Nah, talan most en is tudok potyogni par sort...
Koszonom szepen a pasikra vonatkozo dicsereteket. Tok jo erzes arra gondolni, hogy 3 ferfivel leszek osszezarva jo sok ideig, meg persze mar most fogom a fejem, ha eszembejut, hogy mennyi budos zoknit fogok en mosni, ha a fiuk kamaszodnak, illetve, hogy egy nagyobb husos lakomahoz egy komplett disznot kell majd levagnom... Es meddig fog nalunk tartani vajon egy tepsi almas pite??? Max 5 perc ugy, hogy en nem jutok hozza...
Autosules: lassan en is nezegetem, a Kristofet kapja majd Erik, Kristofnak kell egyet beszereznem. Jot szeretnek 50 korul.
Furdoruha: ram jo a tavalyi bikini, de nem veszem fel, amig nem csenget erte valaki kemeny milliokat. Mehetnek is a szanalmas.hu-ra.
Feher bikini kek szegellyel, himzatt viragokkal. A szottyadt mellem, hofeher borom, szunyogcsipes miatt sebes labszaram, a fenekemen es combomon levo narancsultetveny, valamint a szambasan himbalodzo lottyedt testem miatt nemtom hordani. Es a kilokra nem is panaszkodom, mert mar sulyomnal vagyok, megis szarul nezek ki ruha nelkul, ruhaban valahogy.
Nori!
Ez egyebkent tuti a hormonok es a strapa miatt van, szerintem a gyerekek szamaval aranyosan leszunk egyre carabb allapotban. Tavaly nyaron meg en is szemermesen, de megis buszken pislogtam, hogy milyen jo allapotban vagyok a par honapos baba ellenere. Nah, most mar nem kapok bokokat.
Komolyan mondom, hogy inkabb lennel 5-10 kiloval tobb, de feszes testu narancsbor nelkul, nah meg visszer nelkul.
Egyebkent egy szep kiralykek tankinit vettem, de nemtom, hogy lesz-e rajtam. Itthon is felprobaltam, megraztam a combom es szinte meg percek mulva is remegett. Hat, nem jott meg a kedvem a strandolashoz.
A suti jol nez ki, mar vagy haromszor sutni akartam ezt en is, de Feri vmiert mindig leszavazta. Igy elmaradt.
Erik: tegnap este kimaszott a hordozobol. Bevittem magammal a furdoszobaba, amig zuhanyoztam, de nem csatoltam be. Erre hasra fordult es kitolatott, ugy ugrottam ki a kadbol es pakoltam vissza. Tegnap amugy is nagyon be volt porogve, allandoan hasra fordult, persze vissza nem tud, igy egy ido utan uvolt.
Kristofnak ma rossz reggele volt, igy nekem is. Feri otkor ebredt, K. is felebredt, nem aludt vissza, de almos volt. Igy hattol nyolcig uvoltott. Mar en is, amikor Feri felhivott. Feri riasztotta anyost, hogy jojjon segiteni. Erre en mit csinalok? Gyorsan nekiestem takaritani es fozni, mert vendeg jon.
Nem vagyok komplett. Pedig segiteni jon tenyleg.
Nah, vegul Kristof fel tizkor visszaaludt, Erik valtotta a bombolesben, kozben kesz az ebed, maradek borsoleves, hazi sonkabol sonkas nokedli, plusz mindjart sutom a buktat.
Es ma lerendeztem Feri szulinapi ajandekat is. Csak juli 9-en lesz, de muszaj a jovo szombaton unnepelni, mert az ajandekom idokorlatos.