Új privát üzeneted érkezett!

nlzs: de jó, úgy örülök. Gratulaaaaaa :lol:

zsanimanó köszi az infót!

ma voltam védőnőnél, és választottam háziorvost...
a védőnő aranyos volt, de nem biztos, hogy túl sok a tapasztalata. 25 éves, nincs még gyereke. De mindegy, aranyos volt, biztos jó lesz.
Felvette az adataimat. Havonta kell hozzá járni.

Választottam háziorvost is. Nem volt túl boldog, (jól le van terhelve) de elvállalt. Egyébként azért őt választottam, mert a védőnőnél találkoztam egy másik kismamával, aki hozzá tartozik, és ő azt mondta, hogy nem rossz, ráadásul megcsinálta neki az EKG-t is. Na, legalább ezért nem kell külön lógni a munkahelyről. Végül is az EKG miatt választottam őt. :oops:

Holnap megyek vérvételre, kért egy csomó mindent. Ráadásul megállapította a szememről, hogy szerinte nem jó a pajzsmirigyem, úgyhogy írt TSH-ra is vérvizsgálatot, de annak az eredménye csak 2-3 hét múlva lesz meg.

Nem tudjátok, hogy mi ez a TSH-s dolog? Remélem, hogy nem olyan nagy probléma.... :roll:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


nlzs: nagy nagy gratu, minden eredményed szupi, dejoooooo!!! és mekkora baba :) és még decemberré is előléptél, azért ezek nem semmi infok. ilyenkor néznek méhszáj értéket?

irbil
: a tsh hormon a pajzsmirigy által termelt hormon, babavárásnál, szoptatásnál nagy jelentőssége van a baba fejlődésére. van alul- meg felülmüködés, nagyvonalanalkban. különbözö tünetek lehetnek, hizás, fogyás, anyagcserezavar, dülledt szem, megvastagodott nyak.......... nem kell mindent produkálni :)

nekem alulmüködésem van, tiroxin hormont szedek, hogy kiegészitsem a müködést , meg jodot. a dolog nem para, de kezelni kell! minél előbb észreveszik annál jobb.

Kép
spumilla
 
 


Bettike: csatlakozom Salsifragahoz, valóban a fogadott szülésznő a legdrágább kincs :wink:

Nyufó, hogyne! Nyugodtan beírhatod, aztán kb. két hét múlva a 12 hetes UH eredményeivel jövök majd ismét :D
Iwiw: küldöm neked a pü-t a nevemmel :D

T.Timi: hát én meg 5 év távlatából már kicsit "untam", a korosztály egyre idősebb, a rengeteg combnyaktörött néni, bácsi extra figyelmet kíván és mivel kevesen voltunk, vagyunk, elég leterhelő volt szinte minden műszak.. Viszont a sürgősségi része, pl. koponyasérült ellátása, az már nekem is nagyon tetszett :wink: és hát az extra események, remélem tudod mire gondolok :wink: :lol:

Nlzs: gratula a szép méretekhez és a bébihez :D nincs is annál szebb érzés ilyenkor, mint látni ahogy bent ficánkolnak a kis lurkók :D

Dalmicsek: nálam egy hete volt a védőnő.. Gyereke nincs, így sok keresztkérdésre nem számíthatok, igazából nem nézett körül, csak megbeszéltük a vérvétel eredményeit, meg hogy mikor kell hozzá ismét elmennem, meg annyit mondott, hogy egészségügyi okok miatt veszélyeztettre kellett vennie (ikrek miatt..) meg hogy ha meg lesznek a bébik, akkor őket is, ugyanezen oknál fogva :) Nálam ennyi volt..

Avrenim: csodálom, hogy még nincs kiskönyved :shock: nekem már 8 hetesen kiadta a védőnő, de úgy látszik ez is mindenhol másképp működik :roll:

Irbil: a TSH-nak szerintem másnapra kell legyen eredménye :roll: legalábbis itt Zalaegerszegen a TSH még aznap elkészül, legfeljebb a T3, T4 eredményre kell várni, de azt meg csak akkor vizsgálják itt, ha a TSH nem normális szinten belül van.. A TSH ha magas, az a pajzsmirigy alacsony hormontermelésére, ha túl alacsony, akkor az pedig a túlzott működésére utal. A szemtüneteket a pajzsmirigy túlműködése okozhatja.
Drukkolok a jó eredményhez!! :D És ha kiderülne is, hogy esetleg túlműködne, van rá olyan gyógyszer (Propicil) amit várandósan is lehet szedni. (Tavaly nekem is azt kellett szednem a lombik alatt, mert nekem is felborult pár hónapra..)

