Új privát üzeneted érkezett!

zuzmoo, küldöm :)

Kép
zsizell

Szana!
Szerintem is csereld le! En nem tudom elkepzelni, hogyan vannak ezek a sulyadatok meghatarozva. En megneznek egy olyan 12-13 kilos gyereket, aki meg belefer biztonsagosan es kenyelmesen a mi hordozonkba. K. nem volt annyi messzirol sem, de ugy kilogott a feje, hogy erte a kupolat, igy mar tavaly nyaron csereltunk (igaz, hogy 0-18asra).

Korforgalom: asszem az olaszoknal is a beerkezoknek van elsobbsege, de lehet, hogy rosszul hallottam.
Az angoloknal meg kismillio korforgalom van, sok olyan apro, hogy szinte felismerhetetlen, a buszok meg csak siman athuppannak rajta.
Ezeknel mar behajtaskor jelezni kell a kihajtasi iranyt, tehat igen, ott hiaba balra megyunk be, de mar a kanyarodas elott van jobbra index. Es rengeteg a ketsavos is, ami spec tok jo.
Jah, index befele itthon: en akkor indexeltem befele, amikor kis korforgalomnal az elso kijaraton ki is akartam menni. Nekem ezt speciel epp az oktato mondta. Abban a 2 mp-ben, amit a korforgalomban toltok nem sok eselyem lett volna kirakni az indexet csak bentletkor.

Kattkat!
A visszakoltozes erzekeny tema. Anyagilag muszaj lenne, jobban megvoltunk, raadasul akkor maradthatnek a kolykokkel otthon. Neha a kinti mentalitas is hianyzik, ill. vannak szep emlekek.
De a visszakoltozestol, attol, hogy megint elkeruljunk a csaladtol es attol, hogy nulla segitsegem nem lesz ver a viz. Ha maradunk, akkor max telen nekem munkaba kell allnom.
Szerintem villamgyorsan fogunk donteni majd Ferivel vmikor es indulunk.
Igy szoktuk.
Vendég

Deus!
Alapállásban én is vega vagyok, (közel 7 éve), csak most, h a pici tejallergiája miatt nem ehetek tejeset, eszek némi húst (így is vashiányom van:( ). Eszter természetesen kapni fog csirke-és pulykahúst (lehetőség szerint csak házit- még rel kell deríteni a terepet, honnan is szerezzemmajd be.) Amint a baba nem szopik, visszatérek a húsmentes étkezéshez. Őszintén szólva, jobban éreztem magam ,mármint egészségesebbnek. (hullik a hajam, letört a fogam...:twisted: )Nálunk apa kőkemény húsevő, így Eszter mindkét példát látni fogja, és majd dönt, ha nagy lesz, (úgy látom, hasonlóan gondolom, mint kattkat)

Jogsi: én ehhezmég gyerek vagyok, az én "gyagya" művészlelkem nincs még erre felkészülve. Félek, h elbambulnék egy szép felhőn, fán, vagy ilyesmin, vagy szimplán elábrándoznék... Kicsit még gyakorlatiasodnom kell, aztán hajrá. Addig nem veszélyeztetem sem mások, sem a magam testi épségét. Lehet h kinevettek, én még nemérzem magam érettnek a vezetéshez. Mindenképp szeretnék jogsit, csak később. Majd Eszter komolyságra nevel ;)

Nyaralás: idén csak a Balaton, bár nekem Tapolca és környéke a szívem csücske... Talán a Művészetek völgye is... Ha lesz idén... Jut eszembe, ha valakit érdekel, a környékre tudok igényes és olcsó szállást, írjatok privit.)
Vendég

Köszi a megerősítést, én is így gondoltam, de sajnos annyira meggyőztek a "hozzáértő" eladók, hogy nem üléssel együtt, hogy végül beadtam a derekam és elhittem... Ne tudjátok meg milyen hülyén néztek rám amikor megkérdeztem, hogy tán nem üléssel együtt kell ez a súly? Ja és végül a Brendonban vettük, ott is direkt többször kihangsúlyozták, hogy ha nincs 15kg, akkor nem garantált a biztonsága. Ja és a miénk nem isofixes sajna...
A kis hordozót mi is hamar leváltottuk amúgy, Jázmin irtó hosszú volt.

