Vanda, sajnálom az éjszakát! Én a kórházban voltam hasonló körülmények között, hát nem irigylésreméltó! Remélem a következő jobb lesz, sé kiphened magadat!
Germicidet 3és fél óra elteltével adtam újra. Először én is csak Panadollal spékeltem meg a kúpot, de egy óra után még mindig forró volt a gyerek. Ezért jött az extra adag kúp.
Nyuszi, azért érzem, mert már nem igényli a kézben altatást, kifordul, ha magamhoz ölelem, mert ne tartsam fel, neki fontos mehetnékje van..., meg úgy nem annyira bújós már, mint régen. Különösen most, hogy Míra folyamatosan rajtam lóg, teljesen jól elvan egyedül. Játszik, mókázik, dumálgat, nem igényli a társaágot/m. Bár ha meg odajutok, akkor akkorákat göcög, ahogy játszunk, dagonyázom...
Az éjsazkákat illetően nincs okom mostanában panaszra. Nekem ezek a rövid ébrenlétek nem megerőltetőek Emma órás műsorai után. Ma is felkeletek fél5-kor, dumálgattak egy kicsit, aztán megetettük őket. Míra azonnal, Emma 10 perc küzdelem után 8-ig aludt. Az ilyeneket én már fel sem veszem. Ez nekem jó éjszaka
Azonban Míra fél10-től ordított. Láza nincsen. Nem tudom, mi lehet a baja. Dokit felhívtam, elküldött fül-orr-gégészetre. Délután viszem a csöppöt. Valamilye tuti nagyon fáj, mert így még nem láttam ordítani. Ebéd szinte nuku, majd mikor betettem a kiságyba, rövid sirdogálás után azonnal elaludt. Fáradt lett volna? Vagy csak a sírásba merült már ki? Próbáltam én 10-kor elringatni, nem ment. Meg hát nehogy már 2 órával kelés után ordítani kell a fáradságtól? Vagy igen?
Reunion, egyetértek Timivel, teljesen felesleges a pelenkázó asztal. Én fél éves koruk óta a földön pelenkázok. A védőnőnk meg születésükkor látta a lányok szobáját, azóta sem. A nappaliban vagyunk, ott fogadjuk. A gyerekek jól tápláltak, van rajtuk elegendő ruha, láthatóan szeretettel viszonyulnak Hozzád... ennyinek szerintem elégnek kell lennie. Nem kritikusként kell érkeznie, hanem kérdésekre válaszolni, tanácsot adni. Borsóra kiváncsi vagyok, hogy reagálnak, majd írd meg.
Timi, gratulálok Alexának! Mind a felálláshoz, mind pedig az úszáshoz. Teljesen, mint egy kétéltű
ügyes csajaod vannak!
Sajtot én már nagyon régóta adok nekik, szerintem 9 hónaposan már azzal ízesítettem a brokkolit. Imádják! Túrót csak Emma evett, Míra kiköpködte. Vanda javaslatára mézzel és tejföllel kevertem.
Móni, nem semmi gyerekeid vannak! Kicsit irigykedek a kaja miatt, enyémek nem épp egyszerűek ebből a szempontból. Alvás remélem itthon is folytatódik!