Új privát üzeneted érkezett!

Tudna valaki jó bőrgyógyászt ajánlani Bp.-en?

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat:
Én már többször voltam itt:
http://www.pre-pharma.hu/

Nekem anyajegy-vizsgálat volt, meg pár futószemölcsöt szedtek le. Nem a legolcsóbb, de szerintem jók. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti!!!!!!!!!!!!!
Ha még tud valaki egyéb lehetőséget pls pötyögje be ide!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Tudom,hogy nem ide tartozik de háthatudtok segíteni....:oops: Sürgősen keresünk 1 szobás, olcsó albérletet Budapesten.

Megyünk ma szoptatási világnapra,ha lesz vmi említésreméltó, beszámolok róla! ;)

N
Vendég

Niki! Nagyim lakása (sajnos) kiadó. Kb. 44 nm-es és a 15. kerületben található. Egy szoba, konyha, icipici fürdő és előszoba. Ja, és van kert. Ha érdekel, küldjél privit vagy e-mailt.

Kép

Ági
agic83

Jó reggelt!

Reni,az nem semmi,hogy pedikűrös után gyullad be pont...én azt javasoltam volna,hogy menj el és vele csináltasd meg...de ha pont ő okozta?! :shock: Elvileg az a dolguk,hogy kezeljék a benőtt körmöt is,meg,hogy úgy vágják le,hogy ne nőjön be...na mindegy

Hm,Nóri ez a süti nagyon jól néz ki,lehet én is megsütöm,este úgyis vendégek jönnek.

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Jó reggelt!

Megyek majd pedikűröshöz, hátha ki tudja javítani csak azt mondta, hogy először le kell húzni a gyulladást róla. Nem oda aki elbaszarintotta :roll: Van nagyon jó pedikűrösöm, csak a múltkor nem ért rá és már nagyon gáz volt a lábam úgyhogy én marha elmentem máshoz. Na több et sose csak ebből lábaljak ki :shock:

Ehhez mit szóltok keresztelőre? http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172834943 és nem is drága. Valami szép body-t még hozzá oszt jó napot. Mit szóltok?

Na menek mert kajatime

bellerreni
Eger

Reni!
Nem te kerestél vmi hasonló fazonú fürdőrucit?
http://www.divatbolt.hu/index.php?main_ ... cts_id=402

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni,szerintem nagyon aranyos a kis cuccos.Én is valami ilyesmit veszek Zsombinak a keresztelőre,bár van neki egy fehér plüss ujjatlan rugija,nem az a vastag fajta,de szerintem meleg lesz neki.Bár azt a kis időt kibírja a templomban,ott úgy sincs túl meleg...utána át lehet öltöztetni.

erika87

Ohhh majd el felejtettem: Boldogságos névnapot a Leventéknek. :lol:

bellerreni
Eger

Kakti! Hát valami hasonlót, de azért kicsit asszonyosabbat :lol: A fazon az stimmt, de a pocaknál lehetne kicsit vastagabb a takarás :lol: Egyébként megvarratom amit találtam képen. Remélem sikerül.

bellerreni
Eger

jó reggelt!

nekünk az elmúlt napok nem teltek valami jól, Levente változatlanul sokat köhög, csorog a váladék a torkán, a köhögőrohamok közben pedig szépen visszajön a kaja..Remélem ma megint ki tud jönni a dokink és ránéz, mert nem szívesen megyek így bele a hétvégébe.

monyo: hogy van Noémi? vettetek olajat?

Tesvér:elvileg van két fél-tesóm, de sose éltünk együtt, egyke vagyok. UUUUTÁltam. Tudtam hogyha valaha szülök, egy gyereknél nem állok meg.

Bea: a múltkor elfelejtettem reagálni, hogy irtó jól néznek ki a pasijaid :) (mind :) :oops:

vezetés: én is imádok, bár Pesten még sose vezettem, de az oktatóm nekem is mindig azt mondta, hogy férfiasan vezetek.
Kicsit ciki hogy vezetés közben nem ordítva kommentálok : Mennnnyél máááá...... ÚÚÚÚristen vakegér..... helllllo, hát itt nekem van elsőbbségem hé :)

nyaralás: július közepétől 1 hét Balatonlellén

zsizell: kár hogy nem korábban olvastam, a múltkor elfelejtettem feltenni azt a fincsi és egyszerű csirkemell receptet

vigasztalásul: innen töltöttem le http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30282905

ktc: de ügyesen kötötted fel Emőt, nekem még most is csálén áll néha Levi

Reni: hogy aludt a körmöd? kapott dunsztot?
stephie

Elképzeltem magamat ebben a fürdőruhában, ahogy folyok ki belőle jobbra-balra. :) Bár vasárnap voltam már fürdőruhában, de csak szigorúan családi körben.

