Új privát üzeneted érkezett!

Óóóóóóóóóó,laptető....de rég volt utoljára... :lol:

Ahogy olvaslak titeket,rájöttem,hogy velem valami súlyos probléma van... :oops: :oops: :oops:
Kövezzetek meg,de én egyelőre nem bírnám rászánni magam,hogy egy estére másra bízzam a lányom... :oops: :oops: :oops:
Ha a sarki boltba elugrom nélküle,már akkor is hiányzik...biztos velem van a baj... :roll:
Félre ne értsetek,szerintem természetes (kéne,hogy legyen),hogy néha elmennétek egy moziba vagy bulizni... :lol:

piki
 
 


Két napja vettem észre, h Barninak a zacsija alul tök piros, és nem tudom mitől. Lehet a nagy melegtől? Pedig hintőporoztam, de nem látok rajta javulást. :(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Ez egyszerre ment Marcsi! :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 

 
 


Nekem is hiányozna Barni, meg egész végig azon aggódnék h minden oké-e, de muszáj kikapcsolódnom, mert különben megőrülük itthon. :oops: :oops: :oops: :)

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Én is vagyok:)

Kép
ire81
 
 


Most nagyon toppon vagyok, gyors mint az atom. Hi-hi-hi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 



Ez elég hülye hasonlat lett. :oops: :lol:

Csatlakozott Reni is!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 



Tényleg van msn-etek Csajok, ott lehetne konferencia beszélgetést csinálni! :P

Kép
Kép
szilvancska
 
 


köszi Marcsi :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 



Reni nem ilyesztettünk el ugye? :shock:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


már írni sem tudok,bocsi.

kár Marcsi, én egész nap azon lógok. :oops: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Nekem évekig volt msn-em aztán egyszer csak kitalálta, hogy telepítsek még valamit, addig nem léphetek be és hiába telepítettem 625x akkor sem engedett be.. :evil: :evil: :evil:

Zacsi szerintem lehet piros a melegtől, várj egy kicsit hogy elmúlik e.
Én amúgy nem is használok hintőport, sem olajat.
Vendég
 


Én csak magamat fogom elijeszteni. :(
Közben szkájpolok a keresztlányommal. :oops:
Mér nem alszik az a kölyök ilyenkor? :shock: :shock: :D

piki
 
 


Sajna én sem tudok zacsi ügyben nyilatkozni, Fanni bizti tud vmi okosat!

Anna, nagyon szép a kislányod és milyen barna!!!, tök jó napbarnított baba, és már a múltkor is akartam mondani, hogy sztem tiszta Apja!
Én is úgy tudom, hogy a hajhullás természetes, nekem meg a pattantyúim jönnek szépen vissza, a 2. trimeszterben egyik napról aa másikra tűntek el és azóta is minden OK volt, erre vagy két hete csak jönnek és jönnek. Ezért is kezdtem el szombaton a gyógyszert szedni, hátha segít, mert megőrülök, mint vmi kamasz lány.

Eszti most viszonylag nyugodt volt az utóbbi napokban, viszont az esti fürcsi-etetés-alvás kilészít, kb 2-2,5 fél órát vesz igébye, evés közben bealszik néha egy fél órára is, utána is csak kortyolgat, mire végez a mennyiséggel 10 óra van. :?

Bulizni én sem mennék, pláne hogy fáradt vagyok, de egy mozi nekem is jól esne ( milyen furi, előtte utáltam moziba járni, mert mindig elülöm a popóm:) de most megnéznéma szex és new york 2-t.
Én is aggódnék, hogy mi van vele, bár éjszaka leginkább már alszik, meg akkor hogy hoznám haza éjszaka, mert azt nem szeretném, hogy nálunk aludna vmelyik nagyszülő. :? el sem férnénk normálisan :cry:

Kép
ire81
 
 



na vagyok, csak visszaolvastam, meg írtam sokat :lol:

Kép
ire81
 
 


a nyakát ls a hónalját én is hitnőzöm ebben a nagy melegben

jó ötlet az msn

Kép
ire81
 
 



még akartam írni, hogy én a terhesség idején a 2010. áprilisi babák topikot olvasgattam, csak aztán ott bediliztek a csajok és elmentek vmi családi net.hu-s zárt topikb, nem tudom ennek mi értelme volt :? bár nem mintha írtam volna oda, mert én itt érzem jól magam :lol:

Kép
ire81
 
 


ja, legalább nő a hozzászólásaim suáma :lol:

Kép
ire81
 
 


