Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Gratula!!!!Örülök h minden oké!Bocs a vízszivárgásos frászt :lol: :lol: De legalább visszaolvastál rendesen :lol: :lol: És grat a kislányhoz!

Az én vérnyomásom is alacsony..pedig reggel pici KVt tejjel szoktam inni.Izával én se kívántam amúgy.De nem is volt ennyire alacsony...


Na Iza blogjába betettem a linket ahol vannak képek!Ha lesz időm kicsinyítek ide is!Szupi volt a kiruccanásunk!

Zsani!
Jaj de szupi!!!Majd képeket hozz az esküvőről feltétlen!!!!Tök jó ez a 17es szám,lehet h a pici is 17én érkezik majd?
Drukkolok csütörtökre!Minden oké lesz!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Orsi: gratulálok!

Zsanimanó: rendben lesz minden! Én is nagyon vártam és izgultam a 12 hetes előtt, és biztos a következők előtt is ugyanígy lesz:)

Ezekszerint a nyáron két esküvő is lesz:)

Pocifotók jó ötlet, engem minden héten fotóz a párom, bár még nagyon nincs mit!

Eddig 1 kilót híztam, vérnyomásom folyamatosan 100 alatt van, de nem szédülök, egyébként is ennyi volt.

Szeretném megmutatni nektek a 12 hetes uh-ot, megpróbálom feltölteni bei útmutatása alapján:) 12 hetes uh

Kép
eper74
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Orsi: nagyon örülök a bódogságodnak :lol: szuper, hogy minden rendben odabenn.

Nenu: este gondolok rád! Már tegnap este is szorítottam, mert elfelejtettem, hogy kedd vagy szerda este, remélem az a drukk sem veszik kárba :lol:

Lovászkata: nekem is alacsony, szombaton reggel majdnem elájultam piacozás közben, le kellett ülnöm az almásládákra, mert totál leesett a vérnoymásom. Másnap meg 102/58-at mértünk, ezért a reggeli kakaómba teszek egy teáskanál nesskávét, hátha... Annak viszont örülök, hogy jobban vagy és múlnak a rosszullétek :D

Annus: a fotók nagyon jók, kellően irigy vagyok :oops: ez a kis csaj gyönyörű!!!

Katinkababa: engem is egyre többen állítanak meg a folyósón, bár én már pulikáltam a dolgot, de azért nem mentem végig az egész cégen. Úgyhogy terjed a hír, én meg élvezem a figyelmességet :oops:

Zsanimanó: a hír csodálatos, nagyon örülök, hogy már ketten vagyunk esküvő előtt :lol: :lol: :lol: és ilyen röviddel egymás után. Én most egy kicsit aggódom a ruci miatt, pedig azt mondta a varrónő nem lesz gond. De én már ilyen aggódós fajta vagyok :(

cicóka
 
 

 
 

Eper! Nekem sikerült megnézni a fotódat. :) Bár nem éppen így gondoltam,de ha mindenkinek sikerül megnézni,akkor így is jó. :)

Orsi! Nagyon nagy Gratula. Kislány????? Jajj de jó!!!! Remélem nekem is azt mondja majd a doki, hogy kislány.

Tegnap nekem is egész nap fájt a fejem. de nagyon :cry: Nem vettem be gyógyszert,azért nap végére elmúlott. :)

Zsani! Szorítok! Aztán gyere ám a hírekkel!

Azoknak is szorítok,akik hamarosan mennek uh-ra.

Basszus. Lassan félidősek vagyunk :!: :!: :!: :shock:

Kép
bei
 
 


Csajok! Nagyon durva volt a mai nap. Nálunk 95 mm eső hulott le rövid időn belül.(Magyarországon csak nálunk esett ennyi) Megint árad a Koppány folyó. :(

Kép
bei
 
 


Én nem értem mért nem küldik már a Dawn-kór szűrés eredményét. Ez a hét a harmadik hét,azt mondták 3 héten belül küldik. A Párom azt mondta,hogy kezd ideges lenni, hogy mért nem küldik. Most már én is. :(

Kép
bei
 
 


Megjöttem!

Miden oké.Megnézte a doki a 12.heti eredményeket,tökéletes azt mondta.Megbeszéltük az AFPt,majd júli2án megyek.Aztán 2 hétre rá a 18.heti uh.Majd aznap meg kell mutatnom az eredményeket neki.Aztán megvizsgált,közölte h jó nagyot nőttünk!Kérdezte mekkora volt Iza,mondtam h 3270.Erre h hát most picit nagyobb lesz...hurrá!Nekem már Iza is elég nagy volt :lol: Megnéztük uhn is,szépen integetett anyának :wink:

Iza tiszta nyűg,mindenen nyavajog,semmi nem jó...azt hiszem a 3.fog lesza ludas...popsija is piros neki....Holnap is hasonló faxa napot várok :roll:

annus11
 
 


Sziasztok!
Bocsi,hogy eltűntem.Volt egy nyaralásom a kórházban azért nem jöttem.
Múlt héten kedden éjjel kicsit bevéreztem és mentünk reggel a kórházba.Bent is tartottak.A belső méhszáj kinyílt egy ujjnyira.Baromira meg ilyedtünk de már minden rendben.Azonnal csinált a dokim ultrahangot és ez volt a legdurvább dolog amíg megtalálta a szívhangot.Egy szikla esett le a szivemről.Komolyan.Ezt még az ellenségemnek sem kívánom.Ugyhogy mostantól kímélő életmód.Az adatok:
CI sajna 2100
CRL:74mm
BPD:25mm
Lepény a mellső falon.
Ma töltötttem a 15 hetet.

