Judyt! Milyen szép tüszőmennyiség?! Ez nem semmi!!!!!Nekem általában egy szokott lenni, a jobb oldalon.
20mm-sek elméletileg bármikor repedhetnek,hiszen naponta 1.5-2mm-t nőnel és 20mm felett repednek.
A méhnyálkahártya 9-10mm-sen jó,ahogy a lányok írták.Hallottam viszont hogy a closti vékonyíthatja a méhnyálkahártyát,nálam is így volt ekkot kellett szednem az utrot.Remélem 2-3 hét múlva csíkos tesztet produkálsz.
Stella! Ez a dolog,hogy kiderült szerencse egyik oldalról mert tudjátok mi a bibi és közelebb kerültök a babóhoz.A lombiktól ne félj nekem is a családban van egy pár akik túlestek ezen gyönyörű egészséges kisfiuk van és 1 év után spontán egy ennivaló kislány.
Nálunk is a páromnál kevés lett a spermaszám(alacsony a tesztoszteron szintje),de ezt gyógyszeresen kezelik,mert az eltérés nem jelentős.A doki szerint nagy a valószínűsége,hogy emiatt nem estem még teherbe.
Ilyen esetben a férfiak nagyon el tudnak szomorodni,ilyenkor olyanok mint egy kisgyerek aki csak szeretetre vágyik.Imádni kell őket,mert lekileg nagyon letörik őket ezek a dolgok,még jobban mint a nőket.
Sok sikert én nagyon szurkolok nektek,hiszen ott van az a 0.01% amiből babó is lehet!!!!!
Vanda! Egy óriási gratula,nagyon vigyázz magadra azaz mostmár magatokra!
Zsuzsci! Nagyon szorítok,hogy a hétfői andrológiai eredménnyel elégedettek legyetek.Én is nagyon izgultam talán jobban,mint a párom.Kiderült az egyik lehetséges ok,amit gyógyszeresen kezelnek(tesztoszteronhiány-ami 20 millió helyett 18millió spermaszámot eredményezett a páromnál).
Nagyon szorítok.
Edinka! Gyönyörű a babód!Nagyon vigyázz rá és persze magadra is.A pocakod mennyit nőtt már?
Babus! Remélem jól van a kislegény és alaposan megrugdos.
A kép amit feltettél tök szép,csak nem igazán tudom kivenni,hogy hol kezdődik a pocak és hol van avágás,a méhlepény az szépn látszik.olyan megható kép,mintha kapaszkodna az életbe az a kis csöpség...!
Mekkora a pocakod?
Annacska! Nagyon szép a kislányod!Biztos az anyukájára hasonlít.
Mindenkinek minden jót!
Puszika: Viki