Új privát üzeneted érkezett!

Az autókezelési nekem totál úgy tűnik, mint a rutin vizsga. (Lehet az is volt a neve, csak mi hívtuk úgy? :shock: :oops: ) A tanpályán kellett vizsgázni. Voltak kötelező gyakorlatok meg választható is. Én pl. az y-megfordulást húztam ki. Ja ami még nekem a mumus a tolatva parkolás. Még most is, hiába van autóm (igaz még csak 1 éve :wink: ). Na, majd egyszer nekiállok még azt gyakorolni. 8)

Kép
Kép
molmar

Mariann:
a szomszédaink kihívták ezt a fülbevalós csajt. Nagyon szép kis fülbevalót lőtt Danának. 9ezer volt asszem. És kifejezetten bébifülbevaló: rövid a pöcke, és így nem nyomja a kis buksiját a füle mögött. :)

Vicky:
Ez a járműkezelés szerintem ugyanaz, ami régen (az én időmben: 1993-ban) a rutin vizsga volt. Mondjuk tök mindegy, én mit mondok, nekem minden elsőre megvolt, nem kellettek plusz órák sem. És azóta is folyamatosan vezetek - ha tehetném, a rötyire is kocsival mennék. Sajnos a seggemhez nőtt...

Koviki:
Köszi! :) Én is gondolkodom ezen, hogy valószínű rosszabb napjaink lennének, ha Lili éhes lenne, és nem kacagna a képembe folyton, mikor a hasát puszilgatom, meg mikor azt mondom neki: MALAC! (ez a szó nagyon tetszik neki)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, szerintem se aggódj Lili evése miatt. Szép, jólfejlett baba, biztos másként viselkedne ha gond lenne. ;)

Bende az utóbbi 3 hét alatt összesen 80gr-ot hízott :shock: Persze én is forgatom rajta az agyam, de igyekszem nem törődni vele. Biztos semmi gond, csak kánikula és lelassult fejlődési ütem :D
zuzmooo

Csak van valami a levegőben, ha ennyi baba nyűglődik. Ma az enyém jóformán átaludta a napot, de szerintem a tegnapi oltás miatt. A múltkorinál is ez volt, ha jól emlékszem.

Kép
Kép
molmar

Ma (egy fél órás kávézás kivételével) 6 órán keresztül cipeltem a kölköt a hátamon. Elől hordozással ez már nem ment volna. Mire hazajöttem, majd meg pusztultam, de csak az én hülyeségem, hogy mindent ma akartam elintézni. :oops:
zuzmooo

Kakti, köszike az infót! :P Nálunk a pizsiiii! tetszik Rékának, akkorát tud rajta kacagni!

Kép
Kép
molmar

Azt hiszem Nóri másolta még be ide régebben az igény szerinti szoptatásnál várható súlygyarapodást
4-6 hónapos korig heti 90-130 g
bővebben: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... 3337%3B%3F

Én a Libero arca versenyben szavaztam kérésre egy kiskölökre, de nem kellett megerőszakolnom magam, mert NAGYON helyes és a képkompozíció is nagyon rendben van.
Amúgy másik fórumon épp nemrég örömködött egy csaj, hogy a lánya negyedik lett a szavazatok alapján és a szervezőktől különdíjat is kapott, pedig semmi stikli nem volt a dologban részéről. Nyert valami hordozót. Olyan boldog volt.:)

Akinek Lilypie-os vonalzója van, szintén el van csúszva vagy 3 nappal?
Vagy ez még a február miatt?

