt kapok, annyira SOK volt ez a hét, ez a nap.

köszönöm szépen az előköszöntést, nagyon figyelmesek és viccesek vagytok, cukiiiik :)
jólesett

annyi minden történt itt a fórumon is, csak úgy pörögtek a témák napok óta, néha, át-át futottam, h képben legyek, de nem vagyok :)
végre süt a nap. huhh, holnap buli-meghivásunk van, ott ünneplek, aztán hétfőn UH és jövő héten a nagy szülinapi, baba-bejelentő. :)

jó hétvégét lányok, még biztos jövök kukucskálni, h kivelmizu, de addigis puszi mindenkinek. pocakra fel! :D

Kép
spumilla
 
 


Spumilla jó bulizást, ünneplést holnapra, neked is jó hétvégét! Aztán várjuk a képed ha már publikus :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


tudom-tudom, vizsgálat után küldöm

Kép
spumilla
 
 


syl

örülök h minden rendben a picivel :)

KépKép
bettike83
 
 


hazaértem...

spumilla: megértelek. én is úgy éreztem sosem lesz vége ennek a hétnek. ma különösen úgy érzetem nem megy az idő.

nagyon boldog szülinapot és jó bulizást kívánok

lányok úgy rámhoztátok a koviubi utáni sóvárgást hogy nem bírtam és megettem egy üveg csemege ubit :D számomra ez azért érthetetlen mert sosem szerettem, de úgy látszik a várandósggal az ízlés is változik :D :lol:

avrenim: lehet igazad van. én sem tudtam pontosan megllapítani hogy a baba vagy a saját szívem hallom, de majd pár hét múlva már biztos lesz. mindenesetre nem bántam meg hogy megvettem, hátha később majd megnyugtat hogy minden rendben odabenn :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


nlzs: én még nem is láttam, hogy dobog... mert mikor voltam akkor csak petezsák volt, azóta meg még nem voltam, majd 29-én megyek.

dalmicsek: én sem voltam annyira édesszájú, most meg csak a péksütiken jár az eszem :?

salsifraga: elküldöm újra a pü-t

nyufó: mizújs a kajával ? :lol:

syl: nálunk Oroszlányon 500 ft egy UH kép,de akkor kell fizetni mikor megkapod, de én Kisbéren mikor voltam az első vizsgálaton akkor kaptam kettőt is, és nem kellett fizetni érte :lol:
De ez a csekkes dolog nagyon durva :shock:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


rebeka

én amúgy is kovi ubi imádó voltam,vagyok is :D anyu pl velem végig uborkát evett mikor terhes volt és nálam is megmaradt.rajongok érte kb :)

KépKép
bettike83
 
 


T.timi épp most nyeltem le az utolsó falat spagettit :oops: Annyit halvány mentségül, hogy itt még csak 7 óra múlt nem 8 :lol: :lol: :lol: És te? :P

Rebeka a csemege ubi is igen jó, de a kovi, hmmm... érdekes különben régen én se szerettem aztán változott (mondjuk nem terhességgel)

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: :lol: egészségedre! én megbocsájtom ha 10-kor eszed akkor is :) én most csak kiflit ettem vajkrémmel, meg paradicsommal, nem kívántam mást, és most mégis úgy fáj a hasam, már volt is egy futás a wc-re :oops: :( nem tudom mi lehet..

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


timi küldtem privit!

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga: megjelöltelek iwiw-en :lol:

bettike: vissza igazoltam iwiw-en :lol:

Most megyek lányok, majd holnap jövők.
Jó éjt!!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


jó éjt, timi, é köszi a jelölést! :)

Kép
salsifraga
 
 


T.timi az se rossz a hasfájást kivéve :( Remélem már jobban vagy! Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!
Sokáíg olasgattalak Benneteket, választ keresve a kérdésemre....A táblázatból talán meg is kaptam.
Róla annyit, hogy UM:ápr.15.-én volt.Soha nem középidőben volt pé-m, sztem most sem.
Május 16.-án teszteltem pozitívat, 18.-án még csak petezsák látszott,majd 1 hét múlva ismét csak petezsák, 28.-ánbarnázni kezdtem, akkor már szikhólyag is volt.
06.01.-én CRL 4mm, szívműködés sejthető.06-08.-án CRL 5.7mm, szívműködés jó.
Tegnap este ismét barnázni kezdtem, elrohantunk a dokihoz, ő csak 6.6mm.-es embriót látott, szívműködést csak sejtett(pedig szabad szemmel lehetett látni, csak a doppler nem mutatta ki-ahogy itt valaki feltette a képet, azon szépen látszik).
Ma vagyok mensitől számolva 9+1. UH szerint kb. 6.5 hetes.
Néztem a táblát, sokatoknak nem ugyanaz a magzati méret alapján számított idő, mint a mensi óta.Doki ezt nem mondta kórosnak?
Engem kicsit beparáztatott a doki, hoyg nem fejlődik rendesen, DE, lehet később fogant.(a nem várt mensi előtt valamikor)

Adjatok valami kis tanácsot, lehet ez?Most nagyon komolyan bepánikoltam.Pedig eddig optimista voltam.Lehet majdnem 2.5 hét eltérés?
Most jelenleg hányinger, pici cicifájás van, a hasam alja szúrkál, a derekam majd leszakad.Olyan megjön érzés......