Ági

KépKép
agci

Boldog névnapot Leventének!! Meg mielőbbi gyógyulást!

Én még nem mertem felpróbálni a fürdőruhámat. Szerintem rám se jönne. De amúgy nem vagyok tisztában a méretemmel, 34-36-os ruhákat viszek a próbafülkébe, és ott jövök rá, hogy sehogy nem tudom felráncigálni magamra. Ezen aztán kellemesen felhúzom magam, és kb. kirohanok az üzletből. Tükörben nem látom katasztrófálisnak a helyzetet, a fényképek láttán szoktam elborzadni. :(

Kép

Kép
koviki

Anita! Köszi a kérdést. Kapott bizony! Nem is akármilyet. Még Tetran kenőcsöt is kentem rá. Azt szabad szopi alatt is, és antibiotikumos. Remélem hamar lehúzza a gyulladást. Paradicsom nem volt itthon úgyhogy ma beszerzek és azt is kipróbálom. Meg a Kattkat (remélem ő írta :oops: ) féle szaliciles kencét is. Mindeeeeent a cél érdekében :lol: Remélem Levi hamar meggyógyul majd. Küldöm neki a sok sok pozitív energiát. Meg a többi betegeskedőnek is jobbulást. :roll:

Tudom, hogy utáltok, de rám jó a fürdőrucim. Ezt a fürdőrucit is megvenném, ha már nem látszana a linea negrám és nem szakadt volna szét a piercingem helye. Mert nekem ennyi bajom van. :roll: És ami jó. Kaptam két nehézbombázót :lol: A múltkor mikor fürödtünk a medencében a picurkával épp néztem a képeken, hogy nagyobb a csöcsöm, mint a gyerek feje :lol: Majd rakok képet csak a gép megint nincs itthon

bellerreni
Eger

Boldogságos névnapot a Leventéknek!Gyors gyógyulást,remélem semmi komoly baja nincs a kissrácnak és hamar túl lesz rajta!

erika87

Reni, :-)

LeventeKnek boldog nevnapot, a kis betegnek hamar jobbulast.

Fudroruci, aaah neeeem. Pedig kaptam nagyon kafa retro bikinit, na de nem is almodozom rola hogy ram jon. Ami a legfurabb, hogy nem is varandossag alatt hiztam tonnadonnava, hanem szoptats alatt. Igaz Villo az elejen fogyott ugye, es azt mondtak nem jo a tejem egyek igyak tobbet. Na ez olyan jol sikerult, hogy az eredeti metretemhez kepest 2! merettel vagyok nagyobb :oops: . Jut is eszembe Reni, szavadon foglak a fogyinal ajanlott segitsegert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2010.06.18 11:50-kor.

Kép

Kép
editmk

Zsófi nálunk a kutya nem ette meg a tejet, csak a macsak

Zsuzsi
este tudok képet küldeni, ha az még jó

Reni
hogy van a körmöd?

Dalika, mi itt vettünk matracot
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ath=54_187

Zsizell
találtaok másik lakást?

Vicky
remélem ez az oktató jobb lesz

Levi BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK (és utolga minden szüli és névnaposnak is) és minél előbbi gyógyulást

K

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Reni, ha birod a meleget, forrot, akkor a felforrosított hagyma is lehuzza a gyulladást, mint a pari

Nekem mellben nem jó a fürdőrucim. :oops:

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Ráértek a képekkel, úgysem egyszerre csinálom meg. Csak akkor foglalkozok vele, ha van pár lopott percem napközben ;)

Dalika, amit küldtél Dorináról fekete-fehér kép. Nekem így is jó, csak biztos, hogy ilyet akartál küldeni?
zuzmooo

Csepelen én is tudok albérletet, ahonnan mi költözünk most. Ha érdekel szólj. Kolléganőm a tulaj, szóval megbízható és nagyon kedvesek. :wink:
Vendég

Erusverus! Boti képe nagyon pici (csak 128x96px) Jó lenne egy nagyobb, legalább ezervalahanyas!
zuzmooo

Zsuzsa!
Ha van meg ido, akkor en probalok keresni Erikrol masik fotot, mert amit kuldtem nem tul friss, de a fenti laptopon csak az volt jo.
Vendég

Bea! Nyugodtan ;)
zuzmooo

Nekem a 3-as méretű bikini a bimbómat takarja! Hájas malac és szexháziállat keveréke! Nyamm! Guszta vagyok!

