Stella
Nagyon megdöbbentem én is és nagyon sajnálom
De örülök, hogy képes vagy ilyen optimistán állni a dolgokhoz
Ez rendkívül fontos
A lényeg, hogy megvan az ok. És igazad van, nagyon jó, hogy nem vártatok tovább a dokival. Ezért mondom én mindenkinek, hogy kár húzni az időt, ilyen apró kis rutinvizsgálatokból milyen nagy dolgok tudnak kiderülni. Így most már tudtok célirányosan haladni
És ne aggódj a kevés kiskatona miatt, az a kevés tuti szuperhős
Példának ott van a "ma megint megjött"-ös Orsi. Tudod, náluk is csak a férjével volt a gond, és elsőre sikerült a lombik, és az egészséges(!) kissrácok hamarosan megszületnek. De a Szülészetek, kórházak/Kaális párok fórumában csupa ilyen lánnyal beszélhetsz
És egyébként is, csodák mindig vannak. Szintén az előbb említett topikba íroga(ott)t Lujza, akinek, mint bizonyára te is tudod, több sikertelen lombik után, az örökbefogadás kellős közepén SPONTÁN sikerült a baba
Vanda, Zsófi
Ezek szuper hírek
Judyt
Ennyi tüszőt?!
Ez nem semmi
Én örültem, hogy egy volt
Most nagyon húzzatok bele
Már mától
Mert a 20mm-sek már lehet, hogy hamarabb megrepednek
(elvileg 20mm felett repednek és ugye gyorsan nőnek)
A méhnyálkahártya 9-10mm-sen jó
Pilis
Az, hogy ki mennyi idő kezdi el szedni a Closty-t, az sok mindentől függ. Először is, hogy mennyi idő után mész el dokihoz, én nagyon hamar elmentem, mert türelmetlen voltam. Függ a dokitól is, mert (sajnos) van aki türelemre int minden vizsgálódás nélkül, de nekem szerencsém volt, az én dokim rögtön felírta a Clostyt. És persze függ attól, hogy mennyire szükséges, elsősorban akkor adják, ha bizonyítottan nincs peteérés.
A tüszőket az első rutinkivizsgálás alkalmával ajánlatos megnézni, hogy kiderüljön, van-e egyáltalán spontán peteérés. Lásd engem, akinek nem volt. Miután pedig elkezdi valaki szedni a Closty-t VÉGIG kell UH-on követni.
Amint a táblázatban látom, nektek ez az első próbálkozós hónap. Ha sem most, sem a következő hónapban nem látsz a hődön változást, szerintem érdemes lenne egy dokinak megemlíteni, hogy te, a hőd alapján azt gyanítod, nincs peteérésed.
Zsuzsci
Sajnálom
És köszi mindenkinek
Igyekszem lassítani
Reggelre kicsit jobb lett, de most hogy már 2 órája felkeltem, megint hasogat az egész lábamba. De ami sokkal jobban aggaszt, hogy Kristófom nagyon belustult. Ez a 2.nap már, hogy ilyen. De tegnap estig legalább nagy ritkán rúgott egyet-egyet, de éjszaka óta szinte semmi. Nem használ a pocisimi, hiába ülök felhúzott lábakkal, hiába "diszkózok" már 1 órája. Semmi. Nagyon aggódom. Mi van vele. Megyek és a lelkére beszélek. Ez nem mehet így tovább.
Hú, a mindenit, mennyit írtam megint.
Babus+lusta Kristóf