KÖszi előre is a váalszokat

morzsa
morzsa25
 
 


Ja, még annyit,hoyg látott az UH.-n nagyon szép magzati burkot, ami szabályos, és a szikhólyagom kezd szépen sorvadni...(ez tényleg látszott, babától távol, és sokkal kisebb volt mint 10 napja....

morzsa
morzsa25
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:04-kor.
lenojo
 
 


Szia Lenojo!
Nem írtam el sajnos :cry: Elméletileg kedden van az én dokim, de ma ügyel, már megtudtam.Felhívom, hátha ő rutinosabb, é sjobban látja mi a helyzet.A másik doki is nagyon aranyos volt, csak még fiatal.....Ebbe kapaszkodom :cry:

morzsa
morzsa25
 
 


Spumilla

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Morzsa én írnék pü-t a helyedben Avrenimnek, ő is itt van a topikunkban, egy nagyon segítőkész, kedves csajszi aki mellékesen szülésznő és minden kérdésünkre tök jól tudja a választ. Biztos vagyok benne hogy ha leírod a kérdésed, válaszol. Mi többiek csak találgatni tudunk, de nincs mögötte túl sok tudás :D Viszont azt olvastam, hogy ilyenkor nagyon nehéz még megmérni őket, főleg ha sokat ficánkolnak, hátha elmérte az orvos. Én amikor voltam UH-n (egyetlen egyen voltam, itt annyi van), az UH-s nő úgy mérte, hogy szerintük már egy héttel idősebb, ami fizikai képtelenség, mert tudom mikor volt a peteérésem. Szóval most majd amikor utazunk haza Magyarországra és megyek integráltra, nem fogok meglepődni, ha a tarkóredő mérésnél amikor meghatározzák ők is a méret alapján a korát, visszakerülnék az eredeti helyemre. Szóval azt akartam kihozni hogy lehet hogy elmérték!!! Első baba? Mikor mész megint dokihoz?

Lenojo köszi mindkét dícséretet :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!
Nyufó!
Sajnos nincs elmérés, köszönöm a segítséget azért...Ma megnézett az én orvosom, már referálta az esti doki neki a dolgokat...Tudta előre baj lesz, és érezte menni fogok.
Ami babánk nem januárban születik, ez már tuti!Angyalka lett!Van egy akkora hematóma a méhben, mint a petezsák, és szépen lassan elnyomta a baba életterét.....Múlthéten még volt szívhangunk, ma már nincs.Holnap fekszem be, hétfőn végleg búcsút mondunk az anygalkánknak!
Furcsa, de nem vagyok szomorú, a sors mindig tudja, mit mikor miért tesz......Nekünk még várni kell erre a babára, nagyon sok dogot el kell még intézni!

Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Majd megnyitom a2011 júniusi babásokat! :wink:

További szép pocakosodást mindenkinek!
Sziasztok
Kriszti

morzsa
morzsa25
 
 


nyufóóóó: köszönöm szépen a köszöntést, nagyon nagyon jól esik ;)
a legszebb ajándékot kaptam az élettől, szebbet, jobbat ki sem találhattam volna :)
boldog vagyok :)

kivánom, hogy minden kismamánknak, itt a topikban, menjen egy szelet ebből az érzésből most!

sok puszi

Kép
spumilla
 
 


spumilla

ez megható volt :) gyönyörű ajándék az biztos :) Boldog születésnapot :)


morzsa

nagyon sajnálom ami veled történt :cry:

KépKép
bettike83
 
 


Morzsa nagyon sajnálom és szívből kívánom neked akkor hogy megnyithasd a júniusi topikot!!!!

Spumilla én is így éreztem a 30. szülinapomon pontosan, az volt az én ajándékom hogy ott vigyorgott mellettem a kislányom, az volt az első szülinapom vele! Ha nem baj megosztom veletek a képet, rámtört a nosztalgia Kép :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:06-kor.
lenojo
 
 


Sziasztok!

Én is élek még, bár nagyon carul vagyok. :( Még mindig egyfolytában hányingerem van, a héten is többször hánytam. Talán, ha már meglátom jövő héten az én kis magzatomat, máshogy lesz, de most depis is vagyok kicsit.
Már én is számolom a napokat, mikor pillanthatom meg a picikémet, jövő héten, nekem még a dokiválasztás is hátravan, mert a dokim elment, akinél szültem.

Morzsa: Sok erőt neked, nagyon sajnálom, ami veled történt! Remélem, meg tudod nyitni a júniusi topicot.

Spumilla: Boldog szülinapot Neked! Nagyon megható, amit írtál, köszike. Máris kicsit jobban vagyok. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Lenojo: Nem fáj a hasam, csak oldalt a petefészkemnél kicsit szúr, de a lányommal is így volt.

Nyufó: Aranyosak vagytok a képen, tényleg sokat nőtt/változott a kislányod.

Én most megyek, mert még el kell altatnom a 2 évesemet, és én is majdnem elalszok itt.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Morzsa:Nagyon sajnálom,ami veled történik,kitartást!

Spumilla:Boldog Születésnapot Kívánok Neked! :D

Nyufó:Nagyon cukor a kislányod a képen!!! :)

Én ma annyi cseresznyét zabáltam,hogy van vagy 5 hónaposnak megfelelő hasam!

Csütörtökön uh-n a dokim nekem is hasi uh-t akart csinálni,de nem látott úgy semmit,mert annyira hátrahajlik a méhem,úgyhogy hüvelyi lett!
Nem tudom mitől van már most ekkora hasam,mikor még a méhem hátul van??? :roll: :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


syl: Nekem is akkora a hasam! Még reggel is, pedig akkor a gyomrom üres. Lehet, hogy azért, mert már a 2.-at várjuk? Node ilyen hamar nőjön! :shock: :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Az elejétől olvaslak benneteket, de eddig nem mertem csatlakozni, megtehetem? Beze vagyok, a 2. gyermekemet december 31-re várom,de ha követi a kislányom példáját, január 1-én születik. Ma megvolt a 12. heti uh, szerencsére minden rendben!
bettikét és sylt másik topicból ismerem.
Mindenkinek problémamentes, szép várandósságot kívánok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?