Ha gondoljátok, teszek fel bikinis képet majd, hogy ne érezzétek megakadtokat szarul! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Van új oktatóm. Kövek gördültek le a mellemről. Ez az ürge drágább lesz és messzebb is van valamivel, de legalább jó. Még lesz egy találkám a régivel a pénz miatt, de elég jól fogadta. A dokinénim nem tudja egyenlőre miért vagyok lázas. Valami steril gyulladás van a szervezetemben. Kaptam antibiotikumot és méregetni kell a hőmet. A térdem még mindig fáj, kenegetem és pihentetem.

reni: Szerintem nagyon szép ez a kis ruhácska a keresztelőre.

kakti: Ez a fürdőruha baromi jól néz ki. Nekem mondjuk a hurkáimon nem állna túl jól, de akinek ilyen alakja van, mint ennek a modellnek, hát le a kalappal.

bchris: Remélem én is. A kolléganőim ajánlották, nekik bevált.

Boldog névnapot Levinek!

Fürdőrucim nekem is jó, bár én a terhesest hordom. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Reni!

Első gyerek után 52kg voltam! Szerinted hogy néztem ki? Feszítettem, mint állat a pics@sortban meg a pánt nélküli topocskában! Muhaha! Most egy lepedő, vagy egy sátor takar el! Éppenhogy! :shock:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

nóri: Szerintem nem nézhetsz ki olyan rosszul bikiniben.
vicky79
Budapest III. kerület

nóri: Tudod mikor voltam én utoljára 52 kiló? Szerintem 16 évesen talán.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak még az autósülésekhez egy cikk:
http://automenedzser.hu/tanacsok/201006 ... teszt.aspx

Kakti,
Lillám egész héten beteg, vírusos eredetű, kéz-láb-száj betegsége van. Hétfőig el vagyunk tiltva a gyerekektől. Nem dőlt el még, hogy megyünk vagy sem, valószínűbb a nem, de vírust nem viszünk a közeletekbe. Örülök egyelőre annak is, hogy Léna nem kapta el, nem kockáztatom Lili egészségét. Pedig eszembe volt, hogy Ti most mentek :wink:

Katica, elején kicsi, hogy észre vegye a különbséget, plusz lehet csalni is, színes avent itatón keresztül pl. nem látszik mi van az üvegben. Nálunk ugye Lilla miatt létező fogalom a kamrában suttyomban való eper zabálás. Mivel én Lillát kiskora óta muszáj vagyok úgy korlátozni, hogy sokszor nálunk lévő kerilányom meg mindent ehet, tudom miről beszélek. Két éves kora óta érti, hogy neki a doki néni nem engedi. Bár mostanában lebuktam, hogy vizezem a kakaóját (ez elsőre nagyon kegyetlenül hangzik, de higgyétek el, ha Ti gyereketek bőre nézne ki ilyen szarul, már Ti is megpróbáltátok volna :oops: :oops: :oops: ) Ja és mindig úgy csinálom, ha más is az övé első látásra úgy tűnjön, mintha ugyanaz lenne.
Én nem kezdeném el Emőt előbb etetni.

Zsófi, én nem kínlódnék az anyatejes keveréssel :oops: Bár ugye Lilla szopott a hozzátápi mellett, de nekem nem jött be az anyatejes kajakészítés :oops: nem tudom, a Te helyedben mit csinálnék, de magamból kiindulva még lehet így se kínlódnék vele :oops:

Lányok, tőlem ne kérjen senki tanácsot, hogy kell a gyereket a szopásról gyorsan lehozni, most néztem meg Lillus füzetét és egy évesen még 5x szopott :oops: Arra konkrétan emlékszem, hogy én akkor kezdtem el lehozni a szopiról amikor megette a paprikáskrumplit ebédre és kérte utána a szopit. Nekem ez a pont, egy kicsit sok(k) volt.

