csip!
pénteken megyek a dokimhoz, viszem a vérképemet. aztán majdmeglássuk, mit mond rá...
részvétem a fogászat miatt...
lassan nekem is be kellene jelentkeznem a dokihoz (nem tudom, emlékeztek-e rá... vagy szoktátok-e hallgatni... elvileg az a körzeti fogorvosom, aki pár éve a bumerángban amerikai utat nyert ac/dc koncertre)
kírus!
remélem, be tudtok jönni... én olyan 14körülig Ajsizok (ugye hogy zabálnivaló
nem véletlen imádom) monostoron, aztán ha alukál, jövünk haza... és utána már szabad vagyok... egészen, amíg a zember haza nem ér... lehet még akkor is kicsit
ortopédus... hát, én mindenképpen a Huszárt javasoltam volna... imádom
édes, kedves, aranyos... és kissé bolond
és imádja a gyerekeket. és jó orvos. nekem pár éve a lábamat rakta rendbe... tavaly pedig a csuklótörésemnél köszönhetem neki, hogy nem lett műtét a vége...
rajta kívül a Bálint dr van (nagy darab szakállas... én sokáig azt hittem róla, hogy valami betegszállító
) no meg a füttyös Maca...
ancsi!
holnap lett volna az a felesleges út... de nem számít. a lényeg az, hogy dögmelegben így is úgy is 2x kell megjárnom. de talán így kissé jobban rá fog érni, hiszen ügyel.
az úszás miatt irigykedem... pénteken akarom megkérdezni a dokitól, hogy szabad-e a strandolás (
kírus! nem tudod, hogy áll ehhez?). no nem most, mert nagy a fertőzésveszély... de ha lejjebb megy a víz, akkor mennék
(úr isten!hihetetlen nagy. a vizirendőr az előbb motorcsónakázott el előttünk a töltéssel majdnem egyvonalban)