Bettike: csatlakozom Salsifragahoz, valóban a fogadott szülésznő a legdrágább kincs
Nyufó, hogyne! Nyugodtan beírhatod, aztán kb. két hét múlva a 12 hetes UH eredményeivel jövök majd ismét
Iwiw: küldöm neked a pü-t a nevemmel
T.Timi: hát én meg 5 év távlatából már kicsit "untam", a korosztály egyre idősebb, a rengeteg combnyaktörött néni, bácsi extra figyelmet kíván és mivel kevesen voltunk, vagyunk, elég leterhelő volt szinte minden műszak.. Viszont a sürgősségi része, pl. koponyasérült ellátása, az már nekem is nagyon tetszett
és hát az extra események, remélem tudod mire gondolok
Nlzs: gratula a szép méretekhez és a bébihez
nincs is annál szebb érzés ilyenkor, mint látni ahogy bent ficánkolnak a kis lurkók
Dalmicsek: nálam egy hete volt a védőnő.. Gyereke nincs, így sok keresztkérdésre nem számíthatok, igazából nem nézett körül, csak megbeszéltük a vérvétel eredményeit, meg hogy mikor kell hozzá ismét elmennem, meg annyit mondott, hogy egészségügyi okok miatt veszélyeztettre kellett vennie (ikrek miatt..) meg hogy ha meg lesznek a bébik, akkor őket is, ugyanezen oknál fogva
Nálam ennyi volt..
Avrenim: csodálom, hogy még nincs kiskönyved
nekem már 8 hetesen kiadta a védőnő, de úgy látszik ez is mindenhol másképp működik
Irbil: a TSH-nak szerintem másnapra kell legyen eredménye
legalábbis itt Zalaegerszegen a TSH még aznap elkészül, legfeljebb a T3, T4 eredményre kell várni, de azt meg csak akkor vizsgálják itt, ha a TSH nem normális szinten belül van.. A TSH ha magas, az a pajzsmirigy alacsony hormontermelésére, ha túl alacsony, akkor az pedig a túlzott működésére utal. A szemtüneteket a pajzsmirigy túlműködése okozhatja.
Drukkolok a jó eredményhez!!
És ha kiderülne is, hogy esetleg túlműködne, van rá olyan gyógyszer (Propicil) amit várandósan is lehet szedni. (Tavaly nekem is azt kellett szednem a lombik alatt, mert nekem is felborult pár hónapra..)
Köszönjük szépen a gratulációkat! Egy igazi álom és csoda az, amit átélek jelen helyzetben az ikrekkel
Elbúcsúztunk ma Tapolcáról, meg volt az utolsó ottani UH, ma végre én is láttam, ahogy a babák mindkét kézzel kalimpálva integetnek
olyan megható pillanat volt
A 3. bébi a felszívódás terén nagyon előrehaladt, 14mm-esnek mérte a doktor, a tegnapi 24-hez képest (bár szerintem a tegnapi kicsit túlméretezett lett részéről)..
Ide már nem kell visszamenni, majd a babák születéséről kell informálni őket, és nyaranta babatalálkozóra is mehetünk majd
Szerettem odajárni, mindenki olyan figyelmes volt és kedves, azért kicsit hiányozni fognak
12 hetes UH: nálunk az az utolsó hüvelyi UH, tehát én még arra készülök, bár tegnap is megkérdeztem a dokim, hogyan vetkőzzek, felhúzzam, vagy lehúzzam
Jah, és még egy jó hír: sikerült 4,5-ös átlaggal lezárnom a II. évemet a főiskolán, már csak 3 félév + egy nyelvvizsga kéne
Na, most aztán sokat írtam.. Csak kezdem végre felvenni a ritmust