Új privát üzeneted érkezett!

Mia bizony megy az idő..emlékszem mikor teszteltem és ott volt a 2. csík!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

kati, neked kell döntened, de a helyedben én is kérnék utro-t, szerintem csak progi-hiány van. A csík pedig halványan is csík! Drukkolok nagyon!!!
Jól vagyok, köszi, bár most kicsit érzem a hasam és az epém. Vonalzót 14 hetesen rakok, ma 11+5-ön vagyunk. Fiút érzek. :wink:

Bogárka, gondolom Nikát kérdezted, hogy volt e pé, az enyém már elég régen elmúlt. :lol: Milyen a munka? Gyere, mesélj!

Mia, üdv köztünk, és drukkolok a kistesóhoz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti :!: Köszi a drukkot rám is fér nagyon,iszom a teákat úgyhogy remélem hamarosan én is büszkélkedhetek egy szép zebrás tesztel :wink: :lol:
Bár ennek a cickafarknak elég car az íze,a hányinger kerülget minden kortynál :roll: :lol: :lol:

Beze :!: Köszike :)
Vendég
 

 
 

Mia minden kortynál gondolj a babára......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


El kezdett erősödni az Ovu. teszt, még mindig nem pozitív, de már nem sok kell hozzá :) annyira örülök már ennek is!!!

Tegnap meglátogattam a kórházban a Pici Bettikét és az Anyukáját, mindketten jól vannak!!!

Annyira puha bőre van, még soha nem simiztem ennyire "új" Baby-t!!! Nagyon jó érzés volt!!!

Bogárka mikor is fogsz tesztelni? Szorítok!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


betti: nem tudom igazából mikor volt pém. a váladékból visszagondolva olyan 16-17.napon és volt nyúlós átlátszóm a 21-22.körül is. ma vagyok a 35-en.

mona: ez klassz!!!!!

beze: tudom, h a csík az csík! deha nem termel elég hcg-t, akkor nem nő a baba sem.

egyébként nincs semmi a délelőtti óta. picit fájdogál, szúrkálgat, de nem fáj. és pattik sem jöttek ki rajtam. már kb 3-4 órája fekszek, pihengetek, gépen írom az óraterveimet és mértem a hőmet, ami hozzám képest magasnak számít. 37körül van. nekem mindig 36,7-8 max. de szokott 35,5-6 is lenni.

boooooogggggggáááááááárrrrrrr! már lerágom a körmeimet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mia: mesélhetnél még egy kicsit a nega tesztedről ás a pozi uh-ról... :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok! Megjöttem! Totál K.O. vagyok...

Reggel 7-kor már bent voltam a suliban és 6 előtt 10 perccel jöttem ki. Elmentem Bencéért Anyuhoz, ott egy kicsit elpihentem az ágyon és 7 körül értünk haza. Kaja, fürdés, játszás, mese és most végre ettem egy nagy tál fagyit...
A gyerekek ügyesek voltak, nagyon szerettem ezt az osztályt. Az angolos csoportom nagy részét már pici negyedikes koruk óta tanítottam. :D (Csak az két év maradt ki, amíg Bencével itthon voltam.) Jól esett, hogy még néhány kolléga is megjegyezte, hogy milyen jól beszélnek angolul! :lol: Dagad a mellem!!!!!
Holnap ugyanez lesz, jön az osztály másik fele...

Kati: annak örülök, hogy ha nem jön meg péntekig, akkor röpülsz a dokidhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az én lelkemet nagyon bántaná, ha egy vágyott babáért nem tennék meg mindent... Máig nem tettem magam túl azon, hogy amikor elvetéltem, nem harcoltam ki a progipótlást...a dokim szabin volt, az ügyeleten a kórházban pedig nem adtak semmit... pedig lehet, hogy segített volna... (szerintem nekem most is határeseten volt a progiszintem még az utro-val is, hisz a 12. hét után, akkor, amikor a méhlepény elkezdett dolgozni, megszűnt a barnázás...)