Kattkat

Kép
kattkat

vicky: lehet hogy elkerülte a figyelmed, de a pálinka+boriték az tegnap történt. Ma reggel apuka már vissza is kapta szépen a borítékot. Ahogy az uram mondta "lehet hogy ezért fogok szegényen meghalni" Mindegy, legalább nem kell emiatt egy percig sem aggódni :)

Amikor a fősulin tanítottam volt, hogy valaki az angol szigorlat miatt kiváltotta a "D" vizsgát. Mindig más volt a vizsgabizottság összeállítása, hogy teljesen függetlenek lehessenek. Ennek ellenére volt egy NŐ (jelenleg egy házban lakunk..nem tudom emlékszik-e rám ) aki azt mondta, hogy Én buktattam meg, holott én csak az A vizsgán vágtam el...Szóval volt 2 év az angolra,az összes többi ember akit érdekelt bejárt, kidolgoztuk a vizsgatételeket, persze a szituációt és a képleírást nem, csak az ott fontos kifejezéseket, mégsem volt képes a 20 tételből ennyi idő alatt felkészülni.
Még a bemutatkozás se ment. I have a dog helyett pl I am dog -ot mondott :) meg she brother, he sister ...Naná, hogy a D vizsgán is elvágódott..Megmondtuk neki (akkor csak tag voltam nem elnök), hogy nem röhögtethetjük ki magunkat hogy ennyi tudásra átengedjük....Na ő fizethetett volna egy milliót is, akkor sem engedem át :)

súlygyarapodás: biztos mivel lényegesebben többet mozognak, több kalóriát égetnek a kis drágák :)
stephie

Kakti, szerintem se aggódj Lili evészete miatt. Jelzik ők elég egyértelműen ha éhesek. Milán ma például úgy sikított fürdés után, mint amikor megijed, vagy fáj valamije, az apja be is csukta az ablakot, ne hallják az utcán. :lol: (Baromira ad a látszatra, engem ez nagyon bosszant. :evil: )
Szerintem a "c" hangos szavak tetszenek nekik, Milán sokszor a strucc-ra nevet.

Zsuzsa, fintorog a napszemüveg viselése közben, de különösebben nem zavarja. Mókás, olyan mint a kiskutyák amikor az orrával "játszik".

Viki, sikerülni fog az a vizsga pótóra nélkül is, ne agyalj előre ilyeneken. Amúgy asszem alapból az van, hogy 10 rutinóra (igen, nálunk is így hívták/hívják) és 20 forgalmi óra. Nagyfiam tavaly eszerint vizsgázott. Elég volt neki a kötelező, sőt asszem papíron volt csak meg. Szóval ne izgulj!

Holnap érettségizik, kérek szépen neki drukkokat!

Anita, ez a pénz dolog tényleg gáz. Csábító persze, de asszem én is visszaadnám.

Valamit még akartam, de elfelejtettem.

:roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anyósom itt van, férjem szabin: két ön- és rabszolga hajcsár. Pofátlanság lenne itt ücsörögnöm, míg ők robotolnak. Bár anyósom ma odavetette, míg vasaltam: "Unalom űzésből?" :twisted: Nem szoktam unatkozni :evil: . Legfeljebb órákig netezni :lol: . Egyébként tök buli 30 fokban kendőben levő babával BÁRMIT csinálni :? .
Ma továbbküldtem Gremese szépséges mei tai-át Szanának. :( Hiányozni fog, amíg nem lesz saját.
Majd azért hébe-korba jövök, de 4 gyerekkel még a fent emlegetett hajcsárok nélkül is elég esélytelen.
A szúnyog helyzet kezd kibírhatatlan lenni :? .
pammut

Jajj, lányok!
Nem is mondtam!
A második bébiőr is recseg-ropog, így visszavittük a Minimanóba. Levásárolhattuk az árát. Vettünk is egy napszemcsót a ribinek, és vettünk egy kéz-lábszobor készítő készletet is, mert majd karira ezt szeretnénk adni a nagymamiknak. (www.kezeslabas.hu)
Bébiőrnek még teszünk egy próbát (a Lidlben volt most a napokban, ha kapunk még, akkor megpróbáljuk azt, mert 15 csatornából már csak találunk egyet, amit semmi nem zavar). Ha ez sem jön be, akkor addig is használjuk majd Beáékét - amit ezúton is köszönünk, bár ez nem hangra kapcsol be, hanem folyamatosan, így még a gyerekszobai óra kattogását is hallani lehet benne. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mi van itt ma????
8 órakor még sehol senki???

