Zsófi
hatalmas gratula neked. Úgy látszik Te vagy a hónap sztárja. de remélem még követnek páran!
Judyt
nagy gratula a párod eredményéhez!
Tündi
bár nem olvastam végig a tegnapi termést, annyit tudok, hogy kicsit lement a hőd. Egyéb fejlemény?
Ez persze nem marad el:
Most mindenkit kérek, hogy kapaszkodjon meg, mert rátok zúdítom az érzéseimet, szóval:
Tegnap voltunk a dokinál. Nálam vérvétel, férjemnél matyivizsgálat!
Az eredmény: az átlag azsó határának nevezett 20 millió db/ml helyett nálunk nem milliókról, hanem csak DARABOKRÓL lehet beszélni.
Vagyis 99,99%, hogy lombik lesz!
Két hét múlva újra néznek egy mintát, hátha csak a tegnapi nem volt a mi napunk, de erre minimális az esély!
Még elküldöm a páromat egy komlett kivizsgálásra. Talán ki tudják deríten az okokat!
Nálam folytatják a kivizsgálást, de lélekben már most fel kell készülnünk a lombikra!
Én most csak azért aggódom, hogy ha természetes úton a több millióból a legjobb ér célba, akkor nálunk milyen babára lehet esély? Tényleg jogunkban áll ilyen durván beleavatkozni a természetbe? És mi van, ha ez a pár darab spermium sem a legjobb fajtából való? Mi a garancia arra, hogy egészséges legyen a baba, ha egyáltalán sikerül?
Tudtok nekem valami bíztatót mondani?
Vanda
én modtam, hogy elöreengedek mindenkit!
Még mindig remegek ha a tegnapi napra gondolok!
Köszi a kitartó drukkot mindenkinek:
Stella