Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!
KépKépKép
Vendég
 


Zsófi!

Gratulálok! Vigyázz magadra!Kép

Timi
szabotimi
 
 


Zsófi!

GRATULÁLOK!!!! Kép Kép Kép

Mea
mea
 
 

 
 

ZsófiKép
hatalmas gratula neked. Úgy látszik Te vagy a hónap sztárja. de remélem még követnek páran!

JudytKép
nagy gratula a párod eredményéhez!

TündiKép
bár nem olvastam végig a tegnapi termést, annyit tudok, hogy kicsit lement a hőd. Egyéb fejlemény?
Ez persze nem marad el: Kép

Most mindenkit kérek, hogy kapaszkodjon meg, mert rátok zúdítom az érzéseimet, szóval:

Tegnap voltunk a dokinál. Nálam vérvétel, férjemnél matyivizsgálat!
Az eredmény: az átlag azsó határának nevezett 20 millió db/ml helyett nálunk nem milliókról, hanem csak DARABOKRÓL lehet beszélni.
Vagyis 99,99%, hogy lombik lesz!
Két hét múlva újra néznek egy mintát, hátha csak a tegnapi nem volt a mi napunk, de erre minimális az esély!
Még elküldöm a páromat egy komlett kivizsgálásra. Talán ki tudják deríten az okokat!
Nálam folytatják a kivizsgálást, de lélekben már most fel kell készülnünk a lombikra!
Én most csak azért aggódom, hogy ha természetes úton a több millióból a legjobb ér célba, akkor nálunk milyen babára lehet esély? Tényleg jogunkban áll ilyen durván beleavatkozni a természetbe? És mi van, ha ez a pár darab spermium sem a legjobb fajtából való? Mi a garancia arra, hogy egészséges legyen a baba, ha egyáltalán sikerül?
Tudtok nekem valami bíztatót mondani?

VandaKép
én modtam, hogy elöreengedek mindenkit!
Még mindig remegek ha a tegnapi napra gondolok!
Köszi a kitartó drukkot mindenkinek:
Stella

Kép
stella9
 
 


ZsófiKép

Nagyon-nagyon örülök! Vigyázz magadra/magatokra!
Mi is egy éve próbálkozunk, múlt hónapban derült ki a hormonvizsgálatnál, hogy magas a prolactin szintem (49,0 ng/ml). Én is Bromo-t kaptam rá. Te mióta és milyen mennyiségben szeded?

Henci
henci
 
 


Zsófi!

Nagyon- nagy gratula!!!!! Üdv a zebrások között.
Kép

Stella!
Úgy sajnálom. Kép De nézd a jó oldalát, már legalább tudjátok miért nem jött össze a babuci, és így biztosan sikerülni fog.
Hallotam olyan párról akiknél 3 hónapig gyüjtögették a spermákat, hogy legyen annyi, hogy összejöjjön a gyerek és nagyon szép egészséges kisbabájuk lett. Azért mert kevés az nem jelenti az hogy nem lesz egészséges a baba. Lehet hogy valami elzárodása van a párodnak és cak egy pár életképesebb darab jut át.
Fel a fejjel és előre! Kép Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Sziasztok Lányok! Kép

Zsófi Kép nagyon nagyon gratulálok, nem hiába drukkoltunk Érted ennyien.
Stella Kép Szerintem is azt az oldalát nézd a dolgoknak, hogy nem bizonytalanul kell várnod hónapról hónapra, hanem most már célirányosan tudtok haladni a babáért. Sok sikert! Kép
Az én tesztem negatív. A hőm 36.3. De még mindig nem indult meg normálisan a mensim. Pedig már jó lenne, mert így nem tudom elkezdeni szedni a clostyt.
Cserép az ablakban. A párom megkért, hogy kérjek időpontot az andrológushoz, hogy legalább ezzel előrébb legyünk...

Kép
zsuzsci
 
 


NicolKép
köszi, majd igyekszem újra optimista lenni, de ehhez még kell egy kis idő.

ZsuzsciKép
hát ez a hő tényleg nem bíztató, de reméljük a következő hónap eredményesebb lesz!