Mia: Üdv. köztünk! Amint látod itt többünknek sikerült vetélés(ek) után pocakosodni!!!! Ezt kívánom Neked is! (mármint a pocakosodást) :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati: azért én most óvatosan lennék az összebújással ha pöttyözöl.Nekem is volt kis barnázás mikor apával együtt voltunk és én mondtam ,hogy akkor no szex. egyszer próbáltuk még később de nekem akkor sem volt jó mert akkor is barnáztam:( szóval lehet csak attól volt de én elmennék dokihoz írjon fel utrót ahogy a csajok mondják hátha azzal lesz a gond.

Mia: üdv köztünk :):) nekem is három éves meg egy kicsi a fiam :):): mi is kb két éve próbálkozunk :)

Nekem még nem volt pém :( szerintem most megint a hosszú hónapom jön mert három hónapig rendesen megjött és most még nem volt pém .

nika70
Salgótarján
 
 


kati

akkor erősödni kell a tesztnek.remélem erősödik is.

KépKép
bettike83
 
 


Csajooookkkk!!!
Mar alig vartam a nap veget, hogy irany surany hazafele es olvassalak Benneteket!

Katttttiiiii, mikor tesztelsz? Nekem holnap jon csak meg a terhes tesztem, igy vagy holnap este vagy penteken reggel nyomok el egyet. Mibol gondolod, hogy babam van? aaa, nem erzek en semmit. Annyi a fura, hogy pe-m utan 12.-13. nap ugrott meg trifazisosra a hom. Es amikor teszteltem egyet az a 9. nap volt. Szoval mar tenyleg nem tudom mi van mert akar baba is lehet de akkor meg miert nincs semmi tunetem?!! Igazabol meg nem is foglalkozok vele, ha meg megis itt van valaki az meg csak joooo!!!:):)

Mona, mindent bele!! Hajra!!! Drukk!! Drukk!!!

Mia, udv itt, jo, hogy igy sokasodunk!

Csillagvirag, orulok, hogy jol erezted magad vizsgaztatas alatt es oromod volt a diakjaidban! Ez azert ritka, nem? Hogy van a kisnagyfiad? Azert pihenjel is!

Beze, jajj, lehet Nika-t akartam irni, de biztosan! Ne haragudjatok de ugy emlekeztem Te irtad, hogy pe-t varsz. Semmi extra munkam nincs, ma volt elso munkanapom (amit 2 trening nap elozott meg) egy kavezoban de aaaaaaa, nem nekem valo ez a kavefozes meg egyebek. Aszonta a fonokom, hogy ha valoban ilyen ugyi vagyok akkor 2-3 honap mulva palyazhatok manageri poziciora. Na, inkabb ez, mint pult mogott allni es kavetfozni. Nem nezem le ezeket az embereket de bennem ennel sokkal tobb van. Nekem ez unalmas. Nekem kell a tobb kihivas. Ebben meg semmi nincs csak melo-melo-melo. Melozok en, ma is meg sem alltam de ez nekem nem motivacio. A managerseg az mar igen, az tobb retu munka, ott mar van felelosseg. Itt meg csak kavet kell jol fozni, de ha nem jo se gond, erted. No, mindegy, de ez is jo mert tok jo a csapat!! Jo fejek, jo veluk dolgozni!!:):):) Es ez a legfontosabb!!:):)

Zsuzsi, mizus kocsi ugyben? Lecsapott mar ra valaki?

Nika, baranyhimlo? Vannak meg porcok?

Meg biztosan akartam valamit de nem jut eszembe. Faradt vagyok most ertem reggel ota haza.
Vendég
 


Sziiiiaaaa Bogárka!!!!!!!!
Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek tesztelj holnap, ha megkapod a csomit!!!!!!!!! Azt mondtad, hogy 10-es erősségűt veszel... az már délután is kimutatja!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy jó a csapat akikkel dolgozol, bár azt is elhiszem, hogy a kávéfőzés nem életcél... :wink: De azért gondolj arra, hogy legalább emberek között vagy és ezek a kapcsolatok töltik a kis lelkedet mindenféle jóval (meg persze biztos hülyüléssel is :lol: ) és ez KELL!!!!!

