Új privát üzeneted érkezett!

Megcsinaltam. Jelentem en nem vagyok terhes! Tudtam, ereztem, nem baj, majd maskor.
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi: figyu,a nega teszt még semmit sem jelent, nálam sem mutatta ki a kicsifiamat :roll: :wink:
Mióta késik? addig van remény,amíg nemjön meg :!:

Kati:gratu a teszthez :wink:

Betti: akkor nemis drága,főleg hogy még 100szem is van benne :wink:

Hú csajok,itten reggel 8.30 óta tombol a vihar, még mindig szakad az eső és dörög-villámlik :roll: Ittragadt nálunk,vagy mi?? :lol: :lol:
De már elhúzhatná a belét innen :lol:
Betti,felétek milyen az idő? lehet elküldöm arra,de nemis kell mert úgylátom vonul felétek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


mia: nálunk, (bettitől nem lakok messze) volt egy kis vihar, olyan 10-től, de azóta csak szépen esik-esei. a pincénkben meg a víz gyűlik, gyűlik....

bogár: nem akarlak tuningolni, de amíg nincs mensi, addig van remény. a cb-az 50-es erősségű. sztem 3-4 nap múlva csinálj egy újat.

képzeljétek! ma benéztem a függönyös boltba. találtam egy gyönyörű függönyt, sokkal drágábban, mint terveztük. hazajöttem, lemértem az ablakainkat, megbeszéltem a férjemmel, majd elmentem, h kifizetem, mert nem volt már sok belőle. nekem 13m kellett, a nőnek összesen volt 16 a boltban. azt mondta, csak akkor adja ide, ha elviszem az egészet. jelzem, majd 70000 ft-ba kerülne, de ha az egészet kellene, több, mint 80000lenne. mondtam neki, h csak akkor, hogyha ingyen odaadja a kiegészítőket. mármint varrás és összehúzó. ami kb 6000ft érték. ő azt mondta, h nem, mi vigyük el az összeset. erre otthagytam. lehet, h hülye vagyok, de a mai piaci világban ennyire tartja magát!?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, csinalok uj tesztet majd mert uram tegnap rendelt neten 10es erossegut is.:) Allitolag holnap szallitjak.

Nincs nagy uzleti erzeke es jol mukodo uzletpolitikaja annak a fuggonyos nonek, az tuti. Ez tok ugyan az, mint nekunk Mo-n a szomszed. 10 millaert akarja eladni a hazat. Jelzem ahonnan en valo vagyok ez magas ar, tipikus videk, a legkozelebbi varos 25-30 km. Munkalehetoseg nuku, szorakozasi lehetoseg nuku, na mindegy. Lenne vevo ra, 5 millaert de O nem adja, 10et ker erte de ez mar 6 eve tart. A haz allapota romlik, 25-30 eves haz, irrealis arat ker erte ez a lenyeg. O nem adja 10en alul mert az unokaja ennyit ker erte. Akkor csa! Hozzateszem, hogy 10 milla melle meg 10-15ot ra kellene kolteni. Szoval ilyenek az emberek. Ez a fuggonyos no is inkabb arra var, hogy majd beteved valami hulye aki elviszi az egeszet vagy arra var, hogy ugy alakul, hogy valakinek eppen ennyi kell. Ez meg ido. Te meg otthagytad volna neki most a penzed. Az a 6 rugo meg ami az O koltsege lett volna elenyeszo. Akkor meg alljon meg benne a penze a fuggonybe oszt varja a csodat vagy a kedvezo vevot. Biztosan jol megy neki, nem szamit.
Egyebkent, hogy vagy Kati? Van uj tunet?
Vendég
 


bogár: nincs tünetem. most ebédeltem. néha hasszurha, de csak ha figyelek rá és várom. egyébként nincs. minimálissal többet pisilek, de többet is iszok, mert tegnap megiledtem, h nagyon sötét volt a pisim.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Ez bizony pozitííív!!! Halk gratulám! :) Most már csak várnod kell :)

Bogárkám: Egy teszt nem teszt. Nega lehet bármikor, lásd Miánál. Úgyhogy tesztelni megint néhány nap múlva :)

Nika: Örülök, ha blogolvasó leszel :) bár tök ritkán jut időm írni...