JudytKép
bár még nem jött meg, de azt hiszem engem örök sereghajtónak nyugodtan beírhatsz és be is betonozhatsz a táblázat legaljára. Nálunk már nincs értelme számolgatni a napokatKép!

Stella

Kép
stella9
 
 


Zsófi,
jaj, de jó hírek!Kép Gratulálok!Kép Torokra méz, esetleg hársfatea (kis mennyiségben csak, nem tudom, a babára hat-e), homeopátiás szer (Homeogene-9, ez direkt torokra jó, ha meg inkább influenzád van, akkor Oscillococcinum (sajna csak kocahomeos vagyok, ezért csak az általánosabb szereket ismerem), ezeket babásan is lehet használni).

Stella,
sajnálom.Kép De legalább kiderült, és nem kell feleslegesen próbálkoznotok, hanem egyből a célra térhettek (persze azért lehet ám még egymást szeretgetniKép). Szerintem ne aggódj amiatt, hogy esetleg nem lesz majd egészséges, én több lombikbabáról is tudok, és egészségesek. (A természet okos ám, és nem hiába ültetnek be több megtermékenyített petesejtet egyszerre.) És ráadásul így megnő az esélyed az ikrekre.Kép Nagyon drukkolok nektek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Lányok! Kép

Holnap délután fél ötre megyünk az andrológushoz. Remélem hétfőn szuper hírekkel jövök hozzátok!
Ez most kicsit feldobott, hogy történik valami. Kép

Kép
zsuzsci
 
 


Zsófi76! Gratulálok!!!!! Én esküszöm a mézre és a csipkebogyóra és persze a citromra. A mézet pedig nem csak teába, hanem csurgasd le a torkodon. És csak semmi gyógyszer vagy hasonló!!!!

Stella! Én csak azt tudom, hogy két ismerős párunknál is ez volt a helyzet és gyönyörű babák lettek. Egyiknél két ikerlány, a másiknál egy fiúcska lett. Mindannyian tökéletesek!!!! Gyönyörűek, elevenek, életrevalók! Ez ma már egy teljesen elfogadott dolog, ezen nincs mit gondolkodni. Ha lombik, hát legyen lombik! Semmi gond nem lesz, majd meglátod!!! Nagyon drukkolok. És azért hátha bejön a 0,1%!

Zsuzsci! Minden oké lesz, majd meglátod!

Lányok! Ha 24. napon sem megy fel a hő, akkor az azt jelenti, hogy nem is volt peteérés?
pilis
 
 


Hat lanyok, nem is tudom jol kezdjem?!

Stella,
nagyon nagyon sajnalom, biztosan kemeny volt, amikor megmondtak, hogy mi a helyzet, de most mar tudjatok, hogy miben keresendo a baj? Engem nagyon erdekelt ez a lombik tema, ezert neztem a Sejtjeink cimu sorozatot is tavaly a Duna TV-n, es elolvastam a Varva vart babak cimu konyvet is, ami szinten ebben a temaban irt le okos dolgokat es rengeteg tortenetet. Erdemes elolvasni, en akkor nyugodtam meg, hogy nem akkora nagy a baj, ha valakinek lombikbabat kell csinalni, mert magatol nem jonne ossze kulonben. Ha esetleg nem tudod megszerezni a konyvet, nagyon szivesen elpostazom neked!

Zsofi,
nagyon nagy gratula a babohoz es tenyleg vigyazz magatokra!

MINDENKI!
EN IS TUDOM MAR, HOGY HOL LEHET BESZEREZNI A ZEBRAS TESZTEKET! MA REGGEL UGYANIS KIDERULT, HOGY PONT EGY ILYET EMELTEM LE A POLCROL... Kép

Vanda
vanda72
 
 


Zsofi es Vanda,
Gratulalok! Hihetetlen erzes lehet! Kép Kép Kép
Vanda, kuldenel nekem is egy zebras tesztet? Kép

Stella, sajnalom Kép hogy nem lettek jok az eredmenyek, de most legalabb mar sokkal celiranyosabban tudtok a dolgokhoz allni... Es en biztos vagyok benne, hogy az eletkepes kiskatonak gyonyoru bebieket eredmenyeznek majd! Kép

Gyongyi

bgy
 
 


PilisKép
irgum-burgum, annak a lusta hőgörbének! Most utána néztem az enyéimnek. Négyből kétszer csak a 24-27 nap között kezdett felmenni! Nyugi, nem kell a legrosszabbra gondolni!
Bár én ma már mindenkinek elmondtam, hogy hallgasson a megérzéseire. Milyen jó, hogy mi sem vártuk meg az 1 évet!
Köszi a bíztatást! Hála nektek kezdek újra optimista lenni.

Az igazából nem bántott, hogy lombik lesz belőle, mert lelkileg felkészültem mindenre. De arra nem, hogy a párom a hunyó. Jobban viselném, ha bennem lenne elrontva valami! Közben utána is olvastam a dolognak a neten. Még az is lehet, hogy csak valami elzáródásról van szó nála. Ma már szinte mindenre van megoldás!
Nekünk is sikerülni fog!

VandaKép
nálatok mi a helyzet? Teszteltél már?

TündiKép
köszönöm a másik topikos kedves szavaidat!
Elmondani nem lehet, hogy milyen hálás vagyok most nektek, hogy bíztattok és segítetek reálisan látni a helyzetet!

Stella

Kép
stella9
 
 


VandaKép
csak most ért ide a hír!
Hatalmas gratula! Főleg, hogy elsőre!
Alakul ez , Lányok!
JudytKép
remélem van elegendő zebra a tarsolyodban!
Stella

Kép
stella9
 
 


Vanda! Nekem is kell zebrás tesz Kép

Stella! Párod hogy viseli?
pilis
 
 


Vanda Kép Kép Kép
Hurrá, hip-hip hurrá!

Kép
zsuzsci
 
 


Ja es Stella meg valami, ezekben a szakirodalmakban nagyon gyakran a ferfiak orokitoanyagaval volt a problema, ugyhogy ne erezd, hogy egyedul vagytok a temaban!

Koszonom a gratulat, magam is meglepodtem, hogy elsore sikerult.

Gyujtom a zebras teszt igenyeket: 1db Pilisnek, 1db BGy Gyongyinek.

Vanda
vanda72
 
 


PilisKép
teljesen össze van törve, szegény és próbálja keresni a miértekre a választ!
Most már ő is érzi, hogy ki kell vizsgálni!
Tegnap délután csengett le neki, hogy mi is történt. Majdnem sírt, de tartotta magát.
Az az baj, hogy én nagyon sokszor szidtam és okoltam magamat a sikertelenségek miatt. É s ő most azokat a dolgokat mind magára veszi. Pedig én őt egyáltalán nem hibáztatom és egy rossz szavam sem volt hozzá.
Ezért mondtam, hogy könnyebb lenne, ha bennem lenne a hiba! Szépen átbeszéltük, hogy mi a teendő. Próbáltam vele megértetni, hogy nem a miértekre kell válasz keresni, hanem megoldást kell találni!
Estére úgy ahogy sikerült kicsit feledtetni vele a dolgot. Pontosabban már nem beszéltünk róla!
De azért látom rajta, hogy még mindig nagyon bántja!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Zsófi Kép
Gratulálok nektek! Ez fantasztikus! KépNagyon vigyázz magadra és mielőbb kúráld ki magad a megfázásból. Esetleg egy kis forralt bor? Kép

Zsuzsci
Nagyon jó, hogy ti is előreléptetek egyet a vizsgálat miatt! Drukkolok!

Babus Kép
Remélem, nincs komoly bajod! ÉS igazad van, tényleg "nem vagy a régi" Kép, nem kell 1 nap alatt a sika-mika melót megcsinálni otthon! Kép Tessék lassítani és vigyázni magadra! Ha naponta mindig csak egy keveset csinálsz meg akkro is nagyon ügyi vagy! Oké? Kép Szükségünk van rád, ne fáraszd magad jobban a kelleténél Kép

Stella
Nekem rendesen megjött a menzim tegnap Kép Indítjuk a stratégiát, a férjem is kicsit csalódott most... De mi ez hozzátok képest?!?!? Semmi! Ez nem probléma! MIt panaszkodok én itt nektek állandóan? Másik topikban is olyanokat írnak a lányok, hogy nem kapok szikrát. Nekem normális a ciklusom, rendesen 4-5 napos erős a menzim, ami arra enged következetetni hogy a méhnyálkahártyám is rendben lehet. Látszólag van peteérésem, nincs panaszom, és nyavalygok. Most nagyon dühös vagyok magamra és egyáltalán az egész rendszerre, hoyg most már aztán tényleg miért engedi meg a jó Isten, hogy ez így működjön????
Drága Stella! Nem akarok a bolhából elefántot csinálni, de ez igenis elefánt, és most kibőgtem magam. Nem gondoltam, hogy nálatok ilyen gond lehet, szóval sajnálom, együttérzek, és minden...

Bocs a kitörésemért!
Tündi
Vendég
 


TündiKép
nyugi, mindenre van megoldás, szerencsére!
Ez még nem elefánt, csak egy szép fehér paripa (eredetileg zebra volt, csak most kicsit nem látszanak a csíkjai) és a paripákat be kell törni!
Sose kérdezd, hogy miért van ez így és miért pont velünk! Lehet, hogy ez is a kitartás és türelem-próba része!
miértek helyett a megoldást kell megtalálni, és ha ez az útja, akkor szakember segítségével festjük rá a csíkokat arra a bizonyos pacira.
Drukkolok nektek a mielöbbi babákért!
Ja, és már csak egyet kell aludni a péntek reggelig!
Stella

Kép
stella9
 
 


Vanda Kép
Ez fantasztikus! Nagyon örülök nektek! Gartulálok!
Légyszi nekem is egy zebrásat, bár ráér még 1 hónapot a dolog!

Friss Zebrások! Aztán nem ám mindjárt itthagyni minket! Kép Szeretnénk tudni a továbbiakról is Kép Nem tudom, emlékeztek-e arra a megállapításrunkra, hogy aki ide belép, az rögtön zebrás lesz Kép Hát nem sokat tévedtünk Kép Esetleg átnevezhetnénk a topikot "Ki itt belépsz hagyj fel minden reménytelenséggel és rögötn babásodni fogsz" címűre Kép Lassan garanciát is vállalhatunk érte Kép

Tündi
Vendég
 


Stella!
Nagyon sajnálom.Kép
Próbáld meg a párodat megnyugtatni, tudom, hogy nem könnyű dolog.
Nem kapott valamilyen gyógyszert.Úgy halottam, hogy lehet gyógyszeresen kezelni.
Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy tényleg legalább célirányosan mehettek tovább a baba irányába.


Gratulálok!!!

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Stella!
Nagyon fontos, hogy most bíztasd és tartsd benne a lelket. El tudom képzelni, hogy ez mennyire összetörte. Csak biztosítsd arról, hogy mennyire szereted. Olyan lelkisek ám a pasik is, csak ők nem mutatják. Kívánok nektek kitartást és sikert. És persze küldök energiát Kép

Tündi!
Ügyesen ám az új stratégiával, szorítunk Kép
pilis
 
 


Lányok!
Tegnap a dokim csinált UH-t (hasit és hüvelyit is), és meállapította, hogy nagyon szép 2 cm-es tüszőim vannak, amik szombaton meg is repednek.Kép
Tegnap este kitettem a cserepet, már nagyon izgulok, hogy sikerülni fog-e.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Bocs, hogy én rontom ezt a 'statisztikát'. Kép
Egyébként nekem is rendesen megjött... De ha így van legalább elkezdhetem szedni a clotit. Kép
De szerintem egyáltalán nem normális, hogy előtte 4-5 napig barnázok. Kíváncsi vagyok a mennyiségre, mert az elmúlt hónapokban mindig 2-3 nap alatt le tudtam a dolgot, és aggódom, hogy esetleg a nyálkahártyám túl vékony, és ez is baj lehet. A dokinak említettem, azt mondta, hogy ez nem jelent semmit. Kár, hogy még ezzel sem nyugodtam meg.
Tündi Kép
néha én is igazságtalannak érzem ezt a dolgot. De biztos meg van a miértje... Csak vajon mi?

Kép
zsuzsci
 
 


Koszi Judyt, de egyelore elegge felfoghatatlan a dolog!
Zsofi, te hogy vagy ezzel?

Babus,
a nagy kapkodasban neked nem is irtam semmit. Szoval szerintem is eljott az ideje, hogy kicsit lassits a tempon. Csak az ert mert latszolag "nem dolgozol", nem kell bizonygatni senkinek, hogy mennyire birod a strapat. A mi szemunkben igy is nagyon stramm kismama vagy!

Vanda
vanda72
 
 


Stella Kép
Hihetetlen vagy! Nem is értem, hogy tudod ennyire racionálisan látni a dolgokat, én nem tudom. Persze, néha jobb tényleg hogy nem tudjuk az okokat, csak azt hiszem, ennyire nem kellene egyes embereket próbára tenni és türelemre inteni, messzire megy a sors ezzel, szerintem. Igen, lázadozás helyett lehet rögtön a megoldást keresni, mint ahogy te is teszed, legalább az erőt megkaptad mindehhez. Az jutott eszembe, hogy valami nagy jutalom vár benneteket a dolgok végén, hogy ennyire ki kell tartanotok! Remélem, hoyg a párod hamarosan jobban érzi majd magát!!!
Épp kérdezni akartam, hogy azért áll-e a holnap reggeli találkozó, mert ha nagyon nem akarsz most találkozni velem, akkor megértem. De úgy látom, nem szeretnéd kihagyni a szerencsesütit, és ennek nagyon örülök!!! Kép (miután majdnem téliesre fordult az idő, a fekete kabátot módosítom halvány szürke télire Kép)

Tündi
Vendég
 


<font size="+1">Lányok!
Itt van a mai táblázat:</font>
Jó lenne, ha minden nap legalább 2 új zebrásunk lenne!
Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Vanda!

Gratula neked is! Így már nem fog unatkozni szegény zebrácskám a táblicsku tetején! Kép

Judyt!
Ez jó hír. Szorítok a hétvégén neked! Kijár neked is egy zebrácska.

Nicol

Kép
nicol
 
 


JudytKép
A 20 mm-es tüszők tényleg nagyon szépek!
Hány darab van?
Lehet, hogy nem is csak egy cserepet kéne kitenned az ablakbaKép?
Mindent bele!

TündiKép
naná, hogy áll a tali! Az élet megy tovább!

Stella

Kép
stella9
 
 


Judyt! Mennyi idő után vizsgáltak téged? Clostit mennyi idő után szoktak szedetni?
pilis
 
 


Pilis Kép
Köszi, stratégiaát megbeszéltem a párommal, részletekkel még várok pár napig, aztán ostrom alá veszem, testileg-lelkileg Kép

Zsuzsci Kép
Nem rontod a statisztikát, mert az nincs is Kép Sajnálom, hogy neked is megjött! Fel a fejjel! Hamarosan többet tudtok egy vizsgálattal, és ez tök jó Kép

Judyt Kép
Nagyon jó hírek Kép Húzzatok bele az akciózásba Kép Cserepekkel tuti siker! Kép

Bocsánat, már nem tudom ki írta hogy cask régi cserepe van, szerintem az is jó lesz, én csak azért veszek újat, mert nekem régi sincs Kép

Vanda, Zsófi Kép
Férjeitek mit szóltak? Kép

Tündi
Vendég
 


Nicol,
nagyon orulok, hogy csatlakozhattam hozzad a zebra tartasban!

Judyt,
koszi a tablat. Hirtelen tenyleg fellendult a zebraipar, es ahogy nezem eleg sokan kozelitenek a teszteles idopontjahoz!

Zsuzsci,
Ha ez megnyugtat en sem hittem el a dokimnak, hogy normalis dolog, ha 3 napig van csak meg valakinek es barnazgat nehany napig, mielott beindul a nagyuzem. Es tessek, most itt vagyok elo pelda!
vanda72
 
 


Tundi,
en meg nem tudtam kozolni a johirt, mivel a parom csak szombaton jon haza, es valahogy telefonban ezt nem szeretnem tudatni vele. Szerintetek?

Vanda
vanda72
 
 


Zsuzsci, elore a kovetkezo honapert! A gyogyival biztos siker lesz!
Vanda, most latom hogy nektek ez volt az elso honap hogy probalkoztatok!? Teljes siker!
Zsofi, latom ti mar egy ideje probalkoztok. Igy biztosan meg nagyobb az orom!!!
Gratula nektek meg1x.

bgy
 
 


Judyt! Kép

Gyönyörű táblázatunk van! Köszi! Kép

Stella Kép
Szupi Kép Süti jól áll még egyenlőre Kép

Tündi
Vendég
 


Stella!
A jobb oldalon 2 db 20 mm és 1 db 15 mm, a bal oldalon 1 db 15 mm és egy kisebb.
És képzeld, hogy most a ciklus elején éreztem, hogy a jobb oldali petefészkem érzékenyebb, mint a bal. Hát akkor ezért.

Pilis!
Egy év próbálkozás után kezdte a dokim a vizsgálatot.
Először egy hormonvizsgálat volt, amelynek az eredményei jók lettek.
És rásegítés képpen most írta fel a closty-t.
Ebben a hónapban szedtem először.

Babus!

Hát igen ezt a tényt, hogy már nem úgy kell mozognom, mint azelőtt, hogy még Kristóf nem volt a pocidban el kell fogadnod.
Meg tudnád írni nekem, hogy milyen az optimális méhnyálkahártya mérete (mm).Már nem emlékszem rá, pedig már egyszer írtad.Előre is köszike.Kép

Tündi és Stella!
Nagyon irigyellek azért titeket, hogy tudtok találkozni. Remélem egy jót fogtok beszélgetni, és öntsetek egymásba egy kis lelket.
Még az is lehet, hogy jó barátnők lesztek.
Jaj, de jó nektek, hogy egy városban éltek.
Én is úgy találkoznénk veletek személyesen.
Látod stella még mindig irigy kutya vagyok.
Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Vanda!
Az szuper lenne, ha kibírnád. Nekem biztosan nem menne, tutira tesztelés után azonnal felhívtam volna J De én már csak ilyen vagyok! Ez nagy hír, de sokkal izgibb, ha személyesen mondod el: vacsora kettesben és desszertként tálalhatod a jó hír Kép Jujj, nagyon irigyellek. Irigy kutya lettem, amióta ebben a társalgóban vagyok (persze egy csöppet sem bánom) Kép

Lányok!
Ki mennyi próbálkozás után kezdte el szedni a clostit? És mennyi idő után kezdik el vizsgálni a tüsziket? Csak nálam tényleg gyanús, hogy még a 23 nap után sem ment fel a hőm Kép
pilis
 
 


Vanda!
Szerintem ne hívd fel.
Én biztosan szertném látni a szemében az örömöt és utánna megölelni.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Pilis!
Én a 7 cn - 11 cn-ig szedtem, tehát 5 napig 2x1 tablettát, és tegnap a 13 cn-on volt az UH.
Amúgy a ciklus 2. vagy 4. napjától kell szedni 5 napig.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Vanda Kép
Persze ez a te dolgod, de én úgy gondolom, hogy apucinak is kijár az a boldogság, amiben te most részesülsz, és talán még egy szál virágot is hoz neked szombaton, amikor megérkezik Kép Én sokáig úgy gondoltam, hogy a páromnak majd csak akkro mondom meg ha lesz UH képem és meglephetem vele. Mert valahogy különlegesebben akartam vele tudatni, hogy igazán életre szóljon neki még az is, ahoyg megtudta. Most már úgy gondolom, hogy nincs jogom megfosztani attól, hogy ne tudja meg rögtön, akkor amikor én, mert osztozott eddig a várakozás izgalmaiban is, és nem kevésbé várja, mint én Kép Na mit gondolsz? Kép

Tündi
Vendég
 


Vanda Kép
Te sokkal jobban megnyugtattál mint a doki bevallom. Te kis élőpélda... Kép Kép Kép Hihetetlen vagy, én sem bírtam volna ki, hogy ne újságoljam el a nagy hírt. De így lesz az igazi, személyesen. Majd mesélj, hogy milyen volt a fogadtatás. Kép
Judyt Kép
a holnapi táblicskuba átírod, hogy 2.cn? Köszi Kép
Nagyon drukkolok Nektek! Most már kijár az a zebra... Minden bele!!! Kép
Én is pont arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy Tündi és Stella találkoznak. Én is úgy megismernélek benneteket személyesen... Kép
Pilis Kép
Én most fogom az 5. napon kezdeni a clostyt, ezért tapasztalatom nincs, de a doki 6 hónap után írta fel. Én nagy reményeket fűzök hozzá!
MINDENKINEK ZEBRÁT! MINDENKINEK ZEBRÁT!

Kép
zsuzsci
 
 


Judyt! És egy év próbálkozás alatt semmit nem mondott a doki? Nem írt fel semmit? Nem javasolt semmit?
pilis
 
 


JudytKép
amig Babus nem jön: a méhnyálkahártyának 10 mm-esnek kell lennie ahhoz, hogy a babó jól be tudja fúrni magát. Ez is gyorsan nő, mint a tüszők.
Ennyi tüszőből egész ovodát nyithattok!
hajrá, előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9
 
 


Pilis, Judyt,
en is igy gondoltam. Inkabb kifundalok valami meglepetest az ujdonsult papa-jeloltnek.

Gyongyi,
igen, nekunk ez volt az elso probalkozasunk, magam is meglepodtem, amikor nem jott meg, mert biztosra vettem, hogy ekkora csoda nincsen. Meg tudod azt is hittem, hogy mivel ennyire koncentralok a dologra es csak eroszakkal probalom lenyomni magamban a vagyat a babara, igy gatolom a sajat sikeremet. Hat ezek szerint nem csak ezen mulik. Persze en nagy szamolgatos vagyok, nem tudom, emlekszel-e, de en elegge lila kodben kozelitettem ehhez a temahoz, amiert sokan tok dilisnek neztek/neznek.

Vanda
vanda72
 
 


Zsuzsci!
Sajnálom, hogy megjöttt, de legalább el tudod kezdeni a closty-t.
Csak arra ügyelj, hogy ellenőrizzétek UH-gal a tabletta szedését.
Nekem is Babus ajánlotta, és nagyon köszönöm neki mégegyszer.
A táblázatban javítottalak.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Vanda!
És mi volt a hőddel? És a tünetek?
Ja, ez szól minden zebrásnak. Szeretnék valami olyasmit hallani, hogy a hőtök nem is ment fel...
pilis
 
 


Pilis
Nem hívod fel a dokidat, hogy elmondd neki ezt a hőt? Hátha behív egy UH vizsgálatra, amiből talán kiderül valami.

Judyt Kép
Holnap reggel 7 óra, Pécs Belváros, Szabadság u. Zsolnay szobor mellett, Iparosház ABC Kép Szeretettel várunk Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyom köszönöm a gratulákat!!

Vanda!
Neked is gratulálok!!!!!!!!

Reggel óta olyan sokat irtatok, hogy nem tudtam még nagyon át olvasni!

Zsuzsci!
Nagyon sajnálom de remélem a következő hónapba már zebrás tesztett kapsz!

Stella!
Remélem a párod már megnyugodott!

Reggel ugye a párom nézte meg a tesztet és alig hit a saját szemének.
Már alig várjuk a holnapi napot!!!
Na most mennem kell sok ügyet kell ma elintéznem de délután vissza olvaslak titeket és mindenkinek válaszolok!
Zsófi
zsófi76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?