A családom meg valamilyen oknál fogva nem kommunikál velem mióta bekerültem.Se egy telefon se semmi.
Pedig mindenkinek mindíg magyaráznak,hogy milyen egy összetartó család vagyunk.Már tegnap is bőgtem egyet de ezzel csak magamat borítom ki.Le vannak ejtve!Nem tudják mi megy át rajtam.Hogy félve kelek ki az ágyból meg már a pisiléstől is rettegek.Ja ez a párom családja.Az enyém legalább néha fölhív,de ezt akkor sem érdemeltem meg szerintem.

Majd lassan visszaolvasok mert tisztára lemaradtam mindenről.
Kitartás mindenkinek!

hadedit82
 
 


Drága Hadedit!
Nagyon sajnálom ami veled történt!
A kórház nem jó hely én is tudom, mert eme kevés idő alatt volt már benne részem egy teljes hétig!
De fel a fejjel és nyugi. A szabályok szigorú betartása mellett hidd el nem lesz gond!!!!!!!
Pihenni, feküdni, pihenni, feküdni!!!! Ha ez kell a piciért akkor ezt kell tenni.
Élvezd ki, hogy nem szabad dolgoznod, ha a pici meglesz úgysem teheted meg!
Szép napot és kitartást, szerintem MINDNYÁJAN MELLETTED ÁLLUNK!!!
Szió

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


hadedit!
sajnálom a történteket. a lényeg, hogy nagyon vigyázz magatokra... és a párod meg rátok :)

ma hivatalos mérlegelésen: +2 kiló.
2000es méhszáj mellett normál terhestornára mehetek, beutalóm is megvan hozzá :) jó lesz helyben is kismamikkal ismerkedni.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Hadedit! jaj, szegénykém, nagyon sajnálom, hogy így alakult! Borzasztóan drukkolok értetek. Ha ez megnyugtat: Bálint fimanál hasonló helyzetben voltam - vérzés nélkül - és rengeteg pihenéssel a 39. hétig kihúztam. menni fog, most csak a pihi a dolgod. A családra - tudom, hogy szinte lehetetlen - kicsit nem gondolni most!Ne terheld a lelked ezzel! Ha meg felhívnak, akkor kerek-perec megmondanám, hogy milyen szarul esett. Add ki magadból, csak a baba ne kapjon a stresszből! (megértem, amin átmész, nekem is volt kedves rokon, aki akkor döfött belém, amikor kórházban voltam teljesen összetörve. Helyreraktam magamban, és már tudom, hogy hol kezeljem az illetőt.) Sok puszi Neked!!!

Zsanimanó, Cicóka! Boldog készülődést Nektek!!! (én 15 hetes voltam az esküvőmön, és annyira megnőttek a cickók, hogy alig találtam ruhát) Vigyázzatok magatokra!!!

Nagyon jó olvasni a jó eredményeket!

Kép
blúmi
 
 


Hadedit! Nagyon sajnálom! :( Szerintem sem lesz gond, ha odafigyelsz és nem erőlteted meg magad. Kitartást neked! Nem lehet, hogy azért nem hívtak ,mert nem akartak zavarni? Meg lehet,hogy a párodtól azért érdeklődtek nem? Most biztos bosszant téged,de a baba érdekébe tényleg próbálj ne stresszelni.

Annus!
Örülök,hogy minden oké! :)

Julcsi!
de jó!!! Terhes torna? Kismamákkal? De jó lenne, ha nálunk is lenne ilyen. De nincs. :(

Kép
bei
 
 


bei!
a kórházban a mozgás- és fizikoterápián tartja rendes gyógytornász.
igaz, a védőnő szerint nem nagy mozgás (nyújtás, légzőgyakorlatok), inkább az ismerkedés a lényeg... hetente 2x van. majd jövő héten kiderül, milyen :)

azért kérdezz rá a védőnőnél. lehet h van, csak nem reklámozzák.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

hadedit: Nagyon sajnálom ami történt, pihenj nagyon sokat! A Kicsi méretei megfelelnek a korának igaz? vele nincs semmi baj?