Elfelejtettem szombaton megemlékezést tartani!
Akkor teszteltem zebrásat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

molmar: Akkor a rutin vizsga lehet amiről beszélünk. Szerinted hány pótóra kellhet a 8 kötelező mellé? Tudom hogy ez függ az ügyességemtől is, de nem szeretnék már itt túl sokat kifizetni plusszba. Meg a tanpályáson még tudunk az egyik ismerősömmel is gyakorolni, de forgalomba már nem mehetek ki vele. Majd akkor legfeljebb veszek pótórát.

kakti: Nagyon ügyes voltál a jogsival. Te tudtál már előtte vezetni? Lehet hogy már mondtad, csak nem emlékszem.

stephie: Mostanában hogy nem tudok csak este jönni tényleg lemaradok egy kicsit néha. Egyébként én se értem hogy akar átmenni valaki 0 tanulással. Most egy kicsit aggódom, mert van aki azt hangoztatja hogy pénz nélkül nehéz a jogsit megszerezni, mert a vizsgabiztosok szórakoznak.

csuppancs: Nekem is az volt a furcsa, hogy én azt gondoltam hogy ennyi órának elégnek kell lennie, erre az ürge már két pótórát le akart velem beszélni tegnap. Ma megbeszélem vele hogy szorítkozzunk a minimumra. Fiadnak drukkkkk!

Nagyon megfájdult tegnap a térdem. Ma még elmegyek vezetni, de szerintem a pénteket lemondom. Így legalább még a jövő heti kettő a kötelezőkből megy. Utána hétvégén meg mehetek gyakorolni aztán lehet hogy 1 órát veszek még ha muszáj. Nem tudom mit kéne még a térdemmel csinálni, holnap visszamegyek a dokinőhöz és megkérdezem mi legyen. Egyenlőre kenegetem.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti,én itt vagyok.Gondolom ebben az álmos időben,mindenki alszik...vagy nem???Most olvastam a tegnap esti termést.Már mindent elmondtak előttem,úgyhogy most én kérdeznék valamit:van olyan gyerkőc,akinek minden nap szívni kell az orrát?Zsombinak napi egyszer tutti kell,hallom a szuszogását,hogy van valami az orrában,ki is jön gond nélkül,inkább szárazabb,néha váladékosabb,fehéres színű...de minden egyes nap kell,mióta hazajöttünk a kórházból,sőt már ott is kellett neki sóoldatos orrcsepp.A dokink még pár hetesen azt mondta,ez így normális,azóta nem kérdeztem rá nála,de még mindig az?Hallottam olyat is,hogy anyatej megy oda...lehetséges?

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Vicky:

1.) nem tudtam előtte vezetni. Meglehetősen jó műszaki érzékkel vagyok megáldva, de az első órákon fostam, mint a gép... :) Az hajtott előre, hogy nagyon akartam vezetni! (az az álmom, hogy kipróbáljam egyszer, milyen lehet egy überbrutál kamiont vezetni)

2.) a térdedre brace kéne. Ez egy rögzítő cucc. Ilyesmi:
Kép
Ilyet a sebész vagy orthopéd orvos tud felírni neked, akkor valamivel olcsóbb. (Küldöm a dokim számát priviben)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erika:
erről nem tudok semmit mondani. Lilinek még nem kellett szívni az orrát. Viszont neki néha kicsit véres-maszatos az orrocskája - mintha megpattanna benne egy hajszálér.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!
Ha küld nekem (baloghzsu kukac gmail pont com) mindenki egy képet a gyermekéről, megpróbálnék csinálni egy montázst a 2010. februári babákról. Olyasmit mint amit elkezdtem, mikor megszülettek az első babók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.06.17 18:06-kor.
zuzmooo

Vicky,pénzéhesek nagyon az oktatók is meg a vizsgabiztosok is(tisztelet a kivételnek),nekem előre megmondta az oktatóm,hogy rutin 15 ezer,forgalom 20 ezer,különben tutti belém köt,nem enged át a vizsgabiztos....így még mindig jobban járok,mint fizetni egy csomó plusz órát,meg vizsgadíj megint és még,ha másodjára sem enged át,akkor újabb pénzeket fizetni(mondta Ő)....sőt forgalomból így is csak másodjára mentem át,mert nem volt kenhető a vizsgabiztos...oké én szúrtam el 30-as táblánál 50-nel... :oops: DE az oktató volt a hibás,valamilyen szinten,mert én akartam plusz órákat venni,mert nem voltam biztos magamban,de ő vizsgázni küldött!Na a lényeg,hogy nekem egy sz@r oktató jutott(nő volt) és őt okolom,hogy nem mertem jogsi után egy évig vezetni,utána kezdtem el apránként újra...