Bence jól van, olyan főhuncut lett most belőle, hogy csak na! Rettenetesen jó humorérzéke van, állandóan kiprovokálja, hogy ökörködjünk. :lol: Olyan jól utánozza a családtagok egyes beszólásait, hogy sokszor fetrengek a röhögéstől és ilyenkor bólogat és nagy elismeréssel nyugtázza, hogy jó volt az "előadás". :lol: Aztán persze ő is röhög velem együtt. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, Bencus nagy huncut lesz!!:):) Most meg egy kis stand up komedi-s, aztan meg elszorakoztat majd mindenkit!
Abban nagyon igazad van, hogy azert jo ez a melo, hogy emberek kozott legyek es a csapat is jo, annyira jo fejek, hogy hihetetlen! Egy litvan lany, egy olasz lany es ket brazil srac a kollegam es egytol-egyik csucsszuperek! A managerem pedig maggggyyyar! Es nagyon szimpi O is! Szoval nem hiaba, csak egy magyar tud ilyen jo kis brigadot osszevalogatni!:-))):):)

Mona, valoszinu holnap este tesztelek ha megerkezik a varva vart tesztem. Bar megmondom oszinten nem szamitok zebrara.

Nita, megy meg a pancsi? Vizhofok? A multkor 28 volt. Ma amikor a pultban alltam es dolt ram 3 hutobol a 100 fokos meleg levego hat... mit meg nem adtam volna ha csak a kislabujjam dugom bele a medencedbe!

Kati, tesztelj reggel!!! lecciiii!! Megnyugodnal!! Sokkal erosebb lesz a csikod!
Vendég
 


Bogárka, örülök, hogy jó a csapat, a managerséghez meg drukk, a kávéfőzés tényleg nem valami érdekes munka...
Igenis tesztelj holnap, és már van egy tüneted: nincs mensi!!!

kati, te is tesztelj, hadd örüljünk 2 zebrának!

Csillag, de aranyos lehet Bence! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nita: igen,rá szoktam gondolni :wink: A palástfűnek elég türhető az íze, mondhatnám azt is,hogy "ízlik" :lol: :lol:

Kati: Nega tesztemről annyit,hogy késett a mensim, és azthiszem 2nap késés után teszteltem,nega lett, utána eltelt 2 nap és még mindig nega(hozzáteszem,több fajta tesztet is kipróbáltam) aztán mondom várok 1 hetet,de legnagyobb megdöbbenésemre mindig csak 1 csík volt rajta! :roll: Persze voltak tüneteim(cicifeszülés,sűrűn pisilés,puffadás)de ezekre a jelekre nemis figyeltem oda,mert megilyedtem hogy ha nemjött meg,és ugye terhes sem vok,mert nega az összes teszt,akkor mi bajom lehet????
Több mint 2hét után mentem el dokihoz,de nagyon fostam,hogy úristen most mi lesz!Na mikor közölte a jó hírt,én akkor majdnem padlót fogtam :lol: :lol: :lol:
Most április 3-ra nemvártam mensit,és mivel nemjött meg(nekem mindig napra pontos 28 napos a ciklusom) hát gondoltam lehet,hogy most csúszik 1 napot(nagy ritka mikor 1-2 napot késik).. Pakolásztam a szekrényben és kezembe akadt 1 terhességi teszt, gondoltam 1et,és mondom megcsinálom,igaz délután volt már.. :)
Megcsináltam,és vártam,de gondoltam magamban hogy úgyis nega lesz, mikor mentem oda a tesztért,hogy kidobom,hát basszus ottvolt még 1 csíkocska :lol: Előszőr elsem hittem,apának is megmutattam,hogy biztos jól látom? de apa is látta,szal nem én képzeltem oda!
Nagyon örültem,hiszen rá vártunk már évek óta,és most ittvan!
Apa mintha megérezte volna,hogy baj lesz,mert aztmondta ne éljük még bele magunkat,és ne örüljünk még! Jólvan,persze igaza is volt,de nemlehet neki nem örülni...
Rá 1 hétre,elkezdtem barnázni...szaladtam egyből a dokihoz,aki megállapította ugyan a terhességet,de aztis hogy vetélés gyanus vok :cry: Másnap berendelt uh-ra,de akkor már véreztem... :(
Már nem látták a babát,de ahogy az uh-os csaj mondta : szépen távozott! :( Így nem kellett műteni...
Hát röviden és tömören ennyi!