Kismama torna:
Tőlem kérdezte a védőnő, hogy szeretnék-e járni, háát mondtam, hogy így is egyfolytában jövök-megyek, nincs nagy kedvem tornázni, inkább jógáznék. Erre hozott kb. 5 hírdetést közelben lévő kismamajóga lehetőségről.
De még nem mentem el sehova:)

Kép
eper74
 
 


Julcsi! Kérdeztem a védőnőt és azt mondta, hogy torna nincs,se légzésgyakorlás,mert nincs aki tartson.Próbáljak szerezni dvd-n valamit. (én kis városban lakom, a Dombóvári korház is 36 km-re van. Ez a legközelebbi. :) ) Pedig nálunk is lenne rá érdeklődés ,mert nagyon sok kismama lett hirtelen. :)

De ősszel lesz majd ilyen szülés felkészítő tanfolyam féle. A légzést meg majd szülés közbe mondják, hogy csináljam. :shock: Szóval ennyi.

Kép
bei
 
 


Ja! Jövőhét hétfőn megyünk nyaralni. Szerintetek :?: :?: :?: 17-18-19 fok lesz és még eshet is. Jó mi? Most melegítőt kell néznem valahol,mert a régi inkább cicanadrágnak menne csak el :oops: :lol:

Kép
bei
 
 


sziasztok,

lassan én is jelentkezem. :) már csak egy vizsgám van, az is kicsit később. :)

zsnimanó: megy a drukk az uh-hoz.

hadedit:örülök, hogy minden rendben. vigyázz nagyon magadra!

pocisimi és apuka téma: lányok szerintem valahol teljesen normális, hogy apuka az első baba érkezésénél még picit félénkebb. Az én férjem sem az a pocisimogatós fajta. Most kezdi picit jobban beleélni magát, amikor a 17 hétben járok. :) szóval, szerintem ez mindenkinél lassan majd alakul. :)

mindenkinek gratula az uh-hoz. :)
Tegnap én is voltam uh-n. most már biztosra mondták, kisfiúnk lesz, Leventének fogjuk hívni. :) bpd értéke 40,8 mm, már 154 g. :)
17+3-nak felel meg most méretei alapján. :) megjött az afp-m is, szerencsére az is jó lett. A hányingerek most már engem is elkerülnek, bár már itt volt az ideje. :)
juli 1-én fogok menni genetikai uh-ra, akkor leszek 19 hetes. :) az csak két hét. :)
vigyázzatok magatokra és a babákra. :)
puszi

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Elnézést a bepofátlonkodásért!!!

Eladó utazóágy 10e-ftért, kb.5x használtuk, nagyszülöknél hevert idáig. Eredeti ára 46e volt, sajnálom hogy itt áll használat nélkül. A pohártartója tönkrement és a macis logója is a nagy állásban. :(
Továbbá autósülés 13kg-ig ujszülött kortól, 5000ft-ért. Teljesen jó állapotban van, narancssárga a huzata.
Akit érdekel priviben küldök tel.számot.

Üdv. B

További jó babavárást! :)
bendi
 
 


Sziasztok!
Gratula mindenkinek a jó eredményekhez. :) És mindenkit irigyelek, aki már tudja a nemét... Mi még valószínűleg "kicsik" leszünk ehhez hétfőn. :) Akkor lesz ugyanis a 12. heti uh - betöltött 13. hetesként. :)

Kismama-torna. Sajna itt sincs a kórházban, ezért pedig nem fogok plusz heti 2 utat bevállalni Miskolcra. Viszont találtam egy tornatermet, pont szemben a munkahelyemmel, ahol tartanak ilyet, úgyhogy kérek majd a dokitól igazolást, hogy lehet és ide fogok járni. Már nagyon hiányzik a mozgás - de még mindig hányingerrel küzdök, úgyhogy még mindig nem nagyon van energiám.

Egyre több ember fedezi fel. Igazából a munkahelyemen 4 fiú a társaságom, ebből egy tudta, ma elmondtam a másik háromnak is. :) Kettő kicsit meglepődött, a harmadik közölte, hogy ő bizony sejtette.. Sajnos az elnökkel ma sem tudtam beszélni, mert nem volt, pedig már ideje lenne... már csak ruha-ügyileg is.

Beszereztem egy kismama farmert. Nektek nincs olyan érzésetek ezekkel a nadrágokkal kapcsolatban, mintha le akarna esni...???? Olyan furi érzés, hogy pl. egy normál farival szemben derékban nem tart... :)

Lenne egy "technikai" kérdésem. A dokimhoz magánrendelésre járok, viszont a 12 hetes uh-ot is ő fogja csinálni a kórházban. Illik-e ott is adni neki... ? Én valahogy utálom ezt a hálapénzesdit. Az más, hogy a magánrendelésén kifizetem alkalmanként azt az X ezer forintot, meg a végén természetesen... De valahogy úgy gondolom, hogy a kórházban valaki a munkáját végzi...

