Nita: igen,rá szoktam gondolni
A palástfűnek elég türhető az íze, mondhatnám azt is,hogy "ízlik"
Kati: Nega tesztemről annyit,hogy késett a mensim, és azthiszem 2nap késés után teszteltem,nega lett, utána eltelt 2 nap és még mindig nega(hozzáteszem,több fajta tesztet is kipróbáltam) aztán mondom várok 1 hetet,de legnagyobb megdöbbenésemre mindig csak 1 csík volt rajta!
Persze voltak tüneteim(cicifeszülés,sűrűn pisilés,puffadás)de ezekre a jelekre nemis figyeltem oda,mert megilyedtem hogy ha nemjött meg,és ugye terhes sem vok,mert nega az összes teszt,akkor mi bajom lehet????
Több mint 2hét után mentem el dokihoz,de nagyon fostam,hogy úristen most mi lesz!Na mikor közölte a jó hírt,én akkor majdnem padlót fogtam
Most április 3-ra nemvártam mensit,és mivel nemjött meg(nekem mindig napra pontos 28 napos a ciklusom) hát gondoltam lehet,hogy most csúszik 1 napot(nagy ritka mikor 1-2 napot késik).. Pakolásztam a szekrényben és kezembe akadt 1 terhességi teszt, gondoltam 1et,és mondom megcsinálom,igaz délután volt már..
Megcsináltam,és vártam,de gondoltam magamban hogy úgyis nega lesz, mikor mentem oda a tesztért,hogy kidobom,hát basszus ottvolt még 1 csíkocska
Előszőr elsem hittem,apának is megmutattam,hogy biztos jól látom? de apa is látta,szal nem én képzeltem oda!
Nagyon örültem,hiszen rá vártunk már évek óta,és most ittvan!
Apa mintha megérezte volna,hogy baj lesz,mert aztmondta ne éljük még bele magunkat,és ne örüljünk még! Jólvan,persze igaza is volt,de nemlehet neki nem örülni...
Rá 1 hétre,elkezdtem barnázni...szaladtam egyből a dokihoz,aki megállapította ugyan a terhességet,de aztis hogy vetélés gyanus vok
Másnap berendelt uh-ra,de akkor már véreztem...
Már nem látták a babát,de ahogy az uh-os csaj mondta : szépen távozott!
Így nem kellett műteni...
Hát röviden és tömören ennyi!
Nika: tényleg?
Mikorra nem várod mensit?
Szép Napot nektek!puszi