MA INDULTAM EL ELŐSZÖR AUTÓVAL!!! Nagyon paráztam, de az oktató szerint jól ment. Persze hátrafelé az egyenes az nem annyira egyenes
És én sosem fogok 20-nál többel menni!!!
Mikor az ürge felkapcsolt 2-esbe azt hittem végem. És persze úgy harapnak a pedálok, hogy majdnem lestukkoltuk a betonfalat. Persze nem, de erősen közeledett.
Csak az árnyékolta be hogy annyira fájt a térdem, hogy amikor a kuplungot benyomtam azt hittem csillagokat látok. A bokámig zsibbadt az egész lábam. És a héten még kétszer megyek.
Kérdés ha még emlékeznek rá a jogsisok: hány pótórát vettetek a járműkezelési vizsga előtt? Már aki már azután csinálta a jogsit hogy ezt a vizsgát ketté szedték.
Lányok: van még 5 hósan oltás? Mármint kötelező.
molmar: Ma voltam vérvételen, várjuk a választ a lázra. Ma már nem volt. Gratula a forgáshoz, az elsők még csak véletlenek, aztán jön a többi. Nálunk a fülbevalót a védőnő szúrta 5 hetes korában. Nem fogadott el érte semmit.
juti: Nekem az aranyeres készítményből a kúp vált be. Lehet hogy brutálisabb, de nekem hatásosabb volt.
nóri: Én is láttam ám a képeidet és én sem láttam hogy annyira szörnyen néznél ki, bár nem ismertelek fénykorodban.
zsó: Mi Beba ha startot használtunk, most nem tudom mi a neve. Én megmondom őszintén sem az anyatejet sem a tápokat nem kóstolgattam.
stephie: Szerintem a párod nem várt érte pénzt, hogy a gyerek átment. Az illetőnek meg biztos nincs rá szüksége, ha képes ennyit fizetni egy 2-esért. Én szégyen/nem szégyen azt hiszem megtartanám. Betenném Barbus számlájára vagy ilyesmi. Bár az tény hogy mindig erre hivatkozna és hol a határ. A párom javasolta hogy a párod adja vissza és mondja meg hogyha ennyire nem kell akkor utalja át az árvíz károsultaknak.
boruska: Én is vissza akarok menni a két gyerek között dolgozni legalább 1 évet, hogy a pénzt az alapján számolják majd.