Na megyek, főzök valami fincsit. :) Amit legalább a párom élvez. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Henne! Nagy Gartula a kisfiúhoz :D

Katinka! Én is magánrendelésre járok,de amikor uh-ra megyek és voltam a korházban én is a 12 hetesen ,én nem adtam neki. Az más. Az rendes rendelési időben megy. És hidd el ,akkor is kap utánad pénzt,csak az államtól. :) Szóval nem kell, maximum , ha pénzért adnak képet,akkor azért. Nálunk 500 ft/ 1 kép. Jó főzöcskézést. Tényleg. Mit főzöl???
:) A kismama naci csak akkor eshet le rólad, ha bő a pocak betét. Egyébként ma vettem egy farmer térdgatyát a kínaiba és elvittem varrónőhöz,aki leveszi a derekát és rak helyette pocak betétet. :) olcsobban megúszom.

Kép
bei
 
 


Bei!
:oops: :oops: Most jöttem rá én is, hogy nem csak a derekát, hanem a pocibetétet is lehet állítani.... :) Így egész jó, de akkor is furi picit. Pláne azután, hogy most még a normál nadrágjaimat hordom, amik elég passzosak... :)

Ez az átalakítós dolog nem is rossz ötlet, lehet én is megkérdezem a varrónőmet.

Próbálkozom valami husissal... paprikás csirkét kellene összehozni, különösen, hogy egy barátunk is itthon van Skóciából. :) Gondoltam, jólesne neki egy kis magyaros. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Katinka! Ez jó ötlet. Mármint minden :) a varrónő is,meg a paprikás csirke is, de csak nokedlivel és tejfölös ubi salival. :)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!
Jövök a 12.heti uh hírekkel!
Reggel fél kilenckor ott voltam a dokinál és már akkor a 18-as sorszámot húztam! :-( Pedig eredetileg a rendelés csak 10-kor kellene, hogy kezdődjön. Itt nem lehet bejelentkezni száot kell húzni. Szóval 11.30-kor rám is került a sor:-))
Végre bejutottam.
A doktorbácsi jó alaposan megvizsgált:-))
Volt hüvelyi és hasi ultrahang is!
Azt mondta olyan nagyot nőttünk, már 13 hetesnek felelünk meg:-)
Babó aludt és felébresztettük! Nagyon ficánkolt, még a fejét is rángatta, integetett, csuklott, és az uh képen is éppen integet! IMÁDOM!!!
CRL: 63 mm
NT: 1,9 mm
BPD: 21 mm

Azt mondta minden rendben van a méhnyakam maradt 2000-es!!!
Szíve zakatolt ja és azt mondta nézzük csak meg fiú e vagy lány!
És a következőt mondta idézem: " Anyuka ne vegye 100%- osnak, de van a lába között egy kis pötty!" Ezek szerint ez pöcörőre utal!

:lol:
Végre megnyugodtam!!!
Nagyon szépen köszönöm a drukokkat!!!
Jó pocakosodást!
Ui: Apa mikor megtudta a "pöttyös" részt majdnem átugrott a telefon másik oldalára úgy örült! :D

Jó pocakosodást simogassátok sokat Babót! :)

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Zsani!
De jó, micsoda hírek. :) Akkor megérte a várakozás. :)

Remélem, nálunk is mondanak hétfőn valami sokat sejtetőt. Bár ma az egyik kollégám megkérdezte, van-e megérzésem. Mondtam neki, hogy egy barna hajú, barna szemű, hosszú combú bomba nő lesz. :) :) :) (mármint ha az apukájára üt - lányban. :)).

Bei!
Ubisali jó ötlet - holnap szerzek be hozzávalót. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


köszi lányok a tornás komenteket :)
ez is kisváros... ezek szerint akkor nekem szerncsém van, hogy van a kórházban ): de tényleg nem is a torna, hanem a társaság miatt megyek... fogok menni... remélem :D

Kata!
én ehez a hálapénzesdihez nem értek. amikor a doki magánrendelésére akartam volna időpontot kérni, végig sem hallgatott, hanem rögtön a kórházi rendelésre mondta, hogy kárjek az előjegyzésen...
nem fizetek semmiért, senkinek. majd a végén megkapja a dokim amit megérdemel :9 meg majd az is, akinél szülök, ha megérdemli ;)

én még nem is vettem kismamagatyókat. egyenlőre minden jó rám, ami eddig is... még csak nem is kényelmetlen... na jó, egy picit... de commbban szűkül... azon meg nem segít a pocak-betét :lol:

zsanimanó!
gartulálok a jó hírekhez :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Zsani! Nagyon örülök a jó híreknek és szép méreteknek!!!. :D Nagyon remélem nekem is meg tudja mondani a 18 hetesen, hogy mi lesz. Már fűzöm babót, hogy úgy forduljon, hogy lássuk. :D Mondtam neki, hogy nem szólíthatom állandóan úgy , hogy pocok. Most már jó lenne nevén szólítani. Jajj de nagyon várom már. :)

Kép
bei
 
 


Na nem tudom ki hogy bírja ezt az időt,de én rosszabbul vagyok mint voltam.Már múlóban volt az émelygés,erre megint egész nap hányinger.Mellé jó kis fejfájás is társult....