Kép
Kép
szana80

zuzmooo:
én is küldök képet
és jók voltak a dalok "átköltve"
könnyesre röhögtem magam

zsó
Kép
pcd1985

Kakti!

Ez a kocsi nem fektetheto. Nemileg dontheto a hattamlaja, de nem errol hires. Csinaltam rola kepeket neked: Kép Kép Kép Kép

Az elso ketton sima pozicioban van, az utolso ketton a dontottben. Amugy a hattamla dontheto, tehat racsuszik az alja az ulesre, viszont elol az ules egy mozdulattal mghosszabbithato, igy az sem lesz kicsi a poponak. Hogy oszinte legyek enyem gyerek talan ketszer utazott benne ugy, hogy dontve volt. Sokat mentunk, de ezt 7 honaposan kapta es akkor mar olytan figyelmes volt, hogy nem aludt el a babakocsiban, hanem akar orakon at nezelodott.

Meg egy megjegyzes: ez szigoruan varosi hasznalatra valo. Ott ugy suhan, mint a szel, imadom. Meg gyepen is jo, ha sima a talaj.
\De! Homokban es kavicsos, puklis talajon nem jo. Bar mint lattad Godollon a parkban meg siman toltuk, pedig azert Kristof kozel 16 kilojat mar egyik babakocsiban sem konnyu tolni.
A sulya 8 kg korul van. Nekem nem ez volt a lenyeg, hanem az osszecsukas.
Vendég

Jesszus! Kristóf 16kg??? Hány cm? :shock:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Szana,
tegyétek át Jázmint :wink: nekem Lilla ugyan megvan 15 kiló és még csak a kis ülésben ül, de neki nem lóg ki a feje :wink:

Nekem már Lillus 1,5 évesen ott tartott, hogy a dokinő Béress cseppet javasolt étvágygerjesztőnek, aztán beteg lett és elkezdett enni, ilyet se látott még a világ, de a gyerekem elkezdett enni. Azóta a súlyát tekintve középen haladunk. Szépen eszik, gyümölcsöt, zöldséget, főzeléket, levest mindent.
Ja és aki látta Apát meg engem az nem aggódik a gyerekeink súlya miatt :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Azt nem tudom pontosan, szerintem 95 korul lehet, 98as ruhakat hord most.
Amugy lehet, hogy nincs 16 kg, ezt este mertuk cseresznyezes utan ruhaban. De ez max fel kilo csalas. :lol:
Majdnem egy meretben van a keresztlanyommal, aki februarban volt 3 eves, suly ugyanaz, Inci par centivel magasabb.
Itt egy kozos friss foto (de K. ruhajat nem szabad nezni, ez anyukamek padlasarol guberalt ruha, ugyanis jo idoben bizva alig vittem haza melegitot szegenykemnek):
Kép
Vendég

Lillus a 15 kg-hoz 98-99 cm körül van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

szóval Kristóf majdnem akkora mint mi, bár Lillusnak már 104-s cula minimum kell :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

zuzmoo! Küldtem képet!
Vendég

Nyaralas: Feri menni szeretne, en nemtom hogyan ket ekkora gyerekkel. Annak ertelme nem sok. Raadasul Feri harom napra velem is menne kettesben. Tegnap bolintottam, hogy OK, de csak belfold es Kristofot visszuk, Erik nagyizik.
Vendég

