Sziasztok!
Egyelőre nem tudok visszaolvasni, mert valami miatt nem látom megint az oldalt rendesen. A változatosság kedvéért, ma megint jönnek a szerelők megnézni, hogy mi a fene lehet a baj
de már kezdem nagyon unni a dolgot.
Hétfőn elvittem Pannát a dokihoz, mert egész hétvégén fosós kakija volt
és egy kicsit beparáztam, hogy ez normális-e vagy sem. Annyit mondott, hogy ne ijedjek meg, köszi
, és hétfőn vigyem vissza és akkor majd megnézzük, hogy mennyit gyarapodott. Természetesen erre jól beidegesedtem, aminek következménye, hogy már nem tudok annyit tejet lefejni, mint eddig, de legalább még tudom szoptatni Pannát.
Anna! Kitartást +++++++, biztosan ez az időjárás zavarja meg Jázmint a nemalvásban.
Nálunk majdnem családi összeveszés lett a cumisüvegből való etetésnél, mivel egyszer kellett volna a férjemre itt hagyni Pannát pont etetésnél és mondtam, hogy etesse meg üvegből, erre a drága mama beszólt, hogy akkor biztos abbahagyja a cicizést. Én annyit mondtam, hogy nem valószínű, hogy egy üvegezés után már nem lenne hajlandó elfogadni a cicizést. Így meghajoltam a gyerekem akarata előtt és nem mentem el a programomra.
Panna nekem sem igazán akar napközben aludni, de szerencsére éjjel alszik. Csak sokszor nyöszörög, mivel a kis drága elkezdett mászkálni az ágyában és rendszeresen kidugja vagy a kezét vagy a lábait a rácson, és amikor továbbmenne azok nem mennek vele
Úgyhogy most amiatt kelhetek többször éjjel, hogy visszagyömöszöljem.
Ma nem tudom mi volt, de fél 4-kor felébredt Laura, közölte, hogy átjönne hozzánk aludni. Mondtam, hogy oké, csak gyorsan feküdjön le. Ahogy elaludtunk volna Panna ébredt kb. 4-kor, hogy akkor most ő éhes. Na, gyors etetés, Panna lefektetve, vele minden ok. Erre Laura kb. fél 6-ig mászkált, hogy akkor ő most már nem álmos és fel akar kelni. Aztán a végén otthagytam a helyemen, csakhogy elaludjon, de most meg húzza a lóbőrt rendesen
Ma lesz náluk délután a bölcsiben az évzáró. Már teljesen beleéltem magam, hogy végre megint kimozdulunk itthonról, amikor este fürdés előtt vettem észre, hogy Laura mindkét lábfején hatalmas piros kiütések vannak
Olyan mintha szúnyogcsípés lenne, de 30 után abbahagytam a számolást, így ma viszem őt a dokihoz, hogy nézze meg mi a fene lehet ez. Ja, és persze a doki csak délután rendel - én nem tudom, hogy csinálja ez a lány, de állandóan olyankor kell őt dokihoz vinni, amikor az másnap délutános. Nem is értem, miért nem rendel mindennap reggeltől-estig
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. És nagyon nem szeretnék lemaradni az évzáróról, mert a gyereknapra nem tudtam bemenni.
De most már megyek is, mert valaki csöngetett. És amilyen szerencsés vagyok, biztos a mama jött, hogy miért nem ment ma Laura bölcsibe. Itt lakik a szomszédban........