Sziasztok LÁnyok!
Jaj asszem talán kipihentem az éjszakát, este megint rohanás szülőszobára, anyuci nyögéseire ébrdtem fel /nem mintha mélyen aludtam volna/ már menni se tudott szegény átrohantam vele tolókocsival a szülőszobára, kb 2kor és már 3 ra meg is lett a baba, első gyerek ritkán jön ilyen gyorsan
...nah én is így szeretnék szülni..bár a dokija nem bizti hogy beért, és az apukát se tudom...
T.timi: nem kell hallani, látható a baba szíve ahogy mozog..
Szívhanghallgatás:hát én pénzkidobásnak tartom, főleg mert nem értenek hozzá sokan, kb18-20 héttől hallgatható, védőnéni is szokta.
Rebeka nem hiszem hogy a babód hallottad hanem magadat, a hasban futnak a nagyerek, úgy tudod leellenőrizni, hogy ha befogtad a hangot, tapintsd ki a pulzusodat és ha együtt ketyeg Te vagy nem a baba..
szívhanghallgatóba olyan jó ami a frekvenciát is mutatja, hogy tudja mindenki minden OK e.
Kolleganőnek 14hetesen kerestük a szívhangot nagy nehezen be-be villant de elmozdul hamar mert sok helye van és nem szereti, azt is hallottuk hogy mocorog surrogot bent a babó
A magzati szívhangot pacidobogáshoz hasonlítható hallásra olyan gyors.
Nlzs: ha elmúlt vagy már csak kicsi barna akkor nincs baj a vizsgálattól lehetett. De jó hogy már nincs polipod!
Spumilla: nah akkor holnapra ha nem tudnék fölmenni boldog szülinapot!! A családnak a szülinapi partyin mondod meg? Sógornőmék csinálták, hogy vettek tortát, gólyás-babás marcipánnal és azt hozták be házavatón, hogy jön a babó...
Nah készülödök, mert Kalocsa felé vesszük az írányt, búcsúba megyünk remélem vasárnapig kiszépül az idő...
Monka, Syl: gratulálok az új Uh hoz!!!
Szonce: remélem nekem is csak a túlsúly miatt volt magas a GPT, még nem voltam hasi uh-n. Már írtam, ugye jól tom hogy te is május 02-i mert képzeld én is!