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, tudom nem vigasztal, de én ezzel a sok kilóddal is boldog lennék :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Köszi a tegnapi receptet, nagyon jól sikerült a vacsi.
Legközelebb a gombásat is kipróbálom
Ja, és Nóri rétese is megnyerte a hétvégi süti címet nálunk! :)

Bikini: rám is rám jön a bikinim alsó része, a felső azonban szintén bimbótakaró... De én nem szándékozom felvenni, hacsak nem a combomból akarnak frissen facsart narancslevet inni :D

Tegnap kaptam egy ismerőstől DVD-t, amin tavaly május elseje környékén vagyok látható, egy kiránduláson. Olyan szép vékony voltam, brühühühühüh. Pedig ha visszagondolok, nagyon kövérnek tartottam magam..hát most ölni tudnék azért a kövérségért :D

Éljenek a Leventék!

Lakás: nem költözünk. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Utálok itt lakni ebben lyukban, viszont beijedtünk! Zsolti kollégái kitalálták, hogy Orbán bácsi meg fogja szüntetni a honvédségnél az albérlet támogatást. Persze lehet, hogy alaptalan kitaláció az egész, de elég volt nekem ahhoz, hogy beijedjek, így maradunk :oops:

Anita: nincs őzgerinc formám, de rajta van a listán.

Kép
zsizell

Szilvi!

Én a helyetekben mennék! Már azért is, mert ha beszüntetik, kisbabával valószínűleg úgyis kaptok lakást! :roll: :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Az a baj, hogy elviekben, ha leadjuk ezt a szolgálati lakást, akkor többé nem vagyunk jogosultak rá. Kapunk érte pénzt, és ezzel lemondunk a jogunkról.

Kép
zsizell

Kép
zuzmooo

és persze Pammut-Bori Levijének is! Csak róla nincs képem :oops:
zuzmooo

Leventének nagyon boldog névnapot!

Húú, ez a fürdőruci nem semmi! Magamon ugyan nem tudom elképzelni, de így tetszik. Én mondjuk most 52kg vagyok, a plusz2-3 kg a fenekemen és a combomon van, szóval a régi gatyáim közül sok nem jön rám sajna, de a fürdőrucim azért jó lesz.

Viki,
Tök jó, hogy sikerült új oktatóhoz kerülnöd. Én is nyáron terveztem a jogsiszerzést, de szerintem megint nem lesz belőle semmi.

Ildi,
Köszi ezt a cikket is elolvasom majd. Az ADAC tesztet minden ülés vásárlás előtt megnéztem. :wink: Végül a Cybex Solution X-et vettük. S csak azért nem isofixes, mert az nem jó az autónkba. Illetve ez így nem igaz, mert azt is be lehet kötni az autó biztonsági övével is, de a mi autónkban nincs isofix bekötési lehetőség :cry: Pedig akkor sokkal nyugodtabb lennék. Azért húztuk minél tovább a Prioriban. A kilóg a feje pedig elvileg még belefér a nem nőtte ki kategóriába – mert szakirodalom szerint akkor növi ki, ha a fülvonal alatt helyezkedik el az ülés legmagasabb pontja. A feje búbja látszik ki, ha teljesen kihúzza magát. Na itt még nem tartunk. Viszont azt még meg kell néznem, hogy a válla alól indul-e az öv a legmagasabb állásban, már rég ült autóban úgyhogy passz. Mi nem sűrűn használjuk az autót, nekem nincs jogsim, a férjem bringázik, utál Bp-n vezetni. Ha használjuk akkor viszont hosszú utakra megyünk, s autópályán leginkább.
Na befejeztem az ülés témát. :oops:

Most néztem, hogy mennyi babatalálkozóról maradtunk le... :( Remélem lesz majd alkalom, hogy mi is eljutunk majd. :

Kép
Kép
szana80

Leventének boldog névnapot!

Stephie! Levinek mihamarabbi gyógyulást kívánok! Mi is Lellére megyünk egypár napra! Akár össze is futhatnánk!

Bea! Nem semmi méretei vannak Kristófnak. A pasijaid meg csudaszépek egytől-egyig!

