Bogárka: Én is azt mondom, mint a Csajok, hogy csináld csak meg azt a 10-es tesztet, ha megjön a postával!
Tegnap is voltam érettségiztetni és annyira kipurcantam, hogy nem bírtam hazahozni Bencét Anyutól...
(A nagybátyám hozta ki szegénykét este...) Úgy éreztem magam, mint akin átment egy úthenger... nem agyilag fáradtam el, hanem fizikailag. Ma délelőtt is bent voltam a suliban tanévzáró értekezleten és totál olyan érzésem van, mintha most szültem volna... nagyon ciki lesz, amit most írok, de olyan érzésem van ott lent, mintha egy kislabdát dugtak volna a sejhajomba....
Kati: Tényleg ott van az a csík!!!!
A függönyös nőci meg tekerje a dereka köré azt a függönyt és lejtsen hastáncot vele...
A házbővítésünknél én is 50.000 Ft-ot hagytam ott egy normál és egy dupla erkélyajtóra való függönyre, de ingyen beszegték és megcsinálták a tetején azt az összehúzást is.
Mona: Szerintem Bogárnak van igaza, és a mensi megléte nem igazolja a peteérés meglétét... Már írtam egy párszor erről az oldalról (babatervezők otthona... google-ban keress rá), rengeteg példagörbe van fent, érdemes egy kicsit átnézegetni...
Zsuzsi: Szóval Gergő?????
A Lilla név nálunk is szóba került. Remélem megmutatja Nektek a köv. uh-n, hogy növesztett-e himbilimbit.
Én hétfőn megyek a genetikai uh-ra, rá fogok kérdezni, hogy tényleg kukis-e a pocaklakónk!
Nita: Mennyi ideig tart egy olyan műkörmös tanfolyam? Ha Barni ovis lesz, akkor ezzel fogsz foglalkozni?
Brita: hála a Jó Égnek én nem ismerem ezt a fajta rosszullétet, de nagyon sajnállak miatta... Van egy kolléganőm, aki annyit hányt, hogy a kocsijába is be volt készítve egy vödör arra az esetre, ha ott akarná meglátogatni vuk... Nagyon kemény lehet most Neked...