Csajok, kicsit kétségbe vagyok esve. A nyakamon van egy olyan lógóg szemölcs vagy mi, ami tegnap kicsit megnőtt és tapintásra kellemetlen, fájó érzés. :shock: :? Utánanéztem neten, és azt írják, hogy nem mindig kell ezzel a bőrgyógyászhoz rohanni, hogy levegye. De akkor mit csináljak? Olyan rossz, ha bármi hozzáér :(

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: nyugodtan mutasd meg bőrgyőgyásznak, főleg ha fáj is. nekem a hónialjamon van egy lógós, amire csak a kozmetikus panszkodik mindig, h kerülgetnie kell, de nem fáj, nem engedtem levenni. mert persze a bőrgyógyász leakarta.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Basszus, ma nincs rendelés. Legközelebb hétfőn tudok elmenni, ha Balázs itthon tud maradni Pankával...

kovacszsuzsi
 
 


Kati: Mondott valamit barátnőd a babakocsira? Esetleg mutattad neki? (Bocs, hogy így rákérdezek... :oops: )

kovacszsuzsi
 
 


ja! akartam szólni, h kaptak sport babakocsit, így nem kell nekik, pedig nagyon tettszik. és nekem is és meg is venném, ha még nem lenne NAGYON korán.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: énb látom azt a csíkot :):):):) és a halvány csík is csík :) menj dokihoz hátha tényleg kell gyógyi. Jól tetted hogy nem vitted el.olyan nincs hogy azért mert neked nem kell a maradék 3 m akkor nem adja oda.lehet valakinek meg pont az a 3 méter kéne.hülye egy kereskedő.

Brita: kitartás: lesz ez jobb is :) ha úgy érzed pihenned kell akkor pihenj ne erőltesd magad.És igenis járhat ilyen fűáradtsággal a terhesség.

Betty: nem drága 100 dbv-ért és hogy kellett szedni? mennyit naponta?

zsuzsi én sem írok minden nap :):) amúgy olvastam régebbi bejegyzést :) nem csak alányok hisztisek igazolom :wink: :wink: szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak lehet belekadtál és azért fáj de jobb ha látja doki is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Persze, Kati, neked még korán van... Én sem vásároltam még semmit.

Ja, egyébként ha valakit érdekel szopipárna, akkor a teszveszen van egy csaj, aki varrja, és ajándék gyönggyel adja a párnákat, tök jó színekben van. Lenici_74 a neve...

kovacszsuzsi
 
 


tudom zsuzsi, h korán van. semmit nem is nézelődök a 20.hét előtt. ti mikor tudjátok meg, h mitek lesz???? nevek???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Remélem, hogy 24-én, a genetikai uh-n megtudjuk. Ha lány lesz, akkor Lilla lesz, ha pedig fiú, akkor Gergő (nem Gergely... bár az is tetszik). Amikor Panka a pocimban volt, akkor is ez volt a fiúnevünk, de ő kislány lett hehe...

kovacszsuzsi
 
 


az már mindjárt itt van!!!!!sálálálálálá! mit szeretnétek.-tudom: a válasz mindegy! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka: Én is azt mondom, mint a Csajok, hogy csináld csak meg azt a 10-es tesztet, ha megjön a postával! :wink:
Tegnap is voltam érettségiztetni és annyira kipurcantam, hogy nem bírtam hazahozni Bencét Anyutól... :shock: (A nagybátyám hozta ki szegénykét este...) Úgy éreztem magam, mint akin átment egy úthenger... nem agyilag fáradtam el, hanem fizikailag. Ma délelőtt is bent voltam a suliban tanévzáró értekezleten és totál olyan érzésem van, mintha most szültem volna... nagyon ciki lesz, amit most írok, de olyan érzésem van ott lent, mintha egy kislabdát dugtak volna a sejhajomba.... :shock: :oops: :oops:

Kati: Tényleg ott van az a csík!!!! :D
A függönyös nőci meg tekerje a dereka köré azt a függönyt és lejtsen hastáncot vele... :P A házbővítésünknél én is 50.000 Ft-ot hagytam ott egy normál és egy dupla erkélyajtóra való függönyre, de ingyen beszegték és megcsinálták a tetején azt az összehúzást is.