Vicky! Remélem beválik majd az oktatód. Egyébként meg nem akartam írni, de tényleg jobb ha a pesti forgalomban tanulsz meg vezetni.

Reni! Szép lesz a ruci! A körmöd meg remélem hamar meggyógyul!

Fürdőruha: Nekem is kellene nézni egyet, de úgy utálok ruhát vásárolni. Sok esetben nem találom el a megfelelő méreteket.

Kép
Kép
molmar

Boldog Névnapot az összes Levinek!

Gyors gyógyulást mindenkinek, aki beteg!

Bejelöltem a 2010. februári babákat az iwiw-en. :)

Ági

KépKép
agci

találtam képet :)
Szóval:
Kép
zuzmooo

Sziasztok!

Elnézést a bepofátlonkodásért!!!

Eladó utazóágy 10e-ftért, kb.5x használtuk, nagyszülöknél hevert idáig. Eredeti ára 46e volt, sajnálom hogy itt áll használat nélkül. A pohártartója tönkrement és a macis logója is a nagy állásban. Sad
Továbbá autósülés 13kg-ig ujszülött kortól, 5000ft-ért. Teljesen jó állapotban van, narancssárga a huzata.
Akit érdekel priviben küldök tel.számot.

Üdv. B

Képet tudok csatolni.
bendi

Szana,
nekünk is Cybex-ünk lesz a kövi ülés. Már tesztüzemmódban ment egy darabig, Lillát kényelmesen be tudtuk kötni, nem vágta az öv a nyakát, pedig szerintem ő kisebb, mint a Te KisCsajod :wink:

Mi is boldog Levente napot kívánunk az illetékes Kispasiknak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nah, talan most en is tudok potyogni par sort...

Koszonom szepen a pasikra vonatkozo dicsereteket. Tok jo erzes arra gondolni, hogy 3 ferfivel leszek osszezarva jo sok ideig, meg persze mar most fogom a fejem, ha eszembejut, hogy mennyi budos zoknit fogok en mosni, ha a fiuk kamaszodnak, illetve, hogy egy nagyobb husos lakomahoz egy komplett disznot kell majd levagnom... Es meddig fog nalunk tartani vajon egy tepsi almas pite??? Max 5 perc ugy, hogy en nem jutok hozza... :lol: :lol: :lol:

Autosules: lassan en is nezegetem, a Kristofet kapja majd Erik, Kristofnak kell egyet beszereznem. Jot szeretnek 50 korul.

Furdoruha: ram jo a tavalyi bikini, de nem veszem fel, amig nem csenget erte valaki kemeny milliokat. Mehetnek is a szanalmas.hu-ra.
Feher bikini kek szegellyel, himzatt viragokkal. A szottyadt mellem, hofeher borom, szunyogcsipes miatt sebes labszaram, a fenekemen es combomon levo narancsultetveny, valamint a szambasan himbalodzo lottyedt testem miatt nemtom hordani. Es a kilokra nem is panaszkodom, mert mar sulyomnal vagyok, megis szarul nezek ki ruha nelkul, ruhaban valahogy.
Nori!
Ez egyebkent tuti a hormonok es a strapa miatt van, szerintem a gyerekek szamaval aranyosan leszunk egyre carabb allapotban. Tavaly nyaron meg en is szemermesen, de megis buszken pislogtam, hogy milyen jo allapotban vagyok a par honapos baba ellenere. Nah, most mar nem kapok bokokat.
Komolyan mondom, hogy inkabb lennel 5-10 kiloval tobb, de feszes testu narancsbor nelkul, nah meg visszer nelkul.
Egyebkent egy szep kiralykek tankinit vettem, de nemtom, hogy lesz-e rajtam. Itthon is felprobaltam, megraztam a combom es szinte meg percek mulva is remegett. Hat, nem jott meg a kedvem a strandolashoz. :lol: :lol:

A suti jol nez ki, mar vagy haromszor sutni akartam ezt en is, de Feri vmiert mindig leszavazta. Igy elmaradt.

Erik: tegnap este kimaszott a hordozobol. Bevittem magammal a furdoszobaba, amig zuhanyoztam, de nem csatoltam be. Erre hasra fordult es kitolatott, ugy ugrottam ki a kadbol es pakoltam vissza. Tegnap amugy is nagyon be volt porogve, allandoan hasra fordult, persze vissza nem tud, igy egy ido utan uvolt.

