Sziasztok!
Bocsi, de totálisan nem volt netem!
Utólag is mindenkinek Bódogot!
Voltunk hétfőn hasiuhun Lillussal és kiderült refluxos. Ez féig jó, mert kinőheti és nem vmi súlyos baja van. Persze a #&@{@{ házidoki nem ad rá gyogyót, mert 6hósan elmúlik és addig meg had szenvedjen, mi????
Ezen nagyon fölhúztam magam, pedig tudjátok, hopgy én gyógyszer ellenes vagyok, de Lilluc nagyon sokat sikítozik és bőg fájdalmában...Enni sem akar. A tápitól egy fokkal jobb neki, így mostanában apasztom a tejem.
Ha nem adnak gyogyót, de a tápi semlgesebb nem tudok mást tenni... Ja, és nem tudok átmenni a másik gyerekdokihoz, mert mekkora balhé lenne, ha felülbírálnám, nem?
ELEGEM van! Vihetem magánba őket!
Csütörtökön megyünk kardilógiára, az uhun is nézték és ajánlották is. De ezen már nem rágódom, mert remélem, hogy csak benézte a nő és nincs semmi baja...
Bea, nagyon jók a képek!!! Olyan drágák a gyerekeid!
Marcsi, milyen ügyi Pankóca és már milyen nagy!!!Már nem is lehet látni, hogy korababa, nem?
Andi, jó, hogy van ,már netetek! Remélem hamar rendbe jön a pici csípője!!!
Nekem bmikor jó a tali, csak elötte pár nappal beszéljül meg, hogy István tudjon alakalmazkodni, hogy hova vigyen... Ja, és bhol jó nekem. De tudjátok, hozzánk is jöhettek, itt is lehetünk! Lassan késza medence is (ISMÉT!!!
) és készül a játszitér Bibunak....Bár az még csak Andinak és beának lehet izgi...
Lepasszolás! Mi 6hósan hagytuk ott először Bibut. A lépcsőházban zokogtunk! Viszont isteni volt a napunk. Ezt játszottuk jó pár alkalomig, de még néha most is összefacsarodik a szívünk...de utána viszont sokkal jobb! Ja, és egy ilyen nap eredménye Lilluci...
Szóval megéri!!!!
Erről jut eszembe. Szedem a gyogyóm, hogy a 3. ne most jöjjön, de csajok én úgy parázok...tiszta hülye vagyok! De már azt beszéltük Istvánnal, hogy ha véletlenül gyogyó mellett is összejönne 3., akkorn nekünk ez a sorsunk...Én már nem bírnám elvetetni...
Jókon filózunk, mi? De azért beiktattunk mást is a gyogyó mellé, mert annyira ráérne a 3-aska!!!!
Tényleg ti mit csinálnátok???? /Ja, mielött félreértenétek, nem jön 3-aska, csak én mindig ilyeneken parázok...
/