Na visszaolvasok mit termeltetek!

annus11
 
 


Juli!
Mázlista!!!!!Én szinte a 6-7.héttől terhes gatyót hordok....dobok majd megint képet,mert tényleg nagy a hasam....nem 15 hetes pocak az tuti!

Zsanimanó!
Gratulálok a szuper eredményhez!!!!És tök jó h már mondtak vmit a nemére!Én a 18.heti uhn nem is reménykedem....max utána fog kiderülni szerintem :wink:

Katinka!
Kórházban én se fizetek csak a magánrendelésen!Szerintem ott nem kell,teljesen jól gondolod!Az én terhes gatyám nem akar leesni az tuti!És kifejezetten kényelmes h semmi nem nyomja a erekam,gyomrom stb.

Amúgy én is varrónővel csináltattam még Izánál.Így én is olcsóbban megúsztam!Ha vkit érdekel tudok mondani pesti varrónőt,igaz majd 2 éve h voltam nála.De varr felsőket is,elegánsabb ruhákat is pl munkahelyre,és megfizethető áon!Emlékeim szerint 3 ezer körül volt a nadrág .Levette a méretet és megvarrta!Minden benne volt!Melegítőt is varr.Na meg is kérdezem majd h most foglalkozik e ilyenekkel!

Henne!
Gratula neked is!De jó h ti már a nevet is tudjátok!!!

Hadedit!
Drukkolok neked is!Nem lesz semmi gond,csak pihizz!!!


A SOTE2-n van kismama torna ingyé,vagyis tavaly még volt!De most se fogok menni :lol: Eleget rohanok én is :wink:

annus11
 
 


Zsanimanó! De jó hírek! Tudsz egyébként pihenni? Remélem már nem aggaszt annyira az a 2000-es érték!

Katinkababa! Én adnék... (már írtam korábban, hogy mi miatt). De az is érthető, hogy nem akarsz, mert a magánrendelésen úgyis mindig csengetsz neki. Az a legtisztább, ha rákérdezel, hogy mivel tartozol...

Nálunk szerencsére van jóga, bár olyan időpontban, hogy arra aki dolgozik azért nem tud menni, akinek meg pici gyereke van, az meg azért... Na mindegy, valahogy majd összehozom.

Tegnap voltam védőnőnél, és nagy örömömre még én sem híztam. legalább nem hiábavalóan sanyargatom magam ezzel a diétával. (pedig néha sírhatnékom van a péksütemények, meg a kekszek után...)
blúmi
 
 


Sziasztok!

Julcsi!
Az jó, nekem már csak egy nadrágom maradt - pedig egy dekát sem híztam, viszont sokan észreveszik már a pocim. Nekem 12. héthez képest nagynak tűnik. :) :) :) Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyorsan nő.

Annus!
Remélem, rosszulléteid enyhülnek lassan. :( Én ma egész jól vagyok. Délelőtt semmi hányingerem nem volt - a végén még hiányérzetem lesz. :)

Blúmi!
További kitartást a diétához. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok!

Gyors írok amég a fiam elvan.

Nenu...veled mi van???Nem jelentkeztél az Uh óta! :( Csak nincs baj??? Kislány vagy kisfiú???Drukkkoltam. :D

Edit...jaj sajnálom hogy kórházban voltál :( , én a 17.héten voltam ilyen problémával és nekem végig feküdni, pihenni kellett.Neked is gondolom pihenni kell, ugye???Mert ez könnyen visszafordítható, ne aggódj! :wink:
A családot nem is értem, hogy hogy nem keresnek??? :shock: :evil: Ez jó bunkóság, már elnézést.

Zsanimanó...gratulálok! :D Szép méretek, pötty lehet szeméremajak is :wink: mekünk egy egész nagy nudli volt ott! :shock: :D
Bár én a nuninak örültem volna jobban. :roll:

Kismama naci:nekem vannak még az előző terhes naciaim, de inkább ősziek(bár most hideg lesz). :?
Még nem vettem fel, rámjön a nagyobbik halásznacim és a nyárti ruháim(amúgy is bő fazonuak. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok !!

Vegre van egy kis idom irni. Orulok , hogy szinte csak jo hireket olvastam.

Hadedit remelem most mar minden rendben van nalad is.

Szoval szerdai UH-n minden ok volt szerencsere :D Majdnem 9cm es 102 gramm , utoljara mikor lattam 5,5 cm volt..hu de sokat not :) Rugdosott sokat szerintem jol erzi magat a hasamban. Rakerdeztem a nemere is, de a valasz csak ennyi volt " tul korai meg" hat 14 het 3 napos voltam szerdan , a magyar dokik miert latjak korabban mint az olaszok???- na de majd legkozelebb :wink:
Mondtam hogy mennek haza juli 7.-en csak 6 ora kocsival ..azt mondta orankent alljunk meg ,setaljak egy picit de amugy jobb lenne ha repcsivel mennenk :? ha elvinne a repcsi Pecsre meggondolnam ,de Pestrol megint kocsiba legalabb 2 ora. De a lenyeg hogy magyar levegot szivhatok es talan en is ehetek vegre paprikas csirket tejfolos ubisalival... :roll: :wink: Toltott kaposzta :roll:

Ja es nagyon meg vagyok elegedve a dokimmal kerdezte hol akarok szulni, en mondtam ott ahol o javasolja. Tuti nala fog megszuletni a baba csaszarral, ha minden rendben lesz a 38. heten, nov. vege dec. eleje.
Mondta hogy ne szamitsak szallodara mert sok a beteg a korhazban igy a nogyogyaszaton gyakran masik osztaly betegei is vannak., engem ez nem erdekel . Most mar benne bizom es egyertelmuen mondta hogy o csinal mindent. :)

Szep delutant mindenkinek :!: :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Köszi csajok a sok jó szót és biztatást!
Hát a családdal ma találkoztam!/nálunk volt a melós reggeli.Úgy csináltak mindha semmi az ég világon nem történt volna.Elég érdekes.Na mindegy.A melósaink meg folyamatosan kérdezgetik hogy biztos jól vagyok -e meg a babáról is minden érdekli őket.Na elég gáz de nekem ez jutott.
amúgy tök jól vagyok.A nagyfiam olyan édes volt ma.4és fél éves és azt mondta majd Ő fölporszívóz én csak mutassam hol van még gyösz.IMÁDOM!
Ráteszi a hasamra a kezét és csak figyel.Még én sem vagyok benne biztos hogy a kistesó mocorog-e de ő meg van győződve róla hogy Ő az.
Ezért érdemes élni!
Látom mindenkinek növögetnek a babái és már sokan tudjátok a nemét is!Gratulálok hozzá!
Én olyan ideges voltam hogy meg sem kérdeztem.
De igazság szerint amíg nem találunk neveket addig nem is szeretném tudni.Majd júli2.án megyünk megint ultrahangra és majd ott.Ha meg nem akkor hónap közepén megyünk a dimenziósra.Na ott már tuti lesz biztos.

Mindenkinek jó pihenést és babavárást!

hadedit82
 
 


Sziasztok!

Az elejétől olvaslak benneteket, de eddig nem mertem csatlakozni, megtehetem? Beze vagyok, a 2. gyermekemet december 31-re várom. Ma megvolt a 12. heti uh, szerencsére minden rendben!
Mindenkinek problémamentes, szép várandósságot kívánok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Először Üdvözlöm nálunk-köreinkben bezét! Szia! :) Örülök, hogy nálad is minden rendben volt a 12 hetesen. Dec.31? Az milyen jó!!!! :D Emlékezetes szilveszteretek lenne!

Blúmi
! Te mért sanyargatod magad? Mért kell diétáznod? :shock:

nenu
! Gratula a jó eredményekhez. :) Örülök, hogy haza jössz, és ehetsz finomakat!!!! :D Nem csak az olasz dokik nem látják. Az enyém se látja még. Azt mondta, még a 16 hetesen se nagyon látja,inkább a 18 hetesen, ha szerencsénk van és úgy fordul. Szerintem nagyban függ az uh- gép minőségétől is. Ha lát 3D-be akkor szerintem látja a doki is,de amúgy nem hiszem.

Hadedit! Amikor olvastam, hogy a fiad hogy akart segíteni-elsírtam magam. :) Nem tudom mért,de annyira megható volt! Édes pofa lehet!

Hétfőn indulunk nyaralni. Nem leszek Péntekig. Holnap azért még benézek és elköszönök!

Pusz!

Kép
bei
 
 


Bei, nagyon szépen köszönöm! :) Lexit a 16. héten mondta meg a dokim, már látta volna 14 hetesen is, de akkor nem úgy fordult. Most legközelebb 15 hetesen megyek, akkor ha úgy akarja, megtudjuk, mije van. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a drukokkat és az eredményhez való gratulációkat!!!

Én is üdvözöllek köreinkben beze!!!

Mindenkinek szép hétvégét!

Ui: Lányok nekem viszket a pocim!
:D
Hallottam ez a viszketés a poci növekedése miatt van! Tök furi :-)

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok Lányok!

Edit: nagyon sajnálom a veled történteket :cry: de most már ne izgulj, csak pihenj sokat és hidd el minden rendben lesz. Remélem nekem is ilyen önkéntes takarító kisfiam lesz, mint a tied :lol:

Beze: üdv, köztünk! Ezek szerint várhatóan az év utolsó napján is izgulhatunk valakiért :D

Zsani, Nenu: gratula az eredményekhez!

Bei: hát a jövő héten nem lesz valami jó idő a nyaraláshoz, de a lényeg, hogy elutaztok és munka nélkül kicsit kettesben lesztek :D

Annus, Kata: hogy vagytok? még mindig vannak rosszulléteitek?