Akkor megpróbálom újra beüzemelni én is az msn-t...majd jelzem,mire jutottam,de most megyek,dikózom,mert hulla vagyok,bocsi...reggel jövök és megskubizom,meddig élveztétek egymás társaságát..- :lol:

piki
 
 


eddig én sem használtam h.port

kicsit legalább felrázzuk a topikot :wink:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


elteszem magam én is , mert csak be akartam kukkantani, ezt nem hagyom ki azért soha, de már nekem is ragadt le a szemem, mikor bejeltnkeztem.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Próbálkozzunk ezzel az msn partival holnap

Kép
ire81
 
 


Na jól itt hagytatok :twisted: :(

Akkor Jóéjt Mindenkinek! :D

Lehet később még visszatérek! :P

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Biztos jól fogsz szórakozni itt egyedül, Szilvi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Buli helyett.... :?

Kép
ire81
 
 


Fanni ha jól emlékszem Ti is pampers-t használtok, a pampers.hu-n lehet letölteni kupont,amivel olcsóbb a pelus

na hazajött "Uram és parancsolóm" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


köszi Reni 8)

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Igen! Köszi Szilvi! Ki is nyomtatom! :)
Na adok én is még egy esélyt az msn-nek! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, de totálisan nem volt netem!
Utólag is mindenkinek Bódogot!

Voltunk hétfőn hasiuhun Lillussal és kiderült refluxos. Ez féig jó, mert kinőheti és nem vmi súlyos baja van. Persze a #&@{@{ házidoki nem ad rá gyogyót, mert 6hósan elmúlik és addig meg had szenvedjen, mi???? :shock: :evil: :evil: Ezen nagyon fölhúztam magam, pedig tudjátok, hopgy én gyógyszer ellenes vagyok, de Lilluc nagyon sokat sikítozik és bőg fájdalmában...Enni sem akar. A tápitól egy fokkal jobb neki, így mostanában apasztom a tejem. :cry: :cry: :cry: Ha nem adnak gyogyót, de a tápi semlgesebb nem tudok mást tenni... Ja, és nem tudok átmenni a másik gyerekdokihoz, mert mekkora balhé lenne, ha felülbírálnám, nem? :roll: ELEGEM van! Vihetem magánba őket!
Csütörtökön megyünk kardilógiára, az uhun is nézték és ajánlották is. De ezen már nem rágódom, mert remélem, hogy csak benézte a nő és nincs semmi baja...

Bea, nagyon jók a képek!!! Olyan drágák a gyerekeid!

Marcsi, milyen ügyi Pankóca és már milyen nagy!!!Már nem is lehet látni, hogy korababa, nem?

Andi, jó, hogy van ,már netetek! Remélem hamar rendbe jön a pici csípője!!!

Nekem bmikor jó a tali, csak elötte pár nappal beszéljül meg, hogy István tudjon alakalmazkodni, hogy hova vigyen... Ja, és bhol jó nekem. De tudjátok, hozzánk is jöhettek, itt is lehetünk! Lassan késza medence is (ISMÉT!!! :lol: ) és készül a játszitér Bibunak....Bár az még csak Andinak és beának lehet izgi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lepasszolás! Mi 6hósan hagytuk ott először Bibut. A lépcsőházban zokogtunk! Viszont isteni volt a napunk. Ezt játszottuk jó pár alkalomig, de még néha most is összefacsarodik a szívünk...de utána viszont sokkal jobb! Ja, és egy ilyen nap eredménye Lilluci... :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: Szóval megéri!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe. Szedem a gyogyóm, hogy a 3. ne most jöjjön, de csajok én úgy parázok...tiszta hülye vagyok! De már azt beszéltük Istvánnal, hogy ha véletlenül gyogyó mellett is összejönne 3., akkorn nekünk ez a sorsunk...Én már nem bírnám elvetetni... :oops: :oops: :oops: Jókon filózunk, mi? De azért beiktattunk mást is a gyogyó mellé, mert annyira ráérne a 3-aska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg ti mit csinálnátok???? /Ja, mielött félreértenétek, nem jön 3-aska, csak én mindig ilyeneken parázok... :lol: /
Vendég
 


Az idióta msn-nel még el szórakoztam tegnap éjjel egy kicsit,de úgy jártam,mint te,Fanni....100x letöltetett velem valamit és a 101. alkalommal is közölte,hogy addig nem léphetek be,amíg le nem töltöm. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Próbáltam újra regisztrálni,de aztán elszállt az agyam és otthagytam.
Ha lesz fölös energiám,meg ráérő időm,majd újra nekiesek. :evil:

Eszti,olyan jó,hogy jöttél,már nagyon vártalak. :lol:
Szegény Lilluci... :cry: :cry: :cry:
Speckó tápszert adsz neki,kimondottan refluxos babáknak valót?
Melyiket?
Minél sűrűbb fajta,annál kevésbé jön vissza és okoz problémát neki...édes kicsi lány... :( Úgy sajnálom,ez olyan sz@r... :(

Lassan mi is készülődünk majd a neurológiára...a nefrológia meg egy tragédia,július végére lenne időpont,ha nem sürgős...kell még egy vizeletteszt és ha még több benne a fehérje meg a baktérium,akkor próbálnak hamarabb fogadni.No comment.
Még jó,hogy szerintem nincs nagy baj...és bízom benne,hogy nem is fog kiderülni semmi komoly,mert akkor nagyon dühös leszek. :twisted:

piki
 
 


Eszti, jó, hog végre sikerült hosszabban bejelentkezni, remélem, hogy Lillus mostmár jobban lesz ettől a tápitól, jó, hogy nincs komoly baja, de azért gondolom, szomorú vagy, hogy nem szopizhat tovább. :cry:

Kép
ire81
 
 


Marcsi, nem adok neki speckót, én a Milupát használom, mert az nem olyan kesenyű és az anyatej miatt kellett, hogy elfogadja utána.... Most még annyit csinálok, hogy reggel megszoptatom, utána 2x fejek és azt keverem...de ez sem az igazi...
Nekünk nem bukik Lillus, 3hó alatt kb.5x bukott. Mondta is a doki, hogy ez rosszabb, mert ha kibukná, akkor kijönne a sav is és nem marná neki...
Én meg telefonban mondtam nekik, bejelentkezésnél, hogy nem lehet refluxos, mert nem bukik...de mégis... :cry:

Most keresek magándokit vagy gasztroenterológust...remélem vki segít....
De tiszta vicc, ha az ember nem fizet, már le se szarják...Vajon mennyi kéne neki, hogy komolyan vegyenek? Mert ugye mindent annak tudnak be, hogy túl aggódja magát Anyuka....
Ja, tavaly is hiába mutogattam a magzati uhu eredményem, hogy rögtön menjen a gyerek a Heimbe, rá se szartak. 2hósan sírtam ki (SZÓ SZERINT!!!) a beutalót, mert nem akartak adni, mondván semmit sem hallanak....Persze lukas a gyerek szive...ína mindegy. Legalább szívuhura már rögtön adnak ezek után. Bibunak meg szerencsére nincs nagy baja, de ha az lett volna?????? :roll: :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Húúúú, nagyon mérges vagyok!!!!!!
Marcsi, azok is jó fejek....Hihetetlen! Ha meg baj van, akko meg azt mondják, miért nem jött elöbb... :roll:

Na, bocsi nem dühöngök tovább....

Na, ha visszajön a r3ndes netem én is probilok skypot tölteni vagy mi a szösz...
Vendég
 


Reni, khmmm, őszintén????

UUUUtáltam szoptatni, így annyira nem esik nehezemre!!!! :oops: :oops: :oops: Na most lincselni fognak, de ez van. Mondjuk könnyebb, mint sterilizálni, számolni, szopi után rögtön adni, vigyázni, Bibu ne nyúlja le, stb....
Azt sajnálom, hogy nem vettem hamarabb észre, hogy nincs tejem, meg nem vittem el elöbb kivizsgálásra.

Inkább azt sajnálom, hogy én tényleg akartam, sose gondoltam volna, hogy nincs tejem. Elhittem a sok idióta baromságot, hogy olyan nincs, hogy nincs tej, többször cicire, aztán tesséák. Kiderült, hogy tényleg van ilyen...Ja, és nem írtam soha, de nekem fájt is nagyon a szopi (ugye az idióta mellem miatt)...

Ja, és én ilyen antiAnyu vagyok, mert nem bírtam mások elött szoptatni, így nem mentünk sehova, csak rokonokhoz, ott is nyűg volt, hogy mikor, hogy, hol....
Vendég
 


Na, folyt.

