Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egyelőre nem tudok visszaolvasni, mert valami miatt nem látom megint az oldalt rendesen. A változatosság kedvéért, ma megint jönnek a szerelők megnézni, hogy mi a fene lehet a baj :( :( :( de már kezdem nagyon unni a dolgot.

Hétfőn elvittem Pannát a dokihoz, mert egész hétvégén fosós kakija volt :( és egy kicsit beparáztam, hogy ez normális-e vagy sem. Annyit mondott, hogy ne ijedjek meg, köszi :shock: , és hétfőn vigyem vissza és akkor majd megnézzük, hogy mennyit gyarapodott. Természetesen erre jól beidegesedtem, aminek következménye, hogy már nem tudok annyit tejet lefejni, mint eddig, de legalább még tudom szoptatni Pannát.

Anna! Kitartást +++++++, biztosan ez az időjárás zavarja meg Jázmint a nemalvásban.
Nálunk majdnem családi összeveszés lett a cumisüvegből való etetésnél, mivel egyszer kellett volna a férjemre itt hagyni Pannát pont etetésnél és mondtam, hogy etesse meg üvegből, erre a drága mama beszólt, hogy akkor biztos abbahagyja a cicizést. Én annyit mondtam, hogy nem valószínű, hogy egy üvegezés után már nem lenne hajlandó elfogadni a cicizést. Így meghajoltam a gyerekem akarata előtt és nem mentem el a programomra.

Panna nekem sem igazán akar napközben aludni, de szerencsére éjjel alszik. Csak sokszor nyöszörög, mivel a kis drága elkezdett mászkálni az ágyában és rendszeresen kidugja vagy a kezét vagy a lábait a rácson, és amikor továbbmenne azok nem mennek vele :twisted: :twisted:
Úgyhogy most amiatt kelhetek többször éjjel, hogy visszagyömöszöljem.

Ma nem tudom mi volt, de fél 4-kor felébredt Laura, közölte, hogy átjönne hozzánk aludni. Mondtam, hogy oké, csak gyorsan feküdjön le. Ahogy elaludtunk volna Panna ébredt kb. 4-kor, hogy akkor most ő éhes. Na, gyors etetés, Panna lefektetve, vele minden ok. Erre Laura kb. fél 6-ig mászkált, hogy akkor ő most már nem álmos és fel akar kelni. Aztán a végén otthagytam a helyemen, csakhogy elaludjon, de most meg húzza a lóbőrt rendesen :P :P :P

Ma lesz náluk délután a bölcsiben az évzáró. Már teljesen beleéltem magam, hogy végre megint kimozdulunk itthonról, amikor este fürdés előtt vettem észre, hogy Laura mindkét lábfején hatalmas piros kiütések vannak :( Olyan mintha szúnyogcsípés lenne, de 30 után abbahagytam a számolást, így ma viszem őt a dokihoz, hogy nézze meg mi a fene lehet ez. Ja, és persze a doki csak délután rendel - én nem tudom, hogy csinálja ez a lány, de állandóan olyankor kell őt dokihoz vinni, amikor az másnap délutános. Nem is értem, miért nem rendel mindennap reggeltől-estig :?:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. És nagyon nem szeretnék lemaradni az évzáróról, mert a gyereknapra nem tudtam bemenni.

De most már megyek is, mert valaki csöngetett. És amilyen szerencsés vagyok, biztos a mama jött, hogy miért nem ment ma Laura bölcsibe. Itt lakik a szomszédban........

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Talált, süllyedt: anyós volt :roll: :roll: :roll: :roll:

És íme, itt van az a bizonyos lábkilógatás az kiságyból.
Kép Belülről...


Kép kívülről

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Jó reggelt!

Andi, szegény, úgy sajnállak....(de ahogy írtad, ne hari, akkorát röhögtem Anyósodon... :oops: )
Remélem semmi extra nem lesz szegény kis Laurával. Sok-sok gyógy puszi!!!!

Szegény Anna....nem tudok mit írni. Lassan vége a nem alvásnak!!!! Aztán meg majd képzeld el, 15 év után, mikor az lesz a bajod, hogy délig alszik... :lol: :lol: :lol:
Csak próbállak feldobni, mert mást nem tudok íni....És mit csinál mikor nem alszik? Sír?

Marcsi, aszért néha nálam is punnyad a Réka... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj, de nagyon muszáj csinál!!! Most 4hét alatt fogytam 5kg-ot. Azt hittem gyorsabban mennek majd le, de sajna nem... :roll: Mondjuk nem is szabad gyorsan, már így is csúnya a bőröm....Kezdek plasztikai sebészre gyűjteni....

Most megyünk a Heimbe a kardióra. Drukkoljatok, hogy Bibunál már ne legyen luk. Vhogy Lillucinál nem érzem, hogy gond lenne...

Szilvi, olyan az avatarod,mint egy művész kép! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok

Anna nem lehet, hogy Jázmin nem eszik eleget este, és azért kel fel?
Mert nálunk most ez volt éjjel, este 7-kor evett Barni 170-et, pancsi után még adtam neki 9-kor 120-at, azt hittem jól "megtömtem" mint egy libát,és majd alszik reggelig, erre fél 4-kor felkelt enni. :?

Andi sajnálom Laurát, nem lehet, hogy bárányhimlős?! :?
Amúgy boldog névnapot kívánunk Laurának! :D :D

Nagyon cuki ahogy Panna alszik. :D
Mért nem vesztek neki olyan rácsvédőt, ami körbeéri a kiságyat, és nem tudja kidugni kezét-lábát, akkor neked sem kéne felkelni emiatt hozzá éjjel.
Nekünk is olyan van, az Ikeában vettük 3000,-


Eszti drukk-drukk!!!! :D :D :D :D
Ez a művész kép nekem annyira nem jön be. :D Jobban örülnék,ha nem csak a füle látszana a gyereknek. :twisted:

Na megyek készülődni, mert még csak most megyek a 6 hetes kontrollra. :? :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Na evett cumisüvegből hála az égnek. így le tudok fejni tejcsit és a férjem is oda tudja adni neki! Most elvitte anyum két óra hosszára, hogy tudjak aludni. Nagy segítség, mert a nem alvástól már elég ingerült vagyok és ez Jázminnak sem jó, mert tuti érzi, hogy kicsit már elegem van!

Én nem hiszek ebbe, hogy ha cumisüvegből iszik akkor nem fog cicizni...

Nagyon édesek a képek :)

Megyek leteszem magam. Később még jövök!

Szilvi hiába tömöm meg, akkor is felkel. Nagyon étkes.

Kép
Vendég
 


Panna nagyon édi,ahogy alszik! :lol: :lol: :lol:

Panka is többször ébred fel amiatt,hogy bedugja a kezét a rácsok meg a fal közé,meg egyéb ilyen hülye helyekre,aztán nem tudja kihúzni. :? :roll: Vagy teljesen keresztbe fekszik,aztán meg csodálkozik,hogy nyomja a fejét a rács... :roll:
Nálunk is hasmars van az antibigyótól... :( :evil:

piki
 
 


Bővebben.

Sajnálom Laurát, remélem nem komoly a dolog!
Boldog Névnapot Kívánok Neki.

Eszti hát nem tudom miért nem alszik. A leg gázabb, hogy nappal sem alszik max. 2X30 percet. Én ez komolyan nem értem!!!! ilyenkor nézelődik és persze kézben kell hurcibázni. Utána elálmosodik és elkezd üvölteni amíg el nem altatom. Éjjel eddig aludt, de enni felkelt. Most meg két óránként ordít és feszeleg álmában az ágyba. Sztem újra a hasa piszkálja :S

Szilvi jókor mész a 6 hetesre. Jobb később mint soha :) Felvettelek msn-re :P

Itt van már a kis csöpim. Alszik kivételesen. Persze, hogy amikor elvitték nem tudtam elaludni :S :shock: :shock: Egyfolytában Ő járt a fejemben, hogy mi van vele.................

Én akkor bízom anyuékra amikor gyors elszaladok a postára, ...ide- oda. Meg egyszer kimozdultunk a férjemmel 1 órácskára.
Egész napra nem tudnám otthagyni, mert cicizik.
Mozi...meg az ilyenek nekem csak álmok :) mivel éjjel is felkel hiába mennék el az estire...meg amikor megyünk valahová direktbe nem alszik sokáig.
Sajnos az én lányom nem alvós baba. Azt hittem a babák sokat alszanak, de tévedtem. Itt mindenkinek átalussza a babája az éjszakát csak az enyém nem, pedig nekem van a legtöbb tejem és még így sem :S :( :( ez az én sorsom.

Remélem a kis hasmenéses babók jobban lesznek, sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!


Kép
Vendég
 


Pár napja az én lányom is újra kel éjjel... :( :( :( -bár tudom,hogy ez nem vigasztal,Anna.
Eddig este 10 körül elaludt legkésőbb és csak reggel 6-7 körül ébredt...na,ennek vége mostanság...
Egész nap alig alszik ő is,ennek örömére estére,késő délutánra már halál nyűgös,így hamarabb kell fürdetni,6 körül legkésőbb kidől,de így persze csak hajnal 1-2ig alszik,akkor eszik,aztán 5-6 között újra ébred... :?
Már eléggé kezdek fáradni én is...úgy megszoktam az éjszakai alvást...ja,a jót könnyű megszokni... :D :D :D
A hasa tutira az antibiotikumtól megy,mert csak azóta van fosi,mióta kapja az Augmentint.
Adom mellé a Normaflore-t is a doki javaslatára,jó lenne,ha használna is valamit.Így is alig eszik,most meg még ez a hasmenés is...így is olyan kis sápadtka...ahhoz képest,hogy régebben milyen kajás volt ő is,meg kis duckó arcú...most már rá se ismerni... :( :(

piki
 
 


Marcsi kitartás neked is. Elhiszem, hogy fáradt vagy. Én nem aludtam már három napja semmit egyfolytában ahogy leírtam+ már két és fél hónapja szinte semmit. Egy hónapig két óránként evett így azért nem aludtam, mert éjjel is így evett, most meg már 3 órázik, de ez sem az igazi :S szóval gatya vagyok én is.

Még jó, hogy anyuék kicsit segítenek (vigyáznak rá a másik szobában amíg alszom 2 órát). Amikor ma elvitték akkor meg csak rá gondoltam és az sem volt jó. Valahogy az sem az igazi. Jó lenne, ha aludna. Most megetettem 19-kor, meg most lefekvés előtt 20:50 felé. Kíváncsi vagyok mikor kel.

Remélem a hasmenés nem tart sokáig. Nehogy lefogyjon a kis Panka.

Kép
Vendég
 


Hát,Anna...neked se könnyű... :roll:

Vacsira "megtömtük" a pocakját tejpéppel a leányzónak,ezt nagyon szereti,azóta nem volt hasmars. :lol: :lol: :lol:
Remélem,így is marad most már.

Többiek????????

piki
 
 


és akkor még néhány kép, hogy ne csak a szövegelésemet olvassátok :D

Kicsit elfáradt Laura Kép

Kép Úgy élvezem én a strandot:-)

Kép Pont, pont, vesszőcske...

Az kimaradt az előző hosszúból, hogy Laurát szerencsére csak a szúnyogok ették meg :roll: így nem kell félni, nincs semmi baja.
És így ennek hála :D ma délután részt vehettünk a bölcsis évzáróján, ahol ballagás is volt nekik. Nagyon szép műsort adtak elő, kaptak tarisznyát, meg egy majmot. Erről is teszek fel képeket.

Még egyszer minden Babónak jobbulást és az anyukáknak kitartást :) :)

Kíváncsi leszek, hogy Panna mikor ébred, ugyanis 9-kor 60 ml-t evett csak :( Zoli kicsit ki volt akadva, hogy miért nem erőltetem neki jobban a kaját, de miután vagy 10 percen keresztül nem fogadta el a cicit, így belátta, hogy ennyi elég neki. Ő is most kezdi megérteni, hogy mennyire más az egyik baba és a másik.

De most már tényleg eldugulok, mert szerintem nemsokára ébredés lesz és jó lenne legalább addig pihenni egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek, sziasztok :lol: :lol:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Jó reggelt!

Én már egy órája fent vagyok :( bezzeg Panna még úgy alszik, hogy az csak na :) :) :) Ki van terülve, mint egy kisbéka. Nem gondoltam volna, hogy végigalussza az éjszakát, sőt ahogy nézem az órát, eddig még sosem aludt egyfolytában :D :D :D
Remélem, ez most már ezentúl így lesz :)

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!


Jaj nagyon aranyos Laura :) ezek a rajzok. :P Kb. én is így rajzolok :D

Hát hm. lefektettem 20:50-kor ahogy evett rögtön utána és 01-kor kelt fel, utána 4-kor és 5 ig szenvedtünk a hasa fájdalmával. Rángatolózik szegénykém éjjel is álmában a pocakja miatt, így beadtam a görcsöldót, amiről azt hittem nem kell többet. Így utána 7-ig aludt és mosolyogva kelt, hogy végre nem piszkálta a hasa.

Remélem a hónap végére mire 3 hós lesz elhagyja ez a hasfájás. Eddig nem volt, most megint előjött. Pedig nem eszem semmi mást.... :twisted: :twisted: :twisted:

Panna akkor jól belehúzott a szunyálásba :)

Többiek hol vagytok? Marcsi felvettelek msn-re téged is!

Itt mindjárt szakad :S persze ma akartunk strandra menni, vagyis egy tóra napozni...persze ez is elmarad :S

Kép :twisted: :twisted:
Vendég
 


Andi,nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Laura (is) nagyon szép kislány,a hugicának volt kitől örökölnie! :lol:
Tök jó,hogy el tudtatok menni a ballagásra,ez olyan élmény,amit kár lett volna kihagyni! :lol: :lol: :lol:

Jázmint meg úgy sajnálom,hogy ilyen nehezen növi ki a pocakfájást szegényke... :(

Eddig,ha valami jól működött nálunk és leírtam nektek,utána tuti megváltozott...DE:úgy látszik,ez a rossz dolgokra is igaz,fordítva is működik! :lol:
Tegnap itt keseregtem,hogy Panka újra ébred éjjelente,erre most este 1/2 8-tól aludt 5ig.! :lol: Így is korán keltünk,de legalább az éjjel 1-2 óra körüli küszködés kimaradt,és 5 után is visszaaludt gyorsan,amint befejezte az evést. :lol:

Szóval gyertek nyugodtan panaszkodni,már csak ezért is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem,a nem-evése is ilyen könnyen megoldódik. :?
Bár csak a tejet meg a tápit nem eszi,max.90 millit hajlandó meginni,de inkább kevesebbet... :(

Eddig csak egy étkezést váltottunk ki a hozzátápival,azt is sokallottam ilyen hamar,hogy még csak 5 hónapos,de úgy tűnik,kénytelenek leszünk többször enni főzeléket,gyümölcsöt,ha az jobban csúszik.Egy hónap alatt hízott 200 grammot...előtte ez a heti hízása volt....oké,hogy most már amúgy is lassul a gyarapodás,de hetek óta áll a súlya...ezt azért nem kéne... :( :?

piki
 
 


Sziasztok!

Anna, nagyon sajnálom!!!!Nem tudom mit írjak...hátha 3.hó után tényleg elmúlik minden....Drukkolok!

Andi, örülök, hogy nincs komoly bajci és Boldog névnapot Laurának!
Nagyon jók a képek!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Marcsi, nálunk is 90-eket eszik, jó esetben. :? De az nagyon jó, hogy ennyire könnyen tudod hozzátápizni!!!

Mi megjártuk tegnap a szívdokit és szerensére többet nem kell menni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Bibu kinőtte, Lillucinak meg kutya-baja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: persze 2x mentünk, mert Apa 15 helyett 10órát írt be....Kiborít! :evil: :roll:

Reni, Bea, Fanni??????
Vendég
 


Hali

Csak bekukk, mert ma tartjuk Balázs szülinapját (ami igazából holnap lesz), és 4-re jönnek a vendégek. :? :D
Mami miatt már most görcsbe rándult a gyomrom. :evil:

Este jövök, hogy mi volt. :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Szilvi,kíváncsian várjuk! :lol:
Balázst meg Isten éltesse! :lol:


Eszti,tök jó,hogy minden rendben a lányokkal-legalábbis a kardiológián.Mi majd 22-én megyünk szívultrahangra,remélem,aztán nekünk se nagyon kell majd menni...

Fanni,Reni,Bea???
Vagy ezt már kérdezte valaki? :lol:

Nálunk megint volt egy jó nagy zuhé...röhej,vagy meg kell pusztulni a melegtől,vagy szakad az eső... :evil: :evil: :evil:
Nem lehetne csak szimplán jó idő??? :roll: :?

piki
 
 


Én is itt vagyok, csak olvasgatok.. tiszta zizi a fejem, mindjárt elalszom, pedig én aztán nem panaszkodhatom. Este 10-től aludtam 4:40-ig, majd nem is tudom már meddig.. :roll: 6-ig kb.. de fáj a fejem és mindjárt elalszom :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


LÁÁÁÁÁÁnyOOOOOOOOOOk!

Megint csökken az aktivitás! :evil: :lol:
Vagy mindenki nagyon elfoglalt,vagy mindenki azt csinálja,amit én:benézek,látom,nem írt senki,így én se írok.... :oops: :roll: :D

Azért én nem adom fel!

piki
 
 


Sziasztok!

Laura nevében is köszönjük a köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

Anna! Sajnálom szegény Jázmint :(, de elviekben már hamarosan vége a hasfájós korszaknak.

Tegnap azt hittem a hajam tépem: Panna az egész napi kajájának csak a felét ette meg :( :( :( Persze egész nap üvöltött és nem volt jó neki semmi. Csináltam egy adag tápit, hátha azt megeszi, de kiköpte azt is. A cicit is alig akarta bevenni, de azért beleerőltettem a szájába, hogy legalább vmi legyen benne. Ennek örömére fogyott is tegnap 60 g-ot :cry:
De nem izgatom magam miatta - persze csak jár a szám :roll: :roll: :roll: - ha neki ez így jó volt, akkor legyen ennyi.

Eszti! Örülök, hogy a lányokkal minden rendben van :) :) :)

Szilvi! Milyen volt a buli???

Képzeljétek, ma végre megint elment a család csavarogni. Reggel Panna 5-kor kelt enni, utána már nem feküdtem vissza aludni, mert Laura ébredése kiszámíthatatlan, így gyorsan nekiálltam megfőzni az ebédet :oops:
Ne gondoljatok semmi extra dologra: paprikás krumpli :shock: :shock:

Aztán délelőtt mondom a férjemnek, hogy a tegnapi vihar - ja, igen itt is szakadt este az eső, meg dörgés, villámlás volt - kicsit megtépázta a paradicsom és paprika palántáimat, így kellenének hosszabb karók, amikkel ki tudnám kötni. Monja, hogy nincs itthon el kell mennie a Praktikerbe és el is megy egyedül. Én meg közöltem vele, hogy akkor mi is megyünk, mire ő, hogy az ebéddel mi lesz. Mondtam, hogy az már rég készen van :P :P , így elvitt minket. A Prakti után még mentünk a Tescoba is, ott vettünk Laurának egy hintát, mert az előzőt sikeresen eltörtem :oops: :oops: , és csak azt vettük észre, hogy már el is ment a délelőtt.

És most jön a poén: amikor elindultunk csavarogni, megjelent a mama felöltözve, hogy akkor ő is megy vásárolni :roll: , mire megkérdeztük tőle, hogy mivel akar kimenni, mivel az autóba már nem fér be. Tudom, hogy ronda dolog, de nagyon jól éreztem magam, amikor láttam őt hazamenni :twisted: :twisted: :twisted:

De most már lépek, mert lassan az egész oldalt teleírom :lol: :lol:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Végre sikerült egyszerre a két gyerkőcöt lefektetnem, erre a kedves szomszéd elkezdett falat verni :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Remélem, már hamarosan vége lesz a napnak, mert a két gyerek mellett a család is kiidegel :( állítólag nagy a tűrőképességem, de azt hiszem kicsapom még ma a biztosítékot.
Férjem egész nap a mama kertjét rendezi, Laura át akart menni, erre közölték, hogy nem mehet, mert zavarna. :shock: :shock: :shock: Máskor meg a mama baja az, hogy miért nincs ott az unokája.
Ezt valahogy nem bírom megemészteni.

És úgy látom, most én nyírtam ki a topicot.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


nem vesztem el, csak űrral szemben úszok, alig jutok a géphez, egyelőre örülök,m ha vissza tudok olvasni... :cry:

Kép
ire81
 
 


nem, inkább árral szemben úszok :lol:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok

Eszti de jó, hogy minden rendben van a csajszikkal! 8) :lol: :lol:

Én Barnira nem panaszkodhatom, hál' Istennek végig alussza az éjszakákat, nagyon-nagyon ritkán kel fel. :P :D :D

A buli tegnap egész jó volt, Mami is normális volt,csak 1 dolog nem tetszett igazán. Balázs odaadta a kezébe Barnit (na én ekkor kaptam szívrohamot :x ) de szerencsére max fél percet volt nála, mert el is kezdett szegénykém sírni, és kicsit később meg közölte Mami hogy a kutyája megint beteg, hány meg fosik stb. .... :shock: :shock:
Hát jól le is b@sztam Balázst,hogy hogy lehet ennyi esze h odaadja neki a gyereket,mikor mindig azt ecseteli a Mami h milyen beteg szegény kutyája! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Csodálkoztok, hogy nem fogadok el semmilyen ruhát tőle, meg nem adom neki oda Barnit??? :x
Megint én vagyok a köcsög,mi? :?

Andi mért zavart volna Laura? :shock: Férjed rendezte volna a kertet, Mama meg foglalkozott volna Laurával, vagy bevonták volna őt is a kertépítésbe, biztos tetszett volna Laurának. :)

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Egyetértek veled Szilvi, amiért haragszol a Mamira. Én sem örülnék neki, ha így adná oda Zoli Pannát. Én még akkor voltam kiakadva, amikor Laura átment a mamához és ott volt a frissen műtött kutyával együtt.
Ja, a mi mamánk a múlt hétvégén alkotott egy nap kétszer: bográcsozásnál ott akarta egyedül hagyni Laurát az égő tűz mellett, délután meg fürdés közben akarta egyedül kint hagyni a teraszon. Közölte, hogy neki pisilnie kell és fürödjön egyedül nyugodtan Laura. Azt hittem lepetézek, amikor ezt meghallottam :shock: :shock: :shock: Finoman közöltem vele, hogy miért nem tudott volna nekünk szólni, amikor fent voltunk a fiacskájával az emeleten? (Vagy ezt már írtam volna? :oops: :oops: )

Nem tudom, miért zavart volna Laura, mert amikor át akart menni, akkor Zoli már levágta a fák ágait és csak a leveleket söpörte össze. Nem bírok rajtuk kiigazodni, de hát mivel nem az én anyám :D :D :D , így nem szólhatok neki semmit sem.

Szilvi, jó neked, hogy Barnus már átalussza az éjszakákat. :) :) Végül is én sem szólhatok egy szót sem, mert mostanában csak Laura miatt kell kelnem, de az meg csak néhány perc az egész.

Panna ma megint összevissza evett, nem tudom, hogy ez mitől lehet? Hol megette az úgymond mennyiséget, hol meg csak a harmadát vagy felét.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, próbálom magam utolérni...nem megy. Nem bírok már ennyit. :oops: :roll:

Holnap nem vagyunk, István nagyijának lesz a sznapja, este jövünk is haza, de nem hiszem, hogy lesz erőm, így hétfőn jövök, ha lesz netem....

Szilvi, sajnálom, de annak örülök, hogy jól telt....Én a szomszéd macskáitól vagyok ki, de nem tudok mit tenni....Mondjuk a szomzédtól is kivagyok, minden hétvégén bulizik...tavaly mikor szóvátettük, annyit mondott, hogy csukjuk be az ablakot...ja, és azt is, hogy itt lehet zajongani, mert ez nem panel (ott laktak elötte)....De hogy jön ez ide?! :roll: Tiszta dinka vagyok!!!!! :shock: :?

Andi, na az ilyet én sem értem.... :shock: Jó kis nagyi! Már bocsi!!!!

Na megyek, aludnom kell!
Vendég
 


na végre vissza tudtam olvasni

utólag én is mindenkinek minden szépet és jót kívánok, akinek ünnepelnivalója akadt! :lol:

hasfájás: még nekünk is van egy kicsi, néha rájön, de már lényegesen könnyebb a helyzet. Anna kitartás, én azt veszem észre, hogy akkor fáj, ha nagyobb adagot ver be a szokásosnál, mivel ahhoz még nincs elegendő laktáz a szervezetében, hogy annyi tejcukrot lebontson. Egy ismerősöm most a homeos bogyóra esküszik, neki attól múlt el a hasfájás.

Rácsvédő: nekem van, de felhajtottam a doki javaslatára, mert nekem is mindig elvándorol az ágyban teljesen fel a rácsig és a doki szerint ne nyomja a kis fejét a poliészter védőbe, azon nem megy át a levegő. Azt mondta, végüluis nem megy 50-el a rácsnak, így nem sérülhet meg a kis buksija.

Felkelt és mindjárt ordít! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Eszti örülök, hogy a lányokkal minden rendben van! Huuuu de jó hír.

Marcsi a kis Panka hasi-masija már elmúlt?

Igen hmhm a szopizás. Hát úgy gondolom lehet én vagyok ennek az oka, mert két ciciből szopiztatom egyszerre. Most azt csinálom, hogy egyből. De hát úgy érzem, hogy nincs elég neki egyben, pedig amikor cicizik a másik spriccel és hát 50-60 ml-t lefejek közben, amíg Ő a másikból eszik. Szóval most egy ciciből adok neki, hátha az jobb lesz!! Majdcsak rájövök, hogy kell.
Eddig hetekig espumisan sem kellett, olyan jó volt, semmi hasfájás, most meg!!!
Amúgy én Szerbiában születtem és ott veszem már az espumisant. Apum át szokott menni ügyeket intézni és hát a patikába bement és a német espumisan 500 Ft. Ja mondom hozz gyorsan 3 darabot, mert itt 1600Ft és ugyan az. Sőt ebbe van olyan mint ami a körömlakkokban olyan golyócska, ha összerázom jobban kavarodik. Az ittenibe ezt nem észleltem.
Szóval nem semmi árkülönbség van. Megbántam, hogy erre nemrég jöttünk rá és itt vettem neki vagy 3-at!

Nem értem a nagymamát Andi. Laura biztosan nem zavart volna.
Úgy értelmezem, hogy Ő a férjed anyukája és hát nagyon jóban vannak.
Hála az égnek az én férjem nincs az Ő anyjáért, mert egy kavarógép! :S Sajnos.
Így nem kell veszekednem vele, magától is megérti milyen az anyja. Csak nincs kedvem ide leírni a hülyeségeit!

Szilvi anyósomnál is beteg a kutya. De iszonyat módon. És én azon vagyok kiakadva, hogy miért nem altassa el. Nincs pénze, de azért erre kellene szánni 5000Ft-ot. Jön a szőre, váladékos a szeme...nem értem az ilyen embereket.

Rácsvédő: nekünk is van, de nem használjuk. Én a teszveszen vettem 300ft ért egy vadi újat és tök jól néz ki. A védőnőm mondta, hogy ne használjam, mert nem lát ki Jázmin és ezért is lehet nyugtalan. Azóta a rácsoságyból nézi a barátok köztöt és beszundít. Ja megnéztük valamelyik nap a Szuzi és Tekergő kettőt meg a Pokahontas 2-t.

Igazából sajnálom, hogy nem alussza át az éjszakát, de lehet a tej szempontjából meg ez a jó, mert termelődik.
Csak pozitívan.

Többiek hol vagytok?? Fanni, Bea????????

Andi szúnyogcsípésre lehet kapni azt a fehér krémet, attól nem viszket. A nevére már nem emlékszem!

Kép
Vendég
 


Hellóóóóóóó :D

Az én Fiam este 9-től reggel 8-ig aludt!!!!! :shock: :lol: :lol:
(fél 9-től még aludt 11-ig) Most nézelődik a kiságyból. :D:D:D:D:D

Mindenkinek köszönjük szépen a köszöntéseket, Balázs nevében is. :D

Úgy látom ez az msn nem akar összejönni. :(

Andi neked sem könnyű a helyzet anyóssal. :?

Anna, Jázmin élvezte a meséket? :D

Képzeljétek beneveztem Barnit (a picibaba.hu-n van) "Cumi Manó" versenyre. Akinek van egy kis ideje léccci-léccci-léccci szavazzon rá! :oops: :D
picibaba.hu :arrow: pályázat :arrow: cumi manó
ott állítsátok be hogy ABC szerint sorolja fel a babákat,úgy egyszerűbb megtalálni. (Csépke Barnabás)
Mindenkinek köszi előre is aki szavaz rá! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


ABC sorrend szerint :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Mindjárt szavazok is a kis cumimanóra-ha tudok...Andris új operációs rendszert telepített a laptopomra és még szüttyög a régi dolgaim visszaállításával... :?

Panka pocakja rendben,most az étvágya is sokkal jobb,szerintem a Normaflore miatt.Ma ipari mennyiségű főzeléket vert be ebédre. :lol:
A legújabb dilije,hogy ordít elalvás előtt,de úgy,mint akit ölnek,hajigálja magát,cifrázza kegyetlenül,aztán egyik pillanatról a másikra néma csend lesz és elalszik...csak mire az a pillanat eljön... :evil: :evil: :evil:
Eddig,ha nagyon nyűgi volt,el lehetett ringatni,most vergődik kézben is...remélem,hamar lecseng nála ez a dolog,mert elég idegcincáló...
Ja és ő is felkeni magát a rácsra alvás közben... :lol:

Eszti,sajnálom,hogy idióta szomszédaid vannak,az olyan rossz... :twisted:

Szúnyogcsípésre a legjobb szerintem a gyógyszertári cinkes rázókeverék.(az intézetben a gyerekek cinkrázó-nak hívják :lol: )

piki
 
 


Én ma voltam tesómmal a Plázában vettem egy két fülbevalót 100Ft volt darabja :)

Meg a tescoba napozót, de sajnos már alig volt. Pöttyöst meg lepkéset vettem. 3-6 hóig.

Meg sampont :)

Jó volt kimozdulni, addig Jázmin az apjával sétált egy nagyot :)

Muszáj volt írnom, mert a topik haldoklik.

Szilvi irigykedem a sok alvásért!!!! Én megyek és most alszom egy jót.


Kép
Vendég
 


Marcsi vagy?

Kép
Vendég
 




Örülök, hogy Panka jobban van!

Amúgy Jázmin is mostanában ezt csinálja, de Ő csak sír és odabújok mellé, benyomom a cumit és még kicsit szipog, utána alszik! Igen elég idegcincáló az biztos. A cifrázás az ismerős, de aki horkol és úgy cifrázza az már durva :D :D

Kép
Vendég
 


Múlik az idő! Nem semmi! Mekkorára nőtt a kiscsaj :)

Én viszont megyek leteszem magam aludni amíg lehet :D

Kép
Vendég
 


Panka a saját öklét nyomja a szájába cumi helyett. :lol:
Nem akartunk cumit adni neki,de a múltkorában egy nyűgösebb időszakában csak bepróbálkoztam vele és benyomtam a szájába...kicsit szopogatta,aztán rájött,hogy semmi nem jön belőle,így nem is volt tovább érdekes.Erővel se lehet a szájában tartani. :D

piki
 
 



Na vagyok megint, csak ez a hét kabaré volt, kivagyok, csütörtök óta megyünk, mint az orbán lelke, sztem már a gyerek is unja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mindenhol szülinap, látogatás, stb, jövő héten nem megyünk sehova!!!!!!!!!

Örülök, hogy közben Panka is jobban lett.

Megőrülök, most nekem nem nagyon akar enni a gyerek, vagy elalszik, vagy kiköpi a cicit és cumisüvegből sem fogad el nagyon pótlást, ráadásul este 10ig fenn pörög, mi meccset nézünk napközben, meg a story tv-s sorozatokat :oops: :lol: , meg barátok köztöt, ja ma reggel meg frédi-bénit és mosolygott rajta!!! :lol: :lol:

Nem tudom, már miket is akartam írni, de készen vagyok az evési szokásain ennek a gyereknek, már volt egy nagyjából bevált rendszer, most meg majdnem ott vagyunk, ahol elkezdtük.
Pedig most úgy érzem, hogy megint van tejcsi, vagy csak azért érzem ezt, mert kevesebbet eszik???

Anna, nem semmi ez az espumisan árkülönbség, én a laktoherben akadtam ki, dm-ben 449, egy gyógyszertárban pedig 720!!!!!!!!!, majdnem a duplája. De lehet ezt már írtam. :?

Tiszta zizi vagyok, nem vaagyok önmagam. :x

Szupi, hogy már minden Babóka jól van, Marcsi, nekem sem cumizik Esztike, ő is inkább az öklét eszi, félek, nehogy ujjszopós legyen, mert az sem jobb, de nincs mit tenni. Akkor inkább vumizzon, de azt meg nem akaraja elfogadni, sztem ezen a héten 5 percet nem volt a szájában cumi.

Igyekszem én is becsatlakozni az msn-re.

Eszti napközben szokta ezt a nagy hisztizést levágni alvás előtt és vagy felveszem és elalszik 2 perc alatt, vagy hagyom és akkor kb negyed óra ordítás után alszik el, de ezt csak akkor szoktam, ha pl zuhozok vagy fejek. Már ez utóbbiból is elegem van :twisted:
Meg van még egy nagy hiszti, ez a fürdés előtti, kb 3/4 7-kor elkezdi ( most még csendben van 18:48-kor :lol: ) és aaz esti szopiig ordít, kivéve, amíg a kádban van, lehet ott kellene hagyni éjszakára :idea: :roll: :oops:

Én nem akarom, hogy meghaljon a topik, igyekszem összeszedni magam. :?

Szilvi, majd szavazok Barnira :lol:

Kép
ire81
 
 


Ja, képzeljétek, lehet megszánik az anyatejcsi forrás, mert a csajszinak, aki adja a tejet, nem akar hízni a kislánya, 5 kg 40 már vagy 3 hete ( Eszti 6 kg 40 dkg :shock: és 5 nappal fiatalabb is ) és a doki szerint lehet azért tud annyit lefejni, mert nem eszik eleget a gyerek, úgyhogy rá van parancsolva, hogy amit lefej, adja oda cumisüvegben. Nyilván természzetes, hogy az embernek a gyereke az első, megértem, csak sajnálom :cry: , bár hátha még emelett is lesz elegendő tejcsike. Ha nem, akkor én sztem korán el fogom kezdeni a hozzátáplálást, hogy minél kevesebb tápit kelljen neki adni, eddig az augzstusra gondoltam, hogy töltse be a 4 hónapot, de lehet hamarabb jön az alma, barack, krumpli.
Tápizni nem nagyon szeretném, meg eddig is dugdosni kellett apósomék elől, biztos kiakadnának és természetesen én lennék a hibás, hát ki más????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Így is megkaptam már anyósomtól a múltkor, hogy "hát igen, az már az elején látszott, hogy nincs vmi sok tejed!" Köszi, akkor mi a .....tól hízott a gyerek több mint 3 kg-t eddig, dupláját a kelletének?????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ráadásul tegnap finoman céloztam rá, hogy nyugodtan be lehet pelenkázni a gyereket, nemcsak állni kell felette és gyönyörködni benne, erre ő - hát én még nem pelenkáztam be és csak ült tovább a seggén. Kösz, a gyerek biztos nem fog nála túl sok időt eltölteni :D

Még lehet jövök, most szófosásom van.

Itt ma jó idő volt, most szakadt le az ég, szerencsére jég nem jött, inkább jó nagy zivatar.

Kép
ire81
 
 


Nálunk is szokott olyan lenni napközben, hogy Barni sír,mert nem tud elaludni, ha altatom,mint ahogy este szoktam, az sem tetszik neki, és ilyenkor jön a jól bevált módszerem, hogy letakarom a szemét a kezemmel,és pár perc múlva már csönd van. :D

Anna milyen fülbevalót vettél? Pici köveset?
Most én olyat szeretnék, de ahol eddig néztem sehol nem kaptam. :?

Nálunk is jó idő volt, most nemrég beborult, azt hittem jó kis zuhi lesz, de szerencsére elmentek a felhők. :D

Ma egész délután itt volt barátnőm (Barni leendő keresztanyukája), olyan jó volt dumcsizni. :D :D :D

Na Balázs szülinapi túrótortáját jól elb...tam. :(
Találtam egy tök jó receptet a neten, de még sem lett jó a torta,mert a recept szerint 20 dkg vajat kell beletenni, de szerintem elírták, mert a vajat jobban lehetett érezni,mint a túrót!!!!! :shock:
Ki is öntöttem a kukába. :? Úgy sajnáltam szegény Balázst. :cry:
De holnap sütök neki másikat, csak nem 20 dekával, hanem 2-vel. :)

Reni komoly anyósod van! Észt osztani azt tud, de pelusozni nem akar mi?!?! :x
Bocsi :oops: :oops:

De komolya már 5 hónapos Panka! Pedig még csak nemrég írt Andris,hogy megszületett!!!! :shock: Hogy telik az idő!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Csak röviden: azt hiszem hosszú éjszakám lesz: Panna 50 ml-t evett, Laura meg kidobta a taccsot :( :( :( Itta a szokásos esti tejcijét, amikor mondta, hogy fáj a torka, és nem kell neki a tej, hanem teát kér. Szóltam az apjának, hogy adjon neki teát. Alighogy leértek a földszintre, már jött is ki belőle a mai málna és meggy :cry: :cry: Valszeg a csütörtöki névnapi fagyi tette be nála a kiskaput.
És persze a doki holnap délután rendel, délelőtt tanácsadás van, ahova Pannát kell vinnem a súlya és a kaki miatt, délután meg vihetem Laurát. De de. nem lehet vinni a beteg gyereket, du. meg nem akarom vinni Pannát a betegek közé, így mondtam a férjemnek, hogy maradjon itthon, mert máshogy nem tudom megoldani a dolgot.
Persze nemtetszés volt a fogadtatás.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Pankának boldog hófordulót kívánunk :D :D :D :D

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Reni sajnálom a tejcsi dolgot :(
Anyósod meg pelenkázzon.

Szilvi ez a képen Nukkos cumi? Én ma vettem Jázminnak egyet. Ez a negyedik cumink hátha és tetszik neki. Ezzel alszik :)

A Rossmannba is olcsóbb a Laktoherb.

Jázmin is eszi az öklét, de azt hallottam, hogy aki eszi az öklét annak a kezén az ujja kisebb lesz + nem lesz olyan jó a kézügyessége! Ez igaz? Mondjuk én erőltetem a cumit és végül bekapja.

A tortát sajnálom Szilvi.

Fanni, Eszti, Andi, Bea?????

Kép
Vendég
 


Sajnálom Andi a lányokat.
Jobbulást Laurának!!!!!! ++++++++++

Kép
Vendég
 


Na látom ilyenkor mindenki összeszedi magát és jó sokat ír!!! :)

Szilvi, nézz a macikonyha.hu-n recepteket, nekem onnan mindig sikerül minden!!:)

Reni, ha ennyit hízik Eszti akkor biztos van elég tejed!!! ? Miből szoktad azt gondolni, hogy nincs? Nyűgös, vagy leméred és keveset eszik? Én mióta csak esténként mérem le fürcsi előtt pucéran nem parázok ilyeneken. (vagy nem annyit :oops: ) Bár van hogy egy hétig nem hízik, de aztán a következő héten behozza a lemaradást.

Lányok, szerintem a tévétől is nyűgösködhetnek a babák, nekik az még túl sok inger egyszerre.. Nektek nem szokott olyan lenni, hogy ha egyből tévézés után mentek aludni villognak a szemetek előtt a képek és nehezebben tudtok elaludni?? :roll:
Volt hogy nem figyeltem és Bazsu is nézte este lefekvés előtt a hintából a tévét és nagyon nyűgös volt utána..
Ha csak hintázik az viszont nagyon jót tesz nála, utána sokkal gyorsabban elalszik..

Marcsi, ha nem nagy fáradság leírnád, hogy miket készítesz Pankának!? Nagyon kíváncsi vagyok!
Már készülni szeretnék picit, lefagyasztanám a kertben termő zöldségeket. Lehet előre el is készítem kis adagokban, csak még nem is tudom hogy álljak neki :roll:

Balázs állandóan az öklét rágja, meg minden mást ami véletlen a kezébe akad. Néha ha elveszed pl a textil pelenkát a kezéből óriási hisztit lecsap érte :oops:

Anna, nekem még a kórházban mondta a csecsemős, meg aztán otthon is a gyerekdoki, hogy egy váltott mellből szoptassak ha van elég tej. Pont azért mert nem olyan a tej eleje, mint a vége.. és kell neki az egész. Így pont a zsíros végét szívtad le eddig. Bár Jázmin így is hízott eleget. :)
Rácsvédő nekünk is van, akkor tettük fel mikor először arra ébredtem, hogy ahogy forgatja a fejét mindig koppan egyet a rácsba. :shock:
Balázs csak akkor van az ágyban ha alszik, így talán jobban meg is szokja, hogy ott aludni kell. Valahol azt olvastam, hogy jobb ha ott nem játszik.. Ha ágyba kerül eszébe se jusson más az alváson kívül. Engem csak az zavar, hogy így én nem látom az ágyból.. :roll:
Ha Balázs sokszor egymás után átalussza az éjszakát nálam kevesebb lesz a tej, így már néha én is örülök mikor párszor felkel éjszaka, mert akkor mindig visszaáll a normál mennyiség.

Andi, Laura tündéri kislány! Panna kaja mennyiségén meg ne aggódjatok ti sem, ha eleget hízik. Bár nekem is mondták/tok ezt ezerszer.. de már tényleg nem mérem és ez a legjobb!!!

Na remélem behoztam egy kis lemaradásomat.. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Na, de azóta megint írtatok...
Jobbulást!!!
Vendég
 


Fanni én eddig végig szopiztattam az egyik mellemen és amikor kiköpte, büfi és rátettem a másikra is. Valamikor evett belőle, valamikor nem!

Nem vettem észre, hogy a tv miatt nyügi lenne.

Akkor minden babó szájába az ökle :) Ez aranyos, bár én aggódom-e miatt.

Én már nem teszek a feje alá textilpelenkát, mert Ő is szopizza és félek, hogy éjjel amikor nem látom megfullad :S :S

Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?