Blúmi: miért diétázol? BOcs, ha írtad már, majd visszkeresek

Én csütörtökön voltam védőnéninél, már híztam 1 kg, péntekena a ruhapróbán is látszott már, hogy nem vagyok nádszállkarcsú :oops:
Hétvégén pedig szalma vagyok, az uram legénybúcsúzik. Már elment tegnap este, de nem tudott semmit, hogy mi lesz, csak annyit, hogy majd vasárnap este jönnek haza és csak egy hátizsákba pakoljon! Azt hitte kirándulni mennek! Hát... délelőtt küldött egy mms-t, a fotón a Brandenburgi kapu előtt áll!!!! Ezek éjjel elmentek hálókocsis vonattal Berlinbe :lol:
Én meg pakolom el a régi ruháimat, és szortírozom a kapott kismami rucikat. Jól el is fáradtam estére, kicsit beállt a derekam :cry:

Mindenkinek szép estét és jó éjt!

H

cicóka
 
 


beze!
üdv a klubban :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt! Cicóka! De jól megy ezeknek a fiúknak! :) Nem irigykedtél kicsit?

Lányok így még sose jártam, hogy ilyen rossz időbe nyaraljak. Lehet a szobába leszünk egész héten,de legalább együtt leszünk,munka nélkül :) (ahogy cicóka írta) Azért majd feltaláljuk ám magunkat. :D Viszek kártyát. 8)

Mai program, hogy vasalok ezerrel,meg összekészítem,amit viszünk.

Akkor mindenki vigyázzon magára és a pocaklakójára! Hamarosan jövök és töltök fel képeket is. :) Szisztok!!!!!!!!

Kép
bei
 
 


Beze! Szia! örülök, hogy minden rendben veletek!

Cicóka! Nem semmi legénybúcsú!!!! Jó nagy lehetett a meglepi! Neked is volt lánybúcsúd? Vagy lesz? az 1 kg szerintem szinte semmi. Milyen lesz a ruhád?

Bei! Jó nyaralást! Ne aggódj az idő miatt!!! Apával kicsit összehoz titeket!

Nekem inzulin rezisztencia miatt kell diétáznom. Ha nem figyelek, cukorbetegség lesz belőle.
blúmi
 
 


Sziasztok!

Novemberiből jövök, bekukkantottam, hogy
mindenkinek boldog, problémamentes várandósságot kívánjak!
Kép

puszi

Maccs
vörösmacska
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Én még mindig szalmán :roll:

Bei: először is nagyon jó pihenést és kikapcsolódást nektek! Szerintem a kártyára nem lesz szükség :oops:
Hát... egy kicsit irigykedtem, de ugyanakkor nagyon boldog voltam, hogy a srácok ilyen nagy meglepit okoztak neki. Már kezdett kicsit bosszankodni, hogy neki nem lesz, bezzeg ő tavaly vitorlás hétvégét szervezett a Balcsin a legjobb barátjának. Aztán tessék... A legjobb, hogy elindultak 4-en, és az egyik srác csak Prágában csatlakozott hozzájuk, ugyanis ott dolgozik. Hajnal 4-kor csak befeküdt hozzájuk a hálófülkébe, és reggel együtt ébredt a többikkel. Aztán a sógora is odarepült Münchenből, az is meglepi volt!

Blúmi: igen majd nekem is lesz a jövő szombaton, de csak lightos, ugyanis a két legjobb barátnőmből az egyik már 2 gyerekes anyuka, a másik pedig 2 hónap múlva lesz 2 gyerekes :D Szóval nem számítok ilyen kiruccanásra, szerintem belülünk valahová, eszünk egy jót és röhögünk nagyokat :lol:
A ruhám két részes lesz , felül fűzős - ez most jól jön majd, alul pedig nyitott lesz, egyébként ekrü. Ja hosszú fátyollal. Éppen ma öltöztem be menyecskeruciba, ami pink, pink cipővel. Vettem tegnap a hajamba pink virágot, meg pink üveggömböt a fülembe :lol: Apának meg pink színű inge lesz :lol:
Majd teszek fel fotót - már nincs két hetem és asszony leszek :roll: :lol:

Vörösmacska: gratula az ikrekhez, mikorra várod őket? Jaj, nekünk is majdnem ikreink lettek!

További jó sziesztázást a hétvégén!
H

cicóka
 
 


Sziasztok

Beze udvozollek kozottunk :)

Bei nagyon jo nyaralast kivanok talan meg az ido is helyrejon kicsit, itt is nagyon elromlott esik 2 napja dorog villamlik, en meg felek a viharban :roll:

Vorosmacska uzeneted olvasva kifolytak a konnyeim,gratula az ikrekhez....hmmmm ha a masik baba nalunk is a tesoja mellett maradt volna :oops: .
Ki tudja hogy en is novemberi leszek-e a 38. het az utolso hete novembernek es a dokim azt mondta a csaszart addigra tervezzuk.

Szep vasarnapot mindenkinek :!: :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Sziasztok Lányok!

Rég voltam már és jó sok minden történt veletek (is),hiába; zajlik az élet! :)

Katinkababa: Először is így utólag Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok neked és Boldog házassági évfordulót!!! :D Tényleg,a rosszullétek ellenére azért el tudtatok menni az esküvős éttermetekbe?