erika87

Hát tény ami tény: az oktatón sok múlik. Nekem mázlim volt vele, egy nagyon kedves, negyvenes évei elején járó pasi volt (szegény, azóta már meghalt). Már jogsim volt, amikor egyszer a körúton megmurdelt a kisfityóm (Fiat 126). Pont ott, ahol ő lakott. És simán megtette, hogy este 11-kor (nem tudtam mástól segítséget kérni) lejött és belenézett a motorba. :) Nagyon szerettem, állati jókat röhögtünk órák közben és így megtanultam azt is, hogy lehet úgy is vezetni, hogy közben beszélget az ember, nem csak a vezetésre koncentrál görcsösen.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky: simán lehet, hogy neked sem kell plusz órát venned. én sem jártam le a kötelező óraszámot, és soha nem vezettem előtte. az első pár órán iszonyatosan béna voltam, aztán egyszercsak ráéreztem. kolléganőm meg 3szor annyi órán volt, mint a kötelező, és szalagot kötött a bal kezére, hogy tudja, hogy melyik a jobb meg a bal...ilyen is van, de végül sikerült neki, és tök jól vezet. Bár van olyan, hogy balra kanyarodik, és jobbra indexel. :) De ne izgulj, és akkor menni fog! :)

Ági: elfelejtettem írni :oops: , hogy gyönyörű a kislányod. :)

Kép

Kép
koviki

hát elég gáz éjszakánk volt Levente többször köhögött, mert nem kapott levegőt :( Pedig alvás előtt sóoldat, majd orrszívás, utána neomycin és szopi. Hosszú idő után hajnali 2-kor már fent sasolt.
Kénytelen vagyok neki elkezdeni adni a gyógyszert, ami elég keserű, de anyatejjel kevertem el az adagját és van hozzá olyan kis fecskendő, így szépen benyelte. Most már cska reménykedek hogy nem lesz ebből tüdőgyuszi

erika: valóban anyatej, de egy percig se aggódj, mert ennek épp az a célja, hogy egy kis védőréteget képez az orrnyálkahártyára. Akkor kell aggódni, ha a váladék zöldes :)

kicsi zöld bútordarab? takonypóc :)

vicky: úgy gondolta, hogy közölte, hogy ő a rózsaszín telekommunikációs cég területi vezetője és szörnyen elfoglalt volt abban a 2 évben, hogy még a tételek kidolgozására/elkérésére se volt ideje, meg ő amúgy sem tudta, hogy szigorlat kell....
Mondtuk neki, hogy amikor beiratkozott, akkor mindenki kapott egy tájékoztatót a kötelezően teljesítendő dolgokról. A szigorlatot kiválthatta volna nyelvvizsgával.

Egyébként pont arra gondoltam, hogy lehet megint tanulni kellene, mert a gyed-gyes ideje alatt ingyenes (így van ez még?)

kakti: fránya bébiőr. Lehet hogy Lilinek jön a fogacskája, vagy ha az nem is akkor a kis foggyökerek kezdenek el mocorogni
stephie

Sziasztok!

Viki: én megkaptam a járműkezelési vizsga lapot azon rajta vannak a feladatok, ha szeretnéd priviben elküldöm. Nálunk 9 óra volt a kötelező én plusz kettőt vettem.

A képek aranyosak amiket feltettetek!

Én meg totál kivoltam azért is nem írtam. Ramóna ugyanis nem hajlandó csak hason aludni és tegnap este kb. 45ször kelt fel ordítások közepette. Már az esti lefektetés is horrorisztikus volt, de utána amit éjszaka művelt az totál kiakasztott. Aztán reggel felkaptam a f.st, kicsit érzékeny is voltam a nem alvás miatt, de kiakadtam valamin (szerintem jogosan), most már lenyugodtam.

