Sziasztok!
Mi is élünk még. A hétvégénk nagyon szuperül sikerült. A szülinapi bulinak indult lovagi tornából, középkori esküvő lett
Sokan azt hitték ez is a játék része. (még a szülök sem tudták, hogy mire készülnek a gyermekeik)
Nagyon sokmindenről volt szó (még a végéig sem értem), pár dolog ami megmaradt a fejembe.
Reni
paradicsomot, vagy forró hagymát (rá gézt, és zacsit=dunsztba) tegyél a körmödre, leviszi a gyulladást.
Jogsi
17 évesen szereztem. A műszaki 2.-ra sikerült (elsőre későn értünk oda, igy megbuktattak
)
Pesten tanultam. Első utam vidékre vezetett. Ahogy lejöttem a pályáról a rendőr meg is állított. Rutin ellenőrzés. Hát gondolhatjátok, hogy tele volt a gatyám, hogy mit akar, mit csináltam rosszul. Majd poénosan megjegyezte, hogy ezen a jogsin még a festék sem száradt meg.
Azóta is imádok vezetni. Fősulis korom óta folyamatosan.
APa most karira meglepett egy nagy kocsival. Először féltem, hogy majd nem megy a parkolás, meg túl nagy stb. De aztán simán ment minden. Mikor apa vezeti, egyszer tuti hogy lefullad (ő autószerelő
)
Vicki gyakorlás, semmi stressz és sikerülni fog.
Nóri
Máténál nem vált be a sinlac
Igy nem is nagyon adtam neki. Most már egyre kevesebbet köp vissza.
Szlovéniába megyünk aug-ban 4 napra. Regivel is első nyáron mentünk pont ugyanoda. Jól bírta az utat, és az aeroslep is bevállt. Ja az akkori kocsiban nem volt légkondi.
Szerintem is könnyebb velük mig kisebbek.
Funky
neked is akartam vmire reagálni, de jól elfelejtettem.
Este még visszanézem. Most felébredt a lányom, és itt van vendégségben a keresztfiam is.
JA gyerek, apa még szeretne egyet, én még nem adtam rá áldásom. Erre mondta(persze csak viccből), hogy akkor majd szül neki más..... ha ha ha