Mona: Szerintem Bogárnak van igaza, és a mensi megléte nem igazolja a peteérés meglétét... Már írtam egy párszor erről az oldalról (babatervezők otthona... google-ban keress rá), rengeteg példagörbe van fent, érdemes egy kicsit átnézegetni...

Zsuzsi: Szóval Gergő????? :D :D :D A Lilla név nálunk is szóba került. Remélem megmutatja Nektek a köv. uh-n, hogy növesztett-e himbilimbit. :lol:
Én hétfőn megyek a genetikai uh-ra, rá fogok kérdezni, hogy tényleg kukis-e a pocaklakónk! :D

Nita: Mennyi ideig tart egy olyan műkörmös tanfolyam? Ha Barni ovis lesz, akkor ezzel fogsz foglalkozni?

Brita: hála a Jó Égnek én nem ismerem ezt a fajta rosszullétet, de nagyon sajnállak miatta... Van egy kolléganőm, aki annyit hányt, hogy a kocsijába is be volt készítve egy vödör arra az esetre, ha ott akarná meglátogatni vuk... Nagyon kemény lehet most Neked...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: most akkor remélem pihi ezerrel!
én éppen ablakot takarítok-de viszonyleg kímélő üzemmódban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka itt le van írva minden:
http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php?ban=b5&oid=18
be szeretném felyezni.de majd ha már Barni nagy lesz.sokatt KÉNE tanulni............

Kati ilyen volt az első tesztem még Barninál:))))))))))))szóval GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!
én a 18.heti genetikai uh-onj tudtam meg hogy ujab fütykös érkezik....

Zsuzsi menj csak bőrgyógyászhoz..majd ő eldönti mi legyen......

Virág amire én jártam tanfolyamra az 4 hónap volt vizsghával együtt.nagyon jó neves suli..Crystal Nails suliba jártam........
szerettem járni főleg a gyakorlati része volt jó.az elmélet...brrrrrrrrrrr.utáltam..............

szeretném ezt csinálni mert rengeteg pénzt beleöltünk már.de még kell is.de sokat kéne gyakorolnom mert elfelejtek mindent......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nika

én 2*3 szemet szedtem naponta és elég volt.amúgy 3*2 ir.de én nem akartam háromszor szedni.

bogárka

sajnálom a nega tesztet,de ne add fel,a következő honap reméljük sikeres lesz.

képzeljétek elkezdett kerekedni a poci,főleg ott alul,olyan jó érzés :) néha pityergős is vagyok de nem vészes :D

KépKép
bettike83
 
 


gratulálok betti! nálad milyen gyorsan telik az idő!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti pocak képet kérünk:)

nekem Barninál a 8.héten kezdett látszani míg Máténál már majdnem félidőnél.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati: én sem lakok ám messze annyira Bettitől,kb.10-15km,te merre?
Vendég
 


Csajok! Sehol senki??! Merre vagytok?

Kepzeljetek, ma reggelre leesett a hom, varom piri nenit.

Nagy viharok voltak otthon? Remelem mindenkinel minden rendben, nem ezert nem irt meg ma ide senki!

Nika, Nita, Beze, Virag, Kati, Betti, Rita(pihen), Mia, salaalaZsuzsi! Gyertek, gyertek, hogy vagytok? (huuu, remelem senkit nem felejtettem ki, bar hianyerzetem van!) Pampalini volt mar itt regen!

Nita, koszi a linket, mindjart el is olvasom mert erdekel. Jo volna ha be tudnad fejezni a sulit!

Betti tegyel fel poci kepet!!!!!