Sziasztok!
gyereksúly:háááátt
én nem méretem majd csk 6 hósan, legutóbb 4 hósan volt 7300..
van miből fogynia..
((meg ugye már tápos gyerek, képzeljétek, abbahagytam a fejést
kb napi 2 óra ment el csak fejésselCsak a cuppogtatás, az összekészítés, mosogatás mikrózás összeszerelést nem számítva.így hogy főztem reggel és fejtem is az egész procedúra kb 2 órát vett igénybe.TUDOM, hogy én vagyoka rohadt ráérős anyuka, de míg múlt héten kijött egy teljes adag, 150ml fejésenként kb 20-30-ml, ezen a héten már csak 10-20 hát több maradt az edény falán mint ami kijött.))
az én lányomnak nagyon ingadozó az étvágya
pont arra gondoltam a minap h. ha így eszi a tápot minek szórakoztassam magam a főzéssel ha (látszólag) kielégíti...
de az almát eszi
ma főztem almás krumplis anyatejes főzi-mőzit a babának, de semmi
ugyhogy vettem almás krumplis és répás üveges kaját,
próbálkozom még a főzéssel, most répában utazok, de kanalanként el kéne kezdeni ennie,mert tápos aszentem, ha tejes lenne, hagynám...
u.i.:így félreérthető:van amikor a táp se kell..csak elkalandoztam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pcd1985 2010.06.17 13:49-kor.

zsó
Kép
pcd1985

ananácska:ez a Kristóóóf :lol:
tök jópofa-és tök nagy :lol:

zsó
Kép
pcd1985

Luca 3éves státusza asszem 94cm és 15,2kg!!! :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Zsuzsa
Mél ment, köszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nah, akkor mar legalabb ertem, hogy miert dobbennek le neha idegenek, hogy Kristof babakocsiban ul meg es nem beszel erthetoen. :D
Asszem nyomtatni fogok ra tablat, hogy o meg csak masfel eves. :lol:
Vendég

Hát ja! 3évesen meg kosaras lesz belőle... :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Az is lehet, hogy addigra stabilizalodik a novekedese. Anyosom azt mondja, hogy Feri is ilyen nagy kolyok volt. Es vegulis tok atlagos magassagu lett. Csak az nem kerdeztem meg eddig, hogy mikorra varta be a tobbieket.
Vendég

Nóri, Tass.

dalika

Sziasztok!

Mi is élünk még. A hétvégénk nagyon szuperül sikerült. A szülinapi bulinak indult lovagi tornából, középkori esküvő lett :shock: Sokan azt hitték ez is a játék része. (még a szülök sem tudták, hogy mire készülnek a gyermekeik)

Nagyon sokmindenről volt szó (még a végéig sem értem), pár dolog ami megmaradt a fejembe.

Reni
paradicsomot, vagy forró hagymát (rá gézt, és zacsit=dunsztba) tegyél a körmödre, leviszi a gyulladást.

Jogsi
17 évesen szereztem. A műszaki 2.-ra sikerült (elsőre későn értünk oda, igy megbuktattak :? )
Pesten tanultam. Első utam vidékre vezetett. Ahogy lejöttem a pályáról a rendőr meg is állított. Rutin ellenőrzés. Hát gondolhatjátok, hogy tele volt a gatyám, hogy mit akar, mit csináltam rosszul. Majd poénosan megjegyezte, hogy ezen a jogsin még a festék sem száradt meg.

Azóta is imádok vezetni. Fősulis korom óta folyamatosan.
APa most karira meglepett egy nagy kocsival. Először féltem, hogy majd nem megy a parkolás, meg túl nagy stb. De aztán simán ment minden. Mikor apa vezeti, egyszer tuti hogy lefullad (ő autószerelő :D )

Vicki gyakorlás, semmi stressz és sikerülni fog.

Nóri
Máténál nem vált be a sinlac :( Igy nem is nagyon adtam neki. Most már egyre kevesebbet köp vissza.

Szlovéniába megyünk aug-ban 4 napra. Regivel is első nyáron mentünk pont ugyanoda. Jól bírta az utat, és az aeroslep is bevállt. Ja az akkori kocsiban nem volt légkondi.

Szerintem is könnyebb velük mig kisebbek.

Funky
neked is akartam vmire reagálni, de jól elfelejtettem.

Este még visszanézem. Most felébredt a lányom, és itt van vendégségben a keresztfiam is.