Szóval akiknek hason alszik a babájuk és forgolódik mikor tanult meg hátról hasra visszafordulni????????????

A ház meg szalad, annyi vasalnivalóm van, hogy nem tom mikor végzek vele. Péntektől meg kezdődik nekem az eü. tanfolyam és ez a hülye eső is esik itt. Kicsit árad belőlem a negativitás el is dugulok.
Olgi
ramiolgi

Jó reggelt!

Vezetés: nálam fosósabb ember kevés van a földön!!!! Kreszből jó voltam (2001-es a jogsim, 17éves voltam) abból tudtam, hogy átmegyek. Hibapont nélkül. Így az oktatóm már a vizsga napján kivitt a rutinpályára. Megbeszéltük: ez a motor, ez az index...stb. Sokat ültem már autóban, de vezetni semmit előtte.
Na akkor tettünk egy kört a pályán, majd közölte, hogy akkor irány a kapu, megyünk Vácdukára! A 2/A-n!!! Ehhh! Izzadtam mint a ló! Alig vártam, hogy átüljön a másik srác.
Aztán vissza emelkedőt gyakorolni. 2nap múlva vizsga. Minden ment remekül. Utolsó: emelkedő. Tökéletes lett, átmentem.
3hét múlva viszont mennem kellett Horvátországba és én azt már jogsival akartam. (mármint nem én vezetni, csak utána nem akartam volna vizsgázni) Szóval kb 15-17órát vehettem (előzésnél remegett a lábam és nem szívesen mentem 40-nél többet)

Eljött a vizsga reggele: mi bementünk megnézni ki a vizsgabiztos. Csak egy embertől rettegett az oktató: Liszt Ferenc (hosszú, ősz haja volt) Naná, hogy ő volt. Végigmentünk az általa szeretett útvonalon, majd irány a vizsga!
Oktatóm mondta, ha nem megyünk végig az útvonalon, tuti bukás! :lol: Hát engem az út negyedénél visszafordított. Már majdnem bőgtem, mire közölte, hogy ő ilyen ügyes lányt még nem látott!!! Kiderült, hogy ő a sebességhatárokra megy rá, az útvonala tele volt vasúti átkelővel, 20-as övezettel, 30-as táblával. Én meg úgy fostam, hogy 10nél többel nem mentem volna! Na ez bejött! :lol:
Utána csak azon rettegtem, hogy be tudjak állni a felügyelet kapuján (kb 50m széles :lol: ) és le tudjak parkolni!

EÜ vizsgán meg kihúztam az égést. Egyből eszembe jutottak az eü oktató szavai: "égési sérülés, szomszéd jön tejföllel meg olajjal, mit csinálsz? Felkéred, hozzon lisztet is, süthetnénk lángost!" :lol: :lol: Pffff

Egyébként általában annyi órát szoktak venni, ahány éves a delikvens...

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Hello!

Erika! Amíg Eszti sokat bukott, mi rendszeresen szívtuk az orrát, mert orrán száján jött szegénykémnek vissza a tej...Mehet az az orrába, persze, de ez nem gond sztem.

A fülbevalót még a kórházban tették be, 3e Ft-ért.

Lili súlya miatt én sem aggódnék, szóvá tenné ő, hogy éhes :)

N
Vendég

Anita!

Nem van így!!! Plusz pont jár a GYED-GYES miatt a felvételin, és ha úgy felvesznek finanszírozott helyre, akkor ingyenes. Amúgy nem!