Nika: tényleg? :wink: Mikorra nem várod mensit?

Szép Napot nektek!puszi :wink:
Vendég
 


Bocsi,hogy hosszúra sikeredtem :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csillagvirág: Köszike :wink: remélem,én is hamarosan pocakosodni fogok :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Mia, sajnálom. :( Lexi előtt nekem is volt 3 nagyon korai vetélésem. :(

Bogárka, 1 hét késés után simán délután is pozi lesz a teszt, szerintem ne várj holnapig! Drukkolok!!!

kati, mennek a babaragacsok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak röviden, mert Regi felébredt....és egy csomó dolgunk van ma.

Mia
Üdv itt közöttünk!

Kati
Szerintem is irány a doki, minél előbb, a hormonpótlás a vérzésre segíthet. A doki nekem is adott egy fél doboz utrót, mert volt a hütőjében. Az első terhességnél is (úgy kb a 8-9 héten) volt 4 napos vérzésem, inkább barnázás, és bizony sokat izgultam, aggódtam akkor, szerencsére nem lett gond, de ha megint jelentkezik ilyen, akkor beszedem az utrogestant. Csak annak az a lényege, ha elkezded, ne hagy abba a 12-13. hétig.

Csillagvirág
Te melyik fajtáját szedtem, az utrogestannak? A szájon át szedhetőnek milyen mellékhatásai vannak. A doki azt mondta, ha szedem, napi kettőt vegyek be, reggel és este.
De egyellőre még nem kezdtem el, mert csak egy hónap múlva megyek hozzá, és akkor elfogyna, meg egy hét szabadságra is megy, szóval akkor nem tudnám feliratni. Na elég kacifántosan magyaráztam, de azért érthető. Végül is nem irta fel nekem, csak azért adta, hogy szedhetem, ha akarom :)

Bogárka, várjuk a teszteredményed!

Na most megyek, reggelizek, mert már kezdődik a rosszullét, és Regi is itt figyelget a konyhában, de még elég kómás.
Megyünk anyuékhoz, aztán védőnöhöz.
Vendég
 


Brita: Szájon át szedtem az utrot a 4. héttől (tehát atól fogva, hogy kiderült a terhesség) a 13. hét végéig. Napi 5 db-ot szedtem, reggel kettőt, délben egyet és este megint kettőt. Nagyon fokozatosan álltam le róla kb 10 nap alatt.
nem lett emmi bajom attól, hogy szájon át szedtem.

Amúgy melyik dokihoz jársz? Én Drozgyik Csabához. Bencét is nála szültem és nagyon rendes volt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze, koszi, hogy drukkolsz. Sajna meg nem tudok tesztelni mert ma jon meg a teszt, neten rendeltem 10db-ot jooo ooooccccsssooon.