Csillagvirag, most mar pihenjel! El is hiszem, hogy kipurcantal, ezt terhesseg nelkul is nagy melo vegigcsinalni!! Ugyi vagy de most mar pihenjel, Bencezzel, ferjezzel, +napozzal? Van mar nap? Vagy legalabbis jo ido?

Zsuzsi, hogy van a szemolcsod? Faj meg?

Kati, jol vagy?

Gyertek, gyertek hianyoztok!!! Na! A kutyafajat!:)
Vendég
 


szia Bogárka!!!! én annyira sajnálom, h nem babázhatunk együtt. de a négy hét különbség sem sok ám! főleg, h nekem ez tuti késői foganás.

képzeljétek! most megcsináltam a lily párját. amit péntek ugyanebben az időben csináltam. határozott az erősödés. tünetem nem nagyon van. jól vagyok, pörgök. szerintem a tudat miatt. remélem minden ilyen happy marad!!!!

itt viszonylag jó idő van. süt a nap, de talán nem napozásra való. olyan 23 fok körül van.

bogár: te anglia melyik részén vagy? az idő az ilyenkor esős, ugye? mi voltunk pár éve skóciában, kb ilyenkor és sokszor sz*rrá áztunk.

nita: neked hány nap múlva lett full erős, és melyik teszt Barninál.

szerintetek láthat vmit kedden a dokim? én úgy gondolom, h most lehetek olyan 4hetes. ha mensit nézünk, akkor már 6+3. ő ragaszkodik hozzá, h látni akar.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

ha most vagy 4 hetes akkor még lehet korai lenne menni,mondjuk nekem pont 5 hetesen már látta a petezsákot(6mm) :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati, nagyon orulooooook Neked es az eros csikodnak!!! Annyira jo, hogy erosodott a csikod!! A doki meg ha latni akar, had` lasson, baj nem lesz belole. Ha nem lat semmit, legalabb beigazolodik a Te eszreveteled, hogy kesoi foganas. Tudod, doki, O a tapasztalata alapjan jar el es ami a kotelezo neki. Ok a mensit nezik. Meg akar bizonyosodni a valosagrol.
Figyu, en most, mi most lehet leallunk a babagyartassal mert most kezdtem el melozni ami azert valamelyest fizikai munka, hiszen allok napi 7 oraban, pakolaszni is kell, aruval a polcokat, hutot feltolteni, szoval hiaba kavezo de tudod hattermunka az van ezerrel. Ha bejelentenem, hogy terhes vagyok, elkuldenek, 3 honap probadio alatt barmit megtehetnek. Es olyan nehezen sikerult ez a munkahely is, hiaba csak kavezo de 5-6 honapig melo nelkul voltam. Es a munkaviszony is kell a gyed, gyes miatt. Ha mar igy alakult akkor ehhez is alkalmazkodnom kell igy erzem. Raadasul a kineziologus azt mondta, hogy nem vagyok terhes es most nem is leszek mert egyelore nincs korulottunk leszuletni akaro lelek. Akkor meg... melo, ha meg jon, ugyis jon a baba.
Vendég
 


szerintem pont ma vagyok 4hetes. mivel kb a 25.napon "készülhetett" :oops: . "hivatalosan", mármint mensi alapján ma vagyok 6+3.
egyébként a doki mondta, h mindenképp meg akar nézni. én is korainak gondolom.
te hogy vagy betti? rosszulléteid elmúlóban? mikor kezdődtek neked? nekem nincsenek. egyébként már régebben kérdezted, én Tiszakécskén lakok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Én is itt vagyok... csak még mindig félhulla állapotban... Murphy ("mörfi") törvénye most is bejött, miszerint tegnap délután, amikor egy kicsit tudtam volna pihizni, Bence úgy döntött, hogy ő bizony kihagyja a délutáni csicsizést... Aztán éjjel 2-kor hallottam, hogy elindult a szobánk felé, megfogtam a kezét és visszakísértem az ágyába, de még kb. egy órán keresztül ott kellett vele lennem. Hol kijött az ágyikójából, hol odabújt hozzám, aztán vittem neki vizet, mert mondta, hogy szomjas...stb. 3 körül jutottam vissza a hálóba, akkor persze a pocilakó állt neki mocorogni, úgyhogy nem is tudom, hogy mikor sikerült végre visszaaludni. Soha nem szokott így felébredni. Gyanítom, hogy a bújnak a még hiányzó rágófogai és az fáj neki...

