Sziasztok Lányok!
Rég voltam már és jó sok minden történt veletek (is),hiába; zajlik az élet!
Katinkababa: Először is így utólag Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok neked és Boldog házassági évfordulót!!!
Tényleg,a rosszullétek ellenére azért el tudtatok menni az esküvős éttermetekbe?
Orsi,Annus,Henne,Zsanimanó és Nenu: mindannyiótoknak nagy-nagy GRATULA a jó eredményekhez!!!
Ezek szerint csajok van 16 hetes UH is??? Nekem holnap kellene mennem AFP-re és nődokihoz,de nem tudom kire bízni a gyerkőcöket,így szerdára kell időpontot kérnem,mert párom aznap lesz csak szabadnapos...
Eper: Szupi a kép,Neked is gratula!!!
Formás kis baba!!!
Hadedit: Amikor olvastam a történteket,az bőgésbe fulladt,ahogy most is,amikor írok...
A jó eredményeknek persze örülök és ez a legfontosabb,hogy minden rendben a kicsivel! Nekem 3100 az eredményem és én is totál be vagyok tojva... Én nem tudok a gyerkőceimtől sokat pihenni,pedig azt kéne,dehát nyári szünet van a suliban... Ráadásul a pocakom minden este keményedik,de nagyon és többször is! És látod a dokit is el kell halasztanom,pedig annyira szeretnék már válaszokat kapni ezekre a dolgokra és a félelmeimre... Pihenj,amennyit csak tudsz! A pici fiadhoz gratulálok,szerencsére az én gyerkőceim is sokat segítenek!
Viszont a párod családja... no comment...
De nem is kell törődni velük. Nekem nagymamám mindig azt mondta,nézzem káposztafejnek az ilyeneket... És vicces,amikor ránézek az "ilyen" emberkékre és egy nagy zöld káposztát képzelek a fejük helyére!
Bei: jó nyaralást Nektek,a lényeg tényleg a pihenés és hogy kettesben vagytok! Illetve bocsánat,igazából hármasban...
Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!
Cicus