Szep napot mindenkinek!(remelem nekem is az lesz)
Vendég
 


mia

én tablettában szedtem a cickafarkat,nem tudtam meginnni teaként :? de igy is hatásos volt :)

KépKép
bettike83
 
 


Bogarka most nem fürdünk.én nekem hideg ez az idő.a víz most tui lehűlt pár fokot.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok a babakocsit leáraztam, mer ennyiért nem kellett senkinek (volt érdeklődő, de visszamondta), úgyhogy 15 000... Hirdessétek, ahol tudjátok.... hátha.
És köszi

Majd jövök és visszaolvasok!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi szólok hátha kell..
akor nekem is van eladó kocsim..............22.000. nem adom occsóbban mert szuper jó kocsi.újonnan 29.000 és alig használtuk.azért adom el mert a kerianyja kocsijába nem fér be,.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nita! Milyen kocsid van? Én is nyomatnám, ahol tudom.

kovacszsuzsi
 
 


Bogárka: már csak elvétve:) de azok is a feje tetején ahol a legutoljára jött ki.Alig várom hogy leessen mert le akarom vágni Gergő haját kopira mert ebben a melegben állandóan izzad a feje :)
Annyira izgulok már érted is +++++++++++++++++++++
Örülök,hogy jó a csapat a melóhelyen.Ideig jó lesz ez neked aztán ha babás leszel akkor meg úgysem kell sokáig csinálnod:)


Mia: hivatalosan ha 28 napos lenne akkor jövő hét kedden kéne megjönnie,de nem fog mert nem volt még pém.Én mindig tudom mikor van mert olyankor egyértelműen egy napig tojásfehérjés váladékom van és rá két hétre pontosan szokott megjönni:)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

nem teszteltem ma reggel. szerintetek lehetséges, h tegnap ágyazódott be, mert nincs egy csepp pöttyöm sem tegnap délután óta, pedig dolgozni is voltam, babákkal játszottam, pörögtem. vettem egy qupido tesztet. holnap ellövöm. beszéltem reggel a dokimmal, vagyis az anyukájával, mert a dokim konferencián van külföldön. nagyon rendes volt, mert felhívta a dokimat, elmondta a storyt és visszahívott munka után, mivel mondtam neki, h 1ig dolgozok. azt üzente a dokim, ha picit is fokozódna a dolog, menjek a kórházba és az ügyeletes megnéz. meséljek el neki mindent és mondjam, h ő küldött progiért, de azért nyugodtan csináljon uhot.
de tényleg nincs egy csepp semmim sem ma.de tünetem sincs semmi.
de ha tegnap ágyazódott, akkor hogyan lehetett hétfő halovány pozika????-én már semmit nem értek, de most csak örülök, h nincs semmi gebasz. kopp-kopp-kopp-kopp.

bogáááár!!! légyszi, légyszi!!!

zsuzsi: lehet, h az egyik bnőmet érdekelné a kocsi. ma megyek hozzá, mutatok neki képeket. ő barna mániás. nagykocsija is barna van. most 2hónaposak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti: tablettában?az tök jó,és mennyibe kerül?

Kati: nagyon szorítok érted,várom már most a holnap reggelt :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy elmúlt a barna is,minden rendben lesz meglátod,csak nyugi :wink:
Vendég
 


mia: köszi, egyre jobban reménykedek!
te véletlen nem a mia25 vagy a másik fórumról?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!
De igen :lol: csak nem ismerjük egymást?te milyen néven vagy ott?
Vendég
 


ott szigorúan csak olvasó módban vagyok.
van egy ismerősöm és őt "figyelem", követem nyomon, de már ő is régen írt, most pedig susika történetére vagyok kívácsi és izgulok érte.
nem tudok sokszor menni, ott pedig 5 másodpercenként történnek az események, így nem kezdtem el oda írni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katikám! Óriási drukkjaim, hogy minden rendben legyen. Szerintem simán lehet, hogy baba van, de a beágyazódás kb. a 14. napon van, ha jól tudom (mármint azután a nap után, hogy meg kellene jönnie). Drukk, drukk, örülök, hogy barnának annyi!
Nagyon szuper lenne, ha érdekelné a kocsi, nekem is nagy segítség lenne. Egyébként tényleg nagyon keveset használtuk, tuti, hogy jó vásárt csinálna vele. Nagyítsatok rá a képekre. Küldjek e-mailben nagyobban???