Kristofnak ma rossz reggele volt, igy nekem is. Feri otkor ebredt, K. is felebredt, nem aludt vissza, de almos volt. Igy hattol nyolcig uvoltott. Mar en is, amikor Feri felhivott. Feri riasztotta anyost, hogy jojjon segiteni. Erre en mit csinalok? Gyorsan nekiestem takaritani es fozni, mert vendeg jon. :roll: :roll:
Nem vagyok komplett. Pedig segiteni jon tenyleg.
Nah, vegul Kristof fel tizkor visszaaludt, Erik valtotta a bombolesben, kozben kesz az ebed, maradek borsoleves, hazi sonkabol sonkas nokedli, plusz mindjart sutom a buktat.

Es ma lerendeztem Feri szulinapi ajandekat is. Csak juli 9-en lesz, de muszaj a jovo szombaton unnepelni, mert az ajandekom idokorlatos. :D
Vendég

ISTEN ELTESSE A LEVENTEKET! Kép
Vendég

Hát a gyereküléssel én is bajban vagyok. Szerintetek a Nania az milyen lehet? Nem a 7.000 Ft-osra gondoltam. Hanem mondjuk ez: http://bolthely.hu/manobabahaz/id/00348 ... les_Forest
Igaz amit én néztem nem isofixes, de nincs is a kocsiban úgyhogy fölösleges. Vagy inkább ez? http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172072573 Sokkal többet sajna nem tudunk rászánni. :roll:

bellerreni
Eger

Csajok! Nyugtassatok meg, hogy legalább egy éves koráig jó lesz még Rékának a bébihordozó! :roll: Még nem akarok ilyesmire költeni. :?

Ja, még nem is mondtam vagyis írtam, de tegnapelőtt vettünk olyan aerosleep betétet. Szürkét kaptam babakocsiba valót. De egyelőre a bébihordozóban van. Az üzletben azt mondták, nem biztos, hogy lesz hordozós betét és másmilyen színű. Így gyorsan kompromisszumot kötöttem, mert ez volt az utolsó.

Ma meg megyünk koponya- hasi UH-ra. Drukkoljatok, hogy rendben eljussunk oda, mert másik városba kell menni. Tömegközlekedéssel és egyedül. :( Megyek is, mert elkésünk.

Kép
Kép
molmar

Molmar: lehet, hogy jo lesz, de azert merget nem vennek ra...
Kristofnak termeszetesen nem volt jo, fel eves volt talan, amikor mar cserelnunk kellett. Alul-felul kilogott belole, mindennek kinezett, csak biztonsagosnak nem. Pedig ket hordozonk is van, ket kulonbozo kialakitasu, de mindkettot kinotte.
De pl az unokahugom most 11 honapos es meg siman hordozoban utazik, nem is kicsi neki.
Vendég

Hát Bea, akkor unokahugi elég kicsi lehet... 99%-ban 9-10hós babákat szoktak átültetni ülésbe!!!! Olyan karácsony környékén esedékes, ezért talán lehet ajándékba kérni a nagyszülőktől zsét rá...

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Süti rohadt finom lett (Ferinek is üzenem) :wink: csak kb fele vaj kell a tetejére és nekem légkeveréssel is vagy 50percet sült. De nagyon finya!!!!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Ja!
És megjött az MT!!!! (remélem szegény Emese is megkapja az árát, tök jókislány voltam, azonnal utaltam, de a bank elcseszte, telefon nélkül meg még bejelentkezni sem tudok, mert az a szám van leadva... :cry: )
Szóval dönölűséges! Kifejezetten tetszik. Fel is kötöttem a gyereket ebédfőzés (újrumpli petrezselyemmel meg ubisalival :lol: ) idejére. Szépen rágta a pántot, megvárta, amíg megeszem a kaját állva, majd elindultam a kertbe megnézni a cseresznyét.
Na ezen a ponton elaludt.
Cseresznyét mind leszedtem (3szem) vááá tavaly a legkisebb 2. éve termő fán is volt vagy 2vödör!!!! Szóval mind a 3szemet felvittem Lucának (ő a kicsi, minden az övé) meg Dédinek (ő ültette a fát)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?