Mi, legalábbis én még nem akarunk egyelőre másodikat sem, nemhogy 3-at!!! :shock: Majd vagy 4,5 év múlva, amikor már Nyuszika mindenen túl van, ( járás megtanulás, szobatisztaság, stb. ) Továbbra is le a kalappal Előtted, hogy így bírod 2 gyerkőccel!
Úgy "hallom" a "hangodból", hogy rendeződnek a dolgaitok Istvánnal! :lol: Ennek örülök. És tessék szorgalmasan kihasználni a gyógyszer előnyeit!!! 8) :wink: Én is szedem, de egyelőre nem sok értelme van :cry: , inkább a pattik miatt :roll:
Tényleg, Te nem híztál tőle vagy nem lett kevesebb a tejcsi, én még csak pár napja kezdtem, eddig nem vettem észre semmit, remélem, ezután sem fogok!

Egyébként, ha besikerülne, nyilván megtartanám, nem tudnám megszakítani a terhességem, rossz még belegondolni is, még lehet akkor sem, ha esetleg beteg lenne a gyerek. Mostanában sokat gondolkodtam ezen, mert reggelente Dallast nézünk Esztikével a Story TV-n :oops: :lol: , és pont most volt, hogy Donna terhes lett és 5 hósan derült ki, hogy Dawn kóros a pici, és meg akarta tartani, aztán vmi balesetben elveszítette szegény. Úgy elgondolkodtatott, hogy hasonló helyzetben mit tennék, de soha-soha ne kerüljön rá sor egyikünknek sem. Csak ez megint egy olyan dolog, amin szoktam mostanéban filózni. Tiszta filozófikus alkat lettem :shock:

Eszti, akkor én most teszek fel egy viszont kérdést: mi lenne, ha következőre egyből 2,3,4 jönne??????????????????????? :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
ire81
 
 


Eszti,nálunk a refluxos babák ágyát pozicionálni szoktuk,azaz az ágy fejvégét picit megemeljük,pl.egy-egy vastagabb könyvet lehet tenni a lábak alá,így is kevésbé tud visszafolyni a gyomortartalom.
Segít a hason altatás is és én mindenképp ajánlanám a spéci tápot,vagy a meglévőt sűríteni szentjánoskenyérmag-kivonattal illetve mi a Nutrilon vagy hasonló nevű port kevertük a sima tápba,hogy sűrűbb legyen.Ezek nagyon sokat segítenek,hidd el!
Ha elmész egy normális orvoshoz vagy védőnőhöz,ugyanezeket fogja ajánlani.
Illetve -bár ez még nem aktuális egy darabig-de 4 hónaposan el lehet kezdeni a hozzátáplálást.A főzelékfélék teljesen másképp emésztődnek,sűrűbbek és nem jönnek olyan könnyen vissza a nyelőcsőbe.
Nem okoskodni akarok,segíteni szeretnék.Ezek kipróbált dolgok,nálunk az intézetben 3 gyerekorvos is van,30-40 éves tapasztalattal...

piki
 
 


Na,ti meg közben írtatok egy csomót. :lol:

Én is félek,hogy ketteske hamarabb be fog sikeredni,mint szeretnénk.Valahogy úgy érzem,ez a karmám. :oops: :lol:

piki
 
 


Persze el én se vetetném,semmiképp!!!

Na,most már tényleg megyek,majd a dokker után jövök,ha alszik a csajszi.
Jók legyetek és írjatok sokat! :lol:

piki
 
 


Pörögtök rendesen Csajszik! :D

Eszti de jó, hogy végre jöttél te is! :D:D:D
Szegény Lillust nagyon sajnálom :cry: :cry:

Remélem nálunk "jó későn" (5-6év múlva) jön csak ketteske, sőt mostanában egyre többet gondolok arra, hogy talán nem is igazán szeretnék kistesót, elég nekem egy tökéletes gyerek, mert amilyen "szerencsétlen" vagyok, tuti a következő kiszívná a véremet is... :? :oops: :oops:

Marcsi láttam felvettél msn-re, köszi, vissza is igazoltalak. :wink:

Ha én most terhes lennék, ítéljetek el nyugodtan, de én nem tartanám meg. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Na ez valami csajok, büszke vagyok rátok. Jelentem a TOPIK ÚJRA ÉL :D

Eszit először is nagyon örülök, hogy itt vagy újra köztünk és egy-két dolog.
Jázminra is azt mondták, hogy refluxos. Még most is sokat bukik ilyen darabos tejcsit. Nekem is azt mondták, hogy apasszam el a tejem, de mondtam, hogy szó sem lehet róla, mert sok van és nem hülyültem meg. És kinőtte. Már alig fáj a hasa. Sztem ne apaszd el a tejed ezért. Vagy ahogy írtad kevergesd. Az anyatej mégis sokat jelent és egészséges.
Én egész más vagyok mint Te szopi ügyben. Én bárhol megszopiztatom :S pl. a Tesco, Cora parkolójában a kocsiban, bárhol...a múltkor is itt volt a védőnő és megszopiztattam akkor is. A férjem, családom (nőcik)előtt. Engem valahogy nem zavar. Mondjuk nem mutogatom a mellem...eltakarom és úgy szopizik :)