Bogárka: itt nincs valami jó idő, tegnap többször volt felhőszakadás. mi domboldalon lakunk és kis patakként csordogált lefelé az úton a víz. UTÁLOM MÁR EZT A H@LYE IDŐT!!!!!! És sajna azt mondják, hogy leghamarabb a jövő hét vége felé kezd melegedni, addig errefelé, ahol mi lakunk nem lesz még 20 fok sem + sokat fog esni az eső. :evil:

Kati: nálam Bencénél 6+0-nál, Angyalkánknál 6+3-nál, Pocaklakónknál pedig 6+4-nél már volt szívhang. Szóval szerintem van esélyed arra, hogy lássatok valamit kedden. Ha később fogant, akkor lehet, hogy csak petezsák lesz, de utána pár nappal már biztosan látszani fog a babóka is. :D

Beze: mi volt a 12 hetes uh-n?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, elfelejtettem valaszolni! Londonban vagyok, nyugat. Nincs rossz ido, sut a nap, 23 fok van. Ez volt mult heten is, elotte 2 hetig 30-32 fok volt. Eso az heti 1-2x esik de csak rovid ideig. Osszel szokott lenni tobb napos eso es kora tavasszal, majd jon a jo ido!!:):) En szeretem, a tel 0 fok, mondjuk most volt 1-2 het -5 fok is de nem jellemzo, a nyar pedig max. 30 fok de ehhez is hus szel fuuuuu. Azt a keves esot meg ki lehet birni. Otthon sem esik kevesebb. Skocia az mas es Irorszag is. Teljesen masok az idojarasi viszonyok.
Vendég
 


Most se alszik a fiatalúr.... már jön is le az emeletről... én meg ülve elalszom...

Kati. Nekem semmi tünetem nem volt Bencénél, csak a tesztelés előtt volt egy kis hidegrázásom...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, fektesd oda magad melle hatha ugy elalszik. Es Te is aludjal Vele!:):)
Vendég
 


Soha nem aludtunk egymás mellett... baba korában sem...
Már itt ugrál, hogy menjek vele játszani. Alvás elnapolva...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: emlékszel? hidegrázásról én is beszámoltam már! hi-hi!
az éjjel mi sem aludtunk. azt hittem, h a párom alszik, majd halkan megkérdeztem, amikor ő éberen válaszolt, h nem bír aludni. 2 körül kezembe vettem a könyvemet és olvastam. aztán 4től aludtam. iszonyú vihar is volt az éjjel.

remélem igazad lesz, h talán láthatunk valamit!

bogár: irígyellek az időjárásotok miatt. főleg a tél volt jó nálatok!!!!
nekünk idén minden kijutott. én mondjuk imádom a havat.
tudom, h Skócia az Írország, de Angliától nincs annyira messze. mielőtt kérdeztem, nem néztem meg, h te hol is laksz. bocsi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag tarts ki!!!

Kati, ugyan mar, ne kerj bocs-ot!!:):) En orulok ha kerdezel!