Luca márciusban született. 2. éves voltam a másoddiplomával az egyetemen. Januártól jött egy törvény, hogy nem ingyenes, csak ha:
- már legalább 1éve oda jársz (ok)
- GYED-GYES-en vagy (ok)
- és a gyerek 2007.01.31-előtt született!!!! (nem ok) :oops: :evil: Na én így estem el a tandíjkedvezménytől!!!!!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Köszi a taknyos válaszokat! :D No para
Levinek mennek a pozitívok!Jobbulást!

erika87

Olgi!
Lili kb. a második itthon töltött estéje óta hason alszik. Viszont éjjel ő nem szokott megfordulni. Inkább szerintem reggel, ébredés után. Tud már hasról-hátra és hátról-hasra fordulni, de még nem úgy, hogy menne neki oda-vissza. Ha a hátára teszem le, akkor egy idő után megfordul. Ha a hasára teszem, akkor is. De én még nem vettem észre, hogy konkrétan forgolódna!
Viszont próbálj meg nem idegeskedni, mert azt a gyerkőc a hiperérzékeny antennáival megérzi és ő is nyugtalan lesz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma vagyunk 4 hónaposak!
(igen, vagyunk: Lili négy hónapos baba én meg négy hónapos anyuka)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Mai minitali ugrott, ugye? :lol: Főleg mert van kb 1500Ft itthon tankolni, 3000Ft-ot kifizetni Áginak! :lol: :lol: :lol:
Az én kártyámon levő pénz nappali bútorrá és töredéke Gremese MT-vé lett, szóval hacsak nem alkalmazom az urológus megoldást, nem ad pénzt a masina!!! :lol: :lol: :lol:
A citibank akart adni hitelkártyát! Vicces volt, mert még a nyugdíjas öreganyám is kaphat, de TGYÁS, GYED stb nem! Azért lett volna jó buli, mert jár hozzá egy ingyen repjegy. Laci kapott viszont a fizuja miatt olyan magas a hitelkeret, hogy a kártyát jól elraktam, nehogy előkerüljön! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csajok!

Megkattantam! Nem tudok leállni! Ez olyan, mint a tetkó!
Már azon agyalok, mikor jöjjön a következő baba! :oops: :oops: :oops: :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri!

Nekem tegnap kellett egy tesztet csinálnom, de szerencsére negatív lett. Én még nem vagyok kész egy következő babára.
ramiolgi

Nóri,hány babát szeretnél még?Többiek?
Én még egyet tutti,de harmadik csak az én álmaimban szerepel...a Zuram nem finanszírozza!Vagyis szerinte kettőt is elég felnevelni,szerintem meg,ahol kettő van ott elfér három is....mi is öten tesók,ők is öten kell a testvér,jó hogy vannak!Igaz a szüléskor megígértettem vele,hogy nem lesz még egy....

erika87

Nekem meg még meg sem jött!
De anyámból kiindulva ez nem akadály! :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri!
Talán nem találod a telefonodat, de írtam SMS-t is! :lol: Igen, úgy tűnik, a mai tali ugrott - legnagyobb bánatomra.
Nem lehet, hogy amiatt kezdtél a tesóbabán gondolkodni, mert most már van hová hazavinni, és nem a lakótelepen szűkölködtök? Jó lenne megint együtt babázni majd! :wink:

Nekem ki kéne vinni a kutyákat, de Csibe még alszik. Pedig így nem hagyom itthon, a szomszédba meg addig nem tudom átvinni, míg fel nem ébred. És persze még szopizik is előtte.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello!

Következő baba? Ááááá... Nem hiszem h Esztinek lesz tesója. Ő a szemem fénye, és mindennél jobban szerettem volna őt. Ezért neki szeretnék mindent megadni, az energiáim viszont végesek. (sajnos)

N
Vendég

Ja, és alakulunk,ma reggeli mázsálás: 4480 g! Azaz 12dkg 6 nap alatt... Magunkhozképest ez nagyon jó! A végén még lesz belőlünk vmi ;)
Vendég

Niki,biztos,hogy lesz!Ügyes a picike! :D

erika87

Niki!
Azért gondold majd át! :) Egy ismerősöm fogalmazott így: a legszebb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, az egy testvér! :) És én ezzel maximálisan egyet értek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, ez tényleg egy jó fogalmazás! Egyet értek veled!
Szerintem később a szülőnek is könnyebb ha több gyerek van. Ha csak egy van, azzal mindig a szülőnek kell játszani..

Még mi is szeretnénk egy babát, valamikor 1012 év vége felé..