Második. Én úgy vagyok vele, hogy két éves lesz és jöhet a kövi baba :) túl akarok esni rajtuk és nem várok köztük 4-5-6 évet. Nővérem és köztem is van sok év és nem volt jó. Mindig rátukmáltak anyáék, mert ugye amikor Ő lement játszani én is akartam és vinnie kellett. Persze Ő utált engem e- miatt. Mondjuk érthető őszintén a dolog. Jobb így mint Eszti, hogy neveli a kettőt és együtt nőnek fel. Becsúszás kizárt, mert védekezünk és így ugye lehetetlen
:oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: vagyis muszáj, hogy az legyen. De ha becsúszna megtartanám.

Nagyon édesek Andi a gyerekeid.
Mindenkinek BOLDOGOT akinek nem kívántam.

Msn- rajta vagyok az ügyön!!!!!!!!!!!!

Mennem kell vár a kötelesség!

Kép
Vendég
 


Marcsi, köszi a tanácsot, véletlenül sem okoskodásnak vettem... :D
Pont most a buszon ezen filóztam, hogy ha elkezdem a hozzátápit, nem lesz e rosszabb???? :?

Reni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neeeeeeeee is mondj ilyet.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, amúgy tényleg nem könnyű, néha így nézek ki: :evil: :cry: :| ....
De most tartsatok hülyének, én megtartanám, ha most becsúszna...max. utána mennék a sárgaházba... :lol: :lol: :lol:
Én már lassan 2hója szedem. Én nem tapasztaltam semmit....
Ja, persze ilyenkor van mindenkinek gyógyszer melletti terhességes storyja... :roll: :roll: :roll: :roll:

Anna, nekem nem mondták, hogy apasszam el, csak mi úgy vettük észre, hogy a tejcsi után jobban fáj neki, míg a tápi után nem... :shock: Abban sem értek egyett, hogy az anyatej a legjobb, mert pl. unokatesom babója nem bírta (igaz korababa volt, kb. mint Panka) és neki spéci tápi kellett egész sokáig....
Lilluci 3óránként eszik....

Olyan arik vagytok, Lillucival köszönjük a sok jó tanácsot!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Voltam ma körmözni...jAJ de jól esett, és észrevették, hogy fogytam. :D
Ja, Rékázom, mint a kis güzü, de brutál a nő! :? :shock:
Vendég
 


Az msn-ből egyelőre elegem van. :x

Voltunk neurológusnál,értelmileg teljesen ott van a szeren a jány,de a mozgásfejlődésben le van maradva.Ezen annyira nem lepődtem meg,tudtam én is.A dokinéni szerint kellene hordanunk Dévény-tornára,de az annyira brutál,mindig végigordítják a gyerekek...annyira szerintem nincs lemaradva,hogy ennek kitegyem és hál'Istennek a gyerekdokink is osztja a véleményem,aminek nagyon örülök.
Várunk pár hónapot,hadd fejlődjön a saját tempójában,aztán még akkor se lesz késő a tornához,ha még mindig szükség lesz rá...

Eszti,a hozzátápival csak javulni fog a helyzet,megígérem neked!
Leverheted rajtam,ha nem így lesz. :lol:

piki
 
 


Eszti,nagyon irigylem a kitartásod...én is fitt.labdázom,de a dögmelegben hajlamos vagyok elsumákolni... :oops: :oops: :D

piki
 
 


hát basszki ilyen nincs. Mennyit szenvedtem ezzel a köcsög babanettel, hogy sikerüljön képet beállítani, erre nem is látszik rendesen,csak a jobb füle Barninak. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


ezt írja ki:
Az avatar nem lehet nagyobb mint 80 pixel széles és 80 pixel magas.

:(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Hát valahogy Jázmin már három napja nem alszik este. Kész vagyok teljesen. Valahogy kezd kihagyni az agyam. Én kezdek el bőgni!!!!! Lassan. Nem aludtam három nap alatt max. 3 órát.
Kipróbáljuk lehet a cumisüvegből való etetést, hátha helyettem is meg tudják etetni. Nagyon kész vagyok.

Megyek, mert jön a tejes......

Kép
Vendég
 


Laptető :)

Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?