Figyu mar csajszikaim! Megyek hamarosan haza nogyogyihoz, rakszures, mutet kontroll lesz es HPV tenyeszetet is akar csinaltatni Nalam. Szerintetek kerjek vervetelbol hormonvizsgalatot? Vegulis nem veszitek vele semmit, nem? Ugye ilyet lehet kerni? Privat dokim van, csak a maganrendelojebe jarok.
Vendég
 


No, nekem megjott! :( Faaaaaajok!!:(:(
Vendég
 


bogár: nem veszítesz vele, de én úgy todom, h hormonokat két vérvételből néznek. egyet vesznek a 3.napon és egyet a huszonvalahanyadikon. ti mióta is próbálkoztok? itt mgyarországon hol laksz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sajnálom pirit!!!! de új hónap!!!! hajrá!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Magyarorszagon Eger mellett lakom, de Pesten 1999-2007 eltem. Teljesen Budapestre vagyok berendezkedve, ott van az orvosom is.
Most nem lesz uj honap, irtam fontebb, hogy most egyelore leallunk. Egyebkent januar ota probalkoztunk, elotte par honapig nem mert augusztusban mutetem volt, mehszajseb (a 2. ket ev alatt)es januarban voltam kontrollon otthon, de ossz-vissz 1 eve megy ez a baba dolog. Ugy latszik nem akar jonni meg senki hozzank. Meg azt is erzem, hogy hormonalisan minden oke, a hogorbem is jo asszem de megis jo volna vervetelbol is megbizonyosodni. Ha viszont ket vervetel kell, akkor ez nem lesz kivitelezheto mivel csak 4 napra utazom majd haza.:(
Vendég
 


Na, még élek, de mindkét szemem alatt dupla karika csodásítja az ábrázatomat.
Apa kivitte Bencust a kertbe. Mindjárt megyek én is csak még gyűjtöm az erőmet... Hogy lehetek ennyire nyamvadt???? 20 hét múlva minden éjszakám így fog telni, sőőőőőt, még több nemalvással!

Bogárka: Mennyi ideig leszel Magyarországon? Csak mert tényleg 2 vérvételt kell csináltatni, ha meg akarod nézetni a hormonjaidat. (28 napos ciklusnál a 3. és a 21. napon.)
A legújabb dolog, amit nemrég fedeztek fel, hogy sok nőnek "inzulin rezisztencia" miatt nem jön a baba. Pontosan nem tudom, hogy ez mit jelent, de egy vérvételből megállapítható, hogy fennáll-e.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka: A Zurad is jön haza???? Mert őt is el lehetne küldeni kiskatona vizsgálatra... :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Koszi Virag Neked is es Katinak is a gyors valaszt. Sajna csak par napra megyek, igy tema kilove. Apa nem jon, csak en. Neki mar nincs szabija.:( En meg ugye meg nem dolgoztam igy nekem meg van!:):)hihihi!! Ill. apanak meg annyi szabi maradt, hogy karira haza tudunk menni.:) yesss!! 2 Karacsonyt itt toltottem.:(:( Tul lehet elni de otthon megis jobb.

Virag, nem vagy nyamvadt! Bencus most ugri-bugrizik! Itt a szomszed kiscsaj se igazan akar aludni! Apukaja most panaszkodott, hogy csak ugralas van, alvas nuku!! Lehet valami van a levegoben?!
Vendég
 


Bogárka sajnálom, hogy megjött!!!!

Csillag inzulin rezisztencia a PCOS-sel van összefüggésben. Nekem magas volt az inzulin szintem, ebből állapította meg a doki a PCO-t!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Csillag, köszönöm az érdeklődést. Megjöttünk a 12 hetes ultrahangról, minden rendben, ép magzati anatómia, NT:1,5 mm nagyon mozgékony és természetesen gyönyörű. A méretei alapján 13+2 naposnak felel meg. Nagyon boldog vagyok.
:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogárka, sajnálom, hogy megjött, illetve köszönöm a hiányolást. Én azért továbbra is drukkolok nektek!

kati, gratula az erősödéshez!

Tegnap itt is volt 2 felhőszakadás, egyszerűen gyűlölöm már ezt az időt, megint szerdáig tök sz.r lesz! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!! Akkor hamarosan csinálhatod a vonalzót.... A családban már tudja mindenki?
Kaptál sztárfotót????