Puszi

kovacszsuzsi
 
 


igen-igen pörögnek ám:-) ha már csak 1 napot is kihagyok,már lehetetlenség visszaolvasni :lol: :lol:
Igen,Susikát én is figyelemmel kísérem,nagyon izgultam érte :wink:
Én szoktam írni elég sűrűn,az 1ik fórumot még én hoztam létre,azóta lett már sok kismami,remélem mostmár én is csatlakozhatok hozzájuk :)
Vendég
 


zsuzsi, köszi nem kell kép, innen megmutatom majd neki.

mia: mikor próbálkozhattok? kell szünet? ugye spontán ment el neked is? ugyanis nekem is és a doki azt mondta, h nem kell szünetet tartani, mivel nekem tényleg picike volt 33.napon kezdtem el vérezni egy 31.napi nagyon halvány pozi után.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


őszintén megmondva én ezt egy kész csodának tartanám...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:
Nálunk sem kell szünet,nálam is még korai volt nagyon...én a 29.napon teszteltem pozitívat és a 35-36 napon ment el...
A papíromra azvolt írva,hogy fenyegető vetélés :cry:
Neked mikor történt?
Vendég
 


Kati: én előszőr halványat teszteltem,de azért már eléggé látható volt,aztán másnap is teszteltem,akkor erősebb volt és a barnázás előtt már szép erős csíkocska volt... :cry:
Vendég
 


május 12-én voltam dokinál, akkor látta a "Mákszememet", de nem jelentette ki, h terhesség, mert még petezsákom sem volt. adott duphastont , de már másnaptól véreztem, görcsök nélkül. és darabkák nélkül. aztán 19-én mentem vissza, akkor már csak egy sima, mensi utáni normál méhnyálkám volt. ekkor azt mondta, hogy hajrá!!!!, de amint van valami, szóljak!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


most jó nagyokat nyilalgat, szúrkál a pocim, egészen lent!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nálad is barnázással kezdődött?mikor már véreztem,az akkor sem volt az az élénk piros hanem inkább barnás... :cry: bocsi,hogy ilyen csúnyákat írok... :roll:
Vendég
 


Érdekes,én sem görcsöltem...viszont nekem voltak olyan darabkák :cry:
Vendég
 


Kati: lehet most csinálja a pociban a helyet magának :D
Vendég
 


mia: nekem ugayanzek voltak, és nekem darabkás sem volt. alig várom, h reggel legyen és teszteljek!

a próféta szóljon. ha így van, csak nyilalgasson, nyilalgasson. elbírom. mindent elbírok, csak lehessen már babám!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Lesz is babád,aki majd reggel jelét is adja ,hogy úton van :D Nem akarod most megcsinálni azt a tesztet???megesz a kíváncsiság :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


nem merem azt a 10-est ellőni, de bevallom, h vettem két gagyit is (lily) és az egyiket ellőttem. :oops: :oops: :oops: az eddigi leglátványosabb egy kényszerpisilésből, mert nem bírtam várni. :P :P :P

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! leglátványosabb POZITÍV!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ÉÉéééééééééssss???? Pozitívvvv tuttttiiiii

kovacszsuzsi
 
 


jajj de hát az nagyon jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: Nemtudod megmutatni a tesztet?????
Vendég
 


KATI!!!! Megelőztél! Pont erre kérdeztem rá. :)
A Lilyt én is használtam. Nem is olyan gagyi! Holnap reggelre tuti jó lesz minden!!! Sálálálálá. Aztán, ha nincs barna, akkor tudsz még várni a dokival, hogy bizti látsszon uh-n :D Jajj, de izgis!

kovacszsuzsi
 
 


igen, egyértelmű pozitív. le is fényképeztem, h felteszem, de ott nem igazán látszik semmi. telóval próbáltam. megpróbálom fényképezővel, de nincs benne memóriakártya. este ér haza a párom, majd segít.

zsuzsi: megegyeztünk a dokival, h bármi is van kedden megyek hozzá. vagy babanézőbe, vagy megbeszélni a kivizsgálást, ha barnáznék. -de nem barnázok! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?