JA gyerek, apa még szeretne egyet, én még nem adtam rá áldásom. Erre mondta(persze csak viccből), hogy akkor majd szül neki más..... ha ha ha :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

egyik nap az ozonnetworkon volt h. egy csajnak 6 kg-os lánya született a többi gyereke is nagy volt az átlaghoz képest de idővel normális méretűek lettek.
ööö
kérdés:valakinek valami tipp, hogy mit csináljak a sok lefagyasztott tejjel, és ezzel a pár ml-vel amit lefejek?főzelékbe tök oké lenne, de olyan xar íze van... :?
szerintetek higíthatom vele az üvegeskaját??
vagy ne kotyvasszak,így is eléggé beégtem már ?adjam a kutyuknak?

zsó
Kép
pcd1985

Kész a vonalzónk :)

Kép
Vendég

Zsó!

Szerintemkísérletezz nyugodtan,hátha vmi bejön a babónak ;)
Vendég

Zuzmooo: mail ment. :D

Én innen fogok fogzós olajat rendelni.
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1999

Most vettem tőle szúnyogriasztót, meg tejszaporítót. (bebiztosítottam magam)

Nálunk is lassú most a hízás, de hát nem sír, hogy kellene még neki. Esténként elkéri mindkét cicit, de nem ordít éhesen.

Katica: én is így szoktam kötni a mei-tai-t.

Na, ma átvittünk pár dobozt az új lakhelyünkre. Nóri nem irigyellek a pakolás miatt. :?

Nagyon beleszerettem a Lana kendőkbe, de piszok drágák. Valahonnan be kellene szerezni használtan egyet, meg a Beco hordozók is tetszenek. Apának már mondani sem merem. :lol:
Vendég

Zsizell:
ha ezek közül lehet választani:
Iker Casillas
Fabio Cannavaro
Gianluca Zambrotta
Rafael Marquez
De igazán nem a pasik miatt nézem a VB-t... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, ja, így már értelek... Én is adnék még 1 hetet magunknak...

Nem tudom, hogy fogom húzni a hozzátápit, Emőt annyira érdekli a kaja, hogy az csak na! Ugye Borit etetni kell, na, ő árgus szemekkel lesi, kapálózik felénk közben. És nagyobb tesósok! Hogyan fogom a kicsinek megmagyarázni pl. 1 évesen, hogy ő még pl. epret nem ehet?????????????????? Meg tejterméket is csak módjával? Miközben nővére nyakra-főre kapja ezeket... Mondjuk nálunk sok dolog lesz, amit a nagynak szabad, de a kicsinek nem, és itt a butaságokra gondolok (pl. Bori evéskor tévézhet vagy foghatja a labdát, volt, hogy olvastam neki, matricáztunk, mikor milyen korszaka van, de hát ez azért van, mert különben nehezen etethető, s mindig a súlya miatt vagyunk gondban. ((Jut eszembe. No para! Ő ugye mindjárt 6 éves lesz, magassága közelít a 120cm felé, s hozzá max. 15 kiló!))). Szóval ezzel gondban leszek....... :roll: Valami ötlet? Az nem jó, hogy te ne tedd, mert te okosabb, ügyesebb vagy (mármint Emő), mert ezzel a tesók közti rivalizálást erősíteném. Óh! Nehéz ügy! Asszem beszerzem az Autista a testvérem c. könyvet, hátha van benne használható ötlet... De tőletek is várom!

:!:
ktc

Bori, a játszószőnyegre jutott eszembe a színfogó kendő. Nekem eddig bevált!

dalika

Sziasztok!
24 órán keresztül nem volt gépem tegnap besz@rt,most lett kész...rendes elvolnási tüneteim voltak,nem találtam a helyem. :D
Jó sok idő volt visszaolvasni,sokat írtatok.Már azt is elfelejtettem mire akartam reagálni.... :oops: Túl sok info.ami eszembe jut már nem aktuális....

erika87

Sziasztok, lányok!

Na, jól kidolgoztam magam, workshopot tartottam, szétmegy a fejem...