Orsi,Annus,Henne,Zsanimanó és Nenu: mindannyiótoknak nagy-nagy GRATULA a jó eredményekhez!!! :D Ezek szerint csajok van 16 hetes UH is??? Nekem holnap kellene mennem AFP-re és nődokihoz,de nem tudom kire bízni a gyerkőcöket,így szerdára kell időpontot kérnem,mert párom aznap lesz csak szabadnapos... :(

Eper: Szupi a kép,Neked is gratula!!! :) Formás kis baba!!!

Hadedit: Amikor olvastam a történteket,az bőgésbe fulladt,ahogy most is,amikor írok... :( A jó eredményeknek persze örülök és ez a legfontosabb,hogy minden rendben a kicsivel! Nekem 3100 az eredményem és én is totál be vagyok tojva... Én nem tudok a gyerkőceimtől sokat pihenni,pedig azt kéne,dehát nyári szünet van a suliban... Ráadásul a pocakom minden este keményedik,de nagyon és többször is! És látod a dokit is el kell halasztanom,pedig annyira szeretnék már válaszokat kapni ezekre a dolgokra és a félelmeimre... Pihenj,amennyit csak tudsz! A pici fiadhoz gratulálok,szerencsére az én gyerkőceim is sokat segítenek! :) Viszont a párod családja... no comment... :evil: De nem is kell törődni velük. Nekem nagymamám mindig azt mondta,nézzem káposztafejnek az ilyeneket... És vicces,amikor ránézek az "ilyen" emberkékre és egy nagy zöld káposztát képzelek a fejük helyére! :D

Bei: jó nyaralást Nektek,a lényeg tényleg a pihenés és hogy kettesben vagytok! Illetve bocsánat,igazából hármasban... :wink:

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Bocsi,

Beze: Üdv. nálunk!!! :)

Vörösmacska: köszönjük mindenki nevében,aranyos vagy,hogy írtál nekünk!!! Természetesen mi is ugyanezt,azaz boldog babavárást kívánunk Neked!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Bei!

Kellemes nyaralást!!!Akkor tényleg váltjuk egymást,mi szombaton indulunk!!!

Beze!

Üdv itt!Gratula a picihez!!!

Nenu!
Jó h előkerültél!Szupi eredmények!!Én is annyira kíváncsi vagyok h mekkora már picuri odabenn!Szerintem kibírható a 6 óra!Főleg ha megálltok!Amúgy te vezetnél?Met ha nem,akkor hátul le is tudsz dőlni picit!Ne aggódj!
Lehet lemaradtam!Neked mért lesz császár?

Hadedit!
Édes lehet a fiad!Rokonokat meg le kell sz*ni magasról! :wink:

Zsani!
Jaj emlékszem nekem is nagyon viszketett!!!Most még nem éreztem,lehet h megúszom...na mindegy,szóval én se tudtam h mivel kenjem le h le vakarjam szét!A krém segít amúgy egy picit!

Cicus!
Szerintem nincs 16 hetes uh,akkor veszik le a vért az AFPre,és az eredménnyel kell menni a 18.heti uhra!De persze nyilván egyéni is h ki mikor megy uhra,meg gondolom akinek már van vmi problémája azt sűrűbben hívják vissza stbstb.Én az elején voltam sokat,most már nekem se kell.



Nálunk tök soká derült ki h fiú v lány,mert mindig eltakarta...egyszerűen nem terpesztett,és még a köldökzsinór is az ölében volt...így a 2. 4Dn tudták csak megmondani! :wink:

annus11
 
 


Cicóka!


Huuu,bizti szép lesz a ruhád!!!Muti azt a képet gyorsan!!! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Annus kicsit keson jottem a hirekkel, mert voltunk lakas keresoben ugy nez ki talaltunk , remelem sikerul megvenni es bekoltozni meg mielott megszuletik a baba. Csaszarral lesz, mert tegnapelotthoz 1 eve volt egy arukbaborulaunk a kocsimmal es szettortem a jobb oldalam: arc, medence, comb, terd ....a doki azt mondta varhatunk a dontessel de a biztonsag kedveert szerinte jobb, meg a sebeszemmel is beszeltem aki mutott a balesetkor , rogton azt kerdezte "csaszar lesz ugye?". Szoval, hogy kibirja a medencem na meg en :?
Nem en vezetek haza , hanem a parom szerencsere o is elhagyta 1 hete a mankokat szoval ugy nez ki mindent ki fogunk birni , vegre latom a csaladom meg leellenorzom , hogy Orsi mekkorat nott :)

Szep estet :!:

Mar csak 17-et kell aludnunk es megyek haza :lol: :lol: :lol:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk beze!

bei: Jó nyaralást, remélem azért hasznát veszed a tankininek:) hét közepétől már jobb időt mond!

Mi kipakoltuk hétvégén a kamrát, konyhát, előszobát. Ma jönnek és kezdik bontani!

Kép
eper74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?