Vicky, tényleg nem kell előre elkönyvelni, hogy kell plusz óra! Gyakorolj minél többet az ismerősöddel.
Én mondjuk kb. 10 éves koromtól számoltam vissza a napokat, hogy mikor lehet már jogsim. Februárban el is kezdtem az elméletet, pedig csak májusban ülhettem autóba, mikor betöltöttem a 17-et. :)
Vendég

Vicky, szerintem se dönts előre pótóra ügyben, majd meglátod, hogy alakul :wink: drukkolunk :wink:

Én tegnap ovis szülőin voltam :lol: Lillusnak masni lesz a jele és szuper aranyos, ismerős óvónénik és gyerekek lesznek vele egy csoportban :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

SziasztoK!

Kakti: már mindenki megírta, hogy nem kell aggódnod. Én is csatlakozom, no para!

Vicky: ne hagyd magad, az oktatók többsége csak a pénzre utazik, és elhitetik veled, hogy nem tudsz vezetni. Tesómmal is ez volt, de megmagyarázta neki, hogy nincs szüksége plusz órára, sikerült is a vizsgája. Nekem is elsőre sikerült minden, de én is jó vagyok autóból :lol: aki már ült mellettem, Schumacher-nek hív. Mondjuk mióta Samuka megszületett, sőt már terhességem alatt is, át estem a ló másik oldalára és überóvatos lettem. :D

Babakérdés: Zsolti mindenképp szeretne tesót. Én hol szeretnék hol nem. Persze a nehéz szülésem utáni "én soha többé nem szülök gyereket" hozzáállásom megváltozott. Inkább az anyagiak tartanak vissza. Ha belegondolok, hogy mennyi pl. egy tankönyvcsomag- jelen anyagi helyzetemből kiindulva Samunak is nehéz lesz megadni mindent, nem hogy kettőnek... Persze még nyerhetek a lottón... :D

Melóhelyem nekem sincs, ahová visszamehetnék :? Én is tanfolyamon, vagy fősulin (erre lustább vagyok, tovább tart) gondolkozom.

Nyűgi: Mikkamakka is meglepően nyűgös ezekben a napokban :shock: én az időjárásra fogom.

Kép
zsizell

Mi is szeretnénk még babát. Tervben még kettő szerepel, de csak egynek vállalom a kihordását. :) Szerettem terhesnek lenni, de ennek ellenére nem hiszem, hogy még egynél többször bevállalnám. A harmadik babát szivesen örökbe fogadnám. :oops: Férjemnek is tetszik az ötlet. Ez szerintetek gáz? Beteg vagyok, mi? :)

Kép

Kép
koviki

Viki!

Miért lenne gáz??? Sőt! Kár, hogy itthon kambodzsai árva nincs, max brazil... :oops: :roll: Bár nálam felvetne érzelmi kérdéseket (pl hogy tudom-e ugyanúgy szeretni? :shock: )

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nekem a kihordással nem volt gond,a szüléssel annál inkább!
Viki,én kihordom neked,te megszülöd,ok? :D Bocsi,ha morbid voltam. :oops:

erika87

Viki szerintem sem gáz!!!!!

A kistesót én 2013-ra tervezném, de most nagyon örülök, hogy nem vagyok terhes. A szülés kissé megviselt, igaz már túl vagyok rajta, de eda nélkül szültem Ramónát, 3840 grammal és 57 cm-el született a doki úgy tolta ki belőlem szana szét repedtem szakadtam kb. 40 percig vart a doki és diónyi aranyerem lett ami beödémásodott és a farcsontom is elmozdult. Ülni hetekig nem tudtam utána, csak fekve tudtam szoptatni és egyik oldalról a másikra is nagyon nehezen tudtam fordulni. Plusz én szeretném hogy 3 év legyen a babák között. Ami még közbeszólhat az az anyagiak sajnos.
ramiolgi

[quote="kakti"]N írta:kaktiiki!
Azért gondold majd át! :) Egy ismerősöm fogalmazott így: a legszebb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, az egy testvér! :) És én ezzel maximálisan egyet értek!

Ez milyen igaz!!! Kép

Imádják egymást a kis szarosak! :D

Kép
Kép
szintus

Hahó!