Kedves Kismamik!!! Nagyon várjuk már a pocak fotókat!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Reggel, délelőtt is nagyon rosszul voltam, akármit ettem nem lett jobb. Most meg bevágtam egy jégkrémet, és sokkal jobban vagyok. Úgylátszik jégkrém "diétát" kellenne tartanom :))))

Bogárka
B6 vitamint lehetne szedni a hányingerre, de a terhesség megjegyzésbe az van írva, hogy kockázat-előny mérlegelés után szedhetem. Szóval nincs megbízható adat, hogy nem okoz fejlődési rendellenességet (mondjuk valoszínűleg nem, de hát....)
Sajnálom a menzeszt. És milyen a munka?

Zsuzsi
Futószemölcsnek hívják, legalábbis arra gondolok, nekem is van, a páromnak egészen sok, letépheted, de lehet jön helyette, az is lehet hogy több. Én is letéptem már néhányat (mondjuk viszonylag aprók voltak), ha zavaró helyen volt. Nekem szoptatáskor a mellbimbómról pörgött le magától egy ilyen.

Nika
Tegnap este már a lábam is elzsibbadt (csak enyhén), szerintem ma estétől már elkezdek napi 1 magnéziumot szedni.

Csillagvirág
Nemcsak a hányinger, hanem az azzal járó gyengeség, émelygés rossz. Főzést, házimunkát is több részletben csinálom, lefekszek 5-10 percre közben, mert akkor tutti kidobnám a taccsot.
Vendég
 


Beze, orulok, hogy orulsz! Es annak is, hogy minden rendben!! Ez nagy boldogsag!!:):)

Monalux, jajj, de jo, hogy irtal, Te is regen voltal itt utoljara! Vagy csak tompa az agyam!!?

Rita, sajnalom, hogy rosszul vagy! Meg azt is, hogy nem igazan tudsz ellene mit tenni.:(:( Egyebkent dolgozol? Ha igen, hogyan sikerul megoldani ezt a rosszulletet?
A munka meg... pfff, inkabb nem mondok semmit.:(:(
Vendég
 


Beze: Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!!!! Nálunk is pont 1,5 mm volt a tarkóredő és mi is 13+2 körülinek (tehát kicsit idősebbnek) feleltünk meg!!! :wink: :wink: :wink:

Mona: A pocifotó nem rajtam múlik... egyszerűen nem tudom rávenni a férjemet, hogy segítsen feltölteni... Már mindenhogy könyörögtem neki, hogy mutassa meg, hogy hogy kell és utána már én is meg tudom majd csinálni, de ő soha nem ér rá erre. :evil: Korábban nem töltögettem képeket a netre így e téren rém béna vagyok... :oops: Azt se tudom, hogy hol van az a kábel, amivel össze kell dugni a fényképezőgépet a számítógéppel... :oops: :oops: :oops:

Brita: Nyugodtan szedj MgB6-ot! Én az első terhességem alatt végig azt szedtem, most pedig az első 3 hónapban javasolta az orvosom. A Béres félében sokkal több magnézium van, mint a MagneB6-ban. (ráadásul olcsóbb is...) És azt a fajta tablettát ketté lehet törni, így akár két részletben is beveheted.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati

szoktunk késcskére járni fürdeni :)

6.héten már mehetsz igazából,mert én 5 hetesen voltam és akkor már látható volt a petezsák.
nálad lehet akkor már lesz pulzáló szivecske is :) :) szoval szerintem nyugodtan menj,legalább megnyugszol :) hogy ott van és jó helyen van.

nekem a tüneteim már úgy a 4.héttől voltak,erősen émelyegtem,nem tudtam megenni semmit.görcsöltem.(ez mensitől számolt 4 hét)szoval nekem nagyon hamar jöttek a tűnetek.
de ez változó mert van h egy hétig nincs semmi csak egy kis görcs,most azárt megint elöjött a hányinger is.

valakinek nincs is semmi baja terhesség alatt pl,bár ilyen hasszurka,görcsök lehentek.

KépKép
bettike83
 
 


Belázasodott a férjem. Már napok óta köhögött, de most láza is van. Remélem nem azért vagyok ilyen gyenge ma, mert elkaptam...
Ma mindenesetre ő az emeleten alszik én pedig lent... :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?