Köszönjük szépen a gratulációkat! Egy igazi álom és csoda az, amit átélek jelen helyzetben az ikrekkel :roll: :D

Elbúcsúztunk ma Tapolcáról, meg volt az utolsó ottani UH, ma végre én is láttam, ahogy a babák mindkét kézzel kalimpálva integetnek :D olyan megható pillanat volt :D A 3. bébi a felszívódás terén nagyon előrehaladt, 14mm-esnek mérte a doktor, a tegnapi 24-hez képest (bár szerintem a tegnapi kicsit túlméretezett lett részéről)..
Ide már nem kell visszamenni, majd a babák születéséről kell informálni őket, és nyaranta babatalálkozóra is mehetünk majd :D
Szerettem odajárni, mindenki olyan figyelmes volt és kedves, azért kicsit hiányozni fognak :roll:

12 hetes UH: nálunk az az utolsó hüvelyi UH, tehát én még arra készülök, bár tegnap is megkérdeztem a dokim, hogyan vetkőzzek, felhúzzam, vagy lehúzzam :lol: :lol:

Jah, és még egy jó hír: sikerült 4,5-ös átlaggal lezárnom a II. évemet a főiskolán, már csak 3 félév + egy nyelvvizsga kéne :shock:

Na, most aztán sokat írtam.. Csak kezdem végre felvenni a ritmust :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 

 
 

Köszi a gratulákat lányok, de nem az én érdemem csakis a kisemberé.

Spumilla Pont most írtam be a Te tábládba és mondtam a férjemnek, ha az enyém duplázott akkor a Tiéd lesz vagy 6 cm a jövő héten. Egyébként a te belinkelt mérettáblázatod szerint az 54 mm az kb. 11+6 nap, de a doki gépe szerint már ennyi idős, de talán nem annyira lényges.

Kép
nlzs
 
 


Kis-csllag, Te még duplán örülhetsz, a babáknak is és a természet erejének, örülök nektek!

Kép
nlzs
 
 


nlzs

de örülök nektek :) :) :) szépen haladnak az események,már sokan a 12 hetesre mentek :) én majd csak 28.-án,de nagyon várom már.csak ne legyen nagy meleg :?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

nlzs gratulálok!! Szép nagy a babád, várjuk a képet! :wink:

kiscsillag nagyon örülök a csupa jó hírnek! :D

[/b]iwiw én is várom a privát üziket a névvel, aki szeretné, hogy bejelöljük egymást!

Képzeljétek, be van gyulladva a szájpadlásom, nagyon fáj! Nem tudom, hogy terhességgel kapcsolatos, vagy a hétvégi savanyúcukor az oka. :(
Ráadásul herpesz van a számon. Nyugtassatok meg, hogy nem árt a bébinek! Bár a neten utánanéztem, és azt írják, hogy nem gáz.

Hozzánk jövő hét után jön a védőnő, azt mondta, pár perces látogatás lesz csak.

Kép
salsifraga
 
 


Hoppá, ezt nem akartam félkövér betűkkel. :oops:

Kérdés: jövő hét csütörtökön, tehát 9+6 hetesen megyek legközelebb dokihoz. Akkor ez ugye nem a 12. hetes ultrahang, hanem az majd a genetikai UH + integrált vizsgálat lesz, amire a védőnő mondta, hogy 12. hetesen menjek? :?:

KÉPZELJÉTEK: Felhívtam a legjobb barátnőmet (ritkán találkozunk, mert más városban lakunk), és azt mondta, hogy biztos volt benne, hogy azért hívom, hogy terhes vagyok, mert azt álmodta!!! Olyan rossz volt, hogy nem mondhattam el neki! Milyen furi már...

Kép
salsifraga
 
 


nyufó
nyugodtan vegyél ki kedves vagy
nlzs
az utolsó vérzés itt már nem számít ebből alakítják a szülés várható idejét? Vagy eredetileg is 12 hét 0 napos vagy?
Kis csillag
mindenhez gratula a sulihoz meg sok sok kitartás két gyerkőc mellett nem lesz egy leání álom

salsifraga
Érdekes a barátok megérzése én is a barátnőmnek elkezdtem mondani, hogy valamit akarok mondani. erre ő te terhes vagy? erre én hát igen.. Érdekes volt. Anyukám előtt meg titkolni sem tudtam. Nekem is van herpeszem úgy gondolom aki hajlamos rá annak a 9 hónap alatt nagy esélye van, hogy kijöjjön. Ilyenkor sztem legyengül az immun és goo kijön a rügy
Nektek a dokitok mit javasolt vitamin téren?
nekem folsavat 12-16 hétig , omega 3-at végig magne b6 –ot a pánik betegségere
Én is választottam dokinőt, és úgy megnyugtatott még így harmadszorra, hogy ő szeretne befektetni egy kicsit hamarabb mert hát 65 km és a harmadik azért kicsit gyorsabban jön… Hát ajánlom is neki
mindenkinek köszönöm a kedves dícséreteket.:)
Jó éjt

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


krisztin én folsavat szedek már hónapok óta. Az orvosom jódot javasolt, azt kb. 2 hete szedem. A védőnő rábeszélt az Elevitre, mivel semmi egészséges kaját nem bírok enni, de 3 naponta veszek be átlag egy szemet. Plusz magne B6-ot, de azt alkalmanként.

Ma is hamburgert ettem, borzasztó! Plusz egy fél liter kakaót+ egy liter tejet húztam le - rettenetesen megkívántam. Hozzáteszem, szinte soha nem iszom tejet, nem is nagyon szeretem, és a gyomrom se bírja. :lol: Na, lehet, hogy egész éjszaka a wc-n ülök majd! :roll:

Kép
salsifraga
 
 


Köszi Bettike, Saslifaga.

Krisztin nem mensi szerint 11+4 napos lennék, de a doki gépe a méret szerint ezt mutatta és ezt írta a papírra is amit a kombinált teszthez töltött ki. Nem tudom én sem, akkor most hogy is van!?

Kép
nlzs
 
 


Íme a legfrissebb portré, bár nerm az igazi, egyenlőre nem egy fotogén alkat, fiúk szerint erősen fejnehéz a kölök, hehehe...

Kép

Kép
nlzs
 
 


nlzs hát nagyon szép a babád!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát mindeninek, mára kilépek!

Kép
salsifraga
 
 


Irbil.ne aggódj, engem is mindig pajzsmirigy betegnek néznek, mert nagy szemem van. Akinek gond van a pajzsmirigyével általába gübbedt szeme lesz a szemüregbe felhalmozódó zsír miatt..A TSH arra kall hogy alul, avgy túl működés van e..és pont fordítottja a logikának, ha magas a TSH akkor alulműködik,ha alacsony túlműködik.

Kis-csillag.Gratulálok az év végédhez!ügyes vagy!örülök,hogy úgy alakult ahogy jó lett volna, hát nálunk se keres apa fényesen nem tudom hogy lesz majd,de nem is idegesítem rajta magam. Azért nincs kiskönyvem mert még nem jutottam a védőnőhöz se csak kedden van 8tól délig...majd hétfő éjszaka után megyek most...

Háziorvos mondta hogy jól gondoljam meg a védőnőt, mert a gyerekorvos tartozik a védőnőhöz, ha más dokit választok más lesz a védőnőm és ugyebár nem mind1 hogy hétvégé, este is ha baj van az orvosra számíthatok e és felhívhatom/kihívhatom e, megfelelő a tudása stb...

Salsifraga. a cukor miatt gyulladtál be...mármint a szájpadod :roll:

Herpesz miatt ne aggódjatok, az immunrendszer munkája csökkent kicsit ezért...a kolleganőnek is kijött..

Nlzs:tényleg édi a babód, próbál éppen fejen állni :lol:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Jó reggelt lányok!

Én már melóból írok, mert ma fél 7-re jöttem. Vissza olvastalak titeket, de már nem is tudom kinek mit akartam írni, de össze szedem magam :)

Tök jó, hogy már ennyien voltatok UH-n és már biztosak vagytok a babában, meg abban, hogy jól van, és mindenki olyan jó sok hetes.. irigyellek titeket, mert én még mindig nem tudom minden oké-e, csak bízok benne, de az meg nem úgyanaz , és még mindig messze van 06.29. :? :cry:

nlzs: nagyon jóó az UH képed, gratulálok!! :lol:

monka: drukkolok! írj ha megjöttél a dokitól!!!!

salsifraga: küldtem pü-t :lol:

krisztin: én is Elevitet szedek, már majdnem két levéllel beszedtem, azt hiszem pontosan 19 db-ot :), de én mindennap reggel veszem be.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


megint szórakózik a vonalzóm :evil: Megint nem azt mutatja nekem ami ma van :evil:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Megjöttem a vérvételről.
5 fiolával vettek le, de túléltem :lol:
A TSH, és a toxoplazma nem is 2 hanem 3 hét múlva lesz csak meg.

Ez van.
Hurrá péntek.....

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil: nekem 7 fiolával vettek le múlt héten, mert nekem is volt az általános labor, a vércsoport, a toxoplazma, meg a cica miatt még egy fajta. nekem azt mondta a védőnő 2 hét alatt meglesz.. de neked meg 3 hetet mondtak :? nem jó, mert mire megyek a dokihoz örülnék ha meglenne...

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


ibril: neked jó a vonalzód? azt mutatja amit ma kell?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


sziasztok!

beértem dolgozni... :)

ma nagyon nehezen keltem. nem is értem mi van ma velem, mert időben lefeküdtem aludni mégis úgy keltem mintha nem aludtam volna. de szerencsére holnap már szombat

nlzs: nagyon aranyos a babód, és jó nagy is. de nagyon cuki!!!köszönjük a képet.
sajnos nekem még elég messze van a 12 hét, de lassan csak eltelik

krisztin: én is elevitet szedek már 2 hónapja. bár mostanában mikor rosszul voltam nem vettem be mert attól is felfordult a gyomrom. meg magne b6-ot szedek még, mást nem. mikor nagyon nagyon hányingerem volt akkor a sima b6-ot

timi: jó korán kezdtél ma dolgozni :) ne aggódj hamar eltelik már az a kis idő, mindjárt itt a 29-e és biztos minden rendben lesz. szorítok neked

monka: drukkolok neked is. majd jelentkezz a hírekkel

szép napot nektek

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


t.timi: szerintem jó a vonalzóm 9+5
Vagy Te nem ezt látod?

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


rebeka: igen korán, de nem baj, mert így csak fél 3ig vagyok :)
Hát nem annyira sok idő már "csak" 11 nap a doki, de nekem nagyon hosszunak tünik.
Köszi a drukkot :lol:

irbil: igen, ezt látom a tieden, 9+5.
és az enyém mit mutat?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


t.timi: kerek 9 hét 217 nap van még hátra

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil: köszi, akkor jót mutat, csak nekem megint szórakozik, múltkor is volt ilyen. én azt látom ami keddre volt igaz :? de mindegy ha ti látjátok az a lényeg :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


t.timi: szívesen
akkor jó, ha jó :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Kismama újságból írok egy cikket, mert én érdekesnek találtam és némi kétely is felmerült bennem, lehet ennyire buta vagyok és azért nem értem ezt, de ti majd segítetek :)

"Hány hetes vagyok?
A számolások szerint a terhesség első napja megegyezik az utolsó menstruáció első napjával. Persze jól tudjuk, hogy a fogamzás valójában 2 héttel később van, de bele kell törödni világszerte így számolnak. Nem árt tudni, hogy a kilenchetes nem azonos a kilenchedik héttel. Arra mondja az orvos, hogy kilenchetes terhes aki betöltötte már, tehát valójában már a tizedik, tizenegyedik hétban van. Ez az információ nagyon rossznak tünik, de jó lesz ha erre alapozunk mikor a vizsgálatok tervezésére kerül sor"

Nos nekem a bajom a következő, én ezt teljesen értem, hogy a baba kb 2 héttel kisebb ez világos, de akkor ha én kiszámolom, hogy megyek pl kombinált tesztre, akkor én a menszitől számított 12. héten menjek vagy a baba mikor 12 hetes lesz, mert akkor már 14 hetes leszek a menszitől, mert most nem tudom jól van e az időpontom vagy sem :oops:
Bocsi, ha érthetetlen vagyok... :oops:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Jó reggelt!

nlzs nagyon kis drága a babád, gratulálok az eredményekhez, tök jók lettek :)

Képzeljétek én annyira hülye vagyok, mert benéztem a védőnő látogatásának idejét egy héttel :oops: Kinyaltuk a lakást, élrevasaltuk magunkat, vártunk fél órát mire rájöttem, hogy valahová felírtam a pontos időt és kiderült, hogy jövőhét csütörtökön jön a védőnő. De legalább patyolattiszta a lakás :)

Én Gradivát szedek kétnaponta egyszer, az elején kétszer visszajött, de amióta kettétöröm jobb a helyzet.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Elnézést a zavarásért, de hátha valakit érdekel:
Bébésounds magzati szívhangfigyelő eladó.
5000 Ft

Tartozék:
1 db szívhangfigyelő
1db fejhallgató, de kettőnek van hely a szerkentyűn(bármilyen fülhallgató jó hozzá), így apukával közösen lehet hallgatózni.
Elemet is adok hozzá.

Átvehető személyesen a XVII vagy a X.kerületben megbeszélés után. Esetleg postázom.
Kép

Boldog pocakodást kívánok mindenkinenk!
rabbe78
 
 


t.timi: szerintem az utolsó menszitől számított 12. hét a kombinált hete
én legalábbis így tudom

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


ibril: én is, így is kértem az időpontot,de mostmár elbizonytalanodtam..

Többiek?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Köszi lányok a picikém nevében a gratulákat, mint már írtam övé az érdem.

Jaj, tegnap este nagyon megijedtünk apával, mivel a doki meg is vizsgált, hogy tényleg nincs már meg a polip, s talán ettől a csőröstől, fájdogált a hasam, aztán mikor mentem zuhanyozni pisilés után véres volt a WC papír (több is), aztán zuhany közben többször nagyon belenyilalt a hasam jobb oldalán, hogy összerántott. Nagyon ránk jött a frász apával, nem azt ondták így 12 hetesen már nem lehet ilyen gond? Azóta nem tapasztaltam véres papírt, de nem vagyok nyugodt. Felhívjam a dokit felhívnom, hogy tudja?
Avrenim, ha olvasol, mit gondolsz? És Ti?
Kicsit tova a felhőtlen boldogság. Remélem minden rendben lesz!Bizti!!!!

Kép
nlzs
 
 


sziasztok

itt megint eső van,sőt nagy viharokat is mondanak.

nlzs

de édes a picurod :) :)

dalmicsek

na akkor jól felkészültetek és még igy sem lesztek rajta túl... :D nem tudom miért,általában mindeki tart a védőnő látógatástól,pedig ők is emberek és nem akarnak rosszat :D én majd hétfőn megyek hozzá,be ő abban hirben áll h nem igen jár ki terhessg alatt,csak max az elején egyszer meg a végén,de viszont mikor megvan a bbi akkor havonta.

salsifraga

sztem a herpeszed is azért jött ki most érzékenyebbek vagyunk mindenre,én is nagyon herpeszes vagyok de csak akkor jön elő ha idegen után iszok.azt mondják rengeteg vitamint kell szedni,enni.

én fel sem fogtam,már a 11.hétben vagyok,és olyan jó,már alul egész kezd kiemelkedni a poci :)

ti a derék fájással hogy áltok?nekem mostanában egyre többször van,és már elég rossz,kellemetlen.

én is gondoltam ilyen magzatszivhallgatóra h kéne venni.asszem a 12.httől lehet vele halgatni.

KépKép
bettike83
 
 


nlzs: szerintem hívd fel a dokit és mondd el neki mi történt, jobb ha tudja és megnyugtat, mintha vársz!!
Irj ha beszéltél vele!! Drukkolok!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


szerintem is beszélj a dokival biztos ami biztos. Lehet, hogy a hüvelyi UH megbolygatott valamit? Nem vett szövetmintát rákszűréshez véletlenül?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nem szövetmintát vett, hanem avval a kacsacsőrrel vizsgált meg ,hogy tuti eltűnt a polipom, szerintem azzal sértett meg egy hajszáleret a hüvelyben.
Most megyek lábgyantára, aztán ajándékot kell vennem a keresztlányomnak, majd délután jövök.
sziasztok

még az idő is szomorú, inkább süthetne a nap, pozitív gondolkozás

Kép
nlzs
 
 


KépKép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.06.18 12:19-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: nagyon jó a táblázat!! :lol:
Már alig várom, hogy menjek dokihoz, és nálam is legyen méret a táblázatba :)
Jól vagy?
Vissza jelőltelek iwiw-en :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Monka nagyon-nagyon drukkolok és várom az infókat, UH-ról, hugodról, szerencsésen megérkezett, mit szólt :lol: :lol:

Spumilla valami olyan emlékem van, mintha korábban írtad volna, hogy amikor töltöd a 12. hetet, akkor leszel 30 éves? Mert akkor Boldog Születésnapot Kívánok !!!!!!!

[b]Irbil
drukkolok, hogy tévedjen a doki és ne legyen a pajzsmirigyeddel gond, de ha mégis, ahogy írták a lányok, szerencsére lehet kezelni és akkor viszont meg nagyon jó hogy jó orvosod van és kiszúrta időben!!!

Kis-Csillag nagyon örülök hogy akkor ez a felszívódás már biztos. A vizsgához meg nagyon gratulálok! Ennyi minden izgalom közepette ilyen szépen felkészülni, le a kalappal!

Salsifraga húúú hogy birtad megállni, hogy nem mondtad el a legjobb barátnődnek? Nekem biztos nem menne. Meg ha ő a legjobb barátnőd, nem fog neki rosszul esni, hogy nem avattad be ilyen sokáig?

Nlzs nagyon jó az UH képed, kis fejenállós :lol:

T.timi tarts ki, már nincs olyan messze, keddhez egy hét! Minden rendben lesz és már a te babád is lesz 4 cm körül. :D Én úgy tudom hogy a vizsgálatok a mensitől számítottan vannak, vagy ha az UH alapján változatják a kort, a szerint. Szóval a 12. heres UH-n a baba csak 10 hetes. De így van a 40 hét, az a két hét is beleszámít amíg megérik a petéd.

Dalmicsek szegény, akkor most dolgoztatok potyára! De legalább most a földről is lehet enni nálatok. Ez még mindig jobb mint ha mondjuk úgy nézed el, hogy azt hiszed, hogy a jövő héten jön és közben most becsönget, te meg ülsz a "kupi" közepén épp :lol: :lol: :lol:

Nlzs azért kérdezz rá a dokira, de biztos csak megsértette véletlenül a hüvelyfalat, ilyenkor vérzékenyebb. Ha már nincs vérzés és nem fáj a pocakod, akkor biztos minden rendben lesz :!:

Lányok, este néztük apával a tévét, és kb. a harmadik reklámblokk 26. kajareklámjánál elszakadt a cérna, már apa is szenvedett, úgyhogy levonultunk és csináltunk kaját, majd vissza az ágyba és jóízűen befalatoztuk este 11-kor :shock: Tuti 100 kg leszek ha így folytatom, már híztam 5 kg-ot :oops: [/b]

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


sziasztok lányok :D

nagyon gratula a szép nagy babódnak, nagyon aranyos kis szégyenlős :wink: amúgy szerintem is a vizygálat miatt lehetett a vérzés (nekem is szokta mondani vizsgálat után, hogy lehet kis vér), de azért hívd fel a dokit :!:
Nyufó nagyon szép a kislányod, kész csajszi :wink:

A pajzsmirigyre gyógyszert adnak, igazából csak minden nap kell gyógyszert enni, amúgy semmi problémát nem okoz.
Bocsi, ha valakit kihagytam :D

Hát lányok, köszönöm szépen a drukkokat, hogy gondoltatok ránk, nagyon jól esik :wink:

Megkérhetnék valakit, hogy kicsinyítse le nekem a képet? mert valahogy megint nem sikerül :cry:
[/img]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka: én szívesen megcsinálom neked, de csak este tudom mert jelenleg dolgozom és itt nincs meg a program hozzá :) de ha addig nincs jelentkező szívesen megcsinálom

nlzs: engem is úgy vizsgált a doki múltkor és nekem mondta hogy lehet egy kis vérzés de ne aggódjak...remélem már azóta te sem vérzel, de szerintem hívd fel az orvosod a saját lelked megnyugtatása végett

bettike: kérdezted a derékfájást. nekem is nagyon fáj mostanában, de én annak tulajdonítottam, hogy amugy is van probléma a gerincemmel. de ezek szerint lehet a pocakosodástól is :D

ja és vettem tegnap szívhang hallgatót, nekem nagyon tetszik. nehezen ugyan de már most megtaláltam vele a pici szívhangját. :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Monka küldtem pü-t az e-mail címemmel, küld a képet és kicsinyítem. Majd írj adatokat is, mekkora a babó, mi volt a dokinál, ha lesz időd részeltesebb beszámolóra, kíváncsi vagyok :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Köszönöm a segítségeteket Nyufó és Rebeka, akkor Nyufó neked átküldöm a képeket és utána felteszem ide és írok adatokat is :D köszönöm

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Szóval az én kicsikém most 8.1 mm, szabályos a szívdobogása, és 6+5 hetesnek írtak és a dátum pedig 2011. február 6. :D
Annyira édes volt a kis csöppségem, ahogy a kis szívcső (vagy valami ilyesmi) mozgott és hallotam is, hát én majdnem felrepültem az asztalról :lol: jó volt végre látni a kis drágámat :D amúgy a doki szerint minden oké vele, mindene a helyén, nincs semmi gond :D Szerinte most hagyjam a gravidát és szedjek B6-ot (hányinger ellen is) és folsavat. Na majd meglátom :D Jajj és a papírkámon ott van, hogy terhesgondozás indul :D hát én nem is bírok magammal :lol: Nem beszéltük meg konkrét időpontot legközelebre, hanem odaadta a terhesgondozási csomag listáját, és azt beszéltük meg, hogy a 9. ht hörül akkor teljes rendes vizsgálatok (vér, vizelet, EKG, emlő, stb...) és akkor majd megint meglátogatjuk :D
Nyufó köszönöm a képet :D Az elsőn a szívhang, a második meg nagyítás a babómról
Kép Kép

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Amúhgy ott jobban látszott, csak a kép mosodott el kicsit, mikor csinálta

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Hát lányok most el köszönök egy darab nem lesz. Móst jön a tesóm nemsokára, aztán meg vizsgázom hétfő, kedd és szerda. Majd csak szerda délután vagy csütörtökön leszek legközelebb. Addig így remélem mindenkinél rendben lesz minden :wink: Csak azért szólók, hogy ne aggódjatok, nem lesz semmi baj, nem azért nem leszek majdnem 1 hétig. Akkor boldog pocakosodást addig is nektek és jövö hét közepén jövök megint (meg persze majdnem fél nap, mire visszaolvaslak titeket :lol: )

Sziasztok :D

És mégegyszer köszönöm a szúrkolást értünk, megérte :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Monka nagyon gratulálok!!!! Örülök hogy minden rendben, gondolom most megkönnyebbültél. A vizsgákhoz megy a drukk, aztán majd írd meg mit szólt a családod a nagy hírhez! Várlak akkor jövő hét közepén!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Monka átjavítottam az adataid a táblában és beírtam a méretet, feljebb amit ma beraktam táblát, azt cseréltem ki, meg tudod nézni ha még itt vagy!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Köszönöm Nyufó :wink: megnéztem a táblázatot is :D jó lett! majd a gmail-est is kipótolom :D Nemhogy megkönyebbültem, 2 méterrel a föld felett szállok :D még jó, hogy apa fogta a kezem :lol:

Akkor a jövő héten :wink: addig is kitartást és jó pocakosodást! Aki UH-ra megy jó kis kukkolást :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka: nagyon örülök, hogy minden rendben van, sokat gondoltam rád! és szuper, hogy már volt szívhang! gratulálok :lol:

nyufó: köszi amit írtál, én is így gondoltam, csak tök bezavart az a cikk, nem jó sok minden olvasni, mert csak belezavarodik az ember..

Mindenki hallotta már a babája szívhangját??? (egyedül vagyok aki nem? :(

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi hallani én se hallottam csak láttam :lol: Itt nem raknak hangot a képre, de tudom hogy renden van. Neked is már ez a megerősítés hiányzik, hogy minden rendben odabent, de biztos hogy minden rendben lesz, remélem gyorsan eltelik neked már ez a másfél hét. Pont 29-én megyek én is az integráltra, akkor leszek 13+3, de akkor tudok legkorábban menni, akkor már otthon leszünk Magyarországon. Azt mondták a 13+6-ig jó még. Remélem.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?