Gyerek kérdés: Szerintem is ahol van kettő ott egy harmadik is elfér. Én is így vagyok vele. Anyu minket is felnevelt (meg még az öcsémet most is neveli) tisztességgel becsülettel maroknyi kis pénzből és szerintem semmivel nem vagyok kevesebb, mint akinek a lábán Nike cipő volt meg Adidas melegítőben járt. :roll: Én is agyalok már most a ketteskén, de sajna ide nem tudok (vagyis 30 m2 2 gyereket inkább nem akarok) szülni még egy kölkect és ugye még 4 évig itt vagyunk. Engem nem rettentett el a szülés a következőtől, jó nem is volt nekem olyan űberbrutál hála Istenkének... :roll:

folyt.köv. Kajatime :lol:

bellerreni
Eger

Viki!
Szerintem sem gáz! Ha megteheti az ember, miért ne tenne valami jót egy olyan babával, akinek kevés esélye van arra, hogy családban nőjön fel? Ha egyszer majd úgy állnánk anyagilag, én is megtenném szívesen.

Olgi:
akkor neked sem volt egyszerű menet a szülés. :?
Én ideális korkülönbségnek tartom, ami köztem meg nővérem közt van (3 év és 9 hónap - anyámék megünnepelték a nővérem szülinapját :wink:), de mi nem hazárdírozhatunk erre. Szóval ha másfél év lesz, akkor azzal kell majd megbírkóznunk. De azért a kettő lenne a viszonylag elfogadható.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Azt elfelejtettem mesélni:
Lili ma negyed 8-kor kelt először. Szopi, aztán alvás. igen ám, de itt van a két eb, akiknek pisilni-kakilni kell menni. Eső szép csendesen szakad. Zsííír... 3/4 11-kor Lilit ébresztettem, szopiztattam. Át a szomszéd csajhoz, hogy vigyázzon rá fél órát. Szomszéd csaj alszik!!! Basszus! 4,5 hónapos a lánya, jövő héten vizsgázik, van egy férje, aki jön haza munkából, ez meg 11-kor ALSZIK! :evil: Jó-jó! Nem hányhatom a szemére, szívességet nem illik számon kérni. Felmentem a másik szomszédhoz, ott egy éves múlt a kislány, azok is ALSZANAK! Hát mi a fene van ma az emberekkel???
Végül megfogtam Lilit, betettem a rugalmas kendőbe, a két kutyát pórázra kötöttem, és mentünk sétálni (hozzá tartozik, hogy Konyak utál esőben sétálni, Zseri meg mindig százfelé szaladgál és kergetné az autókat). Elöl gyerek, egyik kezemben ernyő, amit a szél folyton ki akart csavarni, a másik kezemben két póráz vége (automata pórázok - jó nagyok). Hát most dög voltam, és nem szedtem fel a kutyakakit - persze olyan helyen szartak, ahol ember sem jár, de akkor is. Ugye nem vet meg ezért senki közületek?
Én is ALUDNI AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u.i.: mikor hazajöttünk és a kutyák lábát-hasát törölgettem, akkor láttam a tükörben, hogy a hajam egy kócos kontygombócként ült a fejem tetején. Biztos röhögött rajtam, aki látott. Olyan lehettem, mint egy karácsonyfa...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát megint nem sok mindent evett a drágám. Bealudt a cicin :roll: Majd jelentkezik, ha éhes lesz :lol:

Kakti! Nekem is volt már olyan régebben, hogy zokniban meg benti papucsban akartam elindulni fésületlen hajjal :lol: Az itthonlevés átka :P Amúgy boldog hófordulót a kis 4 hónaposnak :lol:

Erika! Nekem is szörcsög elég sokat Kornél. Mondjuk nem minden nap, de gyakran és rákérdeztem 2 hete a dokinőnél és azt mondta, hogy nem gáz. Ez is olyan, mint a kutacs. Kinél hamarabb forrnak ott össze dolgok kinél később. És azért megy fel a tejcsike.

Eszter, Edit és a többi bujkáló. Merre vagytok? Jah és Larát már rég olvastam. Merre vagytok csatangolók?

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?