Köszönöm a játszószőnyeges válaszokat, asszem kimosom színfogóval, vagy kézzel, langyos vízben. Már annyira szeretném kipróbálni (ráfeküdni, és a kis kezeimmel ütögetni a játékokat... neeeem, szeretném, ha Berkó kipróbálná :) )

boruska

ja, és Zsuzsi, küldtem képet, köszönjük!!!

Nagyon jókat nevettem a dalokon :)

boruska

Zsuzsa,én is küldtem képet!

erika87

Zsuzsa, én is küldtem képet. :)

Ági

KépKép
agci

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Van ám termés megint bőven! :)

Nem tudok visszaolvasni és reagálni, már lázasan készülünk a szüleimhez, szombaton jönnek értünk. :) Úúúgy várom már!

Melegkiütéses témához: ma csak elvittem Botit a gyermekorvoshoz, mert nem hagyott nyugodni a dolog, ugyanis az oké, hogy napközben ezer fokban halványpiros pöttyökkel volt teli a háta és a mellkasa, de a pöttyök helyén dudort is lehet érezni, bár este fürdés után és reggel nem volt már piros. Aztán persze napközben megint bepirosodott. De szerencsére megnyugtatott a doki, csak melegkiütés.

Zsuzsa, küldöm én is Botondról a képet!

No, szóval kb. egy hétig tuti nem ülök gép elé... :)

Mindenkinek szép hétvégét! Ha visszajöttünk Szegedre, jelentkezem.

Kép
erusverus

Zuzmoo, ment a kép.

dalika

Köszi csajok a körmös tippeket. És a paradicsomot meddig kell rajtahagyni? Amúgy az gáz szerintetek, hogy pedikűrösnél voltam és ő bénázta így el :x :x :x Én biztos nem mennék az SZTK-ba a körmömmel. Inkább rászánom a pént és lézerrel kivágattatom. A múltkor is úgy volt. Lidokainnal no fájdalommal :roll:

Mi is mennénk valahová nyaralni, csak pénzügyileg nagyon végesek a lehetőségeink sajna. Ha valaki tud bármilyen fürdőalkalmatosság mellet olcsó szállást akkor azt nagyon megköszöném :roll:

CSilla! Már kinéztem magamnak :wink: de azért köszi, hogy gondoltál rám. :lol:

Na megyek mert pancsitime.

Szép estét.

bellerreni
Eger

Nem a telefonom halt meg, hanem a sim kártya! :twisted:
Ordiba ma is ordibált jó sokat! Majd eret vágtam!
Holnap sütök ilyet:
http://www.macikonyha.com/2010/06/lusta ... etese.html

Kakti meg Ági pukkadjatok meg! Úgy mentem volna ma! :lol: :lol: :lol: :lol: De a küzdelmet nagyon köszönöm!!!! :D

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

LÁnyok, javaslatokat kérnék, ha tudtok adni.

Nagylányom ágyába kéne valami jó kis matrac. Nem tudjátok hol lehetne kapni??

dalika

Reni: Én a paradicsomot éjszakára szoktam felrakni, akkor talán nem annyira zavaró, van, hogy csak reggel veszem le. Nekem is állandóan a pedikűrös után gyullad be. Most már úgy szoktam, hogy a nagy lábujjamat megcsinálom én, és szólok neki, hogy azt hagyja békén.

Ági

KépKép
agci

Hú, Nóri, ez emberkínzás. :) Nagyon jól néz ki a süti.

Ági

KépKép
agci

Döntöttem, lecserélem az oktatómat. Már beszéltem is azzal az ürgével, akinél a kolléganőim tanultak vezetni. Nem olcsó, de jó. Csak még holnap visszaszól, hogy tényleg el tud-e vállalni, mert gödöllőn lakik. És vele vezethetnék hétvégén is (vagy gödöllőn vagy pesten), szóval erre hivatkozva fogom a mostani hapsit ott hagyni. Nem akarok azért neki sem rosszat. (Én vagyok a hülye, fel kellett volna nyomni.) Komolyan mondom, sokkal nyugodtabb vagyok. Az jellemző a pasira, hogy a kolléganőim 2 éve jártak hozzá és még mindig emlékszik a keresztnevükre és azt mondta adjam át üdvözletemet nekik. Igaz hogy ennek egy Dacia Logan 1,5-ös TDI-s autója van, ami baromi hosszú, de ha ezzel megtanulok vezetni akkor bármilyen kis autóval fog menni a parkolás. Az meg hogy a benzinessel majd többször fulladok le, már legyen a jövő problémája.

zsizell: Nálam Cristiano Ronaldo a befutó de nem emiatt a képe miatt. Ezek jobbak: http://www.hirmagazin.hu/article.php?articleid=11968 Szép rajta a mosolya.:D

reni: Körmöt a páromnak is vágtak már félbe, de ő kapott érzéstelenítőt és így nem fájt. Már többször is meg kellett csináltatnia.

nóri: Mi tavaly mentünk Olaszországba és olyan szerencsétlenül jártunk hogy 14 óra volt oda felé az út! Hát még én is ki voltam, hát még a gyerek hogy bírta volna. De mi is szeretnénk majd vissza menni vele, de akkor vonattal. Az nekünk úgyis olcsóbb lenne jóval. A süti tényleg jól néz ki. Hogy a fenébe nem híztok, ha mindig ilyen finomakat sütsz? Mert nem vagytok vastag dongájúak akármit is mondasz.

kattkat: Ez az óriás gyerek külföldön született. Egyébként nem tudom ez hogy működik.

bchris: Remélem az új oktatóval így lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, megnéztem, be lehet menni arra a tanpályára! :) A Kaiser's parkolója mögött kezdődik az út (a HÉV sínek mellett) ami a pályához vezet.

Egy kék Nandu "L" kendő (4000-Ft), egy Babasling (10.000.-Ft) és egy nagyon szép Gremese Mei-Tai Gica SZETT (11.000.-Ft) keresi új gazdáját! :oops: :)
Vendég

Vicky:
épp nézegetNÉM Barbus oldalát. Ha javasolhatom, a későbbiekben kicsinyíts a képeken feltölté előtt, mert rettentő lassan lehet csak betölteni őket. Az internetre 640*480-as méret bőven elegendő! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky:
próbáld meg feltenni a kendőidet a májusi-júniusi-júliusi-augusztusi topikokba is! :wink: És sztem fotót is tegyél hozzá.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Becsülettel visszaolvastam ;) Majd holnap már lesz reaga is, de ma estére elkapott vmi hülye megfázás... Már lappangott egy ideje, szóval holnap irány a patika, (1,5 km gyalog) és veszek mindenféle szoptatás kompatibilis cuccot.

Nóri, mi igyekeztünk ezerrel :D És még a napocska is sütött. Ja és Após előpakolta az ezerféle két-négy-sok kerekű járművet Lucusnak. ;) (És a szomszédban lakó kis nyuszikról már nem is teszek említést :D) Ha kedvet kaptok... ;)

Na megyek, és próbálok gyógyulni... Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Kép

Ági
agic83

Hétvégén Martfűn leszünk! Ildi??? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Most kukkantottam be hozzátok.
ktc! A mei tai-t TÖKÉLETESEN kötötted meg! :)
Szépen belerázva, nem lóg a baba, puszit tudsz nyomni a fejére, a keresztek kisimítva... Szuper!

Kép
Kép
Kép
gremese

kakti: Tudom hogy lassan jönnek be Barbus képei, csak a nagyszülők ha nyomtatnak ez alapján teszik. Ezért nem akarom nagyon lekicsinyíteni a képeket. Ha egyre rákattintasz, akkor lehet léptetni őket és úgy gyorsabb, meg próbálom kisebb egységekben fölrakni őket. De azért köszi, már több embertől is hallottam hogy zavaró, lehet kitalálok valami megoldást erre.

funky: Köszi, majd